Cadran international

Canada: În plină pandemie, România semnează o Declarație iresponsabilă

  Pe 8 mai, Canada, cu sprijinul României și a încă 58 de țări, a publicat o Declarație internațională în […]

 

Pe 8 mai, Canada, cu sprijinul României și a încă 58 de țări, a publicat o Declarație internațională în sprijinul avortului și al „minorităților sexuale”: https://www.canada.ca/en/global-affairs/news/2020/05/statement-on-protecting-sexual-and-reproductive-health-and-rights-and-promoting-gender-responsiveness-in-the-covid-19-crisis

Guvernul României a dat dovadă de iresponsabilitate și servilism semnând acest document deloc necesar.

Pe durata pandemiei, avortiștii și „minoritățile sexuale” au beneficiat de atenție masivă din partea mass-mediei și a ONU. Canada a inițiat o Declarație de susținere, intitulată Statement on Protecting Sexual and Reproductive Health and Rights and Promoting Gender – Responsivensss in the COVID-19 Crisis.

Toate coloniile Uniunii Europene au semnat, inclusiv România, Moldova, Albania, Macedonia de Nord, Armenia, Bosnia Herțegovina, Croația, Muntenegru, Serbia, Slovenia, Ucraina etc.

Țările cu discernământ nu au semnat, precum SUA, Polonia și Ungaria.

Deplâng și dezaprob acest act iresponsabil din partea Guvernului României.

                                               Peter COSTEA, Tribuna Românească, Chicago, USA

 

 

7 Comments

 1. Florin

  Normal… “My body my choice” cand e vorba de posibilitatea femeilor de a-si asasina copii, dar nu mai este “My body my choice” cand se pune punea problema vaccinarii obligatorii. Cata ipocrizie!

 2. Marian

  Analfabetul ateu Ceaușescu a interzis avortul. Creștinii de la PNL/PSD nu doar că sunt de acord cu avortul, dar chiar îl și promovează.

  • Adrian Grigoriu

   Ceaușescu nu a fost nici ateu nici analfabet. Doar porpagand antiromânească susține aberatia afirmata de dvs. care este în fapt un detaliu al procesului de diabolizare continua care a inceput in 1969 odată cu planul “Dniestr” de înloucire a lui ceaușescu cu un om al Moscovei. Planul “Dniestr”a fost sustinut si executat de MOSSAD, KGB. CIA, AVO și s-a incheiat fizic la 22 decembrie 1989 în entuziasmul general al celro fraieriti de talmudici (atei) intre cei fraieriti atunci eram si eu.

   POliticienii de azi sunt talmudici sau masoni deci atei. Ei sunt ateii dar pretind ca ar fi ceva crestini. .

   • Marian

    de acord total cu dv.! credeam că se înțelege ce vreau să spun și nu mai e nevoie să pun ghilimele atunci când am spus ”analafabet ateu” sau ”creștini”

 3. gheorghe

  Cine a mandat Guvernul sa semneze asa ceva?
  Nu cumva va ajunge si la Parlament – ca T_rahat_ul de la Istambul cu degenerarea sexuala “obligatorie”?
  Nu s-a gasit unul mai priceput in treburi juridice sa ceara in instanta anularea Legii de ratificare a rahatului ala semnat de de Rovana Plumb trimisa/”insarcinata” de Melescanu!
  Cade porcaria asta – cad toate mizeriile legiferate si se intrerupe finantarea crimei organizate impotriva celor fara de putere, nenascuti…, cade si propaganda genderista care distruge copiii si duce societatea la sinucidere prin distrugerea individului si a familiei… le taie finantarea poponarilor si bolnavilor psihic care cer mutilarea sexuala pe banii crestinilor… pe care chiar ii primesc!?!
  Si se pot interna la psihiatire promotorii acestei schizofrenii, manifestate sitematic si criminal.

 4. camelia

  Ceausescu a fost un mare patriot si cu timpul va fi repus în istorie acolo unde-i este locul.

  România nu mai are acum personalitati puternice la conducerea statului, ci niste slugi, executanti fideli ai ordinelor si indicatiilor masonilor.

 5. gigimutu

  un sincer huoooooooooooooooooooooooooooooooo!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *