Pamflet

„Boul Apis, vita Kobe, «justițea» și «corupțea»”, fabulă politică

  Pentru boul Apis „corupțea” era doar când erau arestați sau chemați la DNA adversarii lui politici. Acum, când este […]

 

Pentru boul Apis „corupțea” era doar când erau arestați sau chemați la DNA adversarii lui politici. Acum, când este chemată vita Kobe să dea cu subsemnatul pentru abuzul de putere, șpăgile primite și declarații mincinoase, „justițea” nu mai este bună! „Justițea” nu a mai fost bună nici atunci când a fost chemată la parchet escroaca imobiliară Getuța, nevastă-sa și nici atunci când au pierdut în instanță unul dintre imobilele furate pe bază de fals în acte de cei doi iohanuși și Geta a’ bătrână, mumă stafiditei.

Acum klausul Gauleiter vrea, pe lângă „justițea” lui cu dublă măsură, celeritate, urgentarea cercetării… Nu l-am auzit să spună ceva de celeritate în procesul său de incompatibilitate cu ANI, blocat un an și jumătate de către complicea lui, Livia Stanciu, la Înalta Curte de Casație și Justiție și judecat favorabil doar după ce a ieșit președinte. A fost singurul primar care a câștigat, ceilalți pierduseră toți pe aceeași speță! Nu a solicitat celeritate nici la procesele familiei lui cu cele două case ciordite prin fals în acte și uz de fals, procese care au durat 20 de ani și nici acum nu s-au terminat! La fel, nu a solicitat urgentarea cercetării în dosarele lui de „corupțe”, care au fost dosite la diverse parchete în așteptarea prescrierilor salvatoare și nici în cazul soției lui, care subminează și tergiversează deliberat anchetarea faptelor comise în propriul dosar de cercetare penală, prin ignorarea citațiilor și neprezentarea în mod repetat la parchet!

Prin intervenția lui publică și presiunile exercitate asupra procurorilor care o anchetează pe vita Kobe, boul Apis se amestecă nepermis în actul de justiție și prin această ingerință demonstrează din nou că puțin îi pasă de statul de drept și de Constituția României. De fapt, el reprezintă statul subteran care-l tine captiv prin șantaj și oculta internațională care l-a instalat ca guvernator al coloniei România. Însă, Joiene, acest stat subteran nu este de drept, ci de… Drepți!

Notă: Boul Apis este un simbol al mitologiei egiptene, reprezentând un zeu sacru și intangibil.

                                                                                                   Marius Albin MARINESCU

 

1 Comment

  1. Ciobanu

    Vita Kobe? Aaaa, de lasculaura e vorba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.