Atitudini

Ca la noi, la nimenea: Judecătorii și procurorii care protestează împotriva răspunderii magistraților, unici în lume!

  Magistrații statului subteran sunt speriați că vor da socoteală pentru abuzurile și nedreptățile comise! Ieri, la protestul magistratilor imbecili […]

 

Magistrații statului subteran sunt speriați că vor da socoteală pentru abuzurile și nedreptățile comise!

Ieri, la protestul magistratilor imbecili si mafioti, la baza scarilor Curtii de Apel Bucuresti, erau vreo cinci securisti batrani care supravegheau operatiunea. Pe unul dintre ei il cunosteam: cand m-a vazut, a devenit isteric, aproape ma implora sa ii las in pace! Operatiunea a fost pusa in pericol.

Pe la posturile de televiziune s-a cenzurat actiunea noastra de contra-protest: MAFIOTII au dat ordin. De ce? Pentru ca s-a creat precedentul: data viitoare, va promit, magistrati mafioti, ca voi fi prezent insotit de sute de avocati si justitiabili si veti fi alungati din magistratura, bolsevici ce sunteti! Vom veni chiar pe scarile CAB, peste voi, nu vom mai sta pe trotuarul de vis a vis!

Operatiunea securista a avut rolul ca protestul sa fie preluat mai ales in plan extern, pentru a se reactiona de catre reteaua Soros, puternic infiltrata la nivelul institutiilor UE, care-l controleaza si pe betivul ordinar Jean-Claude Juncker, Presedintele de mucava al Comisiei!

Va e frica de oameni? De aceea a si venit plutonul de mardeiasi al #Rezist, tot la comanda, pentru a le da suport si credibilitate. Totul este un scenariu bine scris, impotriva democratiei din Romania! Cu reteaua de televiziuni si agenti imbracati in haine de jurnalisti. Erau cativa jurnalisti, pe care ii vedeti pe la televizor, care urlau disperati la mine, sa tac! Va dati seama ce jurnalisti sunt acestia?

Intrebare: de ce, oare, DIICOT nu face nimic in dosarul drogurilor si finantarilor de la #Rezist? De ce nu cerceteaza? Pana azi trebuia sa aiba loc zeci de perchezitii, audieri, arestari preventive! Daca ar avea un indiciu cu mult mai mic despre orice roman ca ar fi consumat, sute de masini cu mascati s-ar fi napustit peste acesta sa-l umfle… De ce nu si cu #Rezist? Pentru ca este vorba despre o vasta conspiratie impotriva poporului si statului roman!

Pentru ca aceasta conspiratie a ingenuncheat Romania si nu mai vrea sa o lase din ghearele ei! Pe bani multi, miliarde de euro, cu pretul resurselor Romaniei!

Solicit EXCLUDEREA DIN MAGISTRATURA A JUDECATORULUI CRISTIAN DANILET SI A CELORLALTI MAGISTRATI CARE AU RECIDIVAT! Curtea de Apel Bucuresti a denuntat mitingul de ieri, 16 septembrie, care a avut loc pe scarile institutiei – ca ILEGAL!

Curtea de Apel Bucuresti a remis astazi un Comunicat prin care se delimiteaza de mitingul celor aproximativ 200 de magistrati care au protestat ieri impotriva legilor justitiei. De asemenea, CAB mentioneaza ca mitingistii nu au solicitat aprobare pentru acest miting conducerii CAB, mitingul fiind ilegal! CAB denunta, de asemenea faptul ca magistratii participanti la miting s-au pozitionat in afara legii care reglementeaza statutul magistratilor!

Pozitia judecatorilor Curtii de Apel Bucuresti concorda in totalitatea cu pozitia mea si a celor care am contestat ieri mitingul magistratilor in strada!

Solicit, de urgenta, ca Inspectia Judiciara sa inceapa cercetarile, iar Consiliul Superior al Magistraturii SA-L EXCLUDA DIN MAGISTRATURA PE JUDECATORUL CRISTIAN DANILET, organizatorul mitingului! De asemenea, solicit EXCLUDEREA DIN MAGISTRATURA A TUTUROR CELORLALTI MAGISTRATI CARE AU PARTICIPAT LA ACEST MITING SI CARE SE VA DOVEDI CA AU RECIDIVAT, acestia incalcand in mod flagrant legea si Constitutia!

Acesti judecatori si procurori care se comporta ca niste huligani si ca niste animale folosite politic, au murdarit roba de magistrati! Acesti huligani si animale folosite politic, care au compromis justitia in Romania timp de ani de zile, NU MAI AU DREPTUL sa intre sa salile de judecata!

AFARA DIN MAGISTRATURA, BANDITILOR!

                                                                                                    Aurelian Pavelescu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.