Puncte de vedere

Candidatul alogen Klaus Werner Iohannis și-a „betonat” locul doi la alegerile prezidențiale din 24 noiembrie 2019!

  Cel mai înalt, cel mai tăcut, cel mai insensibil la durerile și suferințele Poporului Român, precum și cel mai […]

 

Cel mai înalt, cel mai tăcut, cel mai insensibil la durerile și suferințele Poporului Român, precum și cel mai antidemocratic Președinte al României post-decembriste, candidatul alogen Klaus Werner Iohannis, cu cetățenie româno-germană, i-a avertizat pe românii din Țara-Mamă și românii alungați pretutindeni că se încăpățânează să-i determine pe alegătorii săi din 10 noiembrie a.c. ca să nu se prezinte la vot sau să nu-l voteze la turul doi al alegerilor prezidențiale. Argumentele candidatului Klaus Werner Iohannis, importat la comandă externă de Partidul Național Liberal (PNL) de la Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) sunt următoarele:

1.Nu a reușit să realizeze obiectivele și promisiunile din programul său electoral, din octombrie 2014.

2.Nu poate prezenta un bilanț al faptelor sale, în mandatul 2014-2019, în favoarea Poporului Român și a României.

3.Nu respectă prevederile din Constituția României și a anunțat că luptă pentru instaurarea dictaturii, după modelul regelui alogen Carol al II-lea, având ca obiective: lichidarea PSD; instaurarea guvernului MEU; alegeri anticipate pentru Parlamentul MEU.

4.Nu acceptă dialogul și dezbaterile publice radio-televizate cu Viorica-Vasilica Dăncilă, finalista alegerilor prezidențiale din acest an. Astfel, candidatul alogen Klaus Werner Iohannis se opune aplicării în România a modelului american și francez din finala alegerilor prezidențiale, unde au loc mai multe dezbateri televizate între cei doi finaliști de la alegeri.

5.Nu renunță la aroganța, disprețul și sfidarea la adresa Poporului Român pe care le-a afișat public, de nenumărate ori, în primul și ultimul său mandat de Președinte al României, în perioada 2014-2019.

6.Nu vrea să devină publice Adevărurile ascunse din biografia sa și din activitățile desfășurate ca Președinte al FDGR și al României, precum și ca primar al municipiului Sibiu.

7.A promovat și a susținut ura între cetățenii români pe criterii politice, instigându-i pe membrii și simpatizanții PNL și USR  împotriva celor de la PSD.

Candidatul alogen Klaus Werner Iohannis, străin de Neamul multimilenar Românesc, urmaș al Poporului Primordial Get, se încăpățânează să nu joace finala alegerilor prezidențiale din anul 2019 în două dispute televizate, fiecare având două reprize cu durata de o oră, cu o pauză de 15 minute pentru hidratare etc.

Ca urmare a fugii rușinoase din fața candidatei Viorica-Vasilica Dăncilă, candidatul Klaus Werner Iohannis va pierde finala alegerilor prezidențiale prin neprezentare, ca la fotbal. Scorul va fi diferit.

Alegătorii români nu uită că, înaintea turului doi al alegerilor prezidențiale din noiembrie 2014, candidatul Klaus Werner Iohannis l-a acuzat pe candidatul Victor Viorel Ponta (clasat pe primul loc după turul întâi de scrutin) că este arogant și îi sfidează pe toți românii prin  refuzul acceptării unei dezbateri televizate, înaintea finalei alegerilor prezidențiale. Acum, același candidat Klaus Werner Iohannis îl plagiază pe Victor Viorel Ponta și are un comportament arogant și sfidător la adresa Poporului Român. Atunci, candidatul Victor Viorel Ponta, din partea PSD, a acceptat și a participat la dezbateri televizate cu candidatul Klaus Werner Iohannis, în studioul B1 TV.

Atunci, aroganța l-a costat pe candidatul PSD. Acum, istoria are șanse mari ca să se repete.

                                                                          Dr. Gheorghe Funar

                                                               Președinte al Partidului România Noastră

                                                                        Cluj-Napoca, 12 noiembrie 2019

4 Comments

 1. gelu

  Incepand de ieri Presedintele Romaniei se numeste Werner Galinaceeus Johannis
  si acesta va contribui cu toata priceperea consilierilor Adminstratiei Prezidentiale la cresterea productiei de oua si a carnii de pui pentru consumul populatiei si a exporului. In vederea cresterii aportului Presedintelui la bugetul statului. Presedintele va propune de asemenea CSAT emiterea unei decoratii din aur de 24 carate impodobite cu diamnte care se va numi “Ordinul Gainii in grad de Cocos” Si va deveni cel mai inalt ordin care va fi acordat presedintilor care-si vor servi cu abnegatie si devotament tara.

 2. Sfidarea poporului român de către acest Alogen, duce România pe aceeași treaptă cu Coreea de Nord. 2 milioane de români așteaptă această confruntare cu sufletul la gură. Fie că sunt simpatizanții altor partide ei sunt români și au acest drept. Ca urmare a acestui refuz categoric și arogant Partidul Frăția Forța România va vota în unanimitate absolută Viorica Dăncilă Președinte.

  Președinte PFFR TIMON LIPCIUC

 3. gigimutu

  labagistu de iohanel,

  fricos ca un pui de gaina, bai boule, pai asa de curajos esti matale?
  n-am votat niciodata psd sau candidati psd, si nici nu o voi face NICIODATA, dar imi doresc din toata inima, fie ce-o fi, ca Dancila sa castige turul doi al alegerilor si sa-i dea una peste botul ala de nazist imputit si ciormalau de iohanel!!!! huooooo chiolhanis!!!!

 4. gigimutu

  citat din iohanel:
  nu intru in dezbatere cu cineva din partidul care de trei ani si-a batut joc de romani!

  pai nea chiolhanel, matale ce ai facut 5 ani cu romanii, cu constitutia Romaniei, cu parlamentul Romaniei, cu institutia presedintiei, cu C.C. cu nspe mii de chestii in Romania?

  te-ai pisat cu bolta pe tot, ai facut de ris institutia prezidentiala, i-ai facut pe romani sa nu mai aiba incredere in nimeni si in nimic, de aceea, parerea mea umila de cetaten simplu al acestei tari este ca matale esti UN 0 BARAT, O NULITATE, SI DREPT ACEEA, NU ESTI POTRIVIT SA MAI OCUPI 5 ANI PRIN FRAUDA FUNCTIA SUPREMA IN STAT!!! COTCODAC!!!

  alo, serviciile, care il vreti pe impostorul numarul 1 al Romaniei iohanel din nou la butoane, lasati-l din brate, ca veti pierde si voi totul, poporul nu va mai rabda inca o umilinta, va iesi in strada si va va zdrobi si pe voi, nemernicilor ce sunteti!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.