Observator

Breaking-news! Klaus citează, fără grețuri, din Mircea Badea!

  Motto: „Cât de mult le ia! Dar ce fac? Trimit rachete pe lună?” (Mircea Badea, 6 august 2015)… „Când […]

 

Motto: „Cât de mult le ia! Dar ce fac? Trimit rachete pe lună?” (Mircea Badea, 6 august 2015)… „Când îi auzi, zici că sunt unii de-au trimis rachete pe lună, că toți au luat premiul Nobel – băi, nu prea e așa… Eu zic că o să reușească și guvernul Dăncilă… Eu zic că se descurcă și guvernul Dăncilă, nu trebuie să trimită rachete pe Marte. Participă la niște ședințe -măcar participă, nu ca Iohannis care se ducea la pizza la Napoli!”(Mircea Badea, 6 decembrie 2018) …„E importantă președinția? Este! Dar nu trimiți rachete pe Lună. Nu colonizezi spațiul!” (Mircea Badea, 11 ianuarie 2019)

Toate extrasele sunt din emisiunea ANTENEI 3, ÎN GURA PRESEI și s-ar mai putea da încă o sută despre trimiterea rachetelor pe Lună/Marte tot de-acolo.

Păi bine, măi Klaus… în sfârșit ai ajuns și tu pe calea cea bună. Le mai învârți, le mai sucești, înțeleg, nu ești dotat cu cine știe ce memorie -că ești un robot de generație veche, din seria ălora care n-au prea reușit la montaj (în schimb au reușit în viață), dar pe care nici nu-ți vine să-i arunci când deja i-ai făcut, din greșeală, de doi metri înălțime, stricând o grămadă de material… și-ți zici că mai folosesc pe la vreo treabă simplă, prin gospodărie…

Azi însă, ai fost SCLI-PI-TOR! Bravo! Aproape că ți-am trecut cu vederea „electoralistele” și „menigerialele” când te-am auzit cât de frumos, aproape desăvârșit, ai citat din Mircea Badea, la întrebarea unui reporter despre întârzierea achiziției tabletelor pentru elevi. Răspunsul tău, amplu și competent, a fost: „Totuși, nu e vorba DESPRE O RACHETĂ CU CARE SE ZBOARĂ PE MARTE, este vorba despre niște tablete cu care să învețe copiii care nu pot merge fizic (!!!, n.n.) la școală!”

Sigur, n-am avut pretenția să citezi exact… dar m-am bucurat, totuși. Căci, dacă ai reținut expresia asta, mă întreb, dragă, cât ți-oi fi ros tu unghiile din „pecsiglass” și cât lubrifiant pentru întreținerea mașinilor și utilajelor ți-o fi asudat cămașa cea bleu, pe când căscai gura, singur, în livingul de 200 de metri pătrați al VILEI LAC 3, noaptea târziu, la ÎN GURA PRESEI, ascultând ce zice Mircea Badea despre președintele Iohannis!

Și m-am simțit răzbunată… eu și cei 33,91% dintre alegători care nu te-au votat.

Suntem minoritari, știu. Dar, dacă te concentrezi și te uiți puțin în jur, vezi că e o perioadă istorică bizară, propice minoritarilor de tot felul!

                                                                                                                       Luminița ARHIRE

P.S. N-am zis eu că ești robot, Klaus dragă… a zis Kelemen Hunor, într-o declarație din 30 iulie 2020, preluată de toată presa: „Arată nu ca un președinte echidistant și al tuturor, ci ca UN ROBOT care împrăștie ură în societate. Asta face, asta va face în continuare. Din păcate, România nu are un Executiv în frunte cu un președinte în stare să gestioneze criza, nici sanitară, nici economică, de niciun fel.” Hai , nu fii supărat pe el! Doar la anul va trebui să faci „GUVERNUL MEU ” și cu Kelemen! Iar eu abia aștept viitoarele voastre CO-CO-PO-uri!

 

3 Comments

 1. Sarmis

  Ați observat cu toții cum iohannis rectifica poziția măștii pe figură. Două sînt motivele:1-nu respectă ad litteram instrucțiunile de folosire deși guvernul cheltuie o groază de bani cu “demonstrația ” fixării pe canale media și 2.Se sufoca .

 2. Baran Gheorghe

  Mă mir că nu se scobeste in nas atunci cand vorbeste , ca asa arata a fi meteahna lui , dar cred ca pe prompter are un deget intr-un cerc rosu taiat să nu uite sa nu se scobeasca. I-am mai spus eu odata sa fie atent ca nu gâsca trece strada ci strada trece pe sub gâsca , dar cum el nu prea stie fizică tot calcă pe Constitutie . Silabisitorul KWI trebuia de mult suspendat si acuzat de inalta tradare . A scos armata in strada impotriva propriului popor ( propriul popor al armatei ca pentru el nu cred ca ne considera poporul lui decat asa de fatada) . Luminita Arhire felicitari pentru retrospectiva!!!

 3. IQ100

  propice minoritarilor de tot felul!
  honi soit qui mal y pense!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *