Abuzuri

„Breaking new normality” a guwernerului de ocupație Lu’Covid

            AINÂMOR, ROMÂNIA pe invers a regimului Iohannis De ieri, 09.11.2020, am intrat într-o „nouă […]

 

          AINÂMOR, ROMÂNIA pe invers a regimului Iohannis

De ieri, 09.11.2020, am intrat într-o „nouă normalitate”. De fapt „noua normalitate” din „România normală” a Gauleiterului anormal Iohannis se reînnoiește atât de des încât ar trebui să ne obișnuim cu sintagma de „Breaking new normality”…

Un singur lucru râmâne constant: „noua normalitate” este în mod consecvent anormală, perfect reflectă în ordinea constituțională, dar pe invers.

Să luăm spre analiză pe scurt hotărârea 935/2020, aia prin care am fost arestați la domiciliu și obligați la înbotnițare și alte grozăvii neconstituționale pe fondul lor, toate spre binele nostru, evident.

Deci, avem o Hotărâre de Guvern – 935/2020, care modifică o altă hotrare de guvern, cea prin care s-a prelungit „starea de alertă” – HG 856/2020…

„Ținând seama de măsurile adoptate prin Hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr. 52/2020…”, „ține seama”, cu alte cuvinte este o consecință a unei alte Hotărâri de Guvern, deci avem un act administrativ adoptat în temeiul și ca o consecință a unui alt act administrativ și nu a unei Legi.

Mai mult, HG935/2020 a fost adoptată de Guvern la dispoziția unui organism interministerial, fără personalitate juridică, care a fost „constituit și funcționează sub conducerea nemijlocită a ministrului administrației și internelor și sub coordonarea primului-ministru.”, care nu are ca atribuțiune determinarea adoptării unui act normativ, ci doar „inițierea elaborării de acte normative”.

Prin această Hotărâre de Guvern, deci printr-un act administrativ emis, teoretic, „pentru organizarea executarii legilor”, conf. Al. 2 Art. 108 din Constituție, se adaugă nu doar la Legea 55/2020, ci și la Constituția însăși:

Astfel, purtarea măștii „obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice deschise” este o măsură care nu a fost prevăzută în Legea 55/2020, art. 5, al. 2 lit. d neprevăzând posibilitatea obligării de a limita sau a aduce atingerii inviolabilității Libertății inidividuale consacrate de art. 23 alin. 1 din Constituție. În realitate, o limitare a unui drept constituțional poate fi realizată excluziv pentru motive bine justificate și DOAR PRIN LEGE ORGANICĂ, în niciun caz prin Hotărâri de Guvern.

Mai mult, faptul că „se interzice desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private;” constituie o limitare a drepturilor Constituționale fundamentale neprevăzută în Legea 55/2020, acolo unde sunt limitate sau parțial interzise „organizarea și desfășurarea unor mitinguri, demonstrații, procesiuni, concerte sau a altor tipuri de întruniri, în spații deschise, precum și a unor întruniri de natura activităților culturale, științifice, artistice, religioase, sportive sau de divertisment, în spații închise;” nicidecum desfășurarea unor reuniuni familiale la domiciliul cetățeanului. Normele constituționale încălcate? Aproape toate care garantează drepturile și libertățile cetățeanului, fiindu-ne mai simplu să le enumerăm pe cele care nu au fost aneantizate de Hotărârea de Guvern. Dar ce mai contează?

Să mai vorbim că Legea 55/2020 nu prevede nicăieri posibilitatea „suspendării activitatii piețelor agroalimentare în spații închise, târgurilor, bâlciurilor, piețelor mixte și volante și a talciocurilor” și că aceasta dispoziție a HG 935/2020 contravine flagrant art. 45 din Constituție :„Accesul liber al persoanei la o activitate economică, libera iniţiativă şi exercitarea acestora în condiţiile legii sunt garantate.

Dar ce contează că Legea și Constituția sunt terfelite de un guvern incompetent și ticălos? Important e că populația s-a obișnuit. Nu mai reacționează decât limitat, sporadic și marginal, căci abuzul și nelegalitatea au devenit normale: aceasta este noua normalitate, România normală a Gauleiterului Iohannis.

Nu vreau să înțelegeți că prin această postare vă îndemn să nu repectați, pe cât posibil, normele aberante ale guwernerului de ocupație Lu’Covid. Dacă aș face astfel, ar însemna că v-aș împinge la un martiriu pe care nu toți pot să-l ducă, căci știu că amenzile pe care vi le vor da vă vor face viața imposibilă în aceste momente de restriște. În plus, nu vă pot îndemna să vă puneți mari speranțe nici în „onoratele instanțe”, căci cu puține excepții, judecătorii de la judecătorii și tribunale sunt niște haștagi spălați pe creier de către de „formatori” gen Dănileț.

Vă rog doar, ca atunci când și dacă veți fi sancționați, să atacați în justiție și să cereți avocaților voștri să invoce excepțiile de nelegalitate și neconstituționalitate care se impun a fi invocate. Și vă îndemn să nu uitați că nu aceasta e normalitatea!

                                                                                              Dan CHITIC

13 Comments

 1. Sieber Franz

  De ce nu aveti curajul ca formand un colectiv de juristi sa dati in judecata Guvernul cu Iohanni-SS in frunte deci dat in judecata STATUL ROMAN – ANORMAL condus de un om anormal.PEEE SEEEE DEEEEE!! in loc sa il demita pe Iohanniss la timpul respecti( in primul mandat ) a lucrat Subversiv cu acesta ( vezi Dragnea ).

 2. Baciu

  Pentru cei doi cretini simptomatici, Constituţia e o bucată de hârtie igienică.
  Dar ei se dau mari democraţi!

  Democrația înseamnă doi lupi și un miel care votează ce să mănânce la prânz.
  Libertatea e un miel bine înarmat care contestă votul.

 3. Laura

  Dle avocat, la cine sa apelezi la JUDECATORII CORUPTI? Lumea nu realizeaza ca ,guvernele, judecatorii, politistii, toti sunt corupti peste tot in toate tarile. Lumea nu e unita, ROMANII SUNT CEI MAI DEZBINATI. Romanii ar trebui sa lupte contra 5G si sa RENUNTE LA CELULARE, ca altfel vor muri vor fi targetul undelor electromagnetice, si SA NU ACCEPTE VACCINUL. Nu ai cu cine sa zbati in tribunale ca majoritatea sunt corupti si nu realizeaza ca si ei vor muri daca nu se alatura populatiei. Coronavirus e cauzat de unde electromagnetice.

  • Tudor

   Cum se feresc cei ce ne conduc de 5G și undele electromeganetice? Întrebare și pt otrava împăștiată din avion (chemtrails).

   • Nu suntem toti la fel de vulnerabili

    Nici la unde electromagnetice, nici la otravuri. Exista “grupuri vulnerabile” la ele, care sunt cam acelasi grupuri care sunt acum identificate ca fiind “vulnerabile” la COVID – varstnicii, bolnavii cronici, cei cu imunitatea scazuta. Ar mai fi copiii, care in mod ciudat par sa fie acum ocoliti de acest “virus” special. E posibil ca alegerea celor din varful ierahiei sa se faca si pe aceste criterii. In plus, ei au locuri de refugiu – zone de natura, curate si protejate de astfel de agresiuni. E posibil sa li se administreze antidoturi la otravuri care in mod oficial, in documentele publice, par sa nu aiba un antidot sau antidot specific (vezi cazul biocidelor/pesticidelor Aqua K-Othrine si K-Othrine de la Bayer cu care se fac dezinsectii obligatorii in Romania de ani intregi). Explicatii sunt. Si sunt si grupuri sacrificate pentru Binele Comun – vezi vulnerabilii, cu care societatea guvernata astfel nu are nici un chef sa isi bata prea mult capul daca nu poate face din asta o afacere profitabila. Partea “buna” pentru profitori e ca oricine e un potential vulnerabil. Ar mai fi si varianta COVID-ului ca o lectie, ca o corectie aplicata societatii in ansamblu, pentru a deveni constienta de suferinta sacrificatilor pe altarul “dezvoltarii” ei si de rolul ei in sacrificarea celor slabi…

   • Laura

    Tudore cei care ne conduc sunt cipati demult, eu pun pariu cu tine, la fel cum si Trudeau in Canada are bratara electronica la picior. Si chemtrails da, are un rol, barium strontium, metalele din corp, cine are plombe mercur, si bea sucuri din supermarket care contine acid forforic, au fost vaccinati (vaccinul contine metale) toti se imbolnavesc fiind loviti cu EMF. Multe de vorbit, romanii sunt putini care stiu, si cei care stiu tac, in loc sa se adune sa se uneasca, pentru ca vin vremuri grele si va trebui sa traim off the grid. Nu mai e timp.

    • Gab

     Laura. 🙂 🙂 În Canada Trudeau a fost ales că fuse ta-su. Nu poartă brățară însă poate fi comparat cu ciolhanis, care schimbă vorba cum bate vântul.
     În rest, se tine de cuvânt prin programul prezentat înainte de alegeri.
     Ce a prezentat (promis) ciolhanis și ce s-a realizat in ăștia 6 ani de când e (zice el) președinte?
     Și acum pe bune, Canada nu face parte din UE. Dacă e să compari ceva, în pe cu Macron. Sau cu Merkel în ultimul mandat

     • Laura

      Gab , Trudeau a vandut Canada chinezilor si a adus trupele chineze pe teritoriu, ce vorbesti, e un rahat vandut la fel ca Iohannis, si poarta bratara electronica, si citeste scriptul pe care il are pentru canadieni, e leaked de un parlamentar, vai de canadieni sunt in acelasi rahat ca noi. Tu nu ai trait acolo, eu am trait si stiu ce vorbesc

     • Laura

      UE e O MARE PORCARIE , ROMANIA A FOST ACCEPTATA DOAR PENTRU A DEVENI O COLONIE. Tot globul e dominat de bancheri/nobili acea cabala care doreste o resetare si doreste ca tarile sa dispara pentru a aduce noua ordine mondiala. Toti , toate guvernele, Macron, Merkel, Trudeau, sunt corupte. Citeste scriptul canadian ti-l atasez sa vezi ce urmeaza pentru ei si atunci nu vei mai zice “saracul Trudeau”
      https://thecanadianreport.ca/is-this-leaked-memo-really-trudeaus-covid-plan-for-2021-you-decide/
      Arhiepiscopul de la Vatican Vegano confirma acelasi script pentru tot globul

 4. Laura

  Dle Chitic, Canada a dat in judecata pe Trudeau, nu prea cred ca vor castiga, insa au incercat. A existat un avocat care a adunat probe si a lucrat probono. Eu v-am scris un email nici macar nu mi-ati raspuns, asa ca ce vorbim?

  • Ovi

   Am trimis si eu niste email-uri. Degeaba. Cine e bine informat, cam vorbeste singur.
   Laura, cum ne putem contacta?

   • Laura

    Ovi iti dau skypul daca ai contacteaza-ma acolo
    lauram29

 5. gigimutu

  in poza,

  doi nazisti, hitler si himmler!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.