Puncte de vedere

Candidatul antiromân Klaus Werner Iohannis va fi votat de UDMR pentru a susține obținerea autonomiei teritoriale a Ardealului?!

              Candidatul antiromân și anticreștin Klaus Werner Iohannis a acceptat înțelegerea la care au ajuns președinții alogeni de etnie […]

 

            Candidatul antiromân și anticreștin Klaus Werner Iohannis a acceptat înțelegerea la care au ajuns președinții alogeni de etnie maghiară ai PNL și UDMR, respectiv Ludovic Orban și Kelemen Hunor, în legătură cu sprijinirea lui în turul doi al alegerilor prezidențiale din 24 noiembrie a.c. de către etnicii maghiari din România.

În protocolul încheiat între conducătorii PNL și UDMR s-a prevăzut că vor colabora și acționa împreună pentru atingerea următoarelor obiective:

-Introducerea limbii maghiare ca limbă oficială în România până la nivelul Guvernului și Parlamentului.

-Eliminarea din legislația existentă a procentului de 20% referitor la numărul cetățenilor români de etnie maghiară din unitățile administrativ-teritoriale.

-Aplicarea Programului secret al Guvernului de la Budapesta din anul 1907 privind maghiarizarea a tot ce este românesc în Ardeal.

-Organizarea anuală a două ședințe comune ale Guvernelor României și Ungariei.

-Extinderea participării reprezentanților UDMR și ai Ungariei în toate instituțiile Statului Român, la nivel central și la nivel local.

-Numirea prefecților din partea UDMR în județele Cluj, Mureș, Bihor, Hunedoara, Satu-Mare, Sălaj, Harghita și Covasna, precum și a subprefecților UDMR în celelalte județe din Ardeal.

-Arborarea oficială a steagului UDMR, identic cu drapelul Ungariei, în toate localitățile din România unde trăiesc etnici maghiari.

-Participarea împreună la sărbătorirea anuală a celor trei zile naționale ale Ungariei pe teritoriul României.

-Respingerea în Parlament a propunerii legislative a PSD privind marcarea zilei de 4 iunie 1920 și cunoașterea Adevărului privind Tratatul de la Trianon.

-Accelerarea retrocedărilor de clădiri, terenuri și păduri către bisericile maghiare, persoane juridice și persoane fizice.

-Plata anuală a peste 500 milioane euro reprezentând chirii și subvenții către Ungaria și ceilalți proprietari de imobile retrocedate.

-Garantarea alimentării Ungariei cu gaz metan din zăcămintele românești din Marea Neagră.

-Declararea și recunoașterea autonomiei teritoriale a „ținutului secuiesc” și a regiunii Partium.

-Obținerea autonomiei teritoriale a Ardealului, prin aplicarea principiului autodeterminării popoarelor, urmată de anexarea la Ungaria a acestuia.

Având în vedere aceste obiective și acțiunile comune ale PNL și UDMR, cu complicitatea Președintelui-candidat Klaus Werner Iohannis, milioanele de români din Țara-Mamă și românii de pretutindeni au dreptul, dar mai ales obligația, de a se prezenta la vot în 24 noiembrie a.c. și să nu-l voteze pe candidatul susținut de PNL și UDMR care pune în mare pericol integritatea teritorială a României și viitorul Poporului Român.

În actuala situație, singura soluție care i-a rămas Poporului Român este să o aleagă în funcția de Președinte al României pe doamna Vasilica-Viorica Dăncilă.

Deșteaptă-te, române, din somnul cel de moarte,
În care te-adânciră barbarii de tirani!
Acum ori niciodată, croiește-ți altă soarte,
La care să se-nchine și cruzii tăi dușmani.”

                                                                                            Dr. Gheorghe Funar

                                                                                  Președintele Partidului România Noastră

 

 

1 Comment

  1. alex

    Ce mare greseala a facut Ion Ilici Iliescu, cand a permis accederea in Parlamentul Romaniei a UDMR-ului! Aceasta gasca de spioni unguri, iredentisti, actioneaza cu o incrancenare diabolica, pentru implementarea scopurilor Budapestei in Romania! Am spus, in alte comentarii ca voi merge la vot si voi vota( cu toate ca mana STS-ului e lunga) cu d-na Dancila! Romanii ce fac? Merg la supermarketuri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *