Cadran international

Ben Fulford (4 iunie 2018): „Prăbușirea Israelului poate fi iminentă deoarece NATO își retrage protecția”

Schimbările tectonice din peisajul geopolitic continuă într-un ritm amețitor în întreaga lume, mulțimea satanică a khazarilor fiind îndepărtată sistematic din […]

Schimbările tectonice din peisajul geopolitic continuă într-un ritm amețitor în întreaga lume, mulțimea satanică a khazarilor fiind îndepărtată sistematic din toate centrele de putere ale lumii, sunt de acord mai multe surse. Situația s-a desfășurat până acum, astfel încât marele khazar Kahuna – Israel, ar putea fi curând eliberat de sataniști, spun sursele Pentagonului. În Europa, schimbările de guvern de săptămâna trecută din Italia, Spania și Slovenia înseamnă că doar Franța, Germania și Olanda rămân sub control khazar, spun sursele (și România desigurn.b.). Eliberarea Occidentului este necesară pentru a se asigura că negocierile Est / Vest care vor avea loc în Singapore săptămâna viitoare, nu duc la o singură nouă ordine mondială – China, care să înlocuiască mafia khazară în vârful lumii, spun sursele.

Să începem să privim situația din Israel, unde liderul satanist Benjamin Netanyahu, la fel ca predecesorul său Adolf Hitler, este acum ascuns într-un buncăr în timp ce se pregătește pentru înfrângerea inevitabilă. Declarația publică de săptămâna trecută a secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, potrivit căreia alianța nu va veni în apărarea Israelului în cazul unui atac al Iranului, a fost un semn vizibil al schimbării iminente a regimului din Israel : https://nypost.com/2018/06/02/nato-chief-says-alliance-wont-protect-israel-if-iran-attacks/

Mai important este ceea ce a rămas nespus, potrivit surselor Pentagonului, și anume că „NATO nu va apăra această entitate sionistă ilegitimă de [ursul rusesc]”. În orice caz, Netanyahu și regimul său au pierdut sprijinul celor mai adevărați evrei (spre deosebire de sataniștii din dulap) din cauza comportamentului lor criminal. Această denunțare publică a Israelului vine în timp ce Arabia Saudită se pregătește să îl anunțe pe Mutaib bin Abdullah ca noul său conducător, înlocuindu-l pe bin Salman, care a fost asasinat pe 21 aprilie, spun sursele Pentagonului : https://www.reuters.com/article/us-saudi-government-defence-newsmaker/saudi-prince-relieved-from-national-guard-once-seen-as-throne-contender-idUSKBN1D40VG ;

https://en.wikipedia.org/wiki/Mutaib_bin_Abdullah ;

Acest lucru este important pentru că controlul petrolului saudit, înseamnă stâlpul petrodolarului, ce a căzut din mâinile sioniste, spun sursele. Sigur, Bin Salman, care a fost zilnic în presă, până când au fost trase focurile de armă în palatul său în 21 aprilie, a dispărut din viziunea publică. Un anunț public va fi, totuși, necesar pentru a confirma ceea ce spun aceste surse.

Cu toate acestea, o altă sursă a Pentagonului a apărut săptămâna trecută cu știri legate de aceasta, care ar putea afecta managementul și proprietatea majorității companiilor occidentale cotate la bursă. Potrivit acestei surse, susținătorii militari ai regimului Trump intenționează să-i dea lui Leo Wanta și oamenilor săi, controlul asupra celor 26 de trilioane de dolari pe care îi pretind că le-au fost luați ilegal de către fracțiunea Bush a mafiei khazare. Wanta a fost invitat săptămâna aceasta la Washington, DC pentru a discuta despre aceste fonduri, spune sursa. „Dacă vor obține banii pentru Wanta, ei vor trebui să-i ia de la Vanguard”, spune sursa. Vanguard (Bush?), împreună cu State Street (Rockefeller?) și Blackrock (Rothschild?). Acestea controlează cele mai importante corporații occidentale :http://theconversation.com/these-three-firms-own-corporate-america-77072 ;

https://steemit.com/news/@sione/these-big-four-companies-control-the-world-yet-you-ve-probably-never-heard-of-them ;

Mișcarea militarilor americani de preluare a companiei Vanguard și, eventual, State Street, precum și Blackrock, ar putea fi pregătită pentru o confruntare cu alianța Eurasiatică, asupra controlului sistemului financiar mondial. În acest context, summitul de săptămâna viitoare dintre președintele american Donald Trump și liderul nord-coreean Kim Jong-un este mult mai mult decât pacea peninsulei coreene. Potrivit cu Illuminati Gnostici, Kim Jong-un este, de fapt, liderul unei alianțe care controlează atât China, cât și multe alte teritorii din Asia de Est. Indiferent dacă acest lucru este valabil sau nu pentru Kim, o privire asupra situației mondiale globale ne lasă fără îndoială că, complexul militar-industrial occidental dominat de SUA și o alianță eurasiatică negociază un nou mod de a conduce planeta.

Cheia cu privire la cine va ieși în vârf, pare a fi din ce în ce mai mult ca și cum ar fi deținută de India. India are o populație tânără aproximativ egală cu mărimea populației îmbătrânite rapid a Chinei. De aceea, partea americană a încercat să convingă India să se alăture unei alianțe cu SUA, Japonia, Australia și Indonezia, pentru a „conține China”. Statele Unite au redenumit săptămâna trecută Comandamentul lor din Pacific, Comandamentul Indo-Pacific, ca parte a apelului lor către India. Cu toate acestea, chinezii se pare că au făcut o manevră superioară, prin faptul că India s-a alăturat Rusiei și Chinei, ca parte a Organizației de Cooperare din Shanghai, o alianță militară și economică Eurasiatică. Săptămâna trecută, prim-ministrul indian Narendra Modi, vorbind la dialogul Shangri La din Singapore, a arătat clar că India nu este interesată să joace jocuri de mare putere, spunând că „Asia rivalității ne va ține pe toți înapoi. Asia de cooperare va forma acest secol.” Vă recomandăm să citiți întregul discurs al lui Modi la link-ul de mai jos: http://mea.gov.in/Speeches-Statements.htm?dtl/29943/Prime_Ministers_Keynote_Address_at_Shangri_La_Dialogue_June_01_2018

În orice caz, reuniunea Shangri La din Singapore este doar una dintre mai multe întâlniri la nivel înalt, care au loc înainte de summitul Kim / Trump de săptămâna viitoare (marți-12 iunie, n.b.). În această săptămână va apărea, de asemenea, o reuniune la nivel înalt a G7 (guvernul occidental) din Canada, precum și o întâlnire Bilderberg (guvern secret occidental) în Italia, în timp ce Occidentul încearcă să-și coordoneze poziția în marile negocieri cu Asia de săptămâna viitoare.

Deci, să ne întoarcem acum la situația din Vest, începând cu Europa. În primul rând, probabil că nu este o coincidență faptul că reuniunea Bilderberg din acest an are loc în Italia, deoarece noul regim se opune euro și, prin urmare, reprezintă o amenințare existențială pentru Uniune, așa cum este ea acum. În termeni de bază, matematica economică face foarte evident faptul că Europa de Sud (Spania, Italia, Grecia și Portugalia) ar fi mai bine fără Euro, iar aceasta este o realitate pe care elita secretă va trebui în mod inevitabil să o facă. În plus, căderea casei naziste a lui Bush, înseamnă că nu mai există nici o susținere serioasă militaro-industrială occidentală pentru proiectul UE centrat pe Germania așa cum este acum. Colapsul, totuși, va avea loc în mișcare lentă.

Cealaltă problemă este că Slovenia (patria de origine a Melaniei Trump) s-a alăturat acum Poloniei și Ungariei în alegerea unui regim care se opune politicii actuale a UE de imigrare în masă, în special din țările musulmane. Tendința generală este aceea că Europa Centrală se alătură acum Europei de Sud, îndepărtându-se de dominația UE de către Germania (plus lacheii francezi) deși, din diferite motive. Marea Britanie împreună cu Brexit, a mai spus deja că nu mai stă în UE. În mod evident, o Europă profund divizată nu este în măsură să reprezinte Occidentul în marile negocieri cu Estul. Celălalt centru de putere G7, Japonia, este de asemenea în dezordine profundă, deoarece regimul este privit de lumea interlopă asiatică ca un guvern colonial sclav. Nord-coreenii sunt văzuți ca fiind guvernul legitim pentru Coreea și Japonia, spun surse japoneze de dreapta, și de aceea japonezii au fost excluși din negocierile dintre SUA și Coreea de Nord. În plus, împuterniciții lui Bush, precum Richard Armitage (vărul Barbarei Bush), au pierdut puterea, ceea ce înseamnă că există un vid în grilele de control coloniale ale S.U.A. din Japonia.

În acest context, trebuie să ne uităm la decizia lui Trump de a impune tarife asupra oțelului și aluminiului european, precum și a celui japonez și canadian. Scopul este utilizarea acestei măsuri pentru a forța o schimbare în guvernarea economică a Occidentului. Într-un sens, Trump are dreptate să spună că, dacă SUA are un deficit comercial de 800 de miliarde de dolari pe an, atunci câștigarea unui război comercial nu este deajuns (Trump a afirmat de asemenea că va pune taxe vamale de 25% ptr. mașinile germane, a afirmat: „Nu mai vreau să văd Mercedesuri pe străzile din New York” n.b.).

Cu toate acestea, ceea ce realizăm este că economia Statelor Unite a fost roasă de deficite comerciale uriașe, deoarece proprietarii actualului sistem financiar centrat pe petrodolari în mare parte fie nu erau americani, fie nu erau patrioți americani. Sursele noastre sugerează că motivul pentru care mișcarea cu Wanta, dacă este adevărat, poate fi un semn că Trump își găsește în sfârșit ținta potrivită. Dacă Trump poate prelua controlul asupra sistemului bazat pe dolarul american, euro și yen, el va fi într-o poziție mult mai puternică pentru a negocia o nouă arhitectură financiară / politică globală, cu alianța euroasiatică. Regimul său trebuie doar să prindă un cerc de câțiva oligarhi și el ar putea să schimbe totul. Pe acest front continuă progrese, spun sursele Pentagonului.

Într-un fel, „liderul # 2 al cultului sexual NXIVM, actrița Allison Mack, ar fi ciripit pentru a dărâma Hollywood și Bronfmans”, spun sursele. Familia Bronfman s-a îmbogățit vânzând băuturică lui Al Capone și acum este una dintre familiile principale care controlează giganți media precum AOL – Time Warner. Cealaltă entitate mass-media sionistă atacată este Disney. „Roseanne Barr, de la ABC, a fost “martirizată” pentru a-l doborî pe [Barack] Obama, pe Valerie Jarrett, și pe CEO-ul Disney, Bob Iger, iar spectacolul ei anulat poate fi preluat de Fox”, spun sursele Pentagonului. Mai mult, adaugă, „Harvey Weinstein și fostul său angajator Disney et al. ar putea fi acuzat de încălcări ale RICO pentru conducerea unei întreprinderi sexuale penale, deoarece Trump poate chiar să naționalizeze această icoană culturală pentru a proteja copiii ”.

De asemenea, la Washington, DC, „agenții statului profund și sioniștii sunt istorie, deoarece Departamentul Apărării preia procesul de autorizare a întregului guvern, pentru a fi permiși doar pălăriile albe și patrioții”, spun sursele.

Ceea ce înseamnă acest lucru, este că guvernul militar din spatele lui Trump își solidifică poziția de reprezentant al Occidentului în negocierile cu Alianța Euroasiatică. Cu toate acestea, Trump trebuie să învețe că atitudinea agresivă și bătăile cu pumnul în masă nu merg bine în Asia. China a afirmat clar faptul că se va întâlni la jumătatea drumului cu S.U.A., dar că orice încercare a trupei Trump de a se impune într-o afacere nu va da roade, emițând o declarație:

Toate rezultatele economice și comerciale ale negocierilor nu vor avea efect dacă partea S.U.A. va impune sancțiuni comerciale, inclusiv majorarea tarifelor.” – http://www.xinhuanet.com/english/2018-06/03/c_137227287.htm

Cu toate acestea, toate mișcările descrise mai sus reprezintă o schimbare fundamentală a direcției în modul în care lumea este guvernată acum, când se termină coșmarul apocaliptic sionist. Omenirea este eliberată.

Notă blogger: Având în vedere toate aceste actualizări ale lui Ben, pentru ca voi cititorii blogului meu să aveți o imagine de ansamblu mai completă și cu ce se poate întâmpla de săptămâna viitoare, în viitorul apropiat, din informațiile culese din blogurile informatorilor din serviciile secrete americane, mai adaug următoarele: Luni, 11 iunie Trump va anunța public existența Guvernului din Umbră și planurile lui de a distruge America. Vor urma arestări în rândurile oligarhilor și cabaliștilor de top, iar proprietățile celor vinovați vor fi puse public, la vânzare. Cei care vor opune rezistență vor fi uciși. Fizicieni de top vor opri chimioterapia, deoarece s-a demonstrat că aceasta face mai mult rău decât bine. Ținte vor fi de asemenea companii ale Big Pharma din SUA și Canada precum Monsanto.

După întâlnirea lui Trump cu Kim Jong Un pe 12 iunie în Indonezia și summitul Euroasiatic din 14 iunie, oricând de la acea dată, funcție de negocierile Est – Vest poate avea loc RV și inițierea noului sistem financiar mondial bazat pe aur. Peste tot pe suprafața planetei se duc acțiuni de distrugere a bazelor subterane și submarine extraterestre. Baza subterană aliată (guvernamentalo-extraterestră) din Dulce/New Mexisco, a fost incendiată complet și nimic de acolo nu a supraviețuit.

Următorul articol îl voi publica despre bazele subterane și tot ce există, mai ales în baza Dulce/New Mexico, pentru a conștientiza faptul că noi trăim a realitate falsă, paralelă.

Drum drept spre Lumină!

                                                                                                                          Benjamin FULFORD

Sursa: https://benjaminfulford.net

Publicat de Marius Sumedrea

Sursa în limba română: https://burebista2012.blogspot.com/

1 Comment

  1. Anonim

    Vin chinezi așa că jidani ies din equatie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.