Sănătate

Bălănel şi Miaunel, Cercel şi Gindrovel

  Sfertodocții “sfintelor” Științe Medicale lovesc din nou ! După Streinu-Cercel – care a declarat că vaccinul anti-covid este “superb” […]

 

Sfertodocții “sfintelor” Științe Medicale lovesc din nou ! După Streinu-Cercel – care a declarat că vaccinul anti-covid este “superb” și “nu doare deloc” – a venit rândul altui “specialist” la mâncat borş despre vaccin. Probabil ca răspuns la video-ul in care acuzam oficialii români de lipsă de comunicare pe tema vaccinului anti-covid, a apărut un articol intitulat pompos “Ce conţine vaccinul anti-COVID-19 si cum explica specialistii tehnologia folosita de companiile producatoare“, care prezintă “explicațiile” manipulatoare și lipsite de rigoare științifică ale “doctorului” Gindrovel Dumitra. Da, aţi citit bine, chiar aşa: domn doc’ Gindrovel Dumitra! Dacă n-aţi mai auzit de acest domn Dumitra, nici nu aveaţi de unde: este “coordonatorul” unui fantomatic Grup de Vaccinologie din cadrul Societății Naționale de Medicină a Familiei. Dar ca să fim mai precişi, de douăzeci ani este un simplu medic de familie din satul Sadova, judeţul Dolj, localitate locuită, din spusele sale, de 8500 de locuitori dintre care mai mult de o treime, ţigani. Dar iată ce zice dr. Gindrovel, ca să liniștească mahalaua:

– că vaccinul anti-covid ar fi “curat”. Ca şi cum s-ar fi îngrijorat cineva că se murdărește la guler de la el. De ce nu a spuns și despre celelalte vaccinuri controversate din trecut (în special cele pentru copii) că au fost “curate” și nu conțineau aluminiu, mercur sau alte porcării?… Tăcere.

– că ARN-ul mesager “e pur și simplu croșetat”! Haoleu, hal de limbaj de medic, mai nea” Gindrovel,… “croșetat ” unde și de ce parte a organismului? Nu cumva de ADN?!? Nu cumva de ADN, prin tehnologia de editare a genelor CRISPR, don’ Gindrovel?

– că vaccinul – iar aici articolul mai bagă la derută o frază mincinoasă – “creează un răspuns imun al sistemului nostru imunitar, prin crearea de anticorpi” fără să zică, de fapt, că se referă la alte vaccinuri, cu tehnologie clasică, nu la astea cu ARNm.

– că “ARN-ul mesager este o particulă”. Dr.Gindrovel se întoarce la tehnologia ARN mesager, și o explică trunchiat. Ală, băi fizicianu’ cu halat de medic, ești sigur că e particulă și nu o undă? Hilar, “(…) particulă ce înglobează o informație ce o transmite organismului în momentul în care este administrat preparatul vaccinal”.

     Explicație de specialist? Pe ce parte sau componentă a organismului se asimilează “particula”, doc’ Gindrovel, nu cumva prin ADN?!? De ce oare evită unii să uzeze în explicaţiile referitoare la vaccin termenul de ADN?

Hai, gata, înapoi în ultima bancă, nota doi pentru Miaunel şi Bălănell! Nu ştim cum şi-au luat diplome aceşti puradei ai corupţiei şi dezastrului din Sănătate, Cercel şi Gindrovel, dar ultimul ne-a amintit în context de fosta fabrică de textile APACA şi de vremurile când meseria țesător-croșetor avea mare nevoie de talente native.

                                                                                                                                Mihai RAPCEA

3 Comments

 1. gigimutu

  pai asa-i,

  cind sculer matriterii ajung parlamentari si boschetarii doctori ( cu sau fara diploma ).

 2. P.M.

  @@@Daca as fi fost pacient al spurcatului,pardon al impostorului,scuze,al doctorului,m as fi retras imediat de la haimana;nu de altceva,dar vreau sa mi pastrez integritatea fizica;de aceea incerc sa ma feresc cat pot de astfel de ,,doctori”care au aparut ca ciupercile dupa ploaie in ultimul an.

 3. bali

  “Gindrovel Dumitra este un simplu medic de familie din satul Sadova”.
  Acelasi Sadova unde isi duc traiul si-si beau tuica de pufoaica Leana, Costel, Axinte, Lila, Mitica, Romica, Frankfurt, etc. ?
  De la Ionanis pina la ultimul angajat din administratie sint baieti de tot risul !
  De risul pulii !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.