Colimator

Blestemul votului trucat de juriul Eurovision România: Ester Peony a ratat finala concursului!

  Calificare în finala Eurovisionului ratată de „românca” Ester Peony, ajunsă la Tel Aviv după o scadaloasă selecție în țară […]

 

Calificare în finala Eurovisionului ratată de „românca” Ester Peony, ajunsă la Tel Aviv după o scadaloasă selecție în țară

Ieri, în 16 mai 2019, evreica din Canada, pe numele ei de scenă Ester Peony, cică „reprezentanta României la Eurovision 2019”, a interpretat melodia melodia „On a Sunday”, fiind eliminată în a doua semifinală a evenimentului muzical organizat la Tel Aviv (Israel).

Reamintim scandalul selecției din România: „Reprezentanta României la Eurovision 2019 nu a fost decisă de publicul român, așa cum ar fi fost normal, ci de doi «specialiști» gay din juriul alcătuit de TVR. Laura Bretan, care a câștigat în 2016 concursul «Românii au talent» și a ajuns apoi în finala «Americanii au talent”, era considerată favorită să reprezinte România la Eurovision 2019, care se va desfășura în Israel. Laura Bretan a obținut numărul maxim de puncte (12) din partea publicului, în timp ce câștigătoarea Ester Peony, favorita «specialiștilor» din juriu, a primit doar 3 puncte, însă, cei doi și-au schimbat poziția la vot. TVR e finanțat din bani publici și va trimite la Eurovision 2019 concurenta decisă de activiștii LGBT, în detrimentul celei preferate de majoritatea românilor. Voi sesiza CNCD cu privire la acest tip de discriminare legat de susținerea referendumului pentru familie și voi cere explicații TVR pentru cele întâmplate. S-a ajuns prea departe. Corectitudinea politică a ajuns să conteze mai mult decât realitatea socială.” (Deputatul independent Matei Dobrovie)

Deoarece ne-am săturat să tot fim acuzați de„antisemitism” și antieuropenism”, mai jos lucrăm cu materialul clientului. Cităm, în continuare, de pe două site-uri ale propagandei globalist-progresiste.

Nu noi am decis apartenența etnică a interpretei agreată de cei doi homosexuali străini din juriul TVR-ului, ci chiar ea!

„Ester Peony a realizat un test prin care a aflat că este evreică, iar acest lucru a uimit-o profund, dat fiind faptul că ea apreciază enorm acest popor. «Un lucru care m-a surprins profund a fost faptul că sunt 1,6% evreică. Sunt foarte bucuroasă că am aflat asta dat fiind faptul că eu cunosc atâtea realizări în domeniul artelor, științelor și progresul general pe care ș-au făcut membrii acestei comunități.» (Sursa: Click)

Cine sunt cei doi activiști LGBT britanici William Lee Adams și Deban Aderemi, aduși de TVR în juriu?

„Pe 10 februarie, un fan Eurovision, Eric Krüger, a readus în atenţia publicului un scurt clip din octombrie 2018 în care Laura Bretan îi îndemna pe români să susţină referendumul iniţiat de Coaliţia pentru Familie, prin care se cerea redefinirea în Constituţie a căsătoriei. Copila de 16 ani a militat împotriva căsătoriei persoanelor homosexuale, declarând că „familiile noastre trebuie să fie aşa cum le-a lăsat Dumnezeu“.

La scurt timp după finala Eurovision România 2019, Krüger a transmis un mesaj prin care şi-a arătat bucuria de a o fi împiedicat pe Laura Bretan să reprezinte România la Tel Aviv. Bărbatul susţine, de asemenea, că totul a fost posibil cu ajutorul celor doi britanici din juriu, William Lee Adams şi Deban Aderemi, care i-au acordat punctaje mici cântăreţei, deranjaţi fiind de viziunea ei despre homosexualitate.

«Am reuşit, băieţi! Laura Bretan, favorita televotului românesc şi clasată în top 3 de aproape toate juriile internaţionale, a fost marcată cu cele mai mici scoruri (4 şi 6 puncte) de William Lee Adams şi Deban, doi frumoşi bărbaţi gay din Marea Britanie care au făcut parte din juriul internaţional al finalei din România, în numele wiwibloggs.com. Voturile lor au făcut într-adevăr o diferenţă, având în vedere că între Ester şi Laura a existat o diferenţă de doar 5 puncte. Cu o lună în urmă, Laura a fost favorita lui William şi Deban, dar acum au pedepsit-o cu note mici şi cred că este pentru că ei, ca homosexuali, au simţit că nu este corect să permiţi unui homofob să intre în concursul Eurovision. Eurovision este despre muzică, da, dar este şi despre răspândirea unui mesaj de promovare şi susţinere a unor valori precum toleranţă, deschidere şi incluziune pentru toţi, indiferent de rasă, gen şi orientare sexuală. Am reuşit, băieţi! A fost o luptă strânsă, puţini s-au aşteptat, dar homosexualii au câştigat din nou! Suntem puternici şi, aşa cum a spus Conchita în discursul ei, suntem de neoprit! Şi pentru Laura Bretan, vă rog să vă gândiţi la acest lucru: Când aruncaţi cu ură în ceilalţi, aşteptaţi-vă să primiţi acelaşi lucru de la ei! Se numeşte karma! Pace tuturor! Succes lui Ester la Tel Aviv! Ea merită victoria!“, a transmis Eric Krüger prin intermediul unui mesaj publicat în secţiunea de comentarii de pe YouTube a clipului cu Laura Bretan.” (Sursa: Adevărul)

Citiți și

Laura Bretan, victima „corectitudinii politice” LGBT la selecția pentru Eurovision

Talentata Laura Bretan, deși susținută masiv de români, eliminată din cursa pentru Eurovision de  către cei doi membri homosexuali din „juriul internațional”

Eurovision „corect politic”: Spălarea creierilor la nivel continental prin progresismul globalist

Mascarada Eurovisionului, o propagandă globalistă cântăcioasă

Selecția pentru Eurovision, o rușine națională!

Eurovisionul, un atentat la morala creştină

Circul Eurovision, femeia cu barbă şi manipularea

Postul sionist Pro TV truchează voturile și stabilește „corect politic” câștigătorii concursului „Românii au talent” la fel ca „Eurovision”: LGBT și alte minorități!

3 Comments

 1. gigimutu

  Parerea mea,

  eurovisionul a ajuns un fel de, nici nu stiu cum sa spun, e un concurs pentru homo, curve, lesbiene, trans si alte ciudatenii si aberatii, dau pariu ca anul viitor, din
  Romania, cantaretii si cantaretele cu bun simt nici nu vor mai participa!!!!

  in al doilea rand, ce plm e prostia asta cu juriul international, ar trebui sa fie juriul numai din Romani, nu straini de doi bani, care iau bani degeaba si viciaza rezultatele, sa mearga in tarile lor si acolo sa faca ce vreau ei, nu la noi, rusine tvr, rusine sa va fie!!! cred ca tvr ar trebui sa se numeasca tvr-lgbt!

 2. Un cititor

  Sincer nu mai vreau sa stiu, sa vad, sa aud nimic despre Eurovision. E un subiect care-mi provoaca voma.

 3. alex

  D-le, pun si eu o intrebare: mai sunt romani adevarati in tara asta? De ce intreb? Fiindca mai avem putin si peste tot in lume or sa vorbeasca altii in numele nostru, in cadrul tuturor institutiilor mondiale. Viktor Orban vrea sa ne ia „sub aripa lui protectoare”, Merkel ne trateaza ca pe niste sclavi, Johanis la fel, d-le nu mai sunt romani in tara asta? Am ajuns sa ne dicteze noua, poponarii?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *