Lichele

Blasfemia sau când Carmen Avram e penibilă. O campanie descreierată împotriva bisericii

  O profesionistă ca Carmen Avram devine penibilă când atacă Biserica. Adică, nu tratează un anume caz,  ci îl generalizează. […]

 

O profesionistă ca Carmen Avram devine penibilă când atacă Biserica. Adică, nu tratează un anume caz,  ci îl generalizează. De fapt, e o ofensivă sistematică la adresa Bisericii apostolice, Ortodoxă şi Catolică. La noi, ţinta e Biserica Ortodoxă. În Vest, Biserica Catolică. De ce? Pentru că Biserica se opune smintelilor acestei lumi patronate satanic. Şi va trebui ca puternicii lumii să trimită din nou Biserica în catacombe, fiindcă altfel Cupola Mondialistă nu va reuşi să o determine să accepte legiferarea unor sminteli, de exemplu, „mariajele” homosexuale.

in-premiera-carmen-avram-bor-370053

Biserica Ortodoxă a Greciei surori s-a pronunţat frontal împotriva regimului de ocupaţie din partea finanţei mondiale, ochiul proiectului „globalist”. Păcatul Sfântului Sinod al B.O.R. e pasivitatea în faţa domniei răului, lipsa de reacţie faţă de ofensiva satanică împotriva României creştine. O piatră de temelie a ortodoxiei. A creştinismului, în general. „Grădina Maicii Domnului”. Dar nu pentru pasivitate e blamată Biserica noastră, dimpotrivă, pentru activitatea misionară.

În România, bisericile sunt pline. Chiar dau pe dinafară. Dar propaganda nu vede în asta decât înghesuială pentru apă sfinţită şi pomană. Plus miştoul de pelerinajele la sfintele moaşte, din care blasfemiatorii nu înţeleg decât că sunt nişte oase. Relicvele sfinte sunt puterea sfinţilor şi de aceea oamenii fac pelerinaje. Înghesuiala şi îmbrânceala la pomană nu-s imputabile Bisericii, sunt imputabile statului care a îndobitocit populaţia prin înfometare şi alte lipsuri materiale ca s-o ţină sub control.

Carmen Avram s-a oţărât la Biserică, de parcă s-ar considera o bucată de carne eternă. Şi de parcă n-ar fi şi ea parte din Biserică, în caz că e botezată. Biserica este o instituţie divino-umană, ea înseamnă comunitatea clerului şi a mirenilor (laicilor).

Tot ceea ce realizează Carmen Avram – sau mai precis, coordonează – excepţional profesional se face pulbere, atunci când huleşte prosteşte.

Hula la adresa Bisericii o proferează visceral. Conceptul însuşi de Biserică e abordat epidermic. Adică, biserica e percepută ca o clădire materială. Şi atât.

Cu o voce de comisăroaică sovietică – din alea care au dărâmat biserici – a înfierat faptul că se construiesc biserici, că autorităţile donează pentru ridicarea de biserici şi pentru reabilitarea unor alte sfinte lăcaşuri.

Şi nelipsita întrebare, ce face Biserica cu atâţia bani de la stat. O întrebare atât de vulgară, un clişeu stupid.

De fapt, bisericile se ridică la iniţiativa enoriaşilor şi în principal, din banii lor. Inclusiv Catedrala Mântuirii Neamului (de care face mişto ca ultimul habarnist însuşi îmbuibatul de cultură Andrei Preşu), tot din banii credincioşilor se clădeşte.

O asemenea emisiune o descalifică profesional pe Carmen Avram. Pentru că dacă ar fi voit să vadă unde se duc banii, ar fi făcut o anchetă, un documentar onest cu privire la filantropia Bisericii Ortodoxe Române. Sau ar fi pus pe cineva să facă ancheta, că ea nu mai face pâinea profesiei. Doar ia frişca de pe tortul echipei.

O satisface nedisimulat grija că Biserica scade în sondaje.

Dacă o întrebi ce e Biserica habar n-are. Cel puţin, aşa dă impresia. E genul care merge la biserică cel mult o dată pe an şi atunci, maximum 5 minute, la Înviere, ca „să ia lumină”. Un fel de ritual formal după care pleacă acasă şi la îndopare. Când nu face „turism pascal”, adică să-ţi porţi fizicul la paranghelii lumeşti fiindcă Sfintele Paşti sunt în prelungirea zilelor de 1 mai muncitoresc şi 2 mai tineresc, plus weekend. Cam asta fac vulgarii care atacă Biserica. Habar n-au.  Am o infinită milă. Ceea ce nu-i de rău decât în mentalitatea viciată de vanităţi. De fapt, mila e iubire. Că nu poţi să iubeşti fără să compătimeşti. Condiţia umană.

Mă rog pentru Carmen Avram. Şi pentru toţi blasfemiatorii. Să-i certe Dumnezeu, să-i ierte şi să-i lumineze.

Nu-mi fac iluzii că vreo televiziune ar putea face o emisiune adevărată despre Biserică.

Revenind la emisiunea blasfemiatoare, e incalificabil ce face Carmen Avram, ce fac televiziunile, în general, mă refer la campania contra Bisericii, pentru că dacă ar fi semnalat cazuri scandaloase, excepţii care compromit Biserica, era corect. Numai că ea prezintă excepţia ca regulă, atacă Biserica în esenţa ei, atacă Biserica în general şi în particular, blamează, extrem de vulgar, ceea ce nu cunoaşte. Şi nici nu se străduie să afle.

Suficienţa e unul din cele mai triste păcate.

                                                                                                                                    Roxana IORDACHE

 

Nota redacției „Justițiarul”: Carmen Avram, de la Antena 3, s-a specializat în reportaje de calomniere a neamului românesc și a religiei ortodoxe. Femeia aceasta, cu herpes la gură de la cât venin iese pe acolo, ne acuză că suntem neam de ucigași de evrei în Al Doilea Război Mondial prin holocausturile ei personale din coșmarurile umede nocturne, alături de sforăiturile lui Adrian Ursu, pămpălăul care joacă rolul soțului într-o căsnicie de studio, studioul Antenei 3. Dar suntem și ucigași de germani, nu numai de evrei, deoarece, conform Rashelei – aceasta era porecla doamnei Carmen Avram, pe vremea când lucra la Pro TV – noi suntem de vină că, după război, sovieticii i-au deportat pe unii sași și șvabi din Transilvania și Banat în tabere de muncă din URSS, ca să contribuie la refacerea țării distruse în războiul declanșat de germani. Românii sunt de vină pentru toate relele din lume! Așa și-a luat Carmen Avram (Rashela) premiile de la americani, aruncând cu mizerii în neamul românesc.

Carmen Avram este o evreică/khazară din Vișeu de Sus, unde khazarii erau populația majoritară în perioada interbelică și idiș cea mai vorbită limbă din localitate, conform recensământului din anul 1930. Probabil că aceasta este explicația pentru ura ei față de români. Calomnierea poporului român este o rețetă sigură pentru obținerea de premii internaționale în cinematografie și televiziune. Regizorii sau realizatorii de filme și reportaje care ponegresc România, premiați international pentru asta, sunt evrei: Cristian Mungiu, Nae Caranfil și Carmen Avram. Am voie să numesc naționalitatea ăstora sau sunt declarat instant antisemit și aruncat în pușcărie?

                                                                                                                               Marius Albin Marinescu

15 Comments

 1. madmax

  Si asta e de neam khazar?
  E complicat sa scapam de toate aceste capushe!

  • Cam prea multi khazari parlamentari europeni din partea Romaniei, care n-au fost votati de romani, s-ar zice. Un partid romanesc care n-a avut niciun corupt in toata istoria sa de peste 91 de ani, Partidul Totul Pentru Tara, a fost “dizolvat” se zice de justitie, cu o contributie a Institutului “guvernamental” Elie Wiesel, deci platit de Romania din bugetul sau ca sa “dizolve” un partid romanesc.

 2. Maria

  Realizatorii de emisiuni în general cad f.uşor în rătăciri din goana lor avidă după faimă şi succes crezând că ironizând şi folosindu-şi mintea lor slabă oricât ar părea de docți devin nişte proşti notorii chiar în fața unui simplu om modest fără educație ridicată dar cu o amplă inteligență emoțională. A3 dezamăgeşte din ce în ce mai mult inclusiv Gâdea care doreşte a afişa doar o parte convenabilă lui a adevărului sau îngroapă un subiect important cu o temă fără valoare. Oricum dacă Voiculescu nu ar fi pățit nimic ar fi fost jalnici de sterili. Toată Media are rolul de a ține mintea ocupată despre nimicuri sau mai puțin importante …în timp ce țara şi poporul sunt distruse la TEMELIE !

 3. IQ100

  Avram.

 4. Cornel-Dan Niculae

  Fiinta asta (Carmen Avram) era, la un moment dat, cea mai buna prietena cu Sandra Simovich de la Ambasada Israelului la Bucuresti, cam cand s-a cuplat cu Adrian Ursu. chiar dinainte ca Sandra S. sa ajunga in Romania – asa stiu de undeva, dar nu de la SRI. Glumesc, in realitate SRI stie exact ce vorbim noi aici!. Simovici este de la Mossad. Carmen Avram de unde este?

  • IQ100

   “Cioc cioc cioc/Cine e?/Ciubanul cu cupilul!”
   Oricum, mai bine cu stapanii partii acesteia de Lume, decat cu sayanimii (sau chiar oponenti istorici ai ) acestora.
   Ca “prin noi insine” nu s-a putut/n-a fost voie. Vwezi Bratianu si mosia Bratienilor , ginere Base,
   ca veni vorba….
   O fi stiut Base’ ce a stiu.Doar noi am interpretat gresit cine era “Licuriciul”…

 5. IQ100

  ‘Biserica este o instituţie divino-umană,’este o lozica…bisericeasca. la un alt nivel, oleaca mai jos, decat al tautologiei ‘Bibila este cuvantul lui Dumnezeu pt. ca asa scrie in ..Biblie”..Biserica este o institutie 100% umana, ca si mitologia inventata pe care se bazeaza.Ca e hinduism, iudaism, crestinism, islamism. Ceea ce o face concurenta atat cu stiinta (cunoasterea empirica si verificabuila- Univeersul acesta exista, creeat sau nu, numai el ne poate spunedac am actionat corect, nu veo ‘Carte Sfanta”) cat si cu religiile/credintele intime, individuale, nestandartizate.
  Si face bisericile si religiile concurente intre ele.Asta cand nu sunt oponente si nu duc la crime/genocide./razboiae religioase
  Daca fiecare ar fi liber cu credinta lui;
  1) Bisericile nu ar mai trai economic;
  2) bisericile nu ar mai face vampirism energetic, spiritual, moral, intelectual, (si, pardon, sexual) sub pretextul/scuza de a oferi norme de convietuire sociala
  3) statul si biserica nu ar mai colabora in supunerea cetateanului (faptul ca anti religiosii, iluministii, asa zisii “rationalisti”, comunistii , neomarxistii au fost/sunt anti biserica este f simplu de explicat; si EI reprezentau /reprezinta o religie: SATANISMUL)
  Deci revenind la inceput
  Biserica este o institutie statal umana.Punct.(Parerea mea, desigur, de fost credincios si de om cu lecturi suficiente si cu ceva rationament , poate dat de Cineva, dar in nici un caz de o inventie umana si neromana, de acum 1700 de ani).

  • IQ100

   o corectie..satanistii nu sunt anti religiosi la modul general, ci anti crestini in tarile crestine (vezi Revolutia “Franceza” si ‘comunismul) si fundamentalisti islamici anti ..islam inclusiv, in tarile islamice..vezi ISIS (rebotezat Daesh, ca prea semana cu Ishtar, zeita pre-iudaica, ce era considerata anti iahvah)..si de o fi sa credm cate ceva din Torah-Biblie VT , ca sursa istorica, si anti iudaism standartizat (cel cu mult bun simt).

 6. Claudiu

  Nu exista 2 Biserici…Exista doar Biserica Ortodoxa de Rasarit, Apostolica, Catolica… papistasii sunt eretici si au pierdut succesiunea apostolica din 1054, atunci cand papalapte s-a autodeclarat infailibil si loctiitor al Domnului Hristos pe pamant!

 7. Sebastian

  Este oripilanta!!! vorbeste satanist toate emisiunile cu sfintii ..Vorbeste in simbolistica satanica .Atentie !
  Cand spune de pr Iustin Parvu : “S-a nascut un Sfant!-Parintele Iustin “ vorbeste ca si cum l-ar fi nascut ea si apoi batjocoreste . Se vede asta clar ,caci satanizeaza . Este blestemata ! Ar trebui legata !
  Vedeti “Intre cer si pamant -Pustnicii Romaniei …“ Este dezgustator ! Este mai mult decat Satana poate duce . Doamne fereste-ne pe toti romanii de evrei !

  • Cam prea multi khazari parlamentari europeni din partea Romaniei.

 8. Vasile Borcan

  Această postare a ziaristei/jurnaliștii (sau cum si-o mai zice CA) este una din componentele de baza ale prețului pe care ea il plateste partidului care a pus-o pe liste sale de candidați la Parlamentul EU. Și nu pe un loc oarecare. Cu siguranță plata va continua, ptr că factura PSD e mult mai scumpă azi dacât în vremea de la ultimile alegeri de acest gen. Si in plus, în balamucul asta sa te mai pui si vârf de lance, seamănă a sinucidere curată.
  De aceea, cred că ea a primit lista lui Dragnea cu numele acelora ce trebuiesc improscați cu regele, până la stergerea lor completă din memoria vulgului. Primii serviți, prietenii jidani ai lui Dragnea (ca de ei au adus și aduc liderului maxim surprizele cel mai placute), care i-au promis ca-l vor in ce președinte. De țară, of course!!

 9. Calin Manta

  O jigodie abjecta care raspunde comenzii Elitei sioniste de a denatura adevarul a victimiza neamul /normal ca sa ceara despagubiri…vechiul repertoriu..Numarul “victimelor” creste anual ca ciupercile dupa ploaie…De nici un evreu nu s au atins maramuresenii…Era conducerea hortista in acele vremuri , gunoaie oligofrene asa ca pe ei sa i condamnati si lor sa le cereti despagubiri, gunoaie infecte ce sinteti ! Ati furat o tara de la palestinieni / ce mai cautati prin lume ?? Mars la voi acasa si victimizati va acolo ca altfel trevbuie sa va apucati s amunciti / Era si vremea , nu i asa..La munca nu la mintit si cersit despagubiri !

 10. Elia

  Da scapam numai cu un partid ca al lii hitler national socialist ! Acum e nevoie mai mult ca niciodata de asa ceva ! Eu nu sint rasista sau sovina sint nationalista ! Neamul romanesc e in mare pericol acum mai mult ca niciodata! Nu trebuie sa plecam capul. In fata nimanui numai la dumnezeu ! Sa ne aparam neamul. E dreptil nostru !

 11. Cosmin

  pe mine ce ma supara indeosebi la Antena3-in-premiera e ca nu poti sa le adresezi nici un cuvant. Au un site cu rubrica de comentarii ca si aici, dar cand lasi un comentariu constati ca nu se trimite, au o eroare (intentionata ma gandesc) in tehnica IT si, mai important NU AU DATE DE CONTACT, vasazica e pe sistemul “taci si inghite”.

  Nu au trebui ca ei, jurnalisti de profesie fiind, sa fie interesati si de feedback-ul poporului ? Adica pana si un profesor universitar mai ia feedback de la studenti sa vada cum e receptat modul lui de predare, acestia sunt si mai si, ca pe vremea comunismului, “ia lozinca, inghite-o si taci”. Daca ar fi fost cel putin onesti ca jurnalisti, si-ar fi facut timp doar sa TESTEZE rubrica de comentarii sa vada daca functioneaza … din pacate, pare ca sunt prea ocupati cu “predatul lectiilor despre Romania si romani…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.