Puncte de vedere

Azi, doar despre femei

  L-am simpatizat pe Ludovic Orban și am fost prieten cu el. Din păcate, ultimul lucru ca lumea pe care […]

 

L-am simpatizat pe Ludovic Orban și am fost prieten cu el. Din păcate, ultimul lucru ca lumea pe care l-a spus a fost acum mulți ani cînd a declarat un ceva deja cunoscut de mulți, că în politică tinerele promovează țupăind dintr-un pat într-altul. A provocat cu această declarație un scandal enorm, de parcă ar fi negat holocaustul.

Iată unul dintre motivele pentru care în România lucrurile merg prost.

Am postat următorul articol: Nu sînt misogin!

Citez din el doar atît  „Într-un mod halucinant, Vasilica le-a numit (doar pentru scurt timp, din fericire) pe Mihaela Triculescu (fostă contabilă de primărie comunală) șefă la ANAF și pe Adriana Cotel șefa la CNAS. Am undeva o fotografie mai veche cu cele două, nu mai știu unde este și nici nu știu să o postez. Dacă găsiți fotografia, veți vedea două tinere fufe parcă plecate la agățat pe linia de centură! Două fufe ajunse demnitare ale statului român!”.

Fotografia la care se face referire în textul citat mai sus, contestată ulterior de Adriana Cotel.

Acum vreo două zile a apărut un articol cu adevărat exploziv, care conține și o înregistrare telefonică (nu știu cum a fost obținută!). Nu comentez nimic, veți vedea pe mîna cui ajung sute de milioane de euro. (https://www.curentul.info/actualitate/audio-amantele-care-gestioneaza-sute-de-milioane-de-euro-au-infectat-romania-fosta-nora-a-lui-vacaroiu-amanta-lui-orlando-teodorovici-e-geloasa-pe-o-alta-fata-din-minister/)

Cîți ați auzit despre Andreea Ioana Lambru?  La 27 de ani, în  2012, a ajuns secretar general adjunct la guvernul României, în 2014 a devenit secretar de stat, în 2017 președinte al Consiliului de supraveghere la Hidroelectrica S.A și din nou secretar general adjunct la guvern.

Andreea Ioana Lambru

Mă jenez să îi dau venitul încasat de la Hidrotehnica. Mă jenez întrucît acel venit incredibil l-am citit într-un articol pe care nu l-am mai găsit. În orice caz, după numire, prima măsură a fost să dubleze indemnizațiile membrilor Consiliului (și, desigur, și al său).  În rest, fată săracă. Nu are avere, doar un autoturism Peugeot. În declarația de avere de anul trecut, declara cîștiguri de 74.885 lei de la guvern, 58.251 lei indemnizație de la CIFGA. Suma primită indemnizație de la Hidroelelectrica este blurată (sau ștearsă). O fi corect, domnule chestor? – vorba lui Băsescu. (https://cdn.hidroelectrica.ro/cdn/declaratii_avere/LAMBRU_IOANA-ANDREEA_2018_2.pdf)

Inimă zburdalnică, zburdalnică a fost și ea, dintr-un pat într-altul.

A început cu răposatul Mihai Bălășescu, secretar general al PNL, ucis de socrul său. Încă există pe youtube un interviu al lui Bălășescu în care povestește desfătarea pe care Ioana-Andreea (mai cunoscută ca Oana) i-o provoca pe canapeaua din piele a lui Crin Antonescu,

Apoi, l-a preluat pe Radu Stroe: https://www.dcnews.ro/andreea-lambru-implicata-intr-un-scandal-sexual_248762.html

Ziariștii se pare că nu știau prea multe, eu știu ceva în plus. Se vorbește de o posibilă legătură cu un lider PNL de la Gorj. Nu este vorba de o posibilă legătură, ea chiar a avut o legătură cu Dian Popescu, liderul liberalilor de la Gorj. Ceea ce a dus la ruperea legăturii cu Bălășoiu, după ce acesta i-a surprins în casă. Și mai știu ceva, calitățile pentru care bărbații de la guvern o apreciază, dar mă jenez să vorbesc despre asta.

Tînăra noastră însă nu avea prejudecăți politice, iată de pildă alte informații: http://www.turnucustiri.ro/stiri-locale/7041-liviu-dragnea-aventuri-galante-cu-andreea-lambru-pe-la-vilele-de-protocol-ale-guvernului

Elena Cătălina Ștefanescu este o alta amantă a lui Liviu Dragnea, care a trimis-o pe tînăra vîlceană, devenită teleormăneancă, în parlamenul României la doar 24 de ani. Ajunsă în parlament, a țupăit și ea din patul lui Dan Șova în cel al lui Vlad Cosma. Fată bună, dar fără noroc, și nu a adus noroc nici iubiților – Dragnea, Șova și Cosma au ajuns inculpați. Acum, lucrează la Bruxelles, consilieră la cabinetul unui europarlamentar, Chris Terheș.

Elena Cătălina Ștefanescu

La ministerul românilor de pretutindeni, secretar de stat este Lilla Boglarka Debelka. Cind am auzit prima dată numele ei, am crezut că este negresă sau cel puțin măritată cu un negru. Mă înșelasem crunt! Este o tînără româncă de origine maghiară, blondă, superbă. Eu am o înaltă apreciere față de unguroaice, întrucît nu sînt șovin și am cunoscut mai multe.

Lilla Boglarka Debelka

Ministru este Natalia Elena Intotero, tineră și frumușică și ea, femeie serioasă, măritată cu un italian.

Femeie serioasă este și ministrul justiției Ana Birchall, soția britanicului Martyn Birchall. Eu nu cred calomniile conform cărora ea era cea care în genunchi, îl supunea la perversiuni sexuale pe Mircea Geoană. Între timp, filmulețul a dispărut de pe internet. Am prins-o în direct la TV (pe atunci aveam cablu) și am auzit cu urechile mele cum a negat vehement, fiind foarte revoltată. Cum să nu o crezi pe ministreasa justiției, chiar dacă pe atunci nu era pe acest post?

Ana Birchall cu Klaus Iohannis, sluga și stăpânul.

Acum vreo 10 ani, în „Codul lui Lucifer”, scriam  despre România: „O țară în care instituțiile statului s-au transformat în bordeluri în care cîteodată se plătește, alteori nu – iar cînd se plătește, se plătește de la bugetul statului.

                                                             *

În urmă cu 3 ani și jumătate am postat acest text: Să ucidem pensionarii!

Era vorba despre o serie de evrei celebri care propuneau eutanasierea pensionarilor.

Iată însă că acestora li se alătură și o creștină, Christine Lagarde.

https://karensmithdotblog.wordpress.com/2018/02/09/christine-lagarde-batranii-traiesc-prea-mult-si-este-un-risc-pentru-economia-globala-trebuie-facut-ceva/

Este mai tînără decît mine, dar după unele criterii poate fi considerată o babă – oricum, are vîrsta de pensie (depinde de legislația din diferite țări). Și atunci mă întreb, ea nu se consideră o povară, un risc pentru economia globală? Și atunci, dupa ce a fost directoarea Băncii Mondiale, la aproape 64 de ani, în loc să ceară eutanasierea, a acceptat acum să devină președinta Băncii Centrale Europene?

                                                                                               Dan Cristian IONESCU

3 Comments

 1. gigimutu

  he he,

  pai cristinica la garda se referea la alti batrani, nu la ea, asta ar vrea sa traiasca forever.

  nazism curat, la jidanii astia!!!!
  da cind o sa recunoasteti ca l-ati ucis pe Iisus Hristos, fiul lui Dumnezeu, pui de napirci ce sunteti, criminalilor!!!!

 2. IQ100

  Ne-crist-inica a scapat porumbelul(desi era interpretabil, poate vroia sa spuna ca pensionarii sa…munceasca).Ce spune ea am dedus multi.Un efect secundar negandit al lipsei razboaielor si cresterii niveluluide trai al sclavilor.Deea ceea este descurajata natalitatea si in cur ajat GBLT-ismul.
  Ultima fraza este aiurea total.
  Daca accepti mitologia crestina nu poti uita ca evreii inainte de a il ucide, l-au DAT pe Iisuis Christos.Si daca „uciderea” nu facea parte din „planul lui Dumnezu” crestinismul n-ar fi existat.
  Daca nu accepti mitologia crestina, cazul meu, (vezi secretele Bibliei-„Inventatorii crestinismuli” si ‘frumoasa verde – un act de acuzare adevarat impotriva evreilor” pamflet scris de un evreu american plecat din …Romania) atunci nu au cum sa recunoasca uciderea unui personaj imaginar. Imaginat chiar de catre niste evrei destepti, scuzati pleonasmul.

 3. IQ100

  Comentariul mi se pare atat de anti-semit, in sensul de anti-evreiesc, si de limitat-agresiv incat il suspectez de a fi provocator

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *