Lichele

Baronul Münchhannis

  Minciună Iohhanis 1 – „Majoritatea PSD din Parlament a întârziat două săptămâni adoptarea legii privind carantina și izolarea”. Realitatea […]

 

Minciună Iohhanis 1 – „Majoritatea PSD din Parlament a întârziat două săptămâni adoptarea legii privind carantina și izolarea”.
Realitatea – Proiectul a parcurs în Parlament întreaga procedură în zece zile (cu sâmbătă și duminică), guvernul penelist trimițându-ul Parlamentului după trei săptămâni de la Decizia Curții Constituționale.

Minciună Iohannis 2 – „Măsurile de protecție sanitară nu sunt eficiente din cauza blocajelor legislative”.
Realitatea – Măsurile de protecție sanitară nu au legătură cu legea. De altfel, România este printre foarte puținele state care au făcut modificări legislative legate de epidemie. Măsurile de protecție sanitară sunt haotice, ilogice și încălcate repetat și grosolan chiar de guvernanți.

Minciună Iohannis 3 – „Lideri PSD îndeamnă la nerespectarea măsurilor de protecție sanitară
Realitatea – Nicio declarație a vreunui lider PSD nu îndeamnă la nerespectarea măsurilor de protecție sanitară și nu neagă existența ori efectele COVID19. De mai multe ori însă, atât Iohannis, cât și liderii guvernamentali peneliști au fost surprinși încălcând flagrant măsurile de protecție sanitară.

CONCLUZIE – Baronul Münchhausen putea lua lecții de minciună și ipocrizie de la Klaus Werner Iohannis!

Totuși, de ce simt Iohannis și Orban nevoia maladivă de a repeta că guvernanții știu ce au de făcut și că iau toate măsurile bune? Dacă ar fi asta opinia românilor, ar mai fi nevoie s-o repete Iohannis cu atâta disperare și agresivitate?

                                                                                              Șerban NICOLAE

2 Comments

  1. gigimutu

    pai daca lu iohanel

    ii crestea nasul ca la pinocchio, cu fiecare minciuna pe care a spus-o, pina acum, avea un nas de vreo 50 de kilometri, cel putin, iohane, du-te, du-te la Miami, si ramai acolo, in p…la mea!!!!!

  2. Ticalosia nu se vindeca la psiholog, dar asta pare ca are nevoie de psihiatru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.