Atitudini

Avocatul Dan Chitic: „ De unde atâta sete de dictatură alogenă, de unde atâta ură și dispreț față de tot ce e românesc?”

  Constatare: cei care țipau cel mai tare, mai ieri, împotriva „corupției” sprijinind abuzurile și cătușele „statului de drept”, azi, […]

 

Constatare: cei care țipau cel mai tare, mai ieri, împotriva „corupției” sprijinind abuzurile și cătușele „statului de drept”, azi, sunt cei mai înfocați adepți ai măștii și ai dictaturii medicale și „coincidența” face că sunt aceeași care susțin și că furtul lui Ciordilde Armand e justificat de necesitatea „schimbării clasei politice”.

Să mai spun că aceiași „tineri frumoși și liberi” de orice vârstă sunt și susținătorii „necesității” vânzării tuturor resurselor și activelor statului român și ca tot ei sunt și sprijinitorii necondiționați ai multinaționalelor care, „firește”, nu trebuie să plătească nici taxe pe aici, pe motivul că banii ar fi furați de politicienii români?!

Eh, asta e situația… poate că ne vom merita cumplita soartă ca neam! Poate chiar am ajuns în momentul extincției fibrei noastre naționale…

Și totuși… de unde atâta sete de dictatură alogenă, de unde atâta ură și dispreț față de tot ce e românesc, de unde atâta rușine față de trecut și înaintașii noștri?

Văd că mai nimeni nu se încumetă să se întrebe cum s-a ajuns aici? Cine e responsabil de decăderea morală și intelectuală a noilor generații? Probabil ca această întrebare rămâne nerostită pentru că răspunsul e prea dureros pentru „bătrânii” noștri care acum sunt acuzați că „parazitează” noile generații cu „pensii nesimțite”, generații întregi a căror moarte e așteptată cu sufletul la gură de „tineret” pentru a se schimba în sfârșit lumea!

Vreți răspunsul?

Nu căutați vinovații în afară, la oculta mondiala sau la statul paralel românesc…

Noi suntem de vină!

Noi, părinții, care am lăsat urmași prost-crescuți și fără Dumnezeu, și fără fundamente morale, și noi, profesorii, care am crescut proști și needucați milioane de copii timp de zeci de ani, noi toți cei care i-am făcut pe copiii de ieri să devină monștrii de azi!

Și noi nu avem nicio scuză!

Noi avem lumea pe care o merităm!

                                                                                                                     Dan CHITIC

Post script: E momentul să mă autodenunț: sunt o ciumă roșie care „infestează poporul”… cu adevăruri nespuse și dureroase!

Citiți și:

Este musai ca România să fie condusă de alogeni ca pe vreme bolșevicilor khazari veniți pe tancurile sovietice

Istoria se repetă: Urmașii evreilor bolșevici conduc din nou România

Bolșevicii evrei sau urmașii lor fac din nou legea în România!

 USR și PNL, două partide care sfidează neamul românesc

Evreii, șefi de servicii secrete și promotori ai poliției politice de tip Gestapo

Un Gestapo evreiesc

Am avut cândva o țară…

Noii fanarioți conduc țara, România nu mai aparține românilor!

HoloKLAUSUL lui Iohannis!

„ŻYDOKOMUNA” („IUDEO-BOLȘEVISMUL”, în limba poloneză) – Cazul României (1944-1965)

Klaus Werner Iohannis cu kipa pe creștet  a aprins prima lumină de Hanuka

Proiectul „Israel în România”, mai ceva decât „Planul Kalergi”: Pleacă românii din țara lor, vin israelienii

B’NAI B’RITH (Fiii Legământului): iudeo-masoneria internațională, lumea şi România

Crimele comuniştilor evrei comise împotriva românilor în 1940

Crimele comuniştilor evrei comise împotriva românilor în 1940 (II)

Românii, victime ale terorismului iudeo-bolşevic

Infamele acuze de holocaust aduse poporului român

Falsificarea istoriei, e musai ca românii să fie prezentați ca un popor de criminali!

S-a testat cu primarul Iohannis: Acum e musai ca marile orașe din fostul imperiu austro-ungar să fie conduse de primari alogeni

 

4 Comments

 1. Decebal Marcusanu

  Mai rar om ca tine. Esti patriot, educat si luminat, dar vorba reclamei de la asa-zisul cognac Cava d’oro: “n-ai cu cine ma, n-ai cu cine; niste…”.

 2. Nenea Iancu

  La mitingul impotriva vaccinurilor, din martie ( cel de luni ) care s-a tinut in parcul Izvor, au luat parte aprox 100-150 de persoane. La acea ora in parc mai erau si multi parinti cu copii la locurile de joaca care nu s-au alaturat participantilor. Nepasare criminala.

  Vara asta, in fiecare weekend pe autostrada A2 erau bara la bara masinile care plecau spre Constanta, in timp ce in Piata Victoriei abea se strangeau 200 de persoane.

  Petre Tutea avea dreptate cand ne-a spus ca suntem popor de idioti.

 3. ioanca

  …de parcă biserica nu era de ajuns să ne acuze, întruna,că doar noi suntem de vină, ne naştem din „păcat” şi murim tot păcătoşi, eu aş zice că de la iertarea asta perpetuă a duşmanului şi a smerenie, reale sau închipuite, ni se trage, cei ce au inventat biserica şi o finanţează ne ştiu slăbiciunea, laşitatea, incapacitatea de a fi verticali chiar şi atunci când ştii şi ai certitudinea că ai dreptate, suntem (re)programaţi prin; media, mâncare, (nimic din ce mâncăm nu mai este natural, nici chiar pâinea), lichidele îmbuteliate şi chiar apa de la robinet, să fim docili, toate ne programează să fim docili, ascultători adică; sclavi. Poate dl. chitic este întradevăr vinovat de nemerniciile ce se petrec, fiind;…o ciumă roșie care „infestează poporul”, afirmaţia; „Nu căutați vinovații în afară, la oculta mondiala sau la statul paralel românesc…”, are rolul de a ne distrage atenţia de la adevăraţii satrapi ai necazurilor noastre.

 4. ioanca

  p.s. Găluşte din aste fierbinţi aruncate de avocaţi „binevoitori” şi nu numai, cele mai aspectuoase au fost aruncate în cazul caracal; luaţi , priviţi dar nu sunt comestibile, te poţi arde, urât, totul e doar parodie, circ şi atât, nimic concludent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.