Opinii

Băncile și Noua Ordine Mondială

       La fiecare tranzacție cu cardul, prin POS (point of sale service), banca deținătoare a POS încasează între […]

 

     La fiecare tranzacție cu cardul, prin POS (point of sale service), banca deținătoare a POS încasează între 0,2 și 3% din valoarea tranzacției.


Datorită pandemiei, tranzacțiile cu cardul in defavoarea cash-ului au crescut de sute de ori. Realizați că băncile sunt în realitate marii câștigători ai pandemiei ? Paradoxal, acestea ajung să “taxeze” tranzacțiile mai eficient decât o face Statul. Astfel, dacă la o tranzacție prin POS banca încasează comisionul instant și fără excepție, Statul își ia TVA-ul doar in 12-13% din cazuri (cam atât e rata de colectare în România).

În plus, băncile din România se declară toate pe 0 la profit și nu plătesc impozite. Pe lângă sumele fabuloase încasate de bancheri din miliardele de tranzacții zilnice, de exemplu banii făcuți de Big Pharma sunt mărunțiș. Sistemul bancar este o componentă vitală a Noii Ordini Mondiale, acesta acumulând mai mult profit decât sumele cumulate la bugetul statelor.

La finalul acestor observaţii, o părere: vreți să vă opuneți dictaturii mondialiste în curs de instaurare? Atunci evitați să îmbogățiți băncile folosind cardul în situaţiile în care acesta poate fi evitat. Folosind banii fizici, ne păstrăm libertatea.

 Mihai RAPCEA

5 Comments

 1. gogu

  statul ia la Srl-urile mici 1% din cifra de afaceri
  bancile iau din POS tot 1%.
  firmele mici nu au cum sa creasca cu aceste impozite de 1% din pretul de vanzare care poate sa insemne 10% din adaos comercial, adica enorm.

  banul fiarei corporatiste ::: corporatia a achizitionat statul, guvernele executa comenzile corporatiei:, fac loc pe piata monopolurilor care de fapt sunt un singur monopol dar actioneaza ca si cum ar fi niste ministere mondiale:: guvernele sunt vaci de muls pentru corporatii, se imprumuta cu cat vor bancile a.i. sa nu miroasa poporul cum se darama sub greutatea cametei.

  banii fizici vor fi retrasi in banci cu fiecare depunere la banca a banilor si retragerile de numerar vor fi comisionate mai mult, …aceste comisioane pe numerar vor creste ca sa faca atractiva moneda digitala care va aparea.

  depozitele la banci pe numerar/econoiiile vor avea dobanzi negative ca sa ii oblige pe oameni sa-si converteasca banii reali in moneda digitala….

  ce am zis mai sus sunt dispozitii date de FMI bancilor pentru strategia de trecere la criptomoneda, cautati doc.FMI

  • dan

   Gresit!!
   Statul ia 3% de la firmele mici (cazul meu). 1% ia de la firmele mijlocii (cifra de afaceri peste 100000 Euro/an)..

 2. Gab

  Deja nu se mai poate plăti cash decât sub o anumită sumă.
  Deja nu se mai pot transfera bani lichizi decât până în 10 mii unități (călătorind de exemplu).
  Deja nu mai poți retrage în numerar sume mari de bani decât după moult anchete interne și eventual polițienești.

 3. Calin

  Băncile comerciale din România joacă după regulile BNR. După cine joacă BNR aceasta e întrebarea!
  BNR de la 1901 este privată. La 1948 s-a naționalizat ni se zice. De ce n-a cerut nimeni din urmașii foștilor acționari despăgubiri?

 4. Laura

  RENUNTATI LA CARDURI CREDIT SI IMPRUMUTURI, SI BANCILE VOR CADEA,
  RENUNTATI LA CELULARE SI COMPANILE DAU FALIMENT S.A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *