Puncte de vedere

Ben Fulford: Mafia khazară, alegerile americane și candidatul lor manciurian

  Mafia Khazară depune toate eforturile pentru a distruge Republica Constituțională a Statelor Unite, deoarece violența și incendierea provoacă o […]

 

Mafia Khazară depune toate eforturile pentru a distruge Republica Constituțională a Statelor Unite, deoarece violența și incendierea provoacă o nouă cădere în haos, sunt de acord surse NSA, MI6 și Pentagon. Scenariul care se desfășoară sunt alegerile care sunt o farsă evidentă, chiar și pentru cel mai profund spălat pe creier dintre oile credule.

Acum ne aflăm în jefuirea și arderea țării, așa că nu vă așteptați la arestări în masă ale politicienilor democrați precum Joe Biden, Nancy Pelosi și compania. Imunitatea prezidențială de urmărire penală este principala motivație a lui Biden pentru a deveni candidat în primul rând. Este, de asemenea, cea mai bună șansă pentru stânga și dreapta minionilor cabalei ai Camerei și Senatului și agenții de stat implicați în fondurile Uranium One și Ucraina către DNC pentru a evita urmărirea penală. Așadar, șobolanii de mlaștină sunt cu toții disperați să fure alegerile prin orice mijloace posibile.

Rezultatele probabile, spun diverse surse, sunt că alegerile vor fi anulate din cauza atacurilor Antifa și BLM asupra secțiilor de votare, unde susținătorii lui Trump se vor prezenta în număr mare pentru o victorie istorică. Susținerea patriotică este evidentă la participări mari la manifestări și defilări în toată țara, în timp ce Somnorosul Joe cere ca răspunsurile sale pe teleprompter să fie mai vizibile în fața unei mâini de instituții de presă MSM. Scenariul cel mai probabil sunt procesele și haosul privind buletinele de vot prin poștă care ar putea dura săptămâni sau luni. Oricare dintre scenarii îl va lăsa pe Trump „la putere”.

Implicarea criminală a lui Biden și Fiul în acordurile Ucrainei și Chinei face din alegerile sale o lovitură puternică, deoarece orice dezbatere va arăta că este senil fără speranță și incapabil să ocupe funcția. O sursă chiar crede că este pregătit să fie un astfel de pierdut, încât nu se poate să nu suspectăm că aceiași oameni care îl susțin pe Trump au plasat în mod deliberat un Biden neeligibil ca adversar. Ne dăm seama că mulți oameni, inclusiv mulți dintre abonații noștri, cred că președintele SUA, Donald Trump, va fi salvatorul și va „face America să devină măreață din nou”. Cu toate acestea, unele surse spun că sataniștii puși pe depopulare au alte planuri de urgență: „Dacă credeți că Trump„ salvează America ”, de ce a cerut în mod repetat ca toți americanii să fie vaccinați până în noiembrie? De exemplu, el a trimis recent un tweet: „Pe 3 noiembrie, Michigan va decide dacă ne întoarcem rapid la prosperitate record sau dacă îi permitem lui Sleepy Joe Biden să … ÎNTÂRZIE VACCINUL.”

Alte surse susțin că Trump se află între piatră și nicovală, ceea ce l-a forțat să renunțe la avertizarea timpurie a „farsei pandemice” și să meargă împreună cu recomandările de închidere pentru a rămâne înaintea planului înșelător conceput pentru a-i ucide șansele de realegere, învinuindu-l pentru numărul de morți fabricat. Așa că a fost obligat să-i țină pe escrocii medicali precum Fauci și Brix în prima linie și să le dea suficientă frânghie pentru a se spânzura singuri. Chiar și CDC din SUA este acum nevoită să admită că pandemia s-a încheiat, după cum arată această hartă pe care au produs-o:

Cu toate acestea, cum îl putem împăca pe ginerele lui Trump, Jared Kushner, ca membru al său „ucide 90% din omenire înrobind restul”, din cultul morții Chabad. Nu uitați, Kushner deținea clădirea 666 Fifth Avenue unde au fost dezvoltate microcipuri injectabile. NSA, armata franceză, serviciile secrete britanice și alții confirmă că vaccinurile sunt destinate să conțină microcipuri, iar unele dintre ele spun: „Se pare că americanilor li se prezintă o alegere falsă a criminalului senil Biden și a grupului său vesel de anarhiști antifa și comuniști BLM, sau a iubitorului israelian Trump, care nu a reușit să rețină pandemia de virus mortală și a patrioților constituționali proprietari de arme. Oricum, până la sfârșitul anului, consumatorii de băuturi cool se vor alinia pentru un vaccin, combinat cu un portofel digital și „prosperitate”. Trump, constructorul, a comentat imediat după 9.11 că bombele trebuie să fi fost folosite pentru a doborî turnurile, așa că știe adevărul, dar nu a menționat implicarea Israelului în 9.11 sau, de fapt, orice adevăr despre 9.11, așa că trebuie să ne întrebăm … De ce?

Unele surse ale NSA, CIA și Pentagon spun că Trump doar joacă rolul și că, în cele din urmă, se va întoarce împotriva mafiei khazare (asta cred și eu, el joacă un rol și după alegeri va acționa, sau poate va renunța la funcție pentru altcineva, de ex. John Kennedy Jr., n.b.). Ei spun că într-o zi, în curând, Trump îi va înconjura pe sioniști și îi va executa pe sataniști, inclusiv pe Kushner. Sperăm că au dreptate și motivul pentru care el nu a făcut-o deja în cei patru ani de când a fost la putere este că actorii statului profund l-au înconjurat în ancheta Muller și în procedurile de punere sub acuzare. Numai timpul va spune în timpul celui de-al doilea mandat dacă AG Barr (alias Robert „cocaina din bucătărie” Johnson) va fi înlocuit. În starea actuală, mass-media corporativă a început pregătirile de propagandă pentru alegeri suspendate. Iată ce a spus Mark Zuckerberg (Rockefeller) de la Facebook săptămâna trecută:

„Ceea ce noi și alte mass-media trebuie să începem este să pregătim poporul american … Că nu este nimic ilegitim în alegerile care durează zile sau chiar săptămâni suplimentare pentru a ne asigura că toate voturile sunt numerate. ”: https://www.blacklistednews.com/article/77976/zuckerberg-election-may-take-weeks-and-cause-civil-unrest-until-media-creates-consensus-on-next.html

Acesta este un memento pentru ceea ce luptăm cu adevărat, pentru o mai bună gestionare a planetei. În ultimii 50 de ani am eliminat numeroase animale sălbatice și totuși Trump și susținătorii săi nu au reușit să ofere nici măcar o soluție de bază sau o abordare a acestei probleme: https://www.bbc.com/news/science-environment-54091048

OK, acum vești mai bune. Am aflat de la surse de nivel înalt din MI6, NSA, Societățile Secrete Asiatice și francmasonii P3 că se apropie schimbări reale, precum Trump, Xi Jinping din China, Vladimir Putin din Rusia și alți lideri mondiali vor fi înlăturați. Aceste surse spun că s-a ajuns la un acord între societățile secrete asiatice și occidentale pentru a reface complet modul în care conducem această planetă. Acest lucru ar explica predicția lor că Trump va fi ultimul președinte al SUA și că va apărea un lider total nou și legitim, posibil până la începutul anului 2021. Surse din FSB din Rusia au raportat, de asemenea, o revoltă împotriva falsului Vladimir Putin. Iată ce a spus FSB: „Adevăratul Putin a fost ucis ritualic. Au scurs sângele din el și i-au injectat un lichid special. S-au făcut lucruri oribile. Patriarhul Kyril Gundyen, un homosexual necinstit care a fost implicat în multe lucruri rele a murit în martie 2018 din cauza unui atac de cord. A stat mult timp în comă, nu s-a mai întors niciodată din comă și a murit. Acum, doi dubli / falsi patriarhi conduc Biserica Ortodoxă Rusă … 

Au închis biserici și lucrează sub conducerea Chabad și a israelienilor. Faimosul părinte călugăr Sergiy a făcut apel la toți creștinii ortodocși despre nelegiuirea Patriarhului și despre dublura/clona lui Putin: „Dublura principală a lui Putin este agent Mossad! Acum, naziști de nivel înalt, precum Regina Beatrice, alți pedofili de rang înalt și Chabad fug în Rusia să se ascundă … Nu există arestări în masă de pedofili în Rusia … Acest escroc a decis să se ascundă în Rusia, presupunând că nimeni nu va intra Rusia, de teama armatei ruse. 

Există, de asemenea, demonstrații în masă în toată Rusia, în timp ce acel regim a ieșit din dulap și a încercat să înceapă vaccinarea cu microcipuri a tuturor din țară, spun sursele FSB. Sursele francmasone P3 spun că un nou regim va fi instalat în Rusia acum că s-a ajuns la un acord Est / Vest.

Situația din China este mai greu de citit, dar există semne din ce în ce mai mari că conducerea președintelui Xi Jinping ar putea ajunge la sfârșit. Surse de informații militare chineze spun că incidentul cu moartea în masă din Wuhan, China, anul trecut, a fost cauzat de Xi și de oamenii săi care merg mai departe cu 5G, în ciuda avertismentelor că este periculos. Acest lucru înseamnă că facțiunea care dorește să microcipeze și să controleze populația chineză pierde sprijinul militar. O cerere a ONU pentru o investigație cu privire la ceea ce s-a întâmplat cu adevărat la Wuhan pune presiune și asupra regimului său, spun surse de informații militare britanice: https://www.express.co.uk/news/world/1334305/china-xi-jinping-step-down-coronavirus-pandemic-covid19-inquiry-who-australia-brexit-spt

Sursele societății secrete asiatice nu au putut confirma sau nega aceste acuzații înainte ca acest raport să fie difuzat. În timp ce se afla mai jos pe totemul de conducere a sclavilor khazari, canadianul Justin Castro (Trudeau), a fost expus pentru că a primit o plată de fundație de 125 de milioane de dolari în întregime din banii contribuabililor, potrivit surselor Serviciului Secret de Informații din Canada. Nu numai asta, dar fundația lui Justin Castro a obținut de la 150.000 dolari la 700.000 dolari pe an de la fundația Tide finanțată de nimeni altul decât George Soros, spun sursele. Proteste în masă împotriva lui Castro și a adjunctului său nazist Chrystia Freeland au început în Canada.

Între timp, în Japonia, s-a făcut un impuls pentru înlocuirea primului-ministru sclav Shinzo Abe cu adjunctul său Yoshihide Suga. Suga a fost implicat în multiple scandaluri de corupție. De exemplu, el a depus eforturi pentru a despăgubi populația indigenă Ainu din Japonia cu fonduri generoase. Problema, potrivit informațiilor militare japoneze, este că majoritatea așa-numiților Ainu care ar primi banii sunt de fapt agenți nord-coreeni. Suga este implicat în multe alte scandaluri, inclusiv negocieri olimpice din umbră și legate de apărare, care îi acopereau buzunarele, spun ei. Din acest motiv, Suga este de așteptat să fie doar o figură interimară care va prezida o renovare completă a guvernului colonial postbelic din Japonia.

Există multe alte semne ale prăbușirii vechiului regim, în special în S.U.A.: https://www.zerohedge.com/markets/ive-never-seen-anything-shippers-using-west-coast-ports-cant-book-rail-bnsf-and-union

Am primit numeroase informații care arată că încercările de a forța pe toată lumea să poarte măști este o prostie neștiințifică: „Literatura medicală din ultimii patruzeci și cinci de ani a fost consecventă: măștile sunt inutile în prevenirea răspândirii bolilor și, dacă este ceva, sunt obiecte insalubre care răspândesc ele însele bacterii și viruși.

(Pentru detalii și citări pentru cele două de mai sus, consultați scrisorile către pagina de editor și acest link.): https://www.bitchute.com/video/LIE8tYCpI4A4/

NSA și alte surse raportează, de asemenea, un război meteorologic intensificat în toate părțile planetei, fie secete, fie inundații devastând producția agricolă în China, Africa, SUA și în alte părți. O privire în jurul lumii va dezvălui, de asemenea, demonstrații împotriva liderilor păpuși khazari din Franța, Germania, Israel, Australia etc.

Atmosfera general-terestră din această parte a lumii este una de neîncredere, guvernele aflate în functie fiind atât de inapte în gestionarea unei urgențe naționale, fie ea organizată sau altfel”, așa vede MI6 situația. ,,Avem în vedere toamna și iarna nemulțumirilor civile și, până la Crăciun, este posibil să vedem o revoltă populară pentru a pune capăt acestui fiasco al legii marțiale medicale”, prezic ei.

Un fost șef Vodaphone explică modul în care 5G creează o boală care oferă un rezultat pozitiv al testului Covid-19 și agenda globală care merge odată cu introducerea : https://www.bitchute.com/video/YH9ESCvOfSAX/

De asemenea, apar rapoarte despre intrigi financiare la nivel înalt într-o încercare continuă a mafiei khazare de a tăia fonduri pentru o campanie de reparare a planetei. Francmasonii P3 spun că „dușmanii cabaliști italieni” folosesc un „avocat Mantell la Zurich”, împreună cu „dl. Herzog de la BPV Bank (Banca Popolare di Verona), Berlin, ”pentru a bloca fonduri pentru viitoarea agenție de planificare”. În ciuda haosului și a veștilor aparente raportate mai sus, toate acestea fac parte din frământarea morții domniei mafiei khazare, spun surse din societatea secretă occidentală și asiatică. Pregătirile pentru a înlocui această fiară pe moarte cu un sistem mai bun de funcționare a planetei sunt în curs, spun ei.

Există multe semne că acest lucru este adevărat. De exemplu, am putut confirma cu băncile japoneze ceea ce au spus sursele noastre din Pentagon săptămâna trecută, că sistemul de plăți internaționale SWIFT nu mai este sub controlul sioniștilor. Băncile spun că nu mai trebuie să treacă prin Citibank sau Bank of America pentru a trimite bani în străinătate. Mai mult, transferurile se pot face acum fără a utiliza marca fiarei „Numărul meu” care era obligatoriu în Japonia. Există, de asemenea, un volum record de shipping din China către SUA, prin porturile Coastei de Vest. Acest lucru înseamnă că a fost încheiat un fel de acord comercial SUA / China: https://maritime-executive.com/article/southern-california-s-ports-experience-continuing-rebound-in-volumes

Un alt semn al unui acord Est / Vest este văzut într-un acord public între Vatican și China. “Un acord interimar privind numirea episcopilor între China și Vatican a fost pus în aplicare cu succes de când a fost semnat în urmă cu doi ani“, a declarat Zhao Lijian, purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe din China, într-o conferință de presă din 10 septembrie: https://www.catholicnewsagency.com/news/chinas-foreign-ministry-vatican-deal-has-been-implemented-successfully-76242

De asemenea, un aliat al familiei White Dragon a fost „contactat de familiile Rothschild și Rockefeller în vederea unei colaborări în cadrul Agenției Mondiale de Planificare a Viitorului”. conform surselor MI6.

Desigur, războiul nu s-a terminat încă și ne putem aștepta la o mulțime de frământări în lunile următoare. Aceasta poate include un atac EMP, o criză alimentară, noi atacuri nucleare false și multe altele. Cu toate acestea, toate forțele militare majore ale lumii sunt acum aliniate împotriva mafiei khazare, astfel încât înfrângerea lor finală este doar o chestiune de timp. Suntem reticenți să oferim date specifice, dar evenimentele mondiale arată clar că regula elitei satanice se încheie.

Sursa: https://benjaminfulford.net via burebista2012.blogspot.com

 

2 Comments

  1. IQ100

    Se vede si din privire.
    Si din cat de mult scrie.
    Nu va pierdeti timpul cu lectura integrala.

  2. Cu amaraciune se constata ca revista Justitiarul este atacata continuu si prin comentariile rau voitoare,si stupide,ale unor neidentificati autori asezati in pozitie de tragere impotriva lumii si a Bunului Dumnezeu.Oameni buni luati aminte,Justitia reprezinta o arma in mina adevarului,nu o coada de topor prinsa in ghiarele unor fiare ascunse dar prolifice cu lastari veninosi la vedere,care scuipa lava unui vulcan adanc de ura impotriva UMANITATII creata de Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.