Atitudini

Avocata Carmen Obârşanu: „Patru papagali s-au pozat călcând în picioare Constituția României”

  Trei oraşe mari din Transilvania și unul din Banat, toate conduse de primari liberali, au înfiinţat sâmbătă, 8 decembrie, […]

 

Trei oraşe mari din Transilvania și unul din Banat, toate conduse de primari liberali, au înfiinţat sâmbătă, 8 decembrie,  Alianţa Vestului. Primarii „aliați” sunt toți liberali: Emil Boc – primarul municipiului Cluj-Napoca, Gheorghe Falcă – primarul Aradului, Ilie Bolojan – primarul municipiului Oradea și Nicolae Robu – primarul Timişoarei. Sub pretexte economice demagogice și sforăitoare, menite să inducă în eroare naivii, cei patru trădători ticăloși au declanșat un atac cu bătaie lungă la integritatea României, punând în practică teoriile ideologului secesioniștilor, Sabin Gherman, despre o așa-zisă „căpușare” financiară a Transilvaniei de către românii de dincolo de Carpați. Ca să invoci necesitatea autostrăzilor – o temă care prinde la turma naivilor! – , cum fac cei patru trădători, reprezintă un tupeu grosier, nu glumă, având în vedere că toate investițiile în infrastructura rutieră de mare viteză (autostrăzi) s-au făcut în ultimii ani doar în Transilvania!

Avocata Carmen Obârşanu din Baroul Timiș, fostă judecătoare, a devenit cunoscută pentru opiniile sale incisive, dar în conformitate cu litera legii. Ea a tras prima semnalul de alarmă asupra finanțării ilegale a echipei de fotbal Politehnica Timișoara, patronată de Marian Iancu, din bani publici. Făptuitorii, care i-au dat cu tifla atunci, s-au cam dus la închisoare. De asemenea, Carmen Obârşanu a scos la iveală ilegalități și abuzuri săvârșite de primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Iată părerea avocatei Carmen Obârşanu despre „Alianța Vestului”: „Oamenii au, uneori, un comportament de care, după ce se liniștesc și evaluează la rece situația, le este ciudă și rușine. Esența și scopul acestei alianțe profund nelegale și anticonstituționale sunt diferite de la un semnatar la altul. În primul rând, alianța este nelegală, întrucât alianța a două sau mai multe municipalități nu o poate decide primarul, ci doar Consiliul Local compus din reprezentanții oamenilor. Promisiunile celor patru panarame sunt deșarte: Cum să ai tren de mare viteză, dacă ministerul de resort nu schimbă calea ferată? Deci, cum te întorci, tot de statul român dai și, atunci, cum pretinzi că vrei să te separi chiar și financiar de autoritatea care îți plătește baza dezvoltării? Falcă are interesul de a capta atenția publică pentru alegerile europarlamentare. Boc vrea să revină în București, ca politician. Mâța vopsită a vrut să apară că se răzbună împotriva tuturor. Primarul Oradiei nu pricepe nimic. Așa că patru papagali s-au pozat călcând în picioare Constituția României. Huo, Robu, Falcă, Boc și celălalt tembel!

                                                                                                                   Cosmina BARBU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.