Atitudini

Casele regale trebuie judecate pentru comerţul cu sclavi negri, iar dictatorul K. Johannes Un pentru trădare de ţară

  După ce Parlamentul României a refuzat să voteze prelungirea stării de alertă, au explodat brusc, din condei, cazurile Covid. […]

 

După ce Parlamentul României a refuzat să voteze prelungirea stării de alertă, au explodat brusc, din condei, cazurile Covid. Dacă a văzut că-i ţin fentele şi impresia artistică în rîndul turmei, după ce a lansat şopîrla cu Ardealul şi a dat un şut zdravăn Trianonului, repetentul în materie de limbă română, istorie, legislaţie şi constituţionalitate, K. Johannes Un scoate din nou pe gaura cheii limbajul tembelist de după blocuri: „în faţa unei boli, ori eşti pre cáut ori eşti prost”. După atîtea pre căutări de declaraţii tîmpe şi pentru un astfel de comportament ilicit în formă continuată, în alte state, un preşedinte ar fi fost arestat imediat. În ce-l priveşte pe dictator, ar potrivită demararea procedurii de suspendare. Dar cine să facă acest lucru? „Abuzele” lui Ciolacu? Dacă P.S.D.-ul n-ar fi păstorit de oamenii noii securităţii, Ciolacu, Stănescu, dacă ar mai fi fost un Dragnea, demult era demarată procedura de suspendare şi demitere a acestui trădător al României! Tot timpul m-am întrebat cîne sînt şi cît de îndobitociţi au fost cei 50% care au votat la prezidenţiale nişte infecţi precum Băse şi K. Johannes Un, doi antiromâni care au batjocorit la propriu naţiunea! Şi batjocura nu se opreşte aici. Cînd România este învîrtită pe degete de nişte penelişti dezaxaţi, care au mătrăşit banii pensionarilor şi copiilor, în frunte cu K. Johannes Un,  din opoziţie se ridică pupătorul în dos al americanilor şi al L.G.B.T.-iştilor, Dan Barna. Alţi actori, alte roluri tragi-comice! Acesta a cerut public să-i ajutăm mai mult pe americani în criza prin care trec. În mod voalat, sugerează că România trebuie să  cumpere mai vîrtos fiare casate ruginite din America şi să livreze prospături la Deveselu.

În America e un spectacol de (e)stradă, cu şi pentru neo-marxiştii şi idioţii globalizaţi de pe planetă, care încurajează dispreţul faţă de majoritate, un dispreţ care continuă să se umfle. Vinovaţi sînt cei care au dus la exacerbarea rasismului şi cei care au promovat teorii aberante ale privilegiilor excesive şi discriminarea pozitivă. O reprezentaţie similară am avut noi pe 10 august, 2018, francezii au avut şi ei revolta vestelor galbene, cu participarea „defavorizaţilor” din St. Denis. Usereul lui Barna este parte a neomarxismului vesel, de (e)stradă. Pentru asta au fost creaţi, ca partid suport al internaţionaliştilor, iar acum încearcă cu disperare să menţină vie mumia unui parteneriat strategic inexistent. Să nu fie Barna informat că dictatorul nostru are mai multe caschete pe cap? Că dictatorul nostru primeşte befehl-uri de la bundeskanzlerin, cochetează cu chiriaşul de la Élysée şi îi sprijină demult pe americani? Păi, Trump i-a dat degeaba şapca de cinci lei?

Apelînd la logica desfăşurării falselor priorităţi ale guvernului Orban, să ne amintim că imediat după investire, au lucrat numai în favoarea aşa-zisei „relaţii strategice” dintre Bucureşti-Washington-Berlin. O relaţie umflată mediatic, bazată pe interconectarea secretă între influentele agenţii guvernamentale americane şi liderii serviciilor secrete româneşti, prin care  Washingtonul lui Trump, ajutat de dictatorul K. Johannes Un, stoarce vîrtos din bugetul ţării noastre. În noiembrie 2019, Guvernul Orban a achiziţionat  cinci avioane americane care au costat România 300 de milioane de euro, de trei ori mai mult decît preţul pieţii.  Tot în noiembrie 2019, Guvernul Orban a achitat în avans două miliarde lei pentru contractul cu rachete Patriot. Pe vremea pandemiei, guvernul Sică 3 a achiziţionat  cca 8.680 de bucăţi obuze cu bombe de iluminare, tot de la americani. Conform specialiştilor în domeniu, bombele de iluminare au fost utilizate în Primul Război Mondial. În conflictele militare actuale au fost înlocuite cu dispozitive de vedere pe timp de noapte, drone cu camere de luat vederi, senzori… Deci, K. Johannes cumpără „antichităţi” – gunoaie de la cei ce vor să se debaraseze de ele -, la preţuri de noutăţi. Mai-marii S.R.I. şi S.I.E. ştiu că acest „parteneriat” nu-i decît o balivernă prin care  americanii cer tot ce vor pentru şepcuţa de cinci lei pe care Trump i-a pus-o pe tărtăcuţa dictatorului, dar se prefac în continuare în faţa noastră! Ce pedeapsă ar trebui să primească dictatorul şi locotenenţii săi, ale căror „succesuri” se măsoară în devalizarea bugetului de stat, corupţie, complicitate şi trădare? Cînd îi vom vedea cu urechile prinse în achiziţiile aberante, în împrumuturile uriaşe, în modul penal în care s-au purtat cu ţara şi cu românii?

Dacă a venit iar vorba despre americani, să aruncăm o privire la gunoaiele lor, care au început să pută de la o  poştă a manipulare. Pînă va veni şi la noi Elon Musk să ne conecteze la conştiinţa cosmică, ar fi cazul să ne folosim neuronii daţi de Dumnezeu şi să observăm că butaforia Covidului s-a cam destrămat din cauza numeroaselor procese la nivel de state, pentru informaţii cu caracter fals care au panicat oamenii planetei, pentru abuzuri şi încălcări de drepturi şi libertăţi individuale. Şi în S.U.A. Covidul s-a cam lăsat păgubaş, iar furia şi forţa străzii a întors foaia în încercarea de a rescrie istoria manipulatorilor. Rasismul şi drepturile negrilor au fost readuse forţat  în prima linie, concomitent cu jaful şi devastarea! Cei de culoare se răfuiesc cu reperele şi monumentele istorice. Sînt doborîte şi vandalizate statui, oamenii îngenunchează în faţa celor de culoare, iar alţii le spală picioarele în public. Circul devine credibil şi capătă adepţi. Dacă ceva ar trebui dărîmat în lume, casele regale ar trebui anihilate şi interzise, aceşti regi leneşi cu toată camarila lor, care au exploatat şi vîndut sclavii negri din colonii, care şi astăzi trăiesc şi lenevesc pe banii publici. Aşadar, în S.U.A., cei care pînă mai ieri impuneau măsuri drastice de izolare şi distanţare, azi susţin aglomerarea manifestaţiilor anti Trump. Nu e circul nostru, nici maimuţele noastre, însă sceleraţii planetei se joacă cu viitorul omenirii!

Dacă injecţia pandemiei n-a dat roade în discreditarea lui Trump, dacă nici cu Micheal Flynn n-a mers cum socotiseră, cobrele întunericului au trecut la „planul B”. Şi ce să vezi, în America a început nebunia rasismului şi se extinde precum pandemia, întreruptă subit din lucru, de crima oribilă. Dacă nici asta n-o să funcţioneze, se vor folosi alte mişcări de trupe,  ca să-l treacă pe Trump pe linia moartă. Bush jr. a dărîmat „gemenele” pentru un război! Mai sînt cîteva luni pînă la alegerile prezidenţiale din S.U.A,. iar teroriştii care au asasinat pacea planetei, şi aici am în vedere pe Obama, Clinton, Biden, sînt disperaţi. Covidul a fost paravanul după care s-a preparat reţeta panicii globale, o strategie criminală, menită să declanşeze o criză economică mondială, o criză financiară, crize sociale, digitalizarea banilor, falimentarea afacerilor mici, acapararea de fonduri de investiţii străine, care să elimine concurenţa, adică să stopeze afacerea după achiziţie, implementarea vaccinului obligatoriu, răspîndirea de virusuri, isterie şi haos social, sinucideri, crime, implicit reducerea populaţiei globului.

Pandemia a avut, iniţial, scopul de a stopa economia în creştere a Chinei şi dependenţa mai multor state de China, dar şi susţinerea intereselor globale ale industriei farmaceutice. În concluzie, industria farmaceutică, măştile, dezinfectanţii şi lanţurile globale alimentare şi-au vîndut stocurile şi au realizat încasări uriaşe.  China a fost avertizată de mai multe ori de S.U.A. şi lovită în avîntul economic, iar dacă nu rămîne în pătrăţica locului doi mondial, data viitoare se va confrunta cu un atac mult mai dramatic. Am văzut cu toţii ce înseamnă un război biologic şi cum acesta pune rapid pe butuci toate statele lumii. Ar fi fost o minune dacă acest Covid ar fi ucis structurile de criminalitate organizată la nivel de stat, economie, justiţie, de pe vremea dictaturii băsiste şi din actuala dictatură iohannistă. Acoliţilor din conducerea statului român le vine ca o mănuşă orice tip de apocalipsă.

Lui K. Johannes i-a priit de minune Covidul care s-a plimbat printre noi, umflat mediatic, prin isteria televiziunilor şi foamea lor de audienţă. Îi prieşte că s-a ales praful de economia ţării, de cultura şi regulile de convieţuire normale. Haosul este alchimia din care un dictator se hrăneşte. Dictatorul K. Johannes Un este preocupat exclusiv de deţinerea controlului şi rejectarea, instinctivă, a oricărei tentative de a fi controlat, iar calculul său arată că prelungirea stării de alertă îl avantajează, anticipatele fiind varianta favorabilă jocurilor sale, indiferent de costurile implicate. Pesedistul Ciolacu, care se mişcă precum vorbeşte, adică, în reluare, aşteaptă cu o pasivitate agresivă, învierea morţilor şi viaţa veacului ce va să vină! Partea lui de competenţă se rezumă la executarea dispoziţiile primite de la serviciile cu care conlucrează în vederea ţinereii P.S.D. în lesă.

În istoria noastră puţini politicieni au fost originali, cei mai mulţi, nişte copii vulgare, murdare şi penale.

                                                                                Maria Diana POPESCU, revista Art-Emis

8 Comments

 1. Mihai

  Desi, în mare, aveți dreptate le ca-n faceți ghiveci și intenționat sau nu intoxicați cititorii și asa debusolați de mass-media cretinoida cu ambiguități sau expresii care ar avea nevoie de clarificări și nuantari. Dacă chiar sunteți interesata sa aflați despre ce vorbesc anunțați-mă.

 2. IQ100

  “„în faţa unei boli, ori eşti pre cáut ori eşti prost”, a spus Dl Presedinte, fara masca.

 3. IQ100

  sclavi afroamericani; dar negustorii cine erau?/unii arabi, pe un site de al lor, zic ca vecinii lor milenari

  • IQ100

   site de limba franceza (nu ii fac reclama) , accesabil din Romania; nu stiu cat de ‘fake” sau ‘safe’ e ce scrie pe acolo; am consemnat o opinie care se poate verifica istoric si in mod sigur nu o putem judeaca rasial/etnic, mai ales in zilele noastre

 4. Vă cam deranjează adevărurile, domnule Mihai! Probabil, vă place “Romania lucrului bine furat” de cretinul Iohannes şi loazele lui! Un articol extraordinar, un tablou de avengură, ca de altfel, toate cele scrise de doamna

 5. LevSt.

  in primul rand pe revista Art-Emis nu se poate posta un comentariu, cea ce nu pare a fi cel mai bun lucru, cei care citesc ceva au si o parere si vor sa o exprime, in sfarsit, sugestia este ca sa existe posibilitatea intractiunii, altfel nimeni nu se mai intoarce la acel site, iar -la obiect-este grav si greu de inteles(?) cum o natie maricica si cu o clasa “intelectuala” pe masura, nu au inteles -NICI DUPA 6 ANI- ca ihan este in esenta lui un imbecil acceptabil ambalat, singura caracteristica care pop-up din el, este viclenia domoala, dusa la crima de genocid silent si intins pe ani, prin/alaturi de sabotarea economiei nationale si distrugerea natiei romane prin mijloace subtile, insa multe si permanent folosite…

 6. LevSt.

  Pentru ca am citit un articol (mai vechi) scris tot de DP , pe Revista Art-emis( ude nu se poate comenta) aduc aici un comentariu(facut la un articol, recent si pe tema) la respectivul articol “Casa de hiene a tradatorului Mihai”…///”Majestatea Sa Margareta: Solidaritatea ne va ajuta să depășim perioada de grea încercare prin care trecem.„…majestatea sa, custodele coroanei…”____——____ traim -in continuare- in jungla iluziilor bolnave dar simandicoase, nu vrem sa fim nici cat negru sub unghie, realisti, nu exista nici-o „majestatea sa”, asa cum nu exista nici „custode” al unei FOSTE corone, CARE -PANA LA URMA- POATE FI TOPITA SI VAPORIZATA, IN REALITATE ESTE VORBA DE SIMBOL, DE CE AR TREBUI SA INSEMNE SI SA DECLANSEZE IN MINTEA POPORULUI, insa stim bine ca acest symbol a fost SCUIPAT SI CALCAT IN PICIOARE, de insasi ex-regale mihai, care a acceptat „abdicarea”, pentru bani si alte valori si care -in 40 DE ANI !!!(de „exil”!!!)- NU A FOST CAPABIL SA PUNA LA PUNCT UN PLAN DE REVENIRE LA CARMA TARII( ADICA UN GUVERN DE PROFESIONISTI, IN EXIL SI O ARMATA DE INVESTITORI DE CEA MAI INALTA REZONANTA), el s-a reantors In tara LA PLEZNEALA, daca se poate , este ok, daca nu LA TALHARIT, ALATURI de cei care l-au platit sa plece(comunistii) si facandu-se -din nou- pres, la picioarele neocomunsitilor (care conduc tara), tocmai pentru a accede la imensele averi ” confiscate”, de comunisti, adica -zic ei- o indreptate a lucrurilor, etc., baliverne pentru fraieri, pentru ca -IN REALITATE- toate averile FOSTEI CASE REGALE- erau ale institutiei si NU ale familiei regale( care in mod VOLUNTAR A RENUNTAT LA CONDUCEREA INSTITUTIEI SI TARII), DECI AUTOMAT -ACESTE AVERI- TREC IN PROPRIETATEA STATULUI… Mai mult, individul a fost total nesimtit si plin de aroganta, aratandu-si ura si dispretul fata de romani, a preferat sa traiasca-in ultimii ani- in alta tara, si chiar sa moara acolo, cea ce impune idea ca s-a simtit bine acolo( cu, care nimeni nu trebuie sa aiba o problema) si ca dorea sa fie ingropat acolo, insa familia sa, pentru capital de imagine, l-au adus si ingropat in Romania, un lucru fals si fortat, din ambele puncte de vedere, adica al defunctului dar si al maselor populare, care-si creaza eroi si simboluri false, in loc sa devina realisti si sa traiasca in certitudinile naturale…Exact( si chiar „mai bine”) cu asa-zisa „regina ana”, o femeie (practic nevinovata), care nu a fost niciodata regina si mai ales regina a Romaniei, si care-sunt sigur- banuiesc, pentru altii- si ea a trait in, si a iubit Elvetia, si ar fi droit sa fie inmormantata acolo, dar grupurile de interese din tara( inclusiv romani falosi!!!-adica marii lingai dudisti) au creat inca un fals symbol, pentru a tine aiurite, mintile romanilor…Daca vreodata vom fi cinstiti cu noi insine si cu istoria( altii o vor face, ca deobicei, spunand adevarul-in lume exista si istorici obiectivi), cadavrele celor 2, ex-regele Mihai si sotia sa, trebuie exhumate si trimise in Elvetia, undei ei au TRAIT si au vrut sa fie inhumati…Iar poporului roman trebuie sa i se spuna pe sleau aceste adavaruri, si chiar trebuie intrebat( dupa dezbateri populare) daca vor Monarhie sau nu, iar daca vor , daca nu cumva considera ca ESTE CEL MAI BINE, Monarhie cu print Englez, adica din neamul care a devenit LUMINA LUMII-macar in ultima MIE DE ANI-, cu care-aliindu-ne, putem deveni-peste noapte- una dintre cele mai PROSPERE SI respectate natii din lume, la zi fiind doar o natie care formeaza trenuri speciale , pentru a trimite sclavi sezonieri, in diverse tari…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.