Editorial

Cad măştile şi chiloţii falşilor patrioţi! Preşedintele PNR: ” îi cer lui George Simion să-și recunoască orientarea sa homosexuală”! Preşedintele AUR: “parlamentarilor noştri li se oferă beneficii, intervenţii in justiţie din partea unor agenţi ai serviciilor de informaţii”

Se confirmă punct cu punct opiniile colaboratorilor site-ului Justitiarul.ro care argumentau faptul că, în lipsă de legitimitate, asistăm nu doar […]

Se confirmă punct cu punct opiniile colaboratorilor site-ului Justitiarul.ro care argumentau faptul că, în lipsă de legitimitate, asistăm nu doar la parodierea noţiunilor de patriotism în politică dar, mai grav, falsificarea acestei valori de către o serie de politicieni şi servicii. Consecinţele sunt mai grave decât simplă, altă ţeapă electorală: abandonarea oricărei rezistenţe naţionale în condiţiile în care nici cei mai juraţi duşmani ai românismului nu ar fi putut transforma un popor într-o massă dezbinată şi demoralizată. Exact din acest motiv, un doctrinar al naţionalismului românesc modern spunea ca cei mai periculoşi şi primii inamici ai naţionaliştilor sunt falsificatorii naţionalismului. Patriotismul, ortodoxia, naţionalismul, unionismul, steagurile tricolore sau lupta anticorupţie au ajuns, în acest an, în discursurile şi bannerele tuturor intereselor antiromâneşti. Desigur, vina nu o poartă doar escrocii la cravată ci şi naivii care, din incultură, ignoranţă sau pentru o minciună electorală ajung să-şi dea în cap pentru a vota sau asculta de la prima oră minciunile unor circari. Realitatea demonstrează faptul că scorul electoral al românilor nu se bazează pe principiul “pomul se cunoaşte după roade şi omul după fapte” ci după impotenţa acestui popor de a sancţiona trădarea şi nemernicia, de a abandona rosturile în mâinile unor hoţi. Iar indiferenţa ucide prin păduri, spitale sau pe mizerele autostrăzi. În lipsa oricărei justiţii, România a devenit captivă într-un stat antinaţional mafiot devastat de o armată de securişti care controlează cu mână de fier toate resursele şi instituţiile. Orice se poate fura, orice se poate profana în lipsa justiţiei, mai ales a celei comunitare, a marelui organism al unei societăţi vii şi sănătoase. Ierarhia a fost înlocuită de mârlănie şi parşivie, curajul şi demnitatea de nesimţirea şi abuzurile buricelor răsfrânte peste curea. Iar românii preferă să-şi piardă minţile sau viaţa decât să acţioneze ferm în rosturile acestei naţiuni creştine. Grav, din incpapacitatea de a identifica sau promova adevaratii patrioti, chiar şi anumiţi teologi au devenit complice la anumite situaţii regretabile, la asocierea cu organizaţiile fals-patriotice ale unor securisti sau la protejarea unor ticăloşi, în loc să menţină echilibrul moral al românilor.

Anul 2016 a stat sub semnul revoltelor împotriva corupţiei. Securiştii au îmbrăcat tricolul anticorupţiei şi au înfiinţat partide de opoziţie controlată “împotriva” propriul jaf. Aşa s-au trezit milioanele de români care au cerut confiscarea averilor ilicite şi schimbarea sistemului electoral că votează un partid neomarxist preocupat mai mult de închiderea bisericilor decât de construirea de spitale sau lustrarea clasei politice. Sau că au un guvern liberal care urla că depolitizează instituţiile iar în realitate şi-au pus proprii lătrăi la conducerea spitalelor din care încă fumegă cadavrele românilor nenorociţi de hoţie şi incompetenţa criminală.

Anul 2020 a stat sub semnul luptei antisistem în zonele unde oamenii încă se mai imaginau a fi liberi. Securiştii nostri şi-au atârnat tricolorul la gât şi au înfiinţat pe genunchi partide cu noi turme de patrihoţi, pe listele cărora am putut citi nume de comunişti criminali cu fapte prescrise, interlopi sau marinari semi-analfabeţi. Cu o fraudă de proporţii, serviciile anti-naţionale şi-au trădat propria Ţară şi au adus pe scena politică eşaloane noi de slugoi incompetenţi, fripturişi şi mahalagii.

În tot acest timp, adevăraţii patrioţi au fost daţi la o parte, ameninţaţi, marginalizaţi, reduşi la tăcere. Majoritatea românilor nu mai dau semne vitale în propria ţară, nu mai reacţionează, şi-au pierdut orice nădejde în faţa perfidiei acestui sistem care le-a furat tot: banii, siguranţa, vieţile lor şi pe ale copiilor’, speranţele… Milioane au emigrat, corupţii i-au alungat în cele mai nebănuite colţuri ale lumii ca într-un cumplit blestem unde nu mai vor să audă nici limba natală de frica trădării şi hoţiei. Alte milioane asistă în fiecare seară deznădăjduiţi la televiziunile sau publicaţiile securiştilor în faţa spectacolului dezastrului total. Dar indiferent unde s-ar afla, românii ştiu astăzi cu certitudine că au fost minţiţi, ştiu că nu au trăit vreo democraţie ci doar o cleptocraţie bine instituită în folosul strict al scursurilor din mijlocul acestui popor, ştiu toţi că din ’89 până azi au rămas sub jugul unor securişti în mâinile cărora se află toate instituţiile statului, resursele iar sistemul electoral este doar o farsă menită să spoiască jaful şi crimele.

Patrioţii români, manipulaţi, batjocoriţi şi dezbinaţi de către anumiţi psd-işti sau pederaşti controlaţi de serviciile din solda statului mafiot?

O scenă care se derulează în aceste momente demonstrează clar prăpastia în care am ajuns ca ţară: haitele de corupţi travestiţi în patrioţi nu mai au nicio reţinere şi ajung să se sfâşie pentru ciolan. Desigur, scena nu este nouă, am mai asistat la lupte între javrele roşii ale lui Ponta, Ghiţă sau Dragnea şi în anii anteriori însă erau premergătoare acestor situaţii în care România se zbate vlăguită de ameninţarea unei majore crize globale şi interne, economice, sociale şi sanitare. Javrele de azi se sfâşie în mijlocul unui popor ajuns la limita resurselor, care indiferent cât de vlăguit ar fi nu îşi mai permite timp de pierdut cu paraziţii protejaţi de funcţii. Românii care au votat făcându-şi cruce pentru viitorul României asistă astăzi la circul unor falşi lideri şi a unor false partide “patriotice”. Ce legătura există între circul sinistru de astăzi şi elitismul naţionalismului românesc, cu istoria personalităţilor anticomuniste, de exemplu? – Niciuna, pentru că adevăraţii patrioţi nu au acces astăzi la jocul politic şi niciodată nu ar bate palma cu ciofligarii serviciilor sau ai ciumei roşii. Amuzant, pentru cei care nu este vomitiv: faptul că în declaraţiile de pe facebook atât Peia cât şi Simion se dezbracă reciproc de grade! Patrioţi cu viaţa la vedere, incoruptibili, nu? Românii asistă prostiţi la o mahala de tarabă între jucătorii unor servicii de informaţii captive în afaceri dubioase şi acte de poliţie politică. Pentru că nu mai este niciun mister kharma lui George Simion: disperat după susţinerea şi atenţia unor oameni din PSD sau ai serviciilor pentru coada cărora şi-a trădat în campanie adevăraţii patrioţi (n.r. de la Constanţa, de exemplu, care au dus greul acţiunilor unioniste în anii anteriori) l-a acuzat pe “fostul psd-ist corupt” Ninel Peia exact de gesturi pe care chiar el le-a comis pe vremea când AUR era încă pe ţeavă!

 Ataşăm integral declaraţiile celor doi aşa-zişi “patrioţi” care limpezesc profilul celor ce, susţinuţi de servicii, falsifică şi distrug naţionalismul necesar redresării României. Începem cu mesajul video intern al lui George Simion, în care îl acuză pe Ninel Peia şi fostul membru AUR Francisc Tobă de încercarea de racolare de membri AUR şi de scindare şi discreditare a partidului.

“Acest mesaj este unul strict intern, pentru membrii AUR, vă rog să nu-l distribuiţi mai departe, este doar pentru urechile şi ochii voştri. Astăzi, 13 februarie, şi mâine sunt prezenţi la Bucureşti reprezentanţii noştri teritoriali. Ei ne-au confirmat deja ceea ce ştiam de la începutul anului: este în curs o uriaşă operaţiune pentru scindarea şi discreditarea AUR. Criminalul Francisc Tobă, cel de care noi ne-am dezis şi am cerut invalidarea mandatului său de parlamentar când am aflat de atrocităţile comise în timpul Revoluţiei, sună la reprezentanţii noştri din teritoriu şi le propune avantaje materiale în schimbul trecerii lor la Partidul Neamul Românesc, condus de fostul pesedist Ninel Peia, un individ profund corupt.

Aceleaşi metode se întâmplă asupra parlamentarilor noştri, li se oferă beneficii materiale, intervenţii în justiţie şi alte intervenţii şi beneficii, inclusiv din partea unor indivizi care pretind că ar fi agenţi sau colaboratori ai serviciilor de informaţii. De asta tot scandalul şi cu Diana. Eu am tot încercat să aplanez conflicte. Ei i s-a promis funcţia de preşedinte de partid, dar aceşti tâlhari nu vor face asta. Singurul lor scop este să creeze o scindare, să creeze o altă formaţiune şantajabilă care să fie pe placul sistemului, când va avea nevoie sistemul de votarea unui guvern sau de trecerea anumitor legi.

Noi nu facem pace nici cu sistemul, nici cu PSD-ul şi nici cu PNL-ul, nu intrăm la guvernare şi nu facem alianţe şi asta i-a deranjat şi supărat. N-am vrut să intru în bâlci, am fost cât se poate de paşnic şi moderat în ieşirile publice, inclusiv după acest scandal. S-a aruncat cu multă mizerie în mine, că sunt trădător, că sunt homosexual, mi s-a pus un GPS cu transmiţător în maşină, câte şi mai câte mizerii.

Am încercat să aplanez conflictele până nu s-a mai putut. O să se încearcă din nou discreditarea noastră. Din fericire, reprezentanţii noştri din teritoriu rămân fermi pe poziţii, au refuzat oferta sistemului. Rămânem tari, nu ne temem. Noi suntem AUR şi unirea face puterea. Vă rog pe fiecare dintre voi să mai deschideţi un pic ochii celor care nu înţeleg ce s-a întâmplat sau ce operaţiune are loc fix în aceste zile. Se întâmplă operaţiunea ‘Revanşa sistemului‘. Dar sistemul o să fie înfrânt.

În replică la mesajul vizibil panicat al lui George Simion, fostul psd-ist Ninel Peia îl acuză că este “căţelul” afaceristului Marius Lulea, şi că, în ciuda promovării familiei tradiţionale de către AUR, copreşedintele acestui partid ar fi “homosexual”, colaborator al SIE şi cărăuş de bani murdari din Transnistria:

La ordinul stăpânului său, Marius Lulea, George Simion atacă suburban Partidul Neamul RomânescIeri, 13 februarie, autoproclamatul lider al AUR, George Simion, ascultând de ordinul adevăratului stăpân al acestei Alianțe, Marius Lulea, a înregistrat un apel către membrii AUR, lucru specificat în clar la începutul clipului. În acesta, Simion atacă total nejustificat și suburban figuri marcante ale Partidului Neamul Românesc. Astfel, Colonelul Francisc Tobă, astăzi parlamentar, este numit ”criminal”, iar șeful Neamului Românesc, Ninel Peia este gratificat ca fiind ”un fost pesedist, un individ profund corupt”. George Simion ocolește faptele, deturnând adevărul, acela că Francisc Tobă nu a are nici o condamnare pentru vreo faptă reprobabilă, iar eu, Ninel Peia, am fost dat afară din PSD direct de către Liviu Dragnea atunci când am ridicat vocea expriminând sentimente naționale pe care PSD încerca încă de pe atunci să le înăbușe. Recunosc că, în cadrul PSD, am încercat să formez un val patriotic tocmai pentru ca românii să aibă undeva o tribună de exprimare și o susținere politică constructivă. Acest lucru a depășit puterea de înțelegere a lui Liviu Dragnea, care a făcut ceea ce știa mai bine: m-a dat afară din partid fără a avea șansa de a da explicații, așa cum ar fi fost normal într-o formațiune politică profund democratică.De asemenea, Simion insinuează că Partidul Neamul Românesc duce o campanie de racolare de membri parlamentari ai AUR, lucru total neadevărat. Dar, dacă astfel de oameni, parlamentari sau nu, au văzut ce se petrece în spatele AUR și consideră că aceste lucruri nu sunt compatibile cu doctrina conservatoare și tradiționalistă pe care și-o asumă public AUR, și consideră că Partidul Neamul Românesc nu face nici o concesie de la atitudinea sa patriotică și ei doresc să ni se alăture, noi îi vom primi ca pe frații cei mai buni. Nu este nevoie să facem nici temenele, nici promisiuni deșarte: orice patriot este binevenit în rândurile Neamului Românesc, atât vreme cât gândurile și lupta lor sunt dedicate prosperității și dezvoltării Poporului Nostru. Acum, trebuie să mai lămurim câteva lucruri. AUR a fost fondat, de fapt, de grupul oligarhic condus de Lulea (același care a fondat și Acțiunea 2012), George Simion fiind cooptat ulterior, ca un cățeluș al acestora, ca o marionetă vorbitoare, un frontman manevrat cu iscusință de grupul oligarhic Lulea. Tot acest grup este și cel care a finanțat și susținut masiv AUR, financiar și nu numai. Astăzi, grupul oligarhic condus de Lulea are mari interese de afaceri în domeniul imobiliar, chiar în Ilfov. Și, evident, Simion îndeplinește dorințele stăpânilor săi, ca un cățel fidel ce este. Din această cauză în cer, public, domnului Marius Lulea să participe, la orice post TV, în care să dezbatem situația afacerilor mele și ale intereselor domniei sale, să vedem cât de corupt este Ninel Peia și ce jocuri face grupul oligarhic Lulea. Spun aceste lucruri pentru că definiția corectă a afacerilor marca Lulea este aceea că a fondat și conduce cu mână de fier un grup oligarhic care controlează și finanțează AUR, folosindu-se imund de ideologia pe care AUR pretinde că o urmează cu sfințenie.De asemenea, îi cer lui Marius Lulea să confirme faptul că George Simion locuiește de ani de zile într-o garsonieră dintr-un imobil deținut de Lulea, împreună cu un alt tânăr, și el fondator al AUR. Garsoniera se află în Tunari.Mai mult, dat fiind că există suficiente informații care spun că orientarea sexuală a lui Simion nu este deloc una tradițională. Și cum homosexualitatea nu este ilegală și apartenența la această minoritate sexuală este neglijabilă din punct de vedere public, îi cer lui George Simion să-și recunoască orientarea sa homosexuală. Dacă dânsul crede că afirmarea orientării sale sexuale în mod public i-ar putea dăuna, îl îndemn să mă informeze în privat, telefonic, sau prin alte metode care să nu îl afecteze, dacă aceasta este părerea sa, cum că homosexualitatea sa este ceva rușinos. Mai mult, am vrea să mai știm și dacă Simion are o relație amoroasă cu tânărul membru fondator al AUR cu care locuieste impreuna în garsoniera despre care vorbeam mai sus, cea din Tunari?Oare este George Simion șantajat de grupul oligarhic Lulea tocmai din cauza acestei relații de iubire? Sperăm ca George Simion să facă lumină în această situație specială!Revenind la stăpânul lui George Simion, îi cer lui Marius Lulea să răspundă și la următoarele întrebări: Este adevărat sau nu că ar avea afaceri în zona Transnistria din Republica Moldova, dacă este ofițer acoperit al SIE sau dacă este ofițer acoperit al altor servicii secrete străine? De asemenea îi cer lui Marius Lulea să declare dacă a fost, anul trecut, în clădirea aflată pe strada Gogol nr 4 din Tighina, în Tiraspol, zonă controlată de milițiile proruse din Republica Moldova?Tot Marius Lulea este în măsură să confirme sau să infirme speculațiile referitoare la faptul că membrii Acțiunea 2012 și AUR au fost și sunt folosiți să introducă în România sume imense de bani provenite din Transnistria. În momentul în care autocarele cu tineri moldoveni treceau Prutul, aceștia primeau fiecare câte 10.000de euro și apoi îi predau unui lider al grupului oligarhic după trecerea graniței. Și dacă acești bani au fost investiți în afaceri imobiliare din zona București-Ilfov?Tot lui Marius Lulea îi cer în mod public să dezvăluie câți dintre membrii AUR sunt parlamentari și în același timp cetățeni moldoveni? Totodată, să precizeze Lulea și câți dintre acești membri marcanți ai AUR fac dese vizite în Transnistria?”

Mihai HERSENI

foto: facebook Ninel Peia

9 Comments

 1. Valahul

  Înainte să facă alianță și să intre în parlament de ce nu s-au întrebat fiecare despre lucrurile astea? Fabia acum după ce au ajuns la putere au probleme legate de ideologia mișcării lor și starea membrilor ei? Cât de ipocrit poți să fi?

 2. Ionela Ionescu

  Bine macar ca vedem toate astea pe repede inainte, nu pe parcursul a patru ani ci pe parcursul a patru luni.

  In alta ordine de idei, ce avem de invatat din asta ? De exemplu , ca softul numaratorii voturilor este atat de bine perfectionat incat se intra in Parlament doar in configuratia prestabilita de catre cineva-undeva-candva si nu dupa cum votam noi, care noi nici macar nu mai contam: absenti sau prezenti, este suficienta PERCEPTIA data la televizoare ca “oamenii voteaza masiv” nu si prezenta noastra efectiva (sau absenta noastra defectiva) si nici continutul voturilor acordate.

 3. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Serviciile au sesizat creșterea apetitului unor români pentru naționalism. Atunci au pus la cale mascarada AUR – PNR. Cearta face parte din scenariu. PNR va face o alianță cu PSD iar AUR se va pierde în negura istoriei. Naționaliștii vor rămâne cu buzele umflate. Ei n-au înțeles cî legionarii au pierit la fel. Eugen Cristescu a descris dinainte scenariul: “Îi aduci la putere pentru scurt timp și pe urmă îi distrugi.”. Corneliu Codreanu avea dreptate să aștepte mai întâi formarea unei majorități în rândul populației și apoi să guverneze. Din păcate, Horia Sima n-a înțeles nimc și a dus mișcarea în prăpastie.

  • Partizanu

   Din păcate eu am fost chiar între căței lui siminica. Scena cu autobuzul in fața guvernului seamănă cu o mineriadă. Au aparut și corturile … o regie. Personal i-am cerut lui siminica microfonul (le au cu microfonul și cu cenzura) să punem punct mascaradei. Dreptate pentru România nu se vace în fața guvernului ci la PARCHETUL MILITAR. Fiind stare de urgență/alertă și pe deasupra odiosul pact a fost semnat între două puteri militare. Deci numai un tribunal militar poate să facă valuri. Nu niste trepadusi controlați tocmai de MASONI. Oricum lupta merge mai departe. A și încă ceva. Putea să fie bărbat amînînd alegerile după ce își depusese candidaturile. Presiunea creștea dar ne puteam grupa. Nu cu BOTNIȚĂ și cu amenințarea vaci cnari sprijinim CRIMINALI.

 4. Din tot ce se vorbeste,de pe pozitiile”nationaliste”prezentate mai sus se remarca un lucru foarte clar si anume ca Securitatea face jocurile peste tot.Asta este adevarul.Cine sant membrii acestei Securitati?Raspunsul da imaginea unei Romanii sufocate de serviciile secrete ale altor neamuri imbracati in uniforme sau carpe de acoperit trupul cu tente romanesti.Procedeul nu e nou.Sa ne amintim de renumita Rebeliune legionara.O farsa diabolica,au fost imbracati in camasi verzi,simbolul legionarilor romani o avalanse de infractori din proaspata URSS si trimisi in Romania sa simuleze ca ucide jidani,o farsa premeditata cu precizie,pornita din mintile unor impostori ale adevarului,care au fost insurubati in cele mai sensibile locuri de manipulare,falsificare si de furt din sanul neamului romanesc.De carand am vazut o lista a evreilor insurubati in acest marasm criminal impotriva romanilor,in perioada cominternista a Romaniei.E ingrozitor.Romania atunci a fost mancata pe paine alba,ca si astazi de indivizi straini pe posturi de romani,care-si zic romani cu emfaza dar terfelesc in picioarele lor mizerabile frumusetea materiala si spirituala a acestui neam.Horia Sima../Horia Sima a fost insurubat perfid si diabolic in conducerea M.L.In momentul de fata sant imracati in haine romanesti o multime de viermi care colcae pe toate planurile.mai ales cu ajutorul Pandemiei diabolice,impotriva romanilor.Romania ese gaseste intr-o stare totala de supunere si handicap in fata unei forte neintelese care o apasa necontenit pe creier.Cine sant astia:Johanis,Raed Arafat,Orbanii,doi frati patati de istoria neamului lor,Ciolos,Vlad Voiculecu…?enumerarea e nesfarsita,majoritatea cu nume neaose romaesti.Cine sant astia?

 5. Alexandru Balcu

  Sa spunem lucrurilor pe nume: Cu tristete am constat de exemplu ca Noua Dreapta a fost boicotata la alegeri pana si de asociatii care la un moment dat spuneau…”pai noi ii sustinem pe cei cu care sunt alaturi in transee, cu Noua Dreapta de exemplu”…declara Ciprian Grajdeanu pe la inceputul anului 2019.
  Noua Dreapta este singurul partid care a protestat oficial cu privire la condamnarea domnului Vadsile Zarnescu: https://nouadreapta.org/noua-dreapta-actiuni/570-vasile-zarnescu-primul-roman-condamnat-la-inchisoare-pentru-ca-nu-a-crezut-versiunea-oficiala-a-regimului.html
  “Patriotii” de la AUR nu au facut-o, desi sunt in Parlament.
  Sunt asociatii care chiar la actiunile organizate de Noua Dreapta cer ca noi sa nu afisam insemnele (steaguri, emblema pe bannere, etc)!
  Noi am luat cam 0,3% la nivel pe tara, am fost pe la mijloc in Bucuresti. Dar fara securisti si alti “binevoitori” in spate.

 6. Cosmin P

  Stimate domn, citind articolul dumneata, am ajuns la o concluzie pe care greu mi-o mai schimb: justitiarul.ro e pe directii tare gresite, e cam degeaba.

  Te intreb si eu pe dumneata, asa in stil patriotic si pragmatic totodata: daca dumneata si colaboratorii sunteti asa pretentiosi la cine se urca sus pentru interesele poporului (“falsii” patrioti de care tot incerci sa convingi cititorii) atunci ma intreb ce sens au articolele dumneata ?! E clar ca utopia care exista in mintea dumneata nu o sa se manifeste niciodata in chip realist in politica romaneasca, deci ce scop au toate aceste elucubratii ? Ce diferenta faci ? Utopia dumneata nu o sa fie niciodata reala, pentru ca dumneata niciodata nu o sa fii multumit de nimic, si atunci te intreb cu profunda mahnire sufleteasca: CE FACI ? CU CE AJUTI DE FAPT ? Jurnalism orb si neputincios din asta care se da drept patriotic nu credeam ca o sa-mi vada ochii. Si asa se dovedeste zicala ca cel ce acuza pe sine se acuza. Sa aven grija de falsii patrioti sau patriotii orbi, nu-i asa ? Pentru mine asta e sinonim cu a nu te citi pe dumneata, domnule Mihai Herseni, sau justitiarul.ro, in general, si asta o sa si fac, dar nu se cuvenea sa fii tras de urechi, pentru ca iti pui o eticheta patriotica pe care nu o meriti ?

  PS: Omul se cunoaste dupa fapte ziceai mai sus, AUR deja arata ce face, nu intereseaza pe nimeni in spate cine cu cine face afaceri, cine scoate bani de unde etc, lasa-ma cu textele astea, nu ma intereseaza personal decat intentia acestor oameni, si cum faptele lor graiesc, consider ca e suficient numai sa se uite cineva la clipurile din Parlament si lucrarile sociale din tara ca sa priceapa ca baietii astia sunt ai nostri si sunt pusi pe fapte.
  PS2: M-ati convins ca Ninel Peia, invidios si fara caracter, nu are intentii bune, iata deci adevaratul dumneata personaj despre care trebuia sa anunti in titlu.
  Asadar, doua personaje sinistre cu eticheta de patriot: Ninel Peia, si Mihai Herseni + justitiarul.ro. Toti ceilalti se exclud, prin puterea faptei.

  Sanatate si indreaptare, si fiindca tot iti place Scriptura, aduc si eu un verset de acolo, care aprox zice asa: “Fatarnicule, cauta mai intai barna din ochiul tau si apoi ingrijeste-te de paiul din ochiul fratelui tau”.

 7. ursuleanu

  PNT, zis barjocoritor al neamului romanesc este doar o tentacula a noii grupari securiste AUR.Intre PNR si AUR sunt incheiate protocoale prin care electoratul sa fie inselat d eurletele si mahalagismele lui Sosoaca/Ivanovici.Presedintele batjocoritprului PNR se exprima ca un militian, grobian , in acelasi stil de mahalaca toti generalii armatei stalisnite ,membrui PNR ramasi in libertate de magistratii obedieti securitatii criminal comuniste. care sunt reprezentanti in PNR genralul d esecuriatte,cel ce ar fi trebuit de mult timp judeat si condamant,Constantin Onisor. In ceea ce-l priveste de Simion gwerge nu e nevoie de multe cuvinte, pe Simion il recomanda facialul lui de idiot nativ., un ins care infesteaza aerul oriunde s-ar afla. Fara Simion si mahalagioaica urlatoare securista Sossoaca /Ivanovici PNR-ul generalilor cirminali comusniti nu ar fi intrat in Parlament,acolo de unde trebuie dusi direct la o justa condamanre in frunte cu ROBA SI ROMAN. https://www.g4media.ro/profil-de-aur-deputatii-militari-nicolae-roman-si-francisc-toba-personaje-controversate-in-tentativele-sangeroase-de-inabusire-a-revolutiei-din-1989-in-timisoara-si-sibiu.html?fbclid=IwAR3SAwoZWZLWDIKoTYvdegpgkBqZFE-4eN18Dj6ku1KF8W0Vt8E4BgQv_G8

 8. ursuleanu

  Erata ,PNR nu PNT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.