Lichele

Băi Oreste, îți mai aduci aminte cum te-ai dus cu pâra la Ambasada SUA ca să-l dai în gât pe Iohannis?

  L-am cunoscut pe Oreste Teodorescu în toamna anului 2006, când am fost invitații lui Dan Diaconescu la OTV, pe […]

 

L-am cunoscut pe Oreste Teodorescu în toamna anului 2006, când am fost invitații lui Dan Diaconescu la OTV, pe vremea când transmitea din Piața Romană. Tema emisiunii a fost Klaus Werner Iohannis, tartorul mafiei imobiliare sibiene, dar am reiterat și implicarea acestuia în traficul internațional cu copii. Incitat și de vraful de documente pe care-l aveam în față și care dovedeau justețea acuzelor mele, Oreste s-a declarat instant aliat al meu în lupta împotriva mafiotului sas de la Sibiu.

Ca dovadă, după câteva luni, mai precis în data de 14 mai 2007, Teodorescu m-a invitat să reiau subiectul „Ticăloșiile lui Klaus Werner Iohnnis”  în noua sa emisiune „Codul lui Oreste” de la postul de televiziune „Antena 2”, unde am dezbătut subiectul împreună cu jurnalistul Silviu Alupei. Emisiunea a făcut „valuri” și finul lui Klaus Werner Iohannis, Paul Jurgen Porr –  președinte al FDGR Transilvania pe vremea aceea, nașul fiind președinte FDGR la nivel national – a trimis o plângere la CNA pentru xenofobie, cică l-am atacat pe Iohannis fiindcă era sas, nu pentru că era ticălos! Pe vremea acea era la modă discriminarea etnică pozitivă, adică despre evrei, țigani, unguri și sași nu aveai voie să spui ceva negativ că, gata, erai automat etichetat ca xenofob, șovin și cică îi discriminai etnic. Țiganii ajunseseră să spună că erau condamnați la închisoare nu pentru activități criminale, ci din cauza discriminării etnice! „Antena 2” s-a ales cu o somație publică din partea Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), fără să fie amendată  și Porr, cu FDGR-ul lui în frunte cu nașul, s-au lipit de un serial în „Justițiarul” (Dreptul la adevar vs. „dreptul la imagine” (I)). Acum, acest Paul Jurgen Porr este președintele Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), moștenind funcția de la nașul Klaus Werner Iohannis, după ce acesta s-a dat peste cap de trei ori și a devenit mare liberal în februarie 2013.

Neomarxistul ANTIFA Oreste, ăla care latră în fiecare seară cu vocea lui de scapete „Jos ciuma roșie”! Ia uite unde stătea anticomunismul, taman în impostorul acesta, mare progresist neomarxist!

Cu Oreste m-am revăzut în vara aceluiași an, 2007, la Sibiu. Oreste Teodorescu se întorcea cu mama lui, profesoara Ioana Lipovanu, de la Cluj, unde doamna lansase o carte, dânsa fiind și scriitoare. Stabilisem telefonic întâlnirea și cei doi m-au vizitat la domiciliul meu, în urma solicitării lui Oreste de a-i pune la dispoziție copii xerox după toate documentele care-l incriminau pe Iohannis, urmând să le ducă personal la Ambasada SUA, unde pretindea că are relații și ușa este deschisă permanent pentru augusta sa persoană. Ne-am mai auzit la telefon de două ori. În aceeași seară, când m-a sunat să-mi spună că este pe autostrada Pitești-București și tocmai a lovit cu mașina o căprioară, pe care deja a băgat-o în portbagaj și a doua oară după câteva zile, ca să-mi confirme că a depus documentele însoțite de un denunț scris de el la Ambasada SUA de la București. În anul 2007, Oreste Teodorescu îl pâra pe Klaus Werner Iohannis la Ambasada SUA. Acum viermele cu bila cheală este mare susținător al klausului! Cred că aceste mărturii referitoare la un comportament oscilant spun multe și despre caracterul sau „verticalitatea” individului.

În urma scandalului stârnit de Eena Udrea, care-l acuza pe Oreste Teodorescu că i-ar fi cerut 10.000 de euro pentru niște documente compromițătoare despre Dan Voiculescu și trustul său media (https://www.youtube.com/watch?v=F-ctOWpgQzI), m-am tot gândit: oare cu cât și cui a vândut mercenarul Oreste documentele cu mânăriile lui Iohannis pe care le-a primit de la mine!

Nu am fost niciodată prieten cu Oreste, l-am simțit de la început ca fiind un fățarnic și de aceea l-am evitat după episodul cu ambasada. Buna-cuviință m-a împiedicat să povestesc despre cameleonismul și labilitatea morală a acestuia. Nu descriam toate aceste întâmplări vechi, dacă nu m-ar fi stârnit lipsa de caracter a acestui individ numit Oreste Teodorescu, care a călcat în picioare prietenia cu Mircea Badea, dând pe spurcata sa gură aspecte intime din viața fostului său coleg, la emisiunea celuilalt chelbos, Rareș Bogdan, la fel de ipocrit, duplicitar și nemernic ca el. Ăsta este Oreste, adevăratul Oreste, nu acuzatorul oportunist  al pesedeilor, inchizitorul de conjunctură care aburește credulii!

La individul cu voce de scapete probabil că nemernicia este transmisă genetic, el fiind nepotul ticălosului avocat Nicolae Teodorescu, cel care, fiind apărătorul lui Nicolae Ceaușescu în mascarada de proces de la Târgoviște, l-a acuzat pe acesta mai ceva decât procurorul!

                                                                                                                   Marius Albin MARINESCU

Iată mizeriile vomitate în direct la emisiunea „Jocuri de putere” de la „Realitatea” TV, așa cum au fost redate de site-ul http://sokant.ro

Oreste Teodorescu: „M-a stârnit delirul furibund pe care l-a avut Mircea Badea care a rămas ultimul prost din curtea școlii. Singurul care insistă să micționeze pe mișcarea #rezist. A ajuns un strigoi. Priviți poza lui. Cei care s-au lăsat manipulați de acest nefericit pui de informator. Oamenii trebuie să înțeleagă de ce Mircea Badea se comportă așa. A moștenit linia maternă. Eu știu foarte bine cine este Mariana Badea. O știu toți actorii Teatrului Mic, toți cei care au avut curiozitatea să afle de cine au fost turnați la Securitate și cam ce dejecții scriu în dosarele Securității sub numele Vrăbiuța sunt foarte de acord cu ceea ce am să spun și am probe.

Acest băiat a avut șansa să-l întâlnească pe Dan Voiculescu. Așa a reușit să-și ducă misiunea mai departe. Soția lui Mircea Badea este o femeie de foarte bună calitate, admirabilă dar se leagă niște lucruri. Tatăl domniei sale a fost atasat militar la Moscova inainte de 1990 iar ea a terminat Bacalaureatul la un liceu la Moscova. Acum vedem de unde îi vine acest venin și această toxicitate împotriva României europene, României cu vocație democratică, acestui propagandist ordinar care se face mai vinovat  pentru intoxicarea opiniei publice a unei părți mai puțin privilegiată de soartă a poporului român. Toate conexiunile duc acolo, la Kremlin.

Acest domn are o soție și un copil, iar asta mi se datorează în exclusivitate. Faptul că a reușit asta mi se datorează 100 la suta. În momentul in care declari război unei mișcări (n.r. – rezist) care vrea să scoată Romania din epoca de piatra si in momentul cand jignesti fara discernământ ce a dat mai bun natia română în ultimii ani…

Dacă el continuă să atace miscarea rezist, eu în fiecare zi voi face public un episod groaznic din biografia acestui vierme până când nu o sa mai iasă din casă. Să se gândească serios la asta. În fiecare zi am un episod si ma gândesc dacă copilul lui este în măsură să metabolizeze și să gestioneze aceste capitole care nu numai că sunt urâte dar sunt de o sinistroșenie sufletească absolut cutremurătoare. Acest individ este bolnav de o ură care se naște într-un laborator și într-un mecanism al principiilor NKVD de distrugere a neamurilor și țărilor ocupate de tancurile sovietice.

În plus de asta sunt foarte multe lucruri legate și de Banca Religiilor unde mama sa a fost secretara unui domn pe nume Dinu Săraru. Capitolele care s-au petrecut foarte tenebros la Banca Religiilor sunt cunoscute personal de către soția mea care a lucrat și ea acolo. Deci am o listă întreagă de subiecte pentru Netflix. Am 6 – 7 subiecte care pot face părul măciucă celor mai mari admiratori de filme horror cu personajul principal, acest avorton, Mircea Badea.” (Sursa text: http://sokant.ro/oreste-atac-abject-la-badea-are-o-mama-turnatoare-el-un-vierme-declaratia-completa/)

De urmărit toate abjecțiile debitate de Oreste Teodorescu aici:

 

9 Comments

 1. lucianlucian

  mda…mi-era simpatic odata. era amuzant.
  azi, ma uit la el, nu ma intereseaza de ce parte a baricadei este, ce gindeste.
  ….i-am vazut privirea, i-am auzit cuvintele. o data, de doua ori…..nu mi-a venit sa cred.
  m-a dezamagit. nu cred ca-l intereseaza asta.
  e un om mic. bine ca stiu, acum.
  acesta e…..”codul lui oreste”.

  • Gabriela

   Subscriu ! Nu-mi vine sa cred cit de mizerabil a putut ajunge ! Am avut alta parere despre el ,dar se pare ca banii I-au luat mintile si caracterul .

 2. Dan Grosu

  Asta vorbeste despre delatori? Râma asta nenorocită? Dejecția asta care ar trebui dusa la Glina (ca tot facea el reclama la gunoieri)?! O târfă masculină! Cea mai detestabilă târfă!

 3. john doe

  Oreste Cacanarul, 

  Am vazut si eu, ca multi altii, replica data de Oreste lui Badea aducand argumente in favoarea tezei ca Badea ar fi un cacanar si, cum sunt posesorul unei inteligente sclipitoare, parcurand rational cele spuse mi se pare nu numai ca nu are nici un sens, dar mai mult, scoate in evidenta un caracter infect si cumva confirma atitudinea lui badea vis a vis de acest barbos (observam ca hipsterii rezist sunt toti barbosi)

  Sa o luam cu inceputul – am avut, in urma cu multi ani, cativa prieteni la care tineam foarte mult. Ne intalneam, beam bere, dezbateam probleme. Acesti fosti prieteni au devenit ulterior tinerii frumosi si liberi. Inca de atunci mi s-a parut ca nu sunt cei mai dotati intelectuali oameni cu care stau de vorba, ba chiar drogati, inculti si de ce sa nu o spunem, prosti, iar cei mai multi dintre ei, in foame de bani si fara vreo strabatere de curiozitate vis a vis de adevaruri istorice sau alte lucruri care i-ar fi facut sa se plaseze intr-un cadru mai larg de cunoastere. 

  La fel de bine trebuie precizat faptul ca Oreste mi-a lasat impresia unui tip arogant, infumurat, precoupat de subiecte oculte, unele din ele foarte dubioase, mai trebuie precizat ca nu sunt deloc un sustinator psd dar sunt indignat de mizeria pe care ati creat-o cu rezist. 

  Dar sa le luam pe rand.

  Ai spus de tatal lui Badea ca a fost atasat militar la Moscova? Asa si? Din cate imi aduc aminte, in perioada aia, Romania avea o armata, si pe acolo lucrau oameni bine pregatiti care, evident, plecau si la Moscova cu diverse misiuni. Acum ce sa facem? Rupem relatiile cu toate tarile ca sa fiti voi fericiti ?

  Ai spus despre mama lui ca a fost turnatoare. Intrebarea mea este, tu de unde stii ? Te aflai cumva in anumite cercuri unde aceasta informatie iti era accesibila? Si chiar daca era, nu cred ca esti tu in masura sa judeci chestiunea asta, mai ales ca, tu ai turnat in direct si in mod public ceva despre un fost prieten. Nu se face asa ceva amice. Asta confirma pe undeva profilul acestor rezistenti: disperati, agresivi si razbunatori- o gasca de cretini manipulati si platiti sa distrugeti o tara si sa-i ajutati pe altii sa controleze prin metode nelegitime deciziile importante, apeland defapt la metode pe care chiar voi le acuzati. 

  Ai spus ca faptul ca Badea e cu Bruma ti se datoreaza? Adica mai exact cum ?  I-ai bagat-o tu in pat? Sau ti-a suflat-o cumva si tu te oftici? Ca mie cam asa imi suna. Vorbesti din pozitia celui care nu stie sa piarda. Te-ai gandit poate ca Badea e un tip mai uman sau mai glumet sau mai prezent sau chiar, pentru o femeie, mai atractiv ? 

  Ne-ai mai spus ca esti autorul sintagmei “tineri frumosi si liberi”. Dat fiind faptul ca nu sunt nici frumosi si cu atat mai putin liberi, acum stiu incotro sa indrept flegmele cand mai aud porcaria asta. 

  Sunt in asentimentul multor oameni care s-au saturat de jegul vostru si daca e nevoie vom fi nu 1 milion, ci 10 milioane, poate chiar toata Romania in strada pt ca voi incercati, in mod evident, sa furati, sa corupeti. V-ati ofticat rau de tot cu acest miting psd, v-ati luat-o in freza, pt ca ce sa vezi, nu erau chiar batrani, erau cei mai multi tineri. Ati apelat din disperare la alte porcarii: ca au lasat jeg, ca asculta manele, ca in sfarsit, romanii in general sunt mizerabili, faceti misto-uri de tot si de toti. Eu mictionez pe miscarile voastre de strada, nu sunt psd-ist, nici activist, sunt un roman care se simte jignit de lucrurile pe care le sustineti si faceti. 

  Mi-ar prinde bine sa nu-ti mai vad mutra pe sticla. Sincer. 

  Sa ai o viata minunata!

  • Anca

   Felicitari! Mi-ai luat vorbele din gura! 🙂

 4. Auslander

  Atat de evident faptul ca John Doe nu e Mircea Badea… Ma gandesc ca e nevoie de mult exercitiu pentru ati putea inghiti propria voma cand te privesti in oglinda. Pacat.. Nu uitati, oameni buni, ambitia duce in abis, iar daca apuci sa cobori suficient de jos, nu se stie daca mai poti reveni.

 5. Intai o nedumerire: nu vi se pare ciudat ca detractorii cei mai inversunati ai lui Iohanis (Tapalaga, adormirea clujeana din Parlament, Oreste) sunt cei mai disperati aparatori ai lui, in ciuda evidentelor, cu pretul acoperirii de ridicol si scarba?!
  Apoi, o certitudine: am aflat de ce e nevoie de atatea parchete si procurori, dublati de servicii…Pai, adevarata grupare de crima organizata (la vedere, ca aia oculta, cu “statul vertical si protectiv” ne-a ramas ascunsa, in mare parte) ne este devoalata, in direct, cu nesimtire de seful ei, batranul cu geaca rosie, “generalul” celor ce “sustin” legea in ciuda ei si pisandu-se (imi pare rau, sunt bucurestean, eu ma pis de cand ma stiu, n-am invatat sa “mictionez”) pe Constitutie, pe votul popular, pe institutii si pe valori traditionale. Care e diferenta intre Iohanis si sustinatorii lui (cum, naiba, sa urli in piata ocupata ilegal, ca sustii “personificarea legii, Codrutza si DNA”, calcand legile in picioare, calomniind si mintind mai rau decat zeita la care te inchini?!) si clanul Bercea, gen? Pai, tot un bulibasa, calcator de legi si tot o satra dezlantuita, nerecunoscand nicio lege, doar propriul stabor…Se tot vorbeste despre disolutia statului, despre razboi hibrid, despre razboiul romano-roman… cam asta e, asta traim si speram sa supravietuim acestor “provocari”. Ca Romania este un experiment, ca a fost transformata intr-un fel de Mexic, o regiune marginala, nici macar colonie, unde potentatii straini isi pot exersa toate fanteziile, de la politic si economic, pana la cele mai intunecate (care e diferenta intre atitudinea americanilor fata de protejatii lor, dictatorii si generalii sudamericani, in ciuda crimelor si coruptiei dovedite de poporul asuprit si atitudinea ambasadorilor fata de protejatii “magistrati” in ciuda evidentei incalcare de lege?!) Daca tot s-a intrebuintat “opozitia” sa antreneze DIICOT in panarama aia de turnatorie saseasca cu “tradarea”, n-ar trebui sa faca si niste dosare “pe bune” colegilor “magistrati” si plavanului in geaca rosie ce se comporta ca un macrou de procurori?! Avem toate datele in spatiul public, se si lauda cu asta, avem si prejudiciile evaluate si asumate (vezi angajamentul de patru miliarde pentru arme americane si echivalentul pentru achizitii si mai discutabile din Germania…) Si poate ar trebui sa-i luam in serios pe toti latraii astia care injura, jignesc si ameninta niste oameni, doar pentru ca nu sunt ca ei, fara caracter. Avem institutii platite gras numai ca sa doarma in front. Poate organismele alea, Avocatul Poporului, Oficiul antidiscriminare, oengeurile cu drepturile omului, etc, ar trebui desfiintate, pana la urma, concluzia e ca daca alegi sa respecti legea, esti bun de scuipat de “elita”, care hotaraste ce sa respecti tu si ce sa nu respecte ea…Asta pare a fi diferenta dintre poporul meu si poporul tefelot, comunitatea versus clanul (gasca, tribul). Un soi de clan Carpaci, de rit nou a ocupat o piata din Bucuresti si-a apropriat-o si si-o revendica pe persoana juridica # si nu le face nimeni nicio plangere, niciun denunt, nicio turnatorie, pare ca toti turnatorii sunt in tabara lor, noua astorlalti nefiindu-ne deloc la indemana procedura…

 6. Badea Gheorghe

  Acest personaj da dovada ca este un schizofrenic incurabil si din aceasta cauza bate din papagal pana scoate spume la gura ca un caine turbat cand are pe cineva in vizor si trebuie sa il terfelesca.Huooooooooooooooooooo lingauleeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!

 7. satan exista

  @@@John Doe,de oameni ca dumneata are nevoie Romania,oameni ce gandesc corect;in special in varful institutiilor
  In ceea ce priveste acest personaj malefic,nu imi explic ce cauta el pe la televiziuni;dar daca stau si ma gandesc ca televiziunile(nu numai din Romania)apartin unor dubiosi care pe deasupra sunt si malefici,atunci nu ma mai mir;nu ca Mircea Badea este un sfant,chiar imi este antipatic,insa periculos cum este Oreste nu sunt multi in Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.