Atitudini

Cartea „Manifest” despre ieșirea din robie, viața sau Covid-19

  În 2017, Mihai Șerban scotea la lumina tiparului  o lucrare explozivă, care, probabil, este cea mai „brutală radiografie socio-politică […]

 

În 2017, Mihai Șerban scotea la lumina tiparului  o lucrare explozivă, care, probabil, este cea mai „brutală radiografie socio-politică de înaltă ținută analitică apărută din 2010 încoace!” – Miron Manega, Certitudinea nr. 33. Plecând de la ideea unei note sinteză despre România și problemele abordate, dezbătute, uneori incriminate și, până la urmă, aparent arhicunoscute în spațiul românesc, Manifest deviază, iese din tipare, încalcă embargoul intelectual și alege confruntarea directă cu doxa conformistă, cuprinzând imediat forma și esența profundă a cancerului la care este supusă țara noastră. Dar nu numai țara noastră, după cum se va vedea, ci întreaga Europa, ba chiar lumea întreagă.

Click pe imagine pentru mărire!

Mai mult decât o analiză sintetică, autorul ne arată drumul pe care trebuie să-l urmăm ca să ieșim din robie și probabil că aici, autorul a deranjat cel mai mult.  Bineînțeles, cartea a fost scoasă din librării și cenzurată de presa mainstream, care avut mare grijă să nu vorbească despre aceasta. Astăzi, la aproape 2000 de exemplare vândute, mulțumită susținerii publicațiilor independente și a patrioților, nu numai că mesajul a pătruns ca un virus în lagărul progresist-globalist din România, dar se îndeplinește cu o precizie înfiorătoare. Iată un fragment cutremurător care vorbește de la sine:

„Din punct de vedere național, identitar, politic, democratic, economic și social, toate semnele ne arată că dinamica la care asistăm ne îndreaptă destul de repede spre soluția finală de tiranie impusă prin modelul globalizat. Un model în care omul liber, familia, națiunea suverană și biserica vor deveni simple amintiri pentru a face loc noii stări de fapt. Când vorbim despre „noua ordine mondială“ nu trebuie să ne pierdem în detalii, trebuie doar să știm că este un proiect care se pregătește încă din secolul al XVII-lea, de către înaltele cercuri masonice. Toate evenimentele care au urmat au fost direct influențate și finanțate de bancheri internaționali, printre aceștia îi putem regăsi pe Rothschild, Jacob H. Schiff, Paul Warburg, Abraham & Solomon Kuhn, Sassoon și asociații acestora. Strategia care a urmat pentru a mijloci evoluția către o nouă ordine mondială a modelat dramatic istoria ultimelor trei secole. Cele mai importante etape în Europa au fost revoluțiile din Anglia (English Civil War, 1642 și 1651), Franța (Revolution Française, 1789), Italia (Risorgimento, a doua jumătate a secolului al XIX-lea), Primul Război Mondial (Războiul cel Mare, 1914-1918) și revoluția din Rusia (Revoluția iudeo-bolșevică, 1917). Prin provocarea și finanțarea acestor evenimente, capitaliștii au urmărit: distrugerea monarhiilor, instalarea republicilor laice, acapararea sau înfiinţarea băncilor „naţionale“ sub papuc privat, îngenunchierea Germaniei (care a marcat începutul sfârșitului civilizației europene din Ooccident), confiscarea proprietăților și persecutarea credincioșilor din Est prin ridicarea fortăreței iudeo-comuniste.

Următoarea etapă a debutat cu Al Doilea Război Mondial, care a fost organizat tot de cercurile anglo-saxone și a avut ca obiect: anihilarea tuturor partidelor naționaliste din Europa, întărirea comunismului internaționalist, înrobirea popoarelor din Est și distrugerea Creștinismului pe întreg continentul (Ortodoxia a rezistat). În ultimul rând, s-a  urmărit anexarea Europei occidentale sub cupola imperiului cosmopolit, prin înființarea Uniunii Europene și transformarea vechiului continent într-o piață de desfacere a produselor și subculturii hotelului american…

Pax Americana înlocuise Pax Romana! Influențele care au debarcat în Europa odată cu Aliații s-au tradus foarte repede prin accelerarea decadenței în societate, sexualizarea raportului uman, dezvoltarea ateismului, exaltarea plăcerilor individuale și consumatorismul exacerbat ca nou obiectiv de viață, devenind, astfel, o societate în întregime dependentă și supusă hegemoniei bancare. Noua stare de fapt a adus, de asemenea, începutul sfârșitului pentru morala și starea sufletească a oamenilor, iar acest lucru a dus la îmbolnăvirea psihică gravă a populaților din Vest. Singura țară care a făcut excepție a fost Spania, care, datorită marelui vizionar Francisco Franco Bahamonde, a reușit să țină piept internaționalei comuniste și celei capitaliste, disimulată după mișcarea republicanilor, reușind să țină Spania cu o mână de fier departe de hegemonia bancară internațională din 1936 și până în  1977.

La ora actuală, doar câteva familii controlează integralitatea sistemului bancar global. Când vorbim despre sistemul bancar trebuie să știm că acesta este adevăratul proprietar al tuturor Majorelor (multinaționale), controlează majoritatea națiunilor prin șantajul băncilor centrale și a celor naţionale (doar după nume) și a burselor de valori, fiind dirijorii oculți ai întregii activități financiare și economice în lume! Așa s-a ajuns în  stadiul grotesc în  care ne aflăm astăzi, în  care mai puţin de 300 de canibali dețin echivalentul averii planetare! Liderii caracatiței bancare, elita, au ajuns la acest stadiu manipulând și orchestrând evoluția istorică prin finanțarea și provocarea tuturor conflictelor și războaielor din ultimele trei secole. Prima experiență reușită a fost republica lui Cromwell și decapitarea în 1649 a regelui Charles I al Angliei, Irlandei și Scoției. După decapitare (sacrificiu), influențând evenimentele care au urmat, în 1694, cosmopoliții au reușit să înființeze prima mare înșelătorie europeană: se născuse „Bank of England“.

Tot ce a mai rămas de făcut pentru a ajunge la finele acestei agende luciferiene este distrugerea Ortodoxiei, aservirea esticilor la idealurile și modelul consumatorist occidental. Acest vis dement al unei infime minorități de mizantropi, motivați de ura etnică pe care o poartă turmei lui Hristos, poate fi numit: New Age, hegemonia aurului, ferma animalelor, republica mondială, domnia lui Baal, a lui Lucifer… sau mai degrabă Apocalipsa lui Ioan! Până la urmă, aceste calificative nu au absolut nici o importantă, convingerile care trebuie să ne ghideze pașii pentru a nu cădea în capcanele întinse sunt acelea că occidentalii sunt realmente bolnavi, extrem de periculoși și ne vor distruge și pe noi!

Civilizația lor a început să decadă serios în urmă cu două secole, când a fost iremediabil parazitată, astăzi promotorii ei au devenit un pericol pentru adevărata civilizație creștină din Europa de Est și, îndeosebi, pentru comunitatea ortodoxă, care și-a arătat forța împotriva virusului comunist. Printr-o ofensivă decisivă, cosmopoliții vor să provoace un ultim cataclism care să creeze o stare de disperare atât de mare încât impunerea noii ere să se justifice și să fie cerută cu disperare de popoarele care, în urma acțiunilor subversive, vor fi atât de distruse și slăbite, încât vor implora pacea iluzorie promisă de guvernul mondial.

Machiavelismul dezlănțuit va atinge cote nemaivăzute, întreaga experiență milenară va fi folosită; manipulările utilizate pentru a crea consimțământul popular generalizat se vor baza pe strategia dezordinii financiare globale, a pandemiilor (mediatice) artificiale, a invaziilor islamice,  conflictelor internaționale și a războaielor civile etnice. După terapia de șoc folosită pentru a justifica noua dictatură, haosul generalizat (creat artificial de elită) o să fie atribuit popoarelor occidentale, care au distrus stabilitatea din lume prin materialismul, egoismul și ateismul de care au dat dovadă – acest comportament bulimic și imoral au obligat guvernele, politicienii și întreg sistemul capitalist să se adapteze acestei situații fără a mai ține cont de echilibrul din lume, trecând peste orice barieră morală, umană, națională și ecologică, pentru a satisface aceste pofte monstruoase, determinate de barbarismul renăscut la oameni din prea multă libertate, drepturi, democrație și belșug în general!

Din toate aceste cauze și pentru că omul, libertățile, și democrația și-au arătat limitele, o nouă ordine mondială se va impune. O gestiune globală asigurată cu autoritate și profesionalism, de către organizații independente, care vor dirija toate aspectele vieții noastre. Practic, nimic din ceea ce știm și cunoaștem astăzi nu va mai fi valabil în „noua eră“. Administrarea globală o să fie asigurată de organizații de genul: N.A.T.O.; O.N.U.; Consiliul de Securitate; Council on Foreign Relations (C.F.R.); Banca Mondială; Fondul Monetar Internațional; Organizația Mondială a Comerțului; Comunitatea Statelor Europene și Mediteraneene; Parlamentul Mondial; Organizația Mondială a Sănătății… etc. Aceste instituții totalitare vor fi umplute cu tehnocrați care vor fi aleși și formați de organizații oculte, aceleași grupuscule care dirijează și astăzi ascunși după paravanul politico-mediatic.

După o etapă de grație în care musulmanii se vor ocupa de culoarea și moștenirea culturală a popoarelor indigene…, vom asista la o operațiune grotescă în care noua autoritate v-a decreta obligativitatea regăsirii unui echilibru spiritual prin practicarea unei religii bazată pe contopirea non-valorilor umaniste și a celor naturale și adorarea unui zeu pământesc. Noul cult va avea un rol pur manipulator, obiectul fiind condiționarea mentală și ideologică a supușilor republicii mondiale, funcția fiind asigurată deocamdată prin intermediul televizorului și rețelelor de socializare. În acest context de obligativitate, ne putem aștepta la înființarea unei miliții bisericești, care va asigura tranziția ortodoxiei interzise spre noul cult obligatoriu.  În etape succesive, „Planingul“ familial va fi reglementat cu strictețe: cuplurile și concepția vor fi controlate, iar copiii născuți pe cale naturală nu vor mai aparține părinților. Se va privilegia o formă de natalitate controlată și programată în centre specializate (mame surogat și, în viitorul apropiat, copii crescuți în pântece artificiale, în  pungi Biobag…), în acest fel se va reuși anularea filiației și modificarea comportamentului uman prin inginerii genetice (Bill Gates – ID2020); prin acest procedeu artificial, odată ce copiii vor ajunge adulți se vor simți atașați emoțional și fideli sistemului (noua filiație). Plecând de la ideea că pușcăriașii și sclavii nu trebuie plătiți, ci doar ținuți în viață pentru a fi folosiți – nemaifiind nevoie de șantajul financiar pentru condiționarea oamenilor, banii vor fi scoși din circulație, această acțiune va fi precedată, pentru o anumită etapă, de salariul universal creditat exclusiv pe card. Pentru a avea acces la servicii, sănătate, alimente și pseudolibertate, oamenii vor fi obligaţi să găzduiască subcutanat o capsulă cu un microcip, care va deveni, de astfel, instrumentul de control prin excelență. Musulmanii, care sunt la ora actuală injectați cu forța în  Europa, vor fi folosiți ceva mai târziu la deteriorarea rasei și identității populațiilor autohtone în mod ireversibil. Fiind amestecați și obligați să trăiască alături de o adunătură eteroclită, obișnuită cu mizeria și condițiile de precaritate, potențialele rebeliuni și nemulțumiri ale europenilor de viță (foștii creştini albi) vor putea fi ținute la un nivel ușor de controlat. Practic, musulmanii vor forma un fel de miliție internă, care va înăbuși din fașă orice formă de rebeliune, neavând capacitatea și cultura necesară, pentru a înțelege natura nemulțumirilor revendicate de către populațiile indigene. După ce adunăturile eteroclite îşi vor îndeplini misiunile de compromitere și diluare a civilizației albe, musulmanii practicanți (islamiștii) vor fi obligaţi să se convertească noului cult… dacă nu se vor supune acestei cerințe, ceea ce este foarte probabil, atunci îşi vor încheia misiunea profetică și vor fi condamnați la muncă silnică sau, după caz, exterminați!

Această scurtă sinteză al unei viitor foarte probabil poate da impresia, la prima citire cel puţin, că ne confruntăm cu un balaur care a devenit mult prea mare pentru a putea fi învins… însă singurul lucru care contează atunci când un popor este agresat de o forță superioară, fie și de propriul Stat, este să facă la timp schimbările potrivite pe plan orizontal, organic, de la om la om, în primul rând la nivel ideologic.

Norocul nostru în această luptă feroce lansată împotriva tuturor popoarelor creştine este poziționarea tot mai asumată a unor mari popoare și a liderilor acestora din Europa de Est, care nu vor să-și vadă civilizațiile contopite în  cazanul încins al diversității anonime. Vedem clar opoziția tot mai hotărâtă a grupului Vișegrád (V4) și a Rusiei împotriva hegemoniei care se pregătește dinspre Apus. Atuurile noastre principale în această luptă anunțată este faptul că am știut să ne păstrăm bazele creştine și că adevărații noştri frați, ortodocșii, au reușit până în prezent să demonstreze cosmopoliților că puterea nu este încă unipolară!

Ne aflăm într-un moment fundamental, în care destinul strigă să alegem pentru națiunea, credința și neamul nostru în acord cu tradiția și valorile strămoșești; iar acest lucru ar trebui să ne pună serios pe gânduri până nu este prea târziu, altfel România o să plătească un tribut ireversibil!”

                                                                                             Mihnea CODRESCU

Fragment din lucrarea lui Mihai Șerban: “Manifest. Cartea Neagră a României”

 

1 Comment

  1. Radu Ileagu

    În completarea fragmentului prevestitor, iată o altă bucățică revelatoare din Manifest:

    “În consecință, când votăm, indiferent cine câștigă alegerile, rezultatul este aceleași, fiindcă ne desfășurăm într-un sistem analog, care are doar aparența unei democrații și care, de fapt, ascunde o plutocrație. Nu se întâmplă absolut nimic de la o votare la alta, deoarece candidații pe care-i votăm au obiective stabilite de interese oculte, iar acestea se află la antipodul intereselor noastre. Participând la această piesă tragică, fără să ne dăm seama justificăm și ne întreținem propriul jug. Din acest motiv spuneam că oamenii au partea lor de vinovăție. Alegerile sunt forma palpabilă a iluziei democratice, în timp ce reprezentativitatea acesteia este fondul de comerț al elitei, mâna invizibilă. Deci, nota bene: indiferent pe cine votăm, tot degeaba o facem, iar jocul alegerilor se încheie de fiecare dată în favoarea sistemului, care își vede liniștit mai departe de obiectivele sale, iluzionându-ne temporar cu victoria și promisiunile celor votați. Poporul care, din păcate, este conștient numai atunci când suferă, pierde la acest joc de fiecare dată.
    Mai în glumă, mai în serios, după alegeri, pacienții sunt (re)conduși de fiecare dată către blocul de terapie „mediatică intensivă“, tratamentul aplicat respectă protocolul clinic de diversiune freudiană. În primă fază, pentru a disimula realitatea și pentru a favoriza uitarea dezamăgirilor, se administrează, în cascade succesive, false probleme, dezbateri sterile, proiecte viitoare fără nici un sens, ceva mișcări de stradă, un VIRUS INEXISTENT, dar care necesită o vaccimare neîntârziată, ceva războaie preventive ale Unchiului Sam, o planetă nouă locuibilă… asta dacă nu s-ar afla la cinci miliarde de ani lumină… etc. Toate acestea în paralel cu ceva doze de divertisment TV de calitate certă, o reformă ucigașă și ceva pauze publicitare! În partea a doua a tratamentului: se inițiază protocolul de fabricare a consimțământului național în vederea pregătirii pacienților pentru marea iluzie a alternanței politice. Pentru acest tratament, pacienților li se administrează, pe cale intravenoasă, serul pluralității ideilor și propozițiilor care-i distinge pe viitorii candidați. Acest ultim tratament însănătoșește miraculos pacienții, care redevin operaționali și pregătiți să participe din nou la mascarada contradicțiilor democratice, la festivalul promisiunilor de campanie.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.