Lichele

Carmen Avram – rareșbogdanul pesedeilor la europarlamentare, o calomniatoare a românilor și falsificatoare a istoriei

  Așa cum știam cu câteva zile înainte, PSD a copiat ideea PNL-ului și și-a plasat propriul jurnalist khazar în […]

 

Așa cum știam cu câteva zile înainte, PSD a copiat ideea PNL-ului și și-a plasat propriul jurnalist khazar în fruntea listei pentru alegerile europarlamentare din anul 2019. De ce să nu aibă și pesedeii rareșbogdanul lor, chiar dacă poartă fustă și e femeie, nu doar un efeminat, precum chelbosul liberalilor?

Calomnierea poporului român este o rețetă sigură pentru obținerea de premii internaționale în cinematografie și televiziune. Regizorii sau realizatorii de filme și reportaje care ponegresc România, premiați international pentru asta, sunt evrei: Cristian Mungiu, Nae Caranfil și Carmen Avram. Am voie să numesc naționalitatea ăstora sau sunt declarat instant antisemit și aruncat în pușcărie? Carmen Avram, de la Antena 3, s-a specializat în reportaje de calomniere a neamului românesc. Ne acuză că suntem neam de ucigași de evrei în Al Doilea Război Mondial prin holocausturile ei personale din coșmarurile umede nocturne, alături de sforăiturile lui Adrian Ursu, pămpălăul care joacă rolul soțului într-o căsnicie de studio, studioul Antenei 3. (https://stirileprotv.ro/exclusiv/exclusiv-online/holocaustul-uitat-un-reportaj-cutremurator-de-vineri-pe-www-protv-ro.html)

Dar suntem și ucigași de germani, nu numai de evrei, deoarece, conform Rashelei – aceasta era porecla doamnei Carmen Avram, pe vremea când lucra la Pro TV – noi suntem de vină că, după război, sovieticii i-au deportat pe unii sași și șvabi din Transilvania și Banat în tabere de muncă din URSS, ca să contribuie la refacerea țării distruse în războiul declanșat de germani. Tot noi, conform „jurnalistei”, am vândut sașii ca pe vite la târg. (https://www.antena3.ro/actualitate/in-premiera-romania-meine-liebe-sasii-au-inceput-sa-se-intoarca-acasa-274654.html ) Românii sunt de vină pentru toate relele din lume! Așa și-a luat Carmen Avram (Rashela) premiile de la americani, aruncând cu mizerii în neamul românesc.

DE CE NU A FĂCUT CARMEN AVRAM UN REPORTAJ ȘI DESPRE CEI 170.000 DE MILITARI ROMÂNI DEPORTAȚI ÎN LAGĂRELE DE PRIZONIERI DIN SIBERIA? De ce nu ne povestește, cu vocea ei hodorogită, despre minciuna criminală pe care a spus-o regele Mihai la radio, în „Proclamația către țară” din 23 august 1944, când a afirmat în mod mincinos că s-a încheiat un armistițiu cu URSS și restul aliaților, deși acela urma să fie semnat mai târziu, în 12 septembrie 1944! Citez din „Proclamația către țară”, discurs rostit de regele Mihai în 23 august la postul național de radio: „România a acceptat armistiţiul oferit de Uniunea Sovietică, Marea Britanie şi Statele Unite ale Americii. Din acest moment încetează lupta şi orice act de ostilitate împotriva armatei sovietice, precum şi starea de război cu Marea Britanie şi Statele Unite”. Din cauza acelei declarații mincinoase, aproximativ 170.000 de militari români au fost dezarmați și lipsiţi, prin ordin regal, de dreptul de a se apăra, fiind luaţi prizonieri de către sovietici, iar mai mult de jumătate din ei au murit prin lagărele din Siberia!!! Ce spui, Carmen Avram, despre suferințele, tortura și moartea moșilor și strămoșilor noștri „în Siberii de gheaţă”? Martiriul românilor nu merită și el să fie arătat lumii întregi? Nu, fiindcă pentru tine, noi, românii nu valorăm nici cât o ceapă degerată și suntem buni doar pentru batjocură și ocară! Carmen Avram este o evreică/khazară din Vișeu de Sus, unde khazarii erau populația majoritară în perioada interbelică și idiș era cea mai vorbită limbă din localitate, conform recensământului din anul 1930. Probabil că aceasta este explicația pentru ura ei față de români

Carmen Avram nu i-a căinat, în reportajele ei defăimătoare pentru români, numai pe evreii/khazarii din neamul ei, ci i-a tot deplâns și pe etnicii germani din România. Ba că au fost vânduți de Ceaușescu – aiurea, au plătit pregătirea profesională, școlile făcute gratuit în România! – ba că au fost deportați bieții „mielușei” de către ruși. Nu-i adevărat, fiindcă nu au fost deportați toți etnicii germani din România, ci doar aceia care au luptat în trupele Waffen-SS, împreună cu familiile lor. Naziștii fanatici din Waffen-SS au săvârșit cele mai mari atrocități împotriva populației civile pe frontul de răsărit.

Sovieticii s-au răzbunat când s-a întors roata, dar au exagerat fiindcă au deportat și familiile presupușilor criminali de război. Interesant este că cifra de 70.000 de deportați este aceeași cu numărul etnicilor germani din România care s-au înrolat în Waffen SS și nu cred că este o coincidență această cifră identică! Probabil că sovieticii au dorit să existe o simetrie numerică în acțiunea lor revanșardă.

În URSS au fost deportate familiile sașilor și șvabilor care luptaseră în Waffen SS. (Înrolarea etnicilor germani din România în unități SS (1939–1943)) Practic familiile tuturor combatanților, fiindcă aproximativ 70.000 de tineri germani din România (sași și șvabi), începând cu anul 1939, au preferat să se înroleze în trupele Waffen-SS, care erau formate exclusiv din hitleriști fanatici înrolați voluntar, deși tinerii de etnie germană puteau să opteze pentru armata regulată Wehrmacht sau chiar armata română, ei fiind cetățeni români!

Când a fost oficializat Grupul Etnic German din România (21 noiembrie 1940) toți militarii etnici germani din armata română au trecut în trupele germane, marea majoritate la Waffen-SS. Doar cei care nu îndeplineau standardele de sănătate impuse militarilor combatanți, dar insistau să servească Germania hitleristă, au fost repartizați la Organizația Todt – Serviciul de muncă, cunoscută la noi în termeni militari ca „geniu”, numită Todt în Germania nazistă după fondatorul său, inginerul Fritz Todt.

DUPĂ 23 AUGUST 1944 TOȚI ACEȘTIA SAȘI ȘI ȘVABI DIN TRANSILVANIA ȘI BANAT, ÎNROLAȚI ÎN WAFFEN SS, AU LUPTAT ÎMPOTRIVA ARMATEI ROMÂNE PE PARCURSUL RETRAGERII TRUPELOR GERMANE ÎNSPRE BERLIN, PÂNĂ ÎN MUNȚII TATRA, unde a staționat armata română fiindcă sovieticii nu au vrut ca ea să fie părtașă la victoria finală.

Klaus Werner Iohannis, cel care a fost numit Gauleiter de către stăpânii din exterior peste colonia România, pozează și el în victimă, afirmând că are un bunic, care a fost deportat în URSS, după ce luptase pe front. Normal, dacă s-a înrolat în Waffenn SS, ca toți sașii, deveniți hitleriști mai înfocați decât nemți-nemți din Germania.

Mai are rost să vorbim și de răutatea, specifică sioniștilor, cu care Carmen Avram atacă biserica ortodoxă, credința creștinească a neamului românesc, cea care ne-a asigurat identitatea națională și continuitatea de milenii pe aceste pământuri? (https://www.antena3.ro/actualitate/in-premiera-numele-banului-amin-381454.html) Au reacționat cei în drept! (https://arhiepiscopiabzvn.ro/realizatorii-emisiunii-in-premiera-cu-carmen-avram-experti-in-falsificarea-adevarului-si-in-manipularea-constiintei-publice.html)

Mie, sincer, mi-e lehamite și scarbă să mai scriu de Rashela lu’ Ursu!

                                                                                                         Marius Albin MARINESCU

Citiți și:

Blasfemia sau când Carmen Avram e penibilă. O campanie descreierată împotriva bisericii

Rareș Bogdan și întreaga listă PNL pentru europarlamentare  –  impostură și ticăloșie!

La Bruxelles, propagandistul #rezist Rareş Bogdan spune că o să-şi facă „treaba”… atât aia mică, cât și cea mare

3 Comments

 1. Andrei Sorin Stefan

  Premiata si sustinuta de SUA …A3 impreuna cu Carmen Avram … România va negocia dur in Europa susținută de Israel si SUA (vorbitori de limba engleza ) iar la celalat fir presata cu iesirea din uniune a Angliei se creeaza un nou inceput politic in lume o alta distribuire de forte … Unde Mazare sustinut de israelini ,tariceanu sustinut la fel … Numai spun de ghita ….din lista face parte si trump Băsescu a jucat la 2 capete nenorocirile Europei asupra Romaniei a fost facut cu ajutorul lui Basescu ..dar in acelasi timp “ba bogdane eu te stiu cine esti ” iar bogdan camelia era exemplul tuturor judecătorilor acoperiți din justiției gafa lui Dumbrava era un plan …cine …portocala ,onea fix acelasi iar cand europa isi freca mainile ca intra voiculescu , nastase ,adamescu , ghita ,mazare la puscarie baietii strangeau probe …iar toate au venit cu 2 mari surprize brexit si trump ….si hop peste noapte din batrana europa incepe sa se vada securismele si coruptia in care balteste …lacomia si lipsa de viziune …

 2. Baba-rdiss

  Cum stiu astia rolul de victima,…si ce calai au fost romanii….

 3. Vasile Zărnescu

  Talmudul stipulează ca doctrină și mod de viață a iudeilor situarea în postură de persecutați, pe motiv că Iehova (Iahve) i-a condamnat să trăiască împrăștiați în rîndul altor popoare tocmai pentru a fi persecutați pentru vina de a fi încălcat „Legămîntul cu Iehova”, închinîndu-se Vițelului de Aur. Iudeii ashkenazi se conformează și ei, evident, Talmudului.
  Deoarece Talmudul are precepte net anticreștine, iar unele dintre ele au început să fie cunoscute prin „defectarea” unor jidani care s-au convertit la creștinism, rabinii au înlocuit denumirea de talmudism cu aceea anterioară, de iudaism, care avea un pedigri mai acceptabil.
  Așadar, iudeii ashkenazi, chiar dacă o duc bine în mijlocul unor popoare – cum sunt jidanii din România -, ei tot se vaită că sunt discriminați, persecutați etc.
  De ex., în S.U.A. a început să se răspîndească ideea că sunt foarte persecutați, s-a publicat și un „studiu” în acest sens, p rin care se demonstrează „creșterea antisemitismului în S.U.A.”. Acest studiu va fi publicat, în curînd, în traducere românească și veți vedea ce frumos se lamentează. Să le plîngi de milă, nu alta, deși Shimon Peres, mi se pare, recunoștea, recent, că „noi, Israelul, conducem S.U.A., iar americanii știu asta!”
  Vedeți ce tupeu au?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.