Pamflet

Aventurile Getuței în Italia

          Fragmente din jurnalul secret al Getuței Roma, 16 octombrie 2018: După cumpărăturile din Piața Spaniei […]

          Fragmente din jurnalul secret al Getuței

Roma, 16 octombrie 2018: După cumpărăturile din Piața Spaniei de ieri, tot nu am scăpat de întâlnirile plictisitoare din programul oficial al pămpălăului. Împăiatul a insistat să merg cu el la o întâlnire cu popi români din trei culte religioase, că cică-i musai să dea semnale pentru ecumenismul impus de șefii lui globaliști. Așa i-a zis lui Frau Merkel și de aceea mă cară în fiecare duminică la biserica romano-catolică din Sibiu, deși el este protestant lutheran, iar eu greco-catolică, da’ e musai să vadă prostimea cât suntem noi de ecumenici, deci vrem o singură religie la nivel mondial, ca să fie mai ușor de ghidonat plebea!
Tot el spusese că-i bine să nu merg și eu la Referendemul pentru familie, unde Împăiatul a votat la mișto cu puțin timp înainte de închiderea urnelor, că cică atunci semnalul era că nouă, swingerilor bisexuali, ni se fâlfâie de familia lor normală și de biserica ortodoxă, că doar și popii lui protestanți lutherani au trimis un mesaj asemănător înainte de vot.
Mi-am luat rochița roz cu volănașe, preferata mea atunci când, singuri acasă, jucam cu sepepistul Vasile micuțele și nevinovatele noastre scenete erotice: „Scufița roz cu lupul pedofil”, „Orificiile perverse ale micuței Barbie” sau „Babby doll și violatorul în serie”. Îmi place la nebunie rochița, mai ales că păstrează încă mirosul sălbatic al nărăvașului ofițer, acum mazilit. Cred că a și dat bine, a fost o pată de culoare printre ăia, îmbrăcați toți în negru ca niște corbi solemni.
Deși poate părea deplasat, fiind mijlocul toamnei și în Italia, am preferat săndăluțele ca să-mi mai aerisesc micoza nevindecabilă. Un popă dintre ăia mulți, m-a tras deoparte și m-a întrebat complice cu cât dăm kilogramul de telemea maturată din Mărginimea Sibiului, că a simțit el mirosul inconfundabil. S-a fentat moșul de data asta, la fel miroase și micoza aia nenorocită!

Roma, 15 octombrie 2018: Ieri a fost o zi infernală, care a început încă de pe avion. Timp de aproape două ore mi-au măcinat nervii copiii ăia gălăgioși îmbrăcați în costume populare, pa care o învățătoare cam țopârlancă nu putea să-i strunească. L-am întebat pe Împăiatul ce-i cu dracii ăia mici și a spus că a fost ideea lui Edi Hellvig ca să vadă românii din țară cât de iubit e Klaus de odraslele românilor din Italia și cum ne înconjoară piticii ăia lipicioși și scârboși cu dragoste. Tâmpenii de marketing politic!

Nu mai avusesem tangență cu broscoi din ăștia așa mici de pe vremea când îi expedieam în Canada și SUA cu Gugonea. Bietul Gugonea, colegul meu de facultate ajuns ofițer de presă la ambasada SUA, de unde coordona afacerea cu carne vie, a mierlit la scurt timp după afacerile cu micii broscoi umani. De fapt, bine că a crăpat, un complice mai puțin! Oricum era gură slabă și posibil ca de acolo să i se fi și tras cancerul galopant care l-a curățat rapid.

Aseară era cald la Columna lui Traian, transpirasem deși mi-am luat o rochiță fără mâneci și mă pufnea râsul privind la agenții de la SIE și detașații SRI care-l ovaționau pe Împăiat, ca urmaș al lui Decebal. Fain, un sas descendent al dacilor, în fața unui stâlp cu prenumele chiorului khazar care a fost președinte înaintea bembeleului meu! Să mori de râs, nu alta, m-am abținut cu greu… Tot de râs interior era să crăp când s-a cântat imnul României și Împăiatul a uitat să-și ducă mâna dreaptă la inimă, dar au făcut-o tuta învățătoare și copii dezinfectați și instruiți de Edi. Parcă erau niște mici masoni în frunte cu preoteasa lor… Ca-n filmele cu tâmpiți! După toată circoteca de ieri, mi-a pierit interesul pentru programul oficial de azi, așa că am tăiat-o în Piața Spania pentru cumpărături. Ciao!

                                                                                                        Geta, soția getului Klaus Werner

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *