Colimator

Bulbucatul Gelu Duminică vrea funcție la Bruxelles pentru „poporul rom”! Mâine o să vrea și teritoriu rupt din România…

   Gelu DUMINICĂ ne demonstrează că este un aprig antiromân și că romul e tot țigan și în DUMINICA de […]

 

 Gelu DUMINICĂ ne demonstrează că este un aprig antiromân și că romul e tot țigan și în DUMINICA de Paști

Bunătatea, buna înțelegere și ospitalitatea noastră sunt folosite de unguri și țigani în alte scopuri decât cele comune, românești

„Sociologul” Gelu Duminică, „agreeatul” mai tuturor posturilor de televiziune din România – deloc întâmplător – pentru că este un părerolog în spiritul corectitudinii politice, știe bine că tot ceea ce face este pentru a putea trăi el cât se poate de bine și fără vreun folos real pentru cetățenii pentru care se bate cu pumnii în piept că-i reprezintă, precum politicienii și formatorii de opinie.

Cu ce mai este preocupat Gelu Duminică și „neamul” lor, pentru că am văzut cât de uniți sunt, când este vorba de cauza lor, de modul lor de a fi și a trăi? Am mai spus-o, o mai spun și pe acastă cale, până ce Nemul Românesc va înțelege că este „grav viemuit” de alte neamuri. Azi, când României, ca Țară a Românilor, poporului și națiunii române, îi este mai tot mai greu – fiind sărăcită, împuținată, denigrată și batjocorită programatic – aceste „neamuri conlocuitoare”,  refuză cu obstinație și programatic, fenomen destul de vizibil și simțit prezent în societatea românească, să înalțe steagul tricolor și să apere tot ceea ce este românesc, împreună cu poporul român, deși toți trăim în aceeași țară și ne bucurăm de drepturile ce ni le conferă calitatea de a fi cetățean român, înainte de toate.

Culmea, aceste „neamuri conlocuitoare” au mai multe drepturi decât noi Neamul Românesc, dar asta nu-i bai pentru ei… Cu toate acestea, au grijă să se plângă că-s discriminați, tocmai ei, cei care profită și li se acordă drepturi suplimentare, sunt cei care țipă mai tare și cer și mai mult, bineînțeles fără să se înghesuie și la muncă, după cum o fac la drepturi. Așa face și domnul Duminică, cerând „funcție la Bruxelles” de la domnul „rom” Nicolae Păun și nu de la poporul român, de la concetățenii săi…

Asta este o ocupație de moment, dar are și una cu derulare tip și după cum mi-a relatat-o, într-o pauză de cafea, ca partipanți la o conferință, constă într-un „interes și scop mai important”, ceva ce nu este departe de delirul național unguresc, privind „autonomia secuiască”, respectiv „recunoașterea în UE a romilor ca popor, cât se poate de curând”.

Acum, stând strâmb și gândind drept, limbă comună au, obiceiuri și tradiții au… Ce mai le trebuie pentru a putea a fi recunoscuți ca „popor în UE”, nu este altceva decât pământ, iar ăsta nu poate fi decât o parte din pământul românesc – ca și „ținutul secuiesc” – pe care speră să-l obțină prin „atribuire de la Bruxelles”.

Am stat și m-am întrebat de ce toate astea tocmai în aceste vremuri, când Europa și statele ce o compun ar trebui să fie într-un proces angajant de unificare ca o Europă comună, după cum fiecare a dorit, a fost de acord și a semnat? Este adevărat că în același timp țările mari trag spuza pe turta lor și în unele au renăscut visurile imperiale de altădată, noi românii crezând naivi că-i rost de unificare și egalitate în drepturi, când, de fapt, va fi rost de destrămare, numai a unora pentru propășirea altora.

Păi dacă-i așa, nu ar trebui să fim vigilenți și să devenim și mai puternici, nu să pierdem pământ, ci să ne întregim pământurile, de la Nistru pân’ la Tisa, în care fiecare cetățean român să nu aibă alt țel mai important în viață decât acela de a fi bun cetățean român, apărând din tot sufletul și cu toată puterea lui tot ceea ce este românesc? Iar cei cărora le arde de „autonomii” sau „popor în Europa”, să se ducă de unde au venit neinvitați și s-au propășit aici la noi, în Țara Românească a strămoșilor, prin înțelegerea și bunăvoința noastră dumnezeiască!

Mai stau și mă întreb, cumva la Gelu Duminică, cu acea ocazie, „a vorbit gura fără el” sau știind bine că lucrurile sunt destul de avansate, „a ciripit” așa ca să ne testeze și de ce nu, știindu-ne: „Tata mi-a zis că orice am face noi romii, românul nu va fi mulțumit niciodată.”, fiindcă noi suntem văzuți peste așa cum ne prezintă „binevoitorii” ca Gelu Duminică și liota de alogeni antiromâni restului lumii, numai noi crezând că-i altfel…

Ce-ar fi, chiar să le arătăm cine suntem cu adevărat și să vadă acești dușmani ai românilor că suntem o națiune independentă, suverană, unitară și indivizibilă și că în România trăiesc în calitate de cetățeni români oameni liberi, dintotdeauna și pentru totdeauna, din voia și cu voia Creatorului nostru, Bunul Dumnezeu!

                                                                                                 Gheorghe IANCU

 

5 Comments

 1. Marian

  L-am văzut odată la TVR pe țiganul ăsta care-ți face stomacul să se întoarcă pe dos numai uitându-te la fața lui de cioară borâtă cum ne ținea lecții despre necesitatea de a aduce cât mai mulți ”migranți” pt că românii nu mai fac copii și nu mai are cine să contribuie la fondul de pensii.
  Încurajate de onegeurile soroșiste, se va întâmpla și în România același lucru pe care-l vedem și în vest – o coaliție de minorități de orice fel (țigani, homosexuali, musulmani, feministe etc) vor pleda pt migrație masivă, lucru care va duce în final la distrugerea majorității și speră ei la creșterea puterii politice a minoritarilor. Românii trebuie să se trezească și să respingă demența corectitudinii politice, să înțeleagă că favorizarea celor din propriul grup (a românilor) în dauna minorităților este cât se poate de naturală și normală.

 2. etyuj

  “ce face omul face si maimutza”

  -reamintim ca dorintza kurzilor(asha se numesc tziganii peste bosfor) e un stat islamic….
  gelu duminica sa-si anuntze poporul ca trebuie sa se taie imprejur pe capete…..

  • gheorghe

   Hei! Nu doar ca spui prostii dar esyti si rautacios.
   Kurzii AU TARA LOR dar e impartita de Turcia (peste 15 milioane), Irak (peste 5.5 milioane) si Iran (peste 8 milioane).
   Tara KARDA e mentionata in tablitele sumeriene, acum 5000 de ani.
   Multi se considera urmasi ai Mezilor… ia vezi cine-s astia…
   Iranul are persani inca de pe vremea lui Darius care intinsese imperiul pana departe… dar si urmasi ai scitilor, cimerrienilor, saka, masa-geti… si KURZI.
   Irak mai are turci[ci] din vechiul Imperiu Otoman si arabi din peninsula arabica – astia toti sint SEMITI.
   Kurzii NU sint semiti au caracteristici genetice comune cu sumerienii; ei sint localnici.

   Daca si despre catalani stii la fel de bine,… lasa-te de postat.

 3. Dan Stoian

  Când este țiganul om? Doar când îl vezi de la mare depărtare. Când vezi un tigan la mare distanță îți zici în gând ” uite, se apropie un om “, dar când îl vezi mai aproape spui “da-l dracului, nu e decât un tigan!”

 4. gheorghe

  Trib. Tribul nu are teritoriu decat daca il ocupa si il apara CU ARMA IN MANA!
  Apoi poate sa creasca sa se faca popor ceea ce nu ecazul ca locatia nomadului este buzunarul altuia.
  … nu cu rezolutii jidanite pe la poarta noua se obtine ca nu merge – sintem maim multi si nu toi sint “diversi” si “multiculturali”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.