Atitudini

„Căci, atunci cînd se ridică sus oamenii de nimic, nelegiuiții mișună pretutindeni”

  În ultimul timp mă gîndesc tot mai des la acest verset și îmi dau seama cîtă dreptate a avut […]

 

În ultimul timp mă gîndesc tot mai des la acest verset și îmi dau seama cîtă dreptate a avut Psaltistul!

Din 1989 în fruntea țării s-au ridicat oameni de nimic și atunci, în mod firesc, în timp, nelegiuții au ocupat totul, parlamentul, guvernul, administrațiile județene, justiția, presa, TOT! Inclusiv postul de radio național.

Pe 1 nov. 2018 s-au împlinit 90 de ani de la înființarea acestuia. Emisiunile dedicate acestui eveniment de Radio România Actualități (RRA) au ajuns obositoare și enervante. Se laudă cu faptul că prin ei românii află adevăratele știri, că ei oferă cea mai bună muzică, tot ce transmit ei este cel mai bun. Și o sumedenie de handicapați care vor să își audă numele la radio le transmit mesaje că nu pot trăi fără RRA!

De peste doi ani eu ascult doar RRA. Așa că pot spune că RRA este cel mai bun post de radio din România, după cum pot să spun și că este cel mai prost. Mi-aș fi dorit, cu ocazia aniversării lor, să trimit un vechi articol (nepublicat de nimeni la momentul potrivit), actualizat. Dar omul propune, Dumnezeu dispune! S-au năpustit peste mine multe altele, așa că nu am reușit. Sper să reușesc în curînd.

Cei care au citit articolele mele, știu că adesea am numit RRA ca fiind Radio Israel 2. Nu am auzit niciodată la acest post de radio, nimic despre crimele israelienilor, despre apartheid-ul pe care îl promovează ca politică de stat, despre crizele economice mondiale pe care le produc evreii, despre jefuirea omenirii, despre minciunile, dezinformările și diversiunile răspîndite de presa mondială aflată în mîna lor.

Nu țin minte dacă la RRA a fost zi în care să nu se pomenească despre suferințele de care au avut parte evreii, despre sărbătorile evreiești, despre evreii care și-au adus contribuția la dezvoltarea României.

La RRA îl aud des vorbind pe Aurel Vainer vituperînd împotriva holocaustului săvîrșit de români împotriva evreilor. La o emisiune de la miezul nopții (nu mai țin minte cine a realizat-o) pe probleme ale României, realizatorul a avut trei invitați (un evreu din România in studio, iar prin telefon un evreu din America și un evreu de la Deutsche Welle). Ruxandra Săraru (mai bine s-ar pensiona, în primul rind fiindcă vocea ei dogită duce la concluzii care ăi sînt nefavorabile) are emisiunea „Oameni care mișcă România”, unde invită pe cine vor mușchii ei – l-a invitat pe tatăl ei, Dinu Săraru (din cîte știu eu, mason), o colegă de facultate, pe … ambasadoarea Israelului în România! Cu ce or fi mișcat aceștia România, nu am putut să înțeleg!

În România au existat așa numiții evrei pămînteni, evrei care stabilindu-se pe pămîntul nostru, chiar dacă și-au păstrat credința iudaică, s-au considerat români. Unii, au luat arma în mînă luptînd pentru țară (ca de pildă Mauriciu Brociner, în timpul Războiului de Independență), alții au apărat culorile țării pe terenurile sportive (îmi propun – dar mi-am propus prea multe!, să scriu un articol despre marii noștri sportivi evrei, dar față în față cu marii sportivi aromâni!), a existat un mare filantrop evreu (Jacques Menachem Elias) – dar despre aceștia, nu am auzit nimic la RRA! După cum niciodată nu am auzit la RRA voci care să critice UE sau NATO – după ei, tot poporul român este iubitor al instituției antieuropene care conduce Europa și al alianței militare terorist-fasciste din care facem și noi parte.

În ce privește pretenția de a se ridica monumentul eroilor evrei căzuți în primul război mondial, am unele nedumeriri. Dl. gen Radu Teheodoru a scris un text (publicat și în „Justițiarul”: Falsificarea istoriei: Evreii din România, eroi în Primul Război Mondial) în care pe baza datelor oficiale arăta cîți evrei în cursul primului război mondial au refuzat să fie încorporați, cîți au dezertat, cîți au trecut la inamic, iar restul s-au pripășit la serviciile auxiliare. În acei ani, cred că cele mai multe victime au fost cele provocate de tifosul exantematic. Poate să ne spună cineva cîți din acești evrei au căzut din glonț sau din cauza tifosului?  Am ajuns să ridicăm un monument celor răpuși de tifos, doar fiindcă au fost evrei?

                                                              *

Ce m-a enervat cel mai mult la RRA a fost emisiunea despre marele explorator român Julius Popper. Popper a fost într-adevăr, prin locul nașterii (București), român, dar era evreu. Nu a fost explorator, ci aventurier. Julius Popper nu a fost un explorator, ci un criminal care a înscris România pe harta țărilor autoare de genocid. Desigur, în wikipedia în limba română crimele sale, exterminarea unor triburi din Țara de Foc pentru a-i jefui pe localnici de minele pe care le stăpîneau, nu sînt menționate – dar le menționează wikipedia în limba engleză. RRA a omagiat un autor evreu de genocid!

https://en.wikipedia.org/wiki/Julius_Popper

https://en.wikipedia.org/wiki/Selk%27nam_genocide

                                                            *

Se vorbește despre contribuția evreilor la literatura și arta română. Da, este adevărat, aș putea face o lungă listă (fără poeții evrei proletcultiști) cu evreii care au servit literatura sau pictura noastră. Pentru mine, însă, prima contribuție a evreilor în presă a fost următoarea:

https://ro.wikipedia.org/wiki/Pul%C4%83_(revist%C4%83)

Așa a apărut în cultura română pornografia, prin niște tineri evrei și un patron evreu de tipografie (în cazul în care Alexandru Florian are de la tăticuțul lui alte informații, să mă contrazică).

Alexandru Florian directorul general al Institutului Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel”, fiul cominternistului Radu Florian.

Acum cîțiva ani, pe internet apărea și fotografia coperții – azi nu mai apare.

Dacă cineva vrea să conserve această informație, să se grăbească să o salveze. S-ar putea să dispară.

                                                                 *

Constat că scrierile mele, fie cărți, fie articole, sînt mai citite decît credeam. Întrucît le semnez cu numele meu, fără îndoială că exista cineva care le urmărește și acționează în consecință. Nu cred că este vorba de simple coincidențe.

În „Codul lui Lucifer”, ediția a III-a, am comentat cîteva dintre Ordinele Ministerului Justiției prin care redobîndeau cetățenia română foarte mulți evrei (unii care nici măcar nu o avuseseră vreodată), dar nici un basarabean (paragrafele au fost preluate de dl.gen. Radu Theodoru în ultima ediție a cărții sale „România ca o pradă”). În ediția a IV-a, on-line, am mai completat. Nefiind specialist, am procedat empiric: intram pe google, tastam un nume de familie evreiesc (să zicem Leibovici), și îmi apăreau toate Ordinele MJ prin care evrei cu acest nume redobîndeau cetățenia română. După ce cartea mea a apărut pe internet, MJ a încetat să mai posteze on-line Ordinele prin care se aproba redobîndirea cetățeniei române.

În aceeași carte, am scris (conform wikipedia) despre originea evreiască a nazistului Reinhard Tristan Eugen Heydrich (autorul „soluției finale”, cu totul altceva decît pretind astăzi sioniștii), a șefului NKVD, Lavrenti Beria, a primului „președinte” al Europei, Herman Van Rompuy. După ce cartea mea a apărut pe internet, din biografiile wikipedia ale acestora a dispărut orice mențiune asupra originilor lor evreiești.

În „Codul lui Lucifer II” am analizat paginile wikipedia în română și în engleză privind disidenții români (mă conformez termenului consacrat deși pentru mine, termenul de dizident, îmi pare mult mai bărbătesc). Mare jale acolo, mare jale! Parcă în România, dacă nu ar fi fost evrei, nu ar fi existat disidenți! Pagina în engleză (pe care am printat-o în ziua de 8 febr. 2014) începe cu „Ioanid Gang”, banda formată din 6 evrei sioniști, cu toții persoane importante, care sub amenințarea armelor, au jefuit un furgon al Băncii Naționale! Pentru ei, ăștia erau disidenți!  Imdiat după ce această carte a apărut pe internet, s-au operat modificările. Cei șase tîlhari evrei au fost șterși din pagina engleză! În pagina în limba română, și-au însușit unele critici, l-au șters pe Karoly Kiraly, pe semnatarii Scrisorii celor 6 i-au scos din listă trecîndu-i într-o categorie separată iar Toma Arnăuțoiu și Elisabeta Rizea au fost mutați unde le era locul, nu la disidenți, ci la “Luptători anticomuniști”. Astea au fost singurele consecințe, agenții racolați de est sau de vest (adică trădătorii) au rămași pe listă, iar foarte mulți disidenți reali rămîn necunoscuți românilor.

Dar hai să mai luăm și alte nume de pe lista oficială a disidenților. Din cîte știu, Gabriel Andreescu (dacă mă înșel, să mă contrazică și îmi voi cere scuze) a fost prins în flagrant în timp ce înmîna documente secrete unui diplomat al ambasadei Mexicului, care lucra mai mult pentru CIA decît pentru țara sa). Petre Mihai Băcanu și Mircea Dinescu erau agenți sovietici iar Ana Blandiana era amanta lui Gogu Rădulescu, cel mai important agent sovietic. Laszlo Tokes era agent AVO (serviciul secret unguresc). Ați reușit să va faceți o imagine? Wikipedia vă oferă o listă conform căreia cei mai mulți disidenți ai României au fost evrei și/sau trădători.

Într-un articol postat pe site-ul d-lui Coja, legat de aromâni, mi-am exprimat revolta asupra faptului că familia Sina (grecizată Sinas), singurii bancheri vienezi care în sec. XIX rivalizau cu banca Rotschild, erau prezentați de wikipedia ca fiind evrei!.

Simon Sina, patriarhul familiei, s-a născut în Moscopole dar a fost nevoit să părăsească legendara cetate de suflet a aromânilor după cele două atacuri de la sfîrștul sec. XVIII în urma cărora minunatul oraș din vîrf de munte a fost distrus de musulmanii albanezi ajutați de cei turci.

Pentru unii idioți, bancherii nu pot fi decît evrei! Dar cum să poți fi atît de idiot încît să crezi că la sfîrșitul sec. XVIII, puteau exista evrei creștini ortodocși (așa cum scriseseră cu mîna lor)! După apariția articolului, erorile au fost imediat remediate!

Cred că ar trebui să mă simt flatat văzînd cît de atent mă citesc unii!

Hai să mai vedeți ce se întîmplă pe internet:

– după moartea lui Roger Garaudy, cartea sa „Procesul sionismului israelian” a fost ștearsă de pe scribd.com (din fericire, mai poate fi găsită pe alte site-uri);

– în noiembrie 2016 pagina wikipedia a lui Șerban Milcoveanu (legionar) a fost și ea ștearsă, la cererea cuiva – nu se spune cine a cerut, nu se spune de ce;

– pagina wikipedia a lui I. Gh. Duca a fost masacrată – inițial, cînd am printat-o, se menționau cele trei motive pentru care acesta a fost pedepsit de legionari, în prezent mai apare ca motiv doar faptul că „din cauza eforturilor sale de a stăvili Mișcarea Legionară”. Nu se pomenește nimic despre aceste „eforturi” (interzicerea legionarilor să participe la alegeri, devastarea a mii de sedii și locuințe ale legionarilor, arestarea lor, uciderea de către jandarmi a studenților legionari care lipeau afișe electorale);

– cele șase episoade ale filmului „Holocaust”, postate cu multă muncă pe internet, au fost de două ori blocate iar a treia postare nu știu dacă mai există, întrucît le-am salvat;

– pe youtube, la cîntecul „Sfîntă tinerețe legionară”, dacă vrei să postezi un comentariu, afli: „Comments are disabled for this video”;

– în seara de 20 nov. a.c., respins de Iohannis pentru intrarea în noul guvern, Ilan Laufer a ținut o conferință de presă prin care l-a acuzat pe Iohannis de anti-semitism (taman pe Iohannis, cel care promulgase două legi care trimiteau în închisoare pe cei care spuneau adevărul contra minciunilor sioniste!), declarînd că el are părinți români și s-a născut la maternitatea Polizu! Românii Laufer și-au botezat copilul (român) Harry Ilan! Mai lipsea să spună că a fost botezat de părintele Galeriu! În ziua de 21 oct. wikipedia a modificat pagina lui Ilan Laufer, în care menționase că era născut în Rishon Lezion (uneori Rishon LeZion ) din Israel, trecînd că este născut din părinți români în București! Noroc de presa israeilană care i-a dezvăluit fără putință de tăgadă originea! Citat din „The Jerusalem Post”: „One is Romania’s recently appointed state secretary, Ilan Laufer, a 33-year-old Israeli expatriate who was born in Rishon Lezion and became a successful businessman in Bucharest.” (Sursa: https://www.jpost.com/Op…/Grapevine-Hebrew-in-Romania-481838) Pentru cei de la wikipedia era într-adevăr imposibil să-i ceară lui Shakespeare certificatul de naștere, dar în cazul lui Ilan, după ce ai scris că s-a născut în Rishon Lezion, îi schimbi locul nașterii fără să îi ceri dovada?

Am scris în urmă cu peste un an și jumătate un articol în care descriam internetul ca cel mai mare dușman al omenirii – întrucît în timp ce adevărul este șters, minciuna este promovată cu valoare de postulat. În urma acestui articol am primit, din partea celui care părea să fie cel mai înfocat admirator al meu, un lung comentariu insultător și amenințător (am povestit aceasta într-un alt articol, postat de data aceasta pe „Justitiarul”).

Nu am nici o speranță pentru viitor. Noi, cei care citind și gîndind, am aflat adevărul, ne ducem treptat. Într-o majoritate zdrobitoare, tinerele generații sînt imbecilizate prin sistemul de educație și învățămînt, prin mass-media, prin internet. Cei mai mulți dintre ceilalți sînt preocupați ori să supraviețuiască, ori să se îmbogățească peste măsura. Acesta este unul dintre cele mai nefaste efecte ale dobîndirii „libertății” din decembrie 1989. Nu mai am nici o speranță întrucît este evident că Dumnezeu nu ne mai ajută, și nici nu are de ce atîta timp cît oamenii nu vor ajutorul Lui. Dimpotrivă, ne pedepsește întrucît atît răbdarea cît și iertarea Lui sînt limitate.

                                                                                            Dan Cristian IONESCU

4 Comments

 1. Mihai Șerban

  Articolul dumneavoastră este o mostră de rațiune nevătămată! Tinerii să vă invidieze gândirea, iar bătrânii curajul. Răul are multe fațete, o vorbă străveche ne spune că Iuda se află în detalii, nimic mai adevărat, însă acest lucru din păcate nu este suficient pentru a ajuta un profan, un grăbit al
  timpurilor moderne, să înțeleagă încotro să-și orienteze privirea și când să strângă pumnul sau dinții. Astfel de articole “se sting ușor” împreună cu autorii, poporului nu o să-i mai rămână nimic, decât himere. Cu stimă!

 2. un mizantrop

  Ati aflat de vreo alianta de istorici, academicieni, profesori care sa redacteze un document cu condamnarea comunismului din Romania, asa cum a fost el, cu realitatea traita de parintii nostri, cu adevaratii vinovati si mai ales cu profitorii si cu copiii profitorilor de care n-avem loc nici astazi?! “Condamnarea comunismului” in Parlamentul Romaniei a fost cea mai sinistra farsa, un scuipat pe mormantul elitei intelectuale ingropata in puscarii, pentru ca au “redactat-o” copiii lor, Tismaneanu, gen. N-am vazut nicaieri sa se condamne genocidul de la varful politic si intelectual al statului, sau de la varful armatei…Cu asta trebuie inceput, pana mai avem martori in viata…

 3. Marcu Anton

  Ar condamna, dar nu au ce!
  Minciunialul durerii!

 4. Dan Cristian Ionescu

  Ii multumesc d-lui Mihai Serban pentru aprecieri.
  “Mizantrop”-ului ii raspund ca nu am cunostinta despre vreo astfel de alianta, si nici nu vad cum ar fi putut exista. Marii nostri istorici, patrioti, curajosi si de buna credinta, s-au cam dus in alta lume. Academia Romana a uitat in timp menirea ei – Academia Romana a primit in decursul existentei ei 5 Hohenzolerni (in afara de cei patru regi, si pe printul Nicolae, fratele mai mic al lui Carol al doilea, ales membru de onoare al Academiei la virsta, daca nu ma insel, de 27 de ani), pe Ceausesti, pe Elie Wiesel. Comisia lui Basescu nici nu putea sa ajunga la adevar atita timp cit Paul Goma, cel mai competent din aceasta comisie, a fost exclus de seful comisiei Vladimir Tismaneanu, fiul evreului bolsevic Leeonid Tisminetki. Despre asta mai scriem unii, care sintem considerati batrini nebuni, si care multi isi doresc sa ne ducem cit mai repede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.