Editorial

Buletinul cu cip: supraveghere absolută a omului!

         Debutul unui experiment periculos pentru cei mulţi,util pentru vîrfuri       Dacă de la 1 aprilie veţi opta […]

         Debutul unui experiment periculos pentru cei mulţi,util pentru vîrfuri

      Dacă de la 1 aprilie veţi opta pentru buletinele cu cip, s-a zis cu libertatea voastră! Nu e nicio păcăleală! La  fel ca benzina şi chibritul, cipul şi libertatea nu pot locui împreună. Controlul cetăţeanului în era socialistă era joacă de copii pe lîngă cipizarea populaţiei şi inaugurarea noii societăţi de supraveghere absolută a omului. Nimeni nu se opune progresului ştiinţific, dar, cerem folosirea lui în scopuri umanitare. Totodată, dorim respectarea legilor privind drepturile fundamentale ale cetăţenilor României. În virtutea art. 23-31 din Constituţie, privind libertatea persoanei, respectul vieţii private, libertatea de conştiinţă şi accesul la informaţie, fiecare cetăţean are dreptul de a respinge cărţile de identitate cu cip, pe temeiul respectării libertăţii convingerilor şi a conştiinţei religioase. Cum, din păcate, conştiinţa şi libertatea au devenit mofturi pentru tot mai mulţi cetăţeni, aceştia vor fi uşor convinşi să accepte controlul de tip „Big Brother”.

 Cipul din cartea de identitate este un dosar electronic la purtător, uşor de citit de la o distanţă apreciabilă

    Siguranţa actelor de identitate cu cip este un basm, deşi autorităţile asigură că noile buletine vor fi imposibil de falsificat. Cum nici copiii nu mai cred în basme, pentru că societatea îi adoarme cu reclame la medicamente şi cu personaje violente, livrate sub masca desenelor animate, specialiştii care promovează cipizarea nu i-au putut demonstra invulnerabilitatea. Experţii în tehnologia informaţiei susţin că nu există şi nu va exista, probabil, prea curînd, un sistem impenetrabil de protecţie a datelor secrete. Dacă vorbim de România, să ne amintim de cazurile adolescenţilor informaticieni, care au pătruns în severele celor mai securizate instituţii din lume – Pentagon, C.I.A., N.A.S.A., N.A.T.O. etc. Paşapoartele biometrice  produse în Marea Britanie au fost fraudate  în 48 de ore de la intrarea în circulaţie. Atunci, cine garantează siguranţa actelor de identitate cu cip? Premierul, cumva? Sau Preşedintele? Minusculul cip din cartea de identitate este de fapt un dosar electronic la purtător, uşor de citit de la o distanţă apreciabilă. Un scanner aflat în aeroport citeşte de la depărtare datele de pe cipul din paşaportul aflat în buzunarul călătorului, fără ca titularul să ştie. Datele oricărei persoane care are asupra sa actul de identitate pot fi citite instantaneu şi încorporate  într-o bază de date. Fie că se află într-un supermarket, la serviciu în alte instituţii dotate cu scanner, nu-şi dau seama cînd sînt scanaţi. Cipul poate emite un sistem de localizare a posesorului, asemănător sistemelor GPS şi poate fi urmărit constant de către o staţie terestră sau prin satelit. Dacă telefoanele mobile pot fi urmărite  oriunde prin satelit, atunci, închipuiţi-vă ce face un satelit cînd e vorba de un cip  care are capacitatea de a primi şi transmite informaţii detaliate asupra subiectului. Cele mai avansate cercetări ştiinţifice care au ca obiect interacţiunea dintre organismul uman şi tehnologia digitală sînt aplicate deja, însă acestea intră în cea mai mare parte sub incidenţa secretului militar.

      Aplicaţiile ştiinţifice cu caracter secret depăşesc cu mult imaginaţia noastră

     Fizicianul W. Heisenberg (1901-1976), laureat al premiului Nobel, prea bine afirma: „Prima înghiţitură din paharul ştiinţelor te face ateu. La fundul paharului însă, te aşteaptă Dumnezeu”. Pe diverse căi au pătruns în mass-media dovezi care  ne fac să credem că aplicaţiile ştiinţifice cu caracter secret depăşesc cu mult imaginaţia noastră. Odată stocate în cipuri, informaţiile pot cădea în mîna unor persoane care nu le vor folosi în scopuri umanitare. Emise la un cost superior precedentelor buletine, noile cărţi de identitate cu cip ar putea fi clonate sau chiar ajunge la îndemîna teroriştilor. Legal sau ilegal, vor avea acces la informaţii, dar şi posibilitatea de a le completa cu date, după caz, fără ştirea şi acceptul posesorului, spre a fi folosite pentru sau împotriva sa. Cum tehnologia digitală face paşi uriaşi, nu peste mult timp, cipurile încorporate în cărţile de identitate vor fi citite de la mare distanţă. Dacă vor fi amplasate scannere în locuri bine gîndite, vor şti la orice oră unde eşti, cu cine eşti, ce faci etc. Mai adăugăm, înregistrarea şi ascultarea convorbirilor telefonice, a traficului pe internet, a datelor pe care naivii şi le pun singuri pe Facebook, toate întregind un dosar privat accesibil. Pentru creştini cipizarea este un aspect de extremă importanţă, ce duce cu gîndul la Apocalipsă şi la pecetluirea tuturor oamenilor pe mînă sau pe frunte în vremea sfîrşitului, fără de care nimeni nu va putea cumpăra şi nu va putea vinde. Relatarea mea nu este nici  pompoasă,  nici exagerată, ci reflectă adevărul biblic. Gîndiţi-vă că statele producătoare ar rămîne cu cipurile pe stoc dacă nu ar găsi consumatori. Cunoaştem deja cazuri de persoane cărora li s-au implantat cipuri pe mîna dreaptă din motive medicale, de securitate sau economice: zeci de oameni de afaceri din Spania, peste 300 de persoane implantate în America de firma Verichip Corporation, 16 politicieni şi oameni de afaceri din Mexic, zeci de copii din Columbia şi zeci de deţinuţi din Marea Britanie. Acesta este începutul unui experiment periculos pentru cei mulţi, util pentru vîrfuri. Paşapoartele cu cip sînt în circulaţie. Cărţile de identitate cu cip intră de la 1 aprilie. Nu peste mult timp ne vor convinge că trebuie să acceptăm perfecţionarea cipurilor cu noi extensii, menite să faciliteze corespondenţa cu anumite instituţii medicale, bancare, informaţionale, comerciale. Apoi, ne vor convinge  de eficienţa implantării cipului în corp, pentru a preveni pierderea sau furtul documentului cu cip. Într-o ultimă fază, vor ajunge la concluzia că este obligatoriu ca toţi oamenii să aibă implantate cipuri pe frunte sau pe mînă, pentru buna funcţionare a societăţii.

  Aveţi posibilitatea alegerii înţelepte: libertate sau cipizare şi control

      Noile cărţi de identitate prevăzute cu cipuri vor stoca mult mai multe informaţii. Pe lîngă datele clasice – nume, prenume, sex, cetăţenie, data şi locul naşterii, semnătură, fotografie, cod numeric personal şi adresa, cipul va încorpora prenumele părinţilor, imaginea facială, amprentele a două degete, codul unic de identificare în sistemul de asigurări de sănătate, numărul cardului de asigurat, starea de sănătate, diagnostice medicale, grupa sanguină, certificate şi certificate calificate, RH-ul şi acceptul pentru prelevarea de organe după deces. Să ţi se ia amprentele,  ca om liber şi demn, este un abuz, iar ca să fii de acord cu aceasta, musai trebuie să ai o doagă lipsă. Pentru că acest tip de document de identitate a stîrnit controverse în rîndul cetăţenilor şi nemulţumiri în sînul Bisericii, autorităţile vor emite şi cărţi de identitate clasice pentru cei care nu doresc să aibă carte de identitate biometrică. Buletinele electronice nu sînt obligatorii. Grecia (1977) şi Serbia (2008) au reuşit să respingă introducerea actelor biometrice cu cip prin unitatea cu care aceste popoare au acţionat. Aşadar, aveţi posibilitatea alegerii înţelepte: libertatea ca drept inalienabil al fiinţei umane sau înrolarea pe cîmpul experienţelor controlate.

 

                                                                                         Maria Diana POPESCU,                         Agero,www.agero-stuttgart.de

3 Comments

 1. Irina Vasile

  Da, foarte adevarat ce scrie in acst articol, cu cat ne incantam de noul sistem electronic si acceptam cartea de identitate biometrica, automat apare, asa cum scriu cartile sfinte, „lepadarea de Hristos”… Apoi vom accepta implantarea acestui cip in corp pentru ni se va impune: nu vom avea acces la serviciile medicale, bancare, nici propriile electrocasnice nu le vom mai putea folosi pentru ca nu ne vor mai „recunoaste”, ele fiind dotate la randul lor cu tehnologia acestui sistem informatic. Si astfel vom fi in permanenta controlati de membrii ai marilor puteri ale lumii care gestioneaza o baza de date mondiala si astfel se poate afirma ca Antihristul conduce Terra. Cine nu va accepta acest sistem, va muri de foame, boala pentru ca „nu va mai putea nici cumpara, nici vinde fara sa aiba pecetea” dar… acest lucru nu trebuie sa ne sperie pentru ca cei care nu vor accepta, intradevar, vor muri de diferite cauze dar vor suferi doar moartea fizica, nu si cea spirituala, acestia alegandu-l pe Dumnezeu si vor primi Mantuirea. Pentru ca si cei care accepta „pecetea” vor muri la un moment dat de foamete, boli pentru ca sistemul va constrange la maximum populatia „electronica” si conditiile vor fi greu de indeplinit.
  Asa ca, nu va vindeti sufletul Fiarei, acceptati chinurile Apocalipsei pentru ca astfel Dumnezeu va va astepta Dincolo la Mantuire si Viata Vesnica.
  Acesta este sfatul meu prietenesc, eu fiind o persoana care port o „cruce” a unei boli incurabile si care implicit va fi dependenta de acest sistem electronic de microcipare, dar nu-l voi accepta si aleg sa mor in chinuri groaznice pentru Mantuire si nu-l voi lepada pe Dumnezeu ca sa-mi fie bine Aici. Prefer viata de Dincolo.

 2. bulancea

  Bravo fratilor! ma bucur ca nu a „adormit” toata lumea. Intr-adevar noi trebuie sa luptam cu cei ce omoara sufletele, nu cu cei ce omoara trupurile.
  Doamne ajuta tuturor!

 3. Costin

  Dar a zis la Tv ca daca nu ai buletin cu cip nu vei mai putea calatorii in U.E. Deci intr-un fel te obliga sa ai buletin cu cip. Eu nu vreau sa am buletin cu cip.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *