Fără categorie

Caraghiosul salut cu cotul a fost cultivat mai demult de păpușarii robotului Iohannis

    Cultivarea fobiei de microbi a început mai demult Când l-am văzut pe Iohannis, în timpul vizitelor sale pe […]

 

  Cultivarea fobiei de microbi a început mai demult

Când l-am văzut pe Iohannis, în timpul vizitelor sale pe la Bruxelles, că, în loc să dea mâna cu ceilalți oficiali, se ciocnea cu ei cot în cot, am avut sentimentul că am mai întâlnit asta undeva, dar nu am conștientizat acest lucru pe moment.

Mi-am amintit apoi că în urmă cu câțiva ani am dat întâmplător peste un site canadian al unei mișcări care promova renunțarea la tradiționalul strâns al mâinii și înlocuirea lui cu ciocnirea pumnului. În engleză asta se numește „bump don’t shake”, adică „ciocnește nu scutura” (mâna). Evident scopul invocat este acela de a reduce riscul contaminării cu microbi, mai exact cei care provoacă răceala și gripa.

Asta se întâmpla cu câțiva ani în urmă, pe vremea când nimeni nu visa de Covid și coronavirus, de pandemie și de măsuri de distanțare socială. Conform acelui site, pe care îl puteți vedea aici, dacă renunțăm la strângerea mâinii, riscul de infectare cu germeni microbieni se reduce cu 90%.

Astfel, mi-am dat seama că toate aceste măsuri impuse în numele protecței și siguranței noastre nu au nimic în comun cu grija față de sănătatea noastră, ci fac parte dintr-un plan mai vechi și bine pus la punct de desființare a tot ce este omenesc în noi și tot ceea ce ne leagă unii de alții, pentru ca generațiile viitoare să fie complet rupte de umanitate, de lucrurile naturale și astfel oamenii să devină treptat roboți. Psihopații care vor să domine planeta vor să înlocuiască strânsul mâinii, gest care se practică de mii de ani, cu acea ciocnire golănescă a coatelor sau a pumnilor, la care se pot preta numai personaje penibile precum Klaus Iohannis și politrucii de la Bruxelles.

                                                                                     Dan TĂNĂSESCU, dantanasescu.ro

6 Comments

 1. Traian
 2. Stelica

  Mai bine s-ar da cap în cap joianul cu toți cimpanzeii lui. Greață și lehamite!

 3. UiMit

  Bine spus domnule Stelica! Nimic de completat!

 4. Marilena Bara

  Specific lor ar fi “ass to ass”!

  • gigimutu

   da n-ar fi mai bine pentru ei

   cu p…a in c…r? ca s-asa multi dintre cei de la bruxelles sunt homo?

 5. Marian75

  Da m-ai bine s-ar da cap în cap și asa sunt goale la Politruci de la Bruxelles si la noi.la noi sunt si analfabeti. si retardații….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *