Lichele

„Buzăreală” de doi bani cu saltimbancii Buzăianu și Zamfir de la B1 TV

  Doi măscărici, Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir de la B1 TV, sunt etaloane pentru activismul militant al propagandei sistemului. […]

 

Doi măscărici, Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir de la B1 TV, sunt etaloane pentru activismul militant al propagandei sistemului. Ăștia doi îl înfierau cu mânie proletară pe domnul în vârstă care nu purta masca sanitară, cel agresat de polițiști la Kaufland, el fiind vinovat că și-a vârât capul, cu nesimțire pesedistă, între pantoful milițianului și caldarâm.

Cei doi idioți funcționali și utili propagandei iohannisto-sereistică sunt atât de penibili încât nu-mi pare rău că mi-am pierdut un sfert de oră ca să mă crucesc de slugărnicia, prostia și lipsa de demnitate a acestor trepăduși media. Măcar m-am distrat pe cinste de incomesurabila slugărnicie, împletită cu multă prostie!

Saltimbancii cu prezervativele pe scăfârlii.

Măscăricii siamezi au atacat revista „Justițiarul”, fără să o nominalizeze, spunând că un „ziar” de „fake-news” din Sibiu, care a lansat și știrea că Iohannis ar fi vândut copii, ar fi fost suspendat pe bună dreptate în perioada de urgență. Nu, băi papagalilor, știrea cu traficul de copii al soților Iohannis a fost lansată în anul 1997 de alt nemernic de teapa voastră, Dan Tăpălagă. Acesta scrisese în anul 1997 un articol în ziarul „Ziua de Ardeal”, unde îi acuza pe soții Iohannis de trafic internațional cu copii şi a emis ipoteza că aceşti copii au devenit „piese de schimb” în bănci de organe. Eu nu am scris niciodată că respectivii copii traficați de soții Iohannis și complicii lor ar fi fost destinați băncilor de organe umane. Nici nu aveau cum, fiind prea mici pentru ca organele lor să fie compatibile cu ale adulților, doar dacă ar fi fost crescuți, ascunși departe de ochii autorităților în mijlocul întinselor păduri canadiene virgine, în scopul unei sacrificări ulterioare pe bază de comandă fermă susținută de bani grei. Nu am deținut niciodată probe pentru așa ceva și de aceea nici nu am scris!

Eu nu i-am acuzat niciodată pe soții Iohannis de chestia cu băncile de organe fiindcă nu dețin probe în acest sens, ci doar de implicare în traficul internațional de copii și de această infracțiune foarte gravă – aderarea la un grup de crimă organizată specializat în trafic international de carne vie  –  îi acuz și în continuare!!!

Cei doi soți Iohannis s-au implicat în mai multe adopţii internaţionale, aportul lor fiind semnificativ în racolarea copiilor şi convingerea aparţinătorilor să-şi încredinţeze odraslele unor necunoscuţi. În plus, au cazat amatorii de adopții internaționale și au primit „cadouri” de la aceștia ca răsplată pentru sprijinul acordat, după cum afirma chiar Klaus Iohannis într-o conferință de presă din anul 2000, pe care o puteți viziona aici:

Două de astfel de adopții le-a recunoscut și Klaus Iohannis personal, deși încerca să minimalizeze rolul lui și al soției în afacerile cu copii, sustinând că el a fost doar „șofer” și soția „translator”. Aiurea! Cele mai solide probe care demonstrează că s-au implicat „profund” – un termen drag lui Klaus Iohannis și des uzitat de acesta! – sunt în cazul adopţiei de căte o familie de canadieni a trei copii orfani din comuna Răşinari, împreună cu o fetiţă nou-născută a unei tinere fete necăsătorită din oraşul Tălmaciu, ambele localităţi fiind în judeţul Sibiu. Aici aveți cel mai complet și docmentat material despre implicarea soților Iohannis în traficul de copii apărut în presa românească: Este incontestabilă implicarea lui Klaus Werner Iohannis în traficul internaţional de copii! Găsiți prezentate faptele, dovezi, documente, fotografii ,reportaje filmate, interviu cu bunica unora dintre copii, inclusiv o conferință de presă cu Iohannis din anul 2000, în care acesta recunoaște implicarea sa, împreună cu soția, în adopții internationale.

Amândoi soții Iohannis sunt implicați la fel în potlogării, atât în traficul de copii, cât și în furtul celor două case cu acte false, chiar dacă la uzul de fals apare în acte doar numele zgripțuroaicei, însă plăvanul a fost cel cu traficul de influență și instigarea la fals în acte publice! Klausul este implicat de unul singur, fără consoarta la fel de lacomă și ticăloasă, doar în mafia imobiliară sibiană și în retrocedările ilegale și abuzive ale primarului Iohannis către FDGR-ul condus de același Iohannis, declarat oficial în anul 2007 succesor al organizației naziste Grupul Etnic German! Aici aveți cea mai amplă sinteză despre toate ticăloșiile klausului: Ce-ai cu Iohannis, dom’le?, iar aici o listă destul de amplă cu corupții din justiție și poliție care l-au protejat încă de pe vremea când era un anonim necunoscut, fiind totuși susținut de Germania și globaliștii iudeo-masoni prin intermediul SRI-ului: Coteria magistraților și polițiștilor care l-au protejat pe Klaus Iohannis

Dan Tăpălagă, cel care-i acuzase în anul 1997 pe soții Iohannis ca fiind furnizori de carne vie pentru bănci de organe, a devenit din anul 2015 pupincurist oficial al cuplului prezidențial, el fiind primul care i-a dedicat ode stafiditei Carmen Iohannis și cel care a solicitat public înființarea instituției primei doamne, după model american.

Revenind la cuplul coprofag de la B1,  cel mai haios este castratul Răzvan Zamfir, un tip cu capul invers, adică chel și cu barbă, care combate cu o voce de scapete scăpat dintr-un club gay. „Sopranul” acesta „important” este atât de plin de propria persoană încât dă pe dinafară.

Băi trompeților, ceea ce faceți voi numai jurnalism nu este! Voi sunteți propagandiști, mercenari infecți, slugi ale serviciilor secrete – fiindcă sunteți prea tâmpiți ca să fiți agenți sub acoperire! –  și nu aveți nimic în comun cu noțiunea de „presă liberă”.

                                                                                              Marius Albin MARINESCU

5 Comments

 1. Codruţ

  Subscriu cu un şut în coaie la fiecare maimuţoi. Adică în zona respectivă, că de-alea n-au.

 2. Teofanescu Nicolae

  Slugarnicia la românii spurcati de jidovime.
  Stiu tot, voteaza Iohanis. Curvele masculine si feminine ale planetei.
  Nu-si apara nici maaaacr copiii.

 3. justinianus

  Chiar ca sunt doi pacalici , dar ordinari! Acolo mai e unul, psihopat sadea, Tudor Barbu! Cit despre Klaunus Magnus Stupidus, mai este ceva de comentat? Un sas nazi, un der kapo al timpurilor noastre!

 4. Multi romani anti

  Două rușinii care azi sunt viitori șomeri pentru ca pe oamenii dulapului nu ii va mai angaja nimeni ever .

 5. ffff

  si banciu s-a vandut:mai interesant e ca isi anuntase retragerea inca din septembrie 2019….

  “record:cel mai mic DONATOR din romania are 10 luni”
  asta anuntau titlurile saptamanile trecute;si micul “donator” era atunci deja la timpul trecut….
  poate doar avocatul lor sa le mai ia apararea complicilor iohannis….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *