Cadran international

Boris Johnson, Bill Gates şi Big Pharma vor să lanseze un program global de securitate a sănătăţii prin … vaccinare

  Bill Gates, după ce şi-a ascuns averea – companiile – în spatele fundaţiei Bill şi Melinda Gates, şi a […]

 

Bill Gates, după ce şi-a ascuns averea – companiile – în spatele fundaţiei Bill şi Melinda Gates, şi a pornit să se reinventeze, a descoperit vaccinurile. După cum obişnuieşte să declare: „La fel cum atunci când eram la Microsoft vorbeam despre magia software-ului, acum vorbesc despre magia vaccinurilor.” O magie, care ca orice magie, foloseşte pentru deturnarea minţii oamenilor, profituri uriaşe pentru Big Pharma şi paşi uriaşi către controlul totalitar al omenirii. Iar acolo unde e magie, nu e adevăr, căci magia se bazează pe inventat, virtual, mincinos, deformator. Adică, după Gates – gura păcătosului… – , vaccinurile sunt magice, deci nu real folositoare celor mulţi. Ci numai magicienilor care conduc spectacolul de iluzionism şi magie.

                                                                  * 

Prim-ministrul britanic Boris Johnson, criticat în prezent pentru impunerea unui alt lockdown bazat pe date discutabile, s-a întâlnit cu Bill Gates pentru a discuta despre implementarea unui program global de „securitate a sănătății”, folosind președinția britanică G7 pentru a accelera procesul.

Johnson s-a întâlnit cu Gates, împreună cu directorii executivi ai zece dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume, pentru a planifica  lansarea vaccinului pentru coronavirus.

Fiecare CEO a fost de acord să se angajeze să ofere un acces „echitabil” în întreaga lume la vaccin, atunci când acesta este gata.

Johnson a declarat că oportunitatea oferită de președinția G7 în 2021 permite Marii Britanii să conducă un plan global de sănătate elaborat de Fundația Bill și Melinda Gates în parteneriat cu Wellcome Trust.

Planul a fost dezvăluit de Gates la ONU în septembrie, unde a cerut restructurarea capacității Big Pharma de a produce „vaccinuri și tratamente”.

Johnson a salutat efortul ca fiind o „nouă eră de colaborare pentru rezolvarea problemelor” și „pregătirea pentru pandemie”, adăugând că va fi un „demers cu adevărat global”.

Prim-ministrul a spus că liderii mondiali ar fi trebuit să țină cont de avertismentele lui Gates cu ani în urmă și că acum trebuie să colaboreze acum cu fundația sa pentru a preveni „repetarea a ceva de genul [Covid-19]”.

Gates a menționat că „lumea are nevoie de o strategie cuprinzătoare, o abordare coerentă a finanțării și fabricării a miliarde de doze de vaccinuri, teste și medicamente; și o rețea de monitorizare a noilor amenințări”.

„Suntem norocoși că prim-ministrul Johnson a venit cu un plan inteligent de a face chiar acest lucru în Marea Britanie, iar fundația noastră va continua să lucreze cu guvernul său și cu alții pentru a face din acesta o realitate.”, a adăugat Gates.

Guvernul britanic se pregătește să lanseze vaccinul coronavirus la un nivel nemaiîntâlnit până acum, implicând armata la centre de vaccinare umane şi la arene, săli de sport și centre comerciale.

Planul respectiv a fost descris ca fiind „cel mai mare efort logistic de la al doilea război mondial”.

Gates a declarat anterior că lumea nu va reveni la normal până când „o mulțime de oameni” vor fi vaccinaţi cu un al doilea vaccin „super-eficient” împotriva coronavirusului, care ar putea fi încă la mulţi ani de zile depărtare.

Săptămâna trecută, Gates a prezis că „cel mai bun scenariu de caz” pentru o revenire la normal ar fi sfârșitul anului 2021, o dată care a fost anunţată sub reverva, „Noi încă nu știm dacă aceste vaccinuri vor reuși.”

Miliardarul a sugerat, de asemenea, că guvernele trebuie să „imagineze” modalități de „reducere a neîncrederii în vaccin,” în lupta cu „teoriile conspiraţioniste” anti-vaccin.

Sursa: https://summit.news/2020/11/12/uk-pm-meets-with-bill-gates-to-discuss-implementing-global-vaccine-program/ via https://paulghitiu2009.blogspot.com/2020/11/boris-johnson-bill-gates-si-big-pharma.html
Alte surse:

https://www.thesun.co.uk/news/politics/13159687/boris-bill-gates-national-vaccine/

https://www.expressandstar.com/news/uk-news/2020/11/10/boris-johnson-meets-bill-gates-to-discuss-plans-to-prevent-future-pandemics/

 

 

5 Comments

 1. Ghost

  L-au modificat genetic si pe Boris… La inceput nu era de acord cu blocarea la domiciliu si vaccin obligatoriu pana cand s-a infectat (din intamplare). Coronavirusul ataca numai pe ”cine trebuie”

 2. eu

  Boris e deja vaccinat de Bill. Kill Bill partea a 3-a.

 3. Incorectul politic

  Cred ca mai corect ar fi sa se prezinte niște opțiuni. 1. Glonțul
  2. Vaccinul
  Mai ramane problema cu cei care nu sunt suficient de cretini să-și bage in vena direct otravă(85% sunt asimtomatici deci imuni). Pe aia o sa ii ridice armata cu forța si pe toata familia sa ii duca la vaccinare sau o sa intre peste lume in case ca sa vaccineze? Acum niste arme ar fi prins bine că ieșea cu sange in ambele cazuri. Mai țineți minte cum au rezolvat-o la Waco in America?( Au intrat cu tancul efectiv pe proprietatea privată si i-au strivit printre pereți in flăcări pe copii si mame gravide)
  P.s. dacă accepți sa fi vaccinat cu ceva experimental(eu cred ca nu e nimic experimental si otrava isi va face efectul perfect plănuit dinainte) practic legal renunți la integritatea corporală. Maine o sa vina sa iti ceară\sa-ti ia un ochi, un rinichi daca tot nu iti apartine corpul, mai țineți minte diferența dintre moartea cerebrală si moartea clinică? Trebuie sa fi viu ca sa iti recolteze organele dar esti legal mort cerebral, fix lafel vei fi și acum. E suficient de clar ce am scris si ca legalitate si ca rational? Decizia este 1000% a voastră deoarece doar voi sunteți responsabili de corpul vostru in niciun caz: Arahat, johannus, Orbanus si tatarii de azi si maine. Sa nu cumva sa vă imaginați ca daca va plăcut viata si v-ați distrus corpul, vaccinul o să vă protejeze de infectare dar repet 85% sunt asimtomatici așa că….

 4. Dan

  Mai astept putin, daca astia nu inceteaza cu vaccinarea imi cumpar arma de unde gasesc! Stiam de acuma 10-15 ani ca aici se va ajunge, dar nimeni nu ma asculta! Speranta ca oamenii vor iesi cu totii in strada moare ultima!

 5. Ghost

  Va fi greu, oameni buni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.