Colimator

Botniță pentru oameni și informații: Sursele de informații neagreate de sistem sunt etichetate cu termenii „teoria conspirației”, „fake news” și cenzurate

              „Teoria conspirației” – Ce este? A fi acuzat că ai răspândit „teorii ale […]

 

            „Teoria conspirației” – Ce este?

A fi acuzat că ai răspândit „teorii ale conspirației” și, prin urmare, de a fi un „teoretician al conspirației” este o tactică extraordinară și inteligentă folosită de conspiratorii reali împotriva căutătorilor de adevăr. Funcționează de cele mai multe ori la peste  90% din oameni. „Teoria conspirației” merge mână în mână cu „fake news”. De asemenea, merge mână în mână cu cenzura exercitată de cei care controlează mass-media și social media – Google, Youtube, Facebook … cei care vor să suprime adevărul de pe internet sub pretextul protejării oamenilor de „fake news”.

A lega pe cineva de o teorie a conspirației înseamnă a „înarma limbajul”. Ea constă în tăcerea forțată a presupusului „teoretician al conspirației”. El sau ea devine mut.

Nu există niciun argument imediat împotriva lui, chiar dacă acuzatorul nu a folosit nicio dovadă, doar termenii relativi ca „fake news” și „teoria conspirației”. Acuzatul este etichetat automat ca „nebun”, sau mai rău, ca mincinos – ca persoană instabilă, care nu știe despre ce vorbește, care lansează zvonuri și care răspândește neadevăruri bazate pe zvonuri – deci o persoană foarte dubioasă.

În unele cazuri, oamenii au devenit atât de „periculoși” pentru sistemul stabilit, încât sunt cel puțin temporar internați la un spital psihiatric. Este, de asemenea, o descurajare pentru alte persoane care îcearcă să spună adevărul.

Mesajul subliminal este că „zvonurile” sau teoriile conspirației sunt minciuni – iar minciunile zboară ridicat și se înmulțesc în rândul publicului larg. Acești oameni ar trebui să primească doar „adevărul” (oficial) – iar adevărul provine de la mainstream media (MSM), obținute de la autoritățile alese – și cel mai adesea nealese.

Autoritățile neelectate variază de la Comisia Europeană, un organism neelectat care decide în primul rând ce ar trebui să se întâmple în UE, la Forumul Economic Mondial (WEF), un simplu ONG care se mândrește cu puterea asupra politicilor economice și politicii globale, cu mult superioare celor ale Națiunilor Unite, fără să vorbim de „think tank”-urile de la Washington.

Mainstream media știe mai bine decât oricine, pentru că primește „știrile adevărate”, false și manipulatoare, direct de la sursă – adică de la oficiali, precum și de la autoritățile autoproclamate.

Știați că termenul și diferitele variații ale „teoriei conspirației” au fost folosite de serviciile de informații din SUA,  imediat după cel de-al Doilea Război Mondial? Pentru a-I reduce la tăcere pe adversarii Războiului Rece, au inventat termenul inteligent „teoria conspirației”. Această teorie trebuia să-i anihileze pe cei care știu că Războiul Rece este fals, că era doar o teamă propagandă în occidentală.

Termenul de „conspirativ” este destinat în primul rând celor care caută adevărul împotriva minciunilor din ce în ce mai obișnuite și flagrante ale guvernelor și ale purtătorilor lor de cuvânt, ale mass-mediei de propagandă, precum și împotriva propriilor oameni. Covid-19 este un exemplu notoriu.

„Pandemia covid falsă” sau „farsă coronavirusului” – aceste expresii sunt induse în mintea majorității oamenilor ca „teorii ale conspirației obraznice”. Ei bine, această pandemie a fost folosită pentru a închide simultan economiile naționale (cu puține excepții) din 193 de țări membre ale Națiunilor Unite.

În istoria umană, o pandemie nu a avut loc niciodată în toată lumea în același timp. Este ceva în neregulă. Nu poate fi o coincidență. Pentru a putea fi pusă în aplicare simultan într-un număr mare de țări, guvernele naționale au trebuit să fie cooptate, eventual cu metoda „morcovului și a bățului”. Aceste guverne pot fi destul de sumbre, așa că fiecare guvern are interesul să aleagă „morcovul dulce” (corupția)… orice ar însemna.

Au existat totuși câteva excepții rare, precum Suedia și Belarus. Au mers singuri – fără excludere totală și s-au descurcat destul de bine, în comparație cu restul lumii. Cel mai important, economia lor a rămas în mare parte intactă.

Acest scenariu, în care țările au toate interesele să nu urmeze carantina, este o „teorie a conspirației”. Evident, blocajul total s-a dovedit a fi cel mai grav dezastru socio-economic pe care l-a cunoscut vreodată omenirea și nu s-ar putea recupera niciodată. Sute de milioane de șomeri, mijloace de trai distruse – „fake news” sau teoria conspirației, nu?

Într-adevăr, adevăratele „știri false” provin de la mass-media propagandei – cei care induc frica. Aceasta este „fake news” – sau „teoria conspirației”. Cei care te fac să crezi că infecțiile cresc zi de zi și că rata de deces crește constant – și că te afli în pericol absolut de moarte dacă nu porți o mască și respecți „distanțarea socială”.

Mascarada obligatorie (masca medicală obligatorie) este „fake news” de gradul I. Măștile sunt inutile , potrivit medicilor independenți și oamenii de știință din domeniul sănătății. (A se vedea, de asemenea, raportul Universității din New South Wales și LA Times .)

Toți cei care sunt angajați de guvern, universități, spitale sau alți bugetari, riscă să își piardă locul de muncă, dacă nu respectă discursul oficial.

Medicii, virologii și biologii se tem de venitul lor, nu vorbesc sau evită discuțiile despre măsurile restrictive. Unii vorbesc în particular, dar nu fac declarații publice. Majoritatea celor care nu se tem de unitatea omnipotentă a propagandei coronavirus și spun, de exemplu, că măștile sanitare utilizate nu prezintă siguranță și pot fi chiar dăunătoare, deoarece vă dau un fals sentiment de securitate și dvs. respirați propriul dioxid de carbon.

Mulți se referă, de asemenea, la virusul submicroscopic ultra-invizibil, mult mai mic decât bacteriile , în medie între 5 și 300 nanometri (nm), care se strecoară cu ușurință prin țesătura unei măști. Un nanometru este o unitate de lungime egală cu o miliardime de metru. Imaginează-ți, o mască comună care oprește un astfel de virus, în ambele direcții, la intrare sau la ieșire. Masca comună ne poate proteja împotriva bacteriilor și a altor microbi, dar viruși? – Dar, deoarece virusul este invizibil și nu știm mai multe despre subiect, credem „autoritățile”. Potrivit Dr. Pascal Sacré : „Aerul, odată expirat, este încălzit, umidificat și încărcat cu dioxid de carbon. Devine un mediu de cultură perfect pentru agenții infecțioși (bacterii, ciuperci, virusuri). Studiile au arătat că porozitatea (găurile) ale măștilor permite germenilor expirati să se acumuleze pe suprafața lor exterioară. Nu numai că ne respirăm din nou dioxidul de carbon, dar, în plus, atingându-ne tot timpul masca (gest inevitabil), răspândim germeni peste tot! ”

Directorul general al OMS, Dr. Tedros a spus – sau a fost un avertisment? – că este posibil să nu avem niciodată „un vaccin eficient”, deci trebuie să fim mai bine pregătiți. Cu toate acestea, el a dat asigurări că „EI” (cel puțin douăzeci de companii farmaceutice) lucrează febril la un vaccin și luptă pentru a-l scoate pe piață.

Potrivit domnului Tedros : „Un număr de vaccinuri sunt în prezent în faza a trei studii clinice și sperăm să avem un număr de vaccinuri eficiente care pot ajuta la prevenirea infecției. Cu toate acestea, nu există încă o soluție rapidă – și s-ar putea să nu existe vreodată.”

Acest lucru nu face decât să crească frica populației, să ne pregătească pentru următorul blocaj, să pregătească oamenii pentru un Covid-19 permanentizat, să țină oamenii în teroare, în alertă nesfârșită, pentru a fi gata să percuteze la orice „ordine”, inclusive represaliiile autorităților.

Deci, să facem oamenii mai flexibili și manipulabili pentru viitoarele represiuni sau închideri dezastruoase?  Acest anunț „oficial” ar intra în categoria știri false sau știri conspirative ? – Depinde de tine să decizi.

Virusa a tot fost în zeci de ani, cu diferite variații sau mutații. Fiecare gripă comună, de exemplu, conține între 7 și 20 la sută coronavirus. Dr. Anthony Fauci, de la NIH, a spus într-un articol intitulat „ Navigarea celor neîncărcați ”, publicat în New England Journal of Medicine, că: „Rata mortalității cazului poate fi considerabil mai mică de 1%. Acest lucru sugerează că urmările clinice generale ale Covid-19 pot fi în cele din urmă similare cu cele ale gripei sezoniere severe (care are o rată de fatalitate a cazului de aproximativ 0,1%) sau gripei pandemice (similare cu cele din 1957 și 1968), mai degrabă decât cu o boală similară cu SARS sau MERS, care a avut rate de fatalitate a cazurilor de 9-10%, respectiv 36% .”

Dacă îl cităm pe Fauci, suntem conspiraționiști? Ei bine, dr. Fauci, în poziția sa „oficială” de autoritate cu privire la virologie, s-a dus de fapt la CNN și la alte canale de știri mainstream ale sistemului pentru a propaga opusul celor spuse în New England Journal of Medicine.

Conform OMS, „Cele mai frecvente simptome [COVID-19] includ febră, tuse uscată și dificultăți de respirație, iar majoritatea pacienților (80%) au suferit de boli ușoare .”

Luați în considerare titlurile în conflict.

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, cei infectați suferă de obicei de o boală ușoară și se recuperează în aproximativ două săptămâni.

Coronavirusul este de 10 ori mai „mortal” decât gripa sezonieră, spune un oficial de sănătate din SUA

Dr Fauci promovează retorica înfricoșătoare, ceea ce sistemul dorește să auziți și să credeți din partea unei autorități naționale, că Statele Unite ar putea experimenta până la o jumătate de milion de decese cauzate de noul coronavirus.

Cu un astfel de mesaj, veți fi limitat la propria casă, fără contacte cu alte persoane, iar blocarea economiei este pe deplin justificată pentru a salva vieți. Iar distrugerea ta socială și psihologică personală este garantată.

Și acum, spitalele din SUA și alte servicii de sănătate sunt în cursă pentru a atinge acest număr.

Această propagandă include date falsificate, decese care nu au nicio legătură cu Covid-19 sunt atribuite acestuia, spitale care sunt plătite pentru a admite bolnavi ca pacienți pozitivi cu Covid (19.000 USD SUA) și să pună pacienții pe ventilație (39.000 USD), știind bine că până la 80% dintre pacienți mor atunci când sunt conectați la ventilație artificială. Este o adevărată conspirație împotriva persoanelor pe care serviciile medicale trebuie să le ajute și să le trateze. În schimb, trădează amarnic încrederea pacienților.

Această informație era complet disponibilă aici, dar partea despre plata către spitale a fost eliminată. Urmăriți interviul de mai jos cu dr. Scott Jensen:

                         Impacturi economice și sociale

Indiferent de milioanele de locuri de muncă pierdute, falimente, mijloacele de trai distruse, trebuie păstrată teroarea! Decese cauzate la nivel mondial de foamete și lipsă de speranță – și de alte boli (de exemplu, cancer, insuficiență cardiacă, diabet, etc.) netratate din cauza isteriei coronavirus impuse de autorități – depășesc cu mult numărul deceselor globale cauzate de Covid-19 (care se bazează pe estimări manipulate de autorități).

Nu aveți voie să criticați și nici să interogați autoritățile, este obligatorie respectarea ordinelor emanate de autoritate. Dacă o să criticați sau întrebați, o să fiți condamnat pentru răspândirea de „fake news” sau etichetat instant cu „teoria conspirației”. Dar atunci oare cum ați clasifica minciunile, ingineria socială și blocajele forțate impuse de „autorități”? Sunt categorizate drept fake news sau conspirații – sau ambele?

             Tratamentul Covid-19, vaccinul nu este necesar

Un vaccin nu este absolut necesar pentru a lupta împotriva virusului.

China a ținut Covid-19 sub control fără un vaccin, dar folosind în mare parte medicamente existente și ieftine, cum ar fi hidroxiclorochina folosită pentru combaterea malariei, iar cubanezi au dezvoltat Interferon Alfa-2a.

Există, de asemenea, și Dr Andreas Kalckder cu soluția de dioxid de clor (CDS) , care este foarte eficientă nu numai în tratarea virusului corona, dar și o mulțime de alte boli, de asemenea, dacă sunt distribuite în mod corespunzător. Aceste tratamente simple și eficiente au fost blocate atât de autoritățile medicale, cât și de marile companii farmaceutice.

Nici măcar medicii nu au voie să le folosească și să le aplice pe pacienții lor, sub amenințarea cu pedeapsa. Acest lucru este în parte rezultatul puternicului lobby farmaceutic, condus de Vaccine Alliance – GAVI (Alianța pentru vaccinuri sau Alianța globală pentru vaccinuri și imunizare) și susținut de OMS și Fundația Bill și Melinda Gates, dar se datorează, în parte, și guvernelor noastre, susținătoare ale unui sector de sănătate public și privat ultra-corupt.

Medicii americani abordează dezinformarea vaccinului

Aceste grupuri de interese, cărora OMS le urmează comenzilor, sunt interesate doar de promovarea activității lor de producție a vaccinurilor, care se ridică la un miliard sau chiar un trilion de dolari și care nu au au fost încă testate și rămân foarte controversate.

De fapt, mulți dintre cei care au fost testați, în special cei de la compania farmaceutică „ Moderna ” din  Seattle, care este susținută de Fundația Gates, au avut efecte secundare grave. Potrivit lui Bill Gates, vaccinul va fi gata în toamna anului 2020 pentru aplicare pe scară largă. De fapt, el susține că ar putea fi nevoie de cel puțin două injecții – nu doar una – pentru a obține eficacitatea. Vezi acest document .

Bill Gates a spus că lumea este supraaglomerată. Într-un discurs TED din sudul Californiei din 2010, el a spus că „dacă facem o treabă bună de imunizare, am putea reduce populația lumii cu 10-15% …” (vezi această declarație )

VIDEO:  https://www.ted.com/talks/bill_gates_innovating_to_zero?language=ro

                                                  Vaccinuri

A se vedea, de asemenea, dovezi ale leziunilor cerebrale la copii care rezultă din vaccinul antigripal H1N1 în 2010

Multe persoane din Canada s-au îmbolnăvit după ce au primit vaccinul antigripal împotriva ArepanrixTD H1N1.

Iar acel vaccin a ucis o fetiță numită Amina Abudu , care a dus apoi la un proces de zece ani împotriva GSK. Un vaccin a fost grăbit pe piață, iar copilul de cinci ani se număra printre milioanele de canadieni care au fost vaccinați, pe fondul temerilor răspândite cu privire la noul agent patogen.

Cinci zile mai târziu, fratele mai mare al Aminei a găsit-o înconștientă în baia casei familiei din estul Toronto. Era moartă.

Amina Abudu

Trebuie menționat că Google, cu „Verificarea faptelor”, a eliminat toate referințele la aceste vaccinuri dezastruoase.

Deoarece OMS o sprijină, guvernele din întreaga lume o acceptă – ordinele superioare ale statului profund „guvernează aceste reguli”. OMS este un fel de mesager. Aproximativ două treimi din OMS este finanțat din resurse extrabugetare de la grupuri de interese, precum industria farmaceutică, Fundația Gates și companiile de telecomunicații.

Dacă divulgați adevărul care dezvăluie o minciună sponsorizată de stat, sunteți automat etichetat ca răspândind teorii ale conspirației sau știri false.

Manipularea datelor privind cazurile de covid, infecții, boli și ratele de deces este răspândită. Fiecare țară pare să fie într-o „cursă” pentru a concura, cu atât mai multe cazuri cu atât mai bine, pentru că permite și justifică „autoritățile” reprezentând elitele înstărite să strângă centura opresiunii, supravegherii și controlului. controlul social, ceea ce duce la militarizarea aplicării legii ca în Statele Unite.

Părinții, profesorii și medicii ar trebui să se gândească de două ori de trei ori înainte de a recomanda sau mai rău, forțând copiii și oamenii să se vaccineze pentru covariectomie. A se vedea campaniile de vaccinare aprobate de OMS (de exemplu, poliomielita în India ) și sterilizarea femeilor tinere ( Kenya, cu vaccinuri tetanice modificate ).

                                     Rezistenţă

În data de 1 august 2020, la Berlin, 1,3 milioane de oameni (conform organizatorilor) au ieșit în stradă și au demonstrat împotriva politicilor represive și neconstituționale ale guvernului. Niciodată Berlinul nu a trăit un eveniment atât de impresionant.

Mass-media li-a prezentat ca niște oameni de dreapta , ca membri ai partidului AFD (neo-naziștii), pentru a reduce credibilitatea mișcării. Dar în zadar. Numeroase videoclipuri arată clar că indivizii și familiile întregi, cu copii și bunici, au participat la acest protest de la Berlin. Ei cer dreptate . În cele din urmă, Germania poate arăta calea pentru Europa.

                               Spre un guvern totalitar? 

Dacă președintele Trump reușește să stabilească legea marțială în Statele Unite, invocând așa-numita Continuitate a Guvernului și Continuitatea afacerilor, așa cum a indicat deja pe Twitter, există riscul ca Europa încearcă să-i urmeze exemplul. Dacă vigoarea germană, protestul și voința pentru libertate și autodeterminare prevalează și se răspândesc în restul Europei, am putea fi scutiți.

                                  Concluzii finale

Atunci când este necesar ca sistemul să sancționeze persoanele indezirabile, cele care încearcă să informeze publicul larg despre ceea ce se întâmplă cu adevărat, atunci termenii teoria conspirației sau fake news sunt utilizați ca o armă.

Oricine prezintă un adevăr bine cercetat și analizat, confruntându-se cu ritmul constant propagandei mass-media occidentale – anti-Rusia, anti-China, anti-Iran, anti-Siria, anti-Venezuela, anti-Cuba, anti-Coreea de Nord, etc … – este probabil să fie etichetat cu teoria conspirației în consecință.

Sau, dacă cineva îndrăznește să pună la îndoială versiunea oficială din 9/11. Sau dacă pune la îndoială utilitatea NATO și, în schimb, îi prezintă scopul real, agresiunea și natura războinică, amenințând în mod regulat și din ce în ce mai sever Estul, în special Rusia și China,  atunci suntem ștampilați conspiraționiști.

Avem nevoie de o adevărată mobilizare pentru a face oamenii conștienți de ceea ce se întâmplă, pentru a afla care sunt planurile din spatele crizei Covid-19, pentru a face legătura între coronavirus, grupul Black Lives Matter (BLM) , mișcarea Woke și protestele Antifa.

Trebuie să recunoaștem că majoritatea acestor mișcări de protest sunt finanțate și co-sponsorizate de fundațiile corporative, fundațiile Ford, Rockefeller, Gates, Open Society  și multe altele .

Trebuie să fim atenți la apelul GEF (Forumul Economic Mondial) pentru o resetare mare la nivel global  – ceea ce ar duce la un nou acord verde,  Green New Deal (capitalist) – un nou transfer de active de la grupuri cu venituri mici către miliardari.

Când începem să înțelegem afacerea, atunci înțelegem criza Covid-19 și atunci suntem în siguranță [feriți de minciuni].

Avem toate elementele pentru a înțelege pe deplin drepturile noastre constituționale și fundamentale și pentru a le apăra.

                                                                                               Peter KOENIG

Peter Koenig este economist și analist geopolitic. Este, de asemenea, specialist în resurse de apă și mediu. A lucrat timp de peste 30 de ani la Banca Mondială și la Organizația Mondială a Sănătății din întreaga lume în domeniile mediului și apei. Are cursuri la universități din Statele Unite, Europa și America de Sud. Scrie în mod regulat pentru Global Research, ICH, New Eastern Outlook (NEO), RT, Contracurentele, Sputnik, PressTV, The 21st Century, Greanville Post, Defend Democracy Press, The Saker Blog și alte site-uri web. Este autorul Implosion – Un thriller economic despre război, distrugerea mediului și lăcomia corporativă.– o ficțiune bazată pe fapte și pe 30 de ani de experiență a Băncii Mondiale din întreaga lume. 

                                                                     Traducere și adaptare Marius Albin Marinescu

Sursa: https://www.globalresearch.ca/conspiracy-theory-what-is-it/5720261 via  mondialisation.ca

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *