Fără categorie

„Când nimic nu ai a spune”… atunci arăți!

  Soprana Diana Pap (43 de ani), colaboratoarea a Filarmonicii „Banatul”, dar cu apariții tot mai rare în concerte, a […]

 

Soprana Diana Pap (43 de ani), colaboratoarea a Filarmonicii „Banatul”, dar cu apariții tot mai rare în concerte, a înlocuit prezența scenică vocală cu nuditatea stradală. Cică exhibiționismul acesta este o formă subtilă de protest, prin „artă”, conform celor declarate de timișoreancă: „Totul este o formă de artă. Fotografia cu masca de gaze are elementele simbolice necesare ca să transmită exact mesajul, tacit, dar extrem de explicit. Poluarea mentală este cea care stă la baza poluării în jurul nostru. Eu sunt o fiinţă liberă, liberă de sistem, de prejudecăţi, de vicii. Chiar nu am nici unul. Astfel, exprimarea mea a trecut într-un alt plan. Am epuizat energia exprimării prin cântat. Totul este legat de mediul pe care încerc eu să-l creez în jurul meu: mai puţină poluare mentală, mai puţină dorinţă de a polua şi fizic în jurul nostru.”

Noi credem că s-a cam epuizat vocea, nu „energia exprimării prin cântat”, ca dovadă și eclipsa scenică a cântăreței. În plus, pozatul în ipostaze cât mai golașe a devenit o pasiune pentru Diana Pap, după cum se vede și din alte fotografii realizate în interior, nu din acelea „protestatare” și stradale.

diana-pap sexy

Soprana-Diana-Pap

Mai repede e vorba de frustrarea caracteristică depășirii pragului psihologic de vârstă, fixat la 40 de ani, frustrare resimțită de ambele sexe, dar fiind mai critică în cazul femeilor, mai ales dacă acestea sunt neîmplinite familial, adică nu au copii și nu cunosc sentimentul matern.

Oricum, artista nu este la prima apariție despuiată pe domeniul public. Ea a mai pozat și pe un vas de budă găsit pe stradă. Doar-doar o observă cine trebuie și urmează invitațiile salvatoare la emisiunile unui Capatos sau Măruță, „mari descoperitorii de talente”…

diana-pap-wc

Biata de ea, vrea să devină celebră și cum se pare că vocea nu a ajutat-o prea mult, acuma scoate pe tarabă ce mai are prin dotare, până nu se uzează „recuzita” total și ireversibil. Pe unii poate i-a șocat, pe mine doar m-a dezgustat!

                                                                                                 Dan FLORESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *