Puncte de vedere

Cât de guvernabili sunt românii?

  Am auzit voci naționaliste care condamnau curentul iudeo-masonic și derivatele sale monarhice, masonice si liberale, care, toate, duc o […]

 

Am auzit voci naționaliste care condamnau curentul iudeo-masonic și derivatele sale monarhice, masonice si liberale, care, toate, duc o apriga propagandă conform căreia românii sunt un popor care NU se poate gospodări singur, fiind, deci, neguvernabil. Și, cică, nu-i adevarat! Adică, cum că românii sunt guvernabili si se pot gospodări!

Ca de obicei, greșesc ambele părți – și liberalii, și naționaliștii! Primii de hoți, liberalii fiind întotdeauna mâna hoață a strainilor în teritoriul românesc (fiind un partid fondat în totalitate de străini, reunind si astăzi predominant străini si elemente românești trădătoare), iar naționaliștii de proști si slabi cunoscători ai fiziologiei statului!

Motivele ambelor părți sunt diferite. Scopul ultim al liberalilor este reinstaurarea monarhiei străine, ceea ce ar transforma lupta pentru putere în joc de glezne, iar ei s-ar putea retrage liniștiți cu cele furate, fiind potentați locali și protejați pe viață. Așa cred ei, firește, pentru că Nicolae Carpathia le va rupe cururile.

Naționaliștii vor un guvern național, cu un amendament mititel: să-i sature pe ei!

Ambele părți sunt în eroare. Peste tot in istorie, populațiile sedentare au fost modelate de cantitatea și calitatea resurselor. Cu cât o populație era mai săracă, cu atât se impunea mai mult guvernarea ei! În special pentru a merge la furat prin vecini. Toți sărăntocii au fost guvernați în permanență!

Nu văd de unde ar atârna necesitatea poporului român de a fi guvernat! Desigur, s-ar găsi și între români o mâna de putori care să zică „Hai să facem un Guvern ca să ne plătească proștii!”. Însă Românul, ca produs biologic al acestui pământ, NU a avut niciodată necesitatea REALĂ de a fi guvernat! Nu a avut nevoie nici de cod pentru a se judeca, nici de armie pentru a se bate, nici de Stat pentru a se cununa! Pentru că Românul putea beneficia în mod firesc de HRĂNIRE DIRECTĂ – culegea, vâna și semăna!

De guvernare au avut nevoie englezii, austriecii, olandezii, ungurii sau germanii! Dacă nu furau cartofii din colonii, ăștia mureau de foame! Dacă nu o țineau mereu într-o guvernare expansionistă, nu aveau ce mânca!

NU, ADN-ul românesc este neguvernabil! Românul va pieri neguvernat, sa fie limpede! Orice institutie guvernamentală si orice slujbaș al guvernului (politician, milițian, jandarm, vătaf din administrație etc) sunt priviți de către românii neaoși ca niște paraziți si STÂRNESC O URĂ NATIVĂ. Românii munceau, făceau troc, își duceau copiii la biserică și cu asta basta! Problemele le soluționau după legi organice, în Sfatul Bătrânilor, numai că probleme nu prea erau. Românii NU se uneau și nu sînt uniți, pentru că n-au avut nevoie: nu trebuia să mearga peste nimeni la furat!

Guvernele au apărut odata cu liberalismul, cu cârciumarii, băncile și investitorii străini veniți la furat, odată cu puturoșii și doctrinele politice ale străinilor care NU aveau din ce trăi pentru că nu posedau pământ românesc care să-i hrănească!

ORICE forma de guvernare în România NU POATE POATE FI – ORGANIC VORBIND! – decât o structură parazită a unor interese străine! ESTE EA ALTCEVA? A FOST vreun guvern altceva?!

Ce om întreg la cap, care are lumina, hrană si resurse, ar vrea sa fie guvernat?! A fi guvernat înseamnă a plăti impozite – adică a susține paraziți, sub pretextul infrastructurii și a binelui comun: protecție, asistență sanitară, servicii publice etc. Are România așa ceva?! A avut cândva? Sunt românii sănătoși?! Sunt protejați?! Se înmulțesc ei?! Sunt bogați, deși terenul de sub ei este?! Răspuns: NU! Este rezultatul guvernărilor! Guvernul este FURT! Toate guvernele sunt străine și știu foarte bine că românii NU sunt guvernabili! De aceea scopul tuturor guvernelor a fost ERADICAREA elementului românesc și exacerbarea efectivelor forțelor de represiune polițienești!

Acest neam neguvernabil este ȚINUT în frâu de către un aparat polițienesc gigantic: nouă servicii secrete, cinci tipuri de poliție, Jandarmerie, administrație stufoasa și, bineînțeles, armată. TOATE ale Guvernelor, TOȚI paraziți!

De vreme ce populația scade, îmbătrânește, sărăcește, se îmbolnăvește si se tâmpește, este evident cine este dusmanul poporului român: guvernul! Între români si prosperitatea lor, sănătatea lor, libertatea lor, se află guvernul! Iar între Guvern și români, se afla forțele de represiune. Fără aparatul de represiune, toți guvernanții ar fugi ca gândacii, fără să pună mâna românii pe ei.

                                                                                                                 Gabriel LUPAN

Citiți și USR și PNL, două partide care sfidează neamul românesc

9 Comments

 1. Augusta

  Ce-i de facut? Ca de zis si guvernele au zis multe. Sunt bune eseurile astea, dar la ce? Astept, ca noi toti, un raspuns la obiect.

  • Adrian Grigoriu

   Mă iertați dar ați văzut dvs. vreun plan al mafioților pentru distrugerea Poporului Român discutat și publicat pe internet cu mult înainte de a fi aplicat?

   Dacă ei nu discută în mediul public cum să ne atace, de ce am discuta noi în mediul public cum să ne apărăm?

  • Sistemul imunitar

   Augusta… toţi cei care AŞTEAPTĂ de la alţii, îsi dovedesc nu atît neputinţa, cît mai degrabă COMODITATEA MENTALĂ.

   Si fac pariu ca odata ce ţi se va spune ce ai putea face, vei strîmba din nas si vei găsi altă scuză. Dar uite, sa nu zici că-s rău… cîteva idei de bază ptr viitor

   1. ÎNTĂRIREA CREDINŢEI, în lumea asta nu exista NIMIC SIGUR în afară de Dumnezeu şi de moarte. Daca ai credintă, ai mereu un ajutor divin, un sfat, un suport, etc
   .
   2. ÎNTĂRIREA personală, atît fizică, cît si psihică… nicidecum prostiile alea de tip “coaching” sau alte aberatii ezoterice… Pur si simplu ÎNTĂRIREA VOINŢEI, a ideii de a rezista, de a lupta ptr neamul românesc, celelalte neamuri nu mă intereseaza personal, decît în măsura în care ne devin duşmani
   .
   3. AUTOEDUCAREA, EDUCAREA celor care nu au avut şansa asta. A învăţa sa distingi ADEVĂRUL din noianul de mizerii care-l acoperă. Întrucît manipularea şi îndoctrinarea românilor au atins cote incredibile, singura şansa este să-i ajutam si pe ceilalţi să înţeleagă LUMEA REALĂ, nu poveştile din mas media orificială
   .
   4. PREGĂTIREA PTR LUPTA CONCRETĂ, va veni vremea haiduciei, chit ca vrei tu sau nu. Chit ca le place unora sau nu. Chit ca vor gulguta unii cu refrenele marxiste… toleranţă, “drepturile omului” (însa niciodată ale ROMÂNULUI, ci ale oricărui alt neam aflat în România), “rasism”, “corectitudine politică”, etc. În fond nu e nimeni obligat sa supravietuiască, cine vrea sa devină martir, e invitatul meu, cu condiţia să nu mă afecteze si pe mine.

   Dacă rezultatul e acelasi, adica dispariţia… măcar să iau cît mai mulţi dusmani cu mine, nu sa plec eu ca martirul! Şi mi-e un pic teama ptr cei care-şi fac calculul meschin, că dacă EI VOR DEVENI MARTIRI, fără însă a fi de ajutor altor semeni… s-ar putea sa nu fie luat în calcul efortul :-). Si deja ar fi un pic cam tardiv!

 2. Adrian Grigoriu

  Un articol excelent – merge la esență. Mă bucur mult că mai este cineva care a constatat că guvernul este dușmanul Poporului Român. Până acum păream un excentric. Măcar suntem doi.

  Cu o observație: problema de fond a guvernelor de peste 300 de ani cu precadere cele de 160 de ani incoace este doar elementul străin conspirat compus numai din din paraziti neproductivi, de fapt infractori si criminali străini si cei selectați și dintre români.

  Guverne si organizatii statale au fost necesare dintotdeuna pentru rezolvarea aspectelor de necesitate comuna ale societăților, de la apărare până la acțiune în caz de calamitați etc. dar cum spune autorul, se pot rezolva si cu o organizare de moment sau un sistem statal minim.

  Pentru a ne putea exploata, exploatatorii trebuie sa ne ia sursele de existenta independenta care i primul rând snt a le disloca dislocă de pe pământl srămoșesc. Va puteți imagina ca exista indivizi care spun: “Ce problemă este că strainii cumpără pământ? Ce o sa plece cu el de aici?” Vai de capul lor ei nu văd ca nu pământul pleacă ci români sunt evacuați de pe pământ, din imobilele preluate de străini. Azi dintr-o casă, maine de pe o strada, apoi de pe un teren agricol, de pe cate o parte de pădure, au trecut la actiuni mai ample la evacuaera cate unui intreg sat precum satul Nadăș Judetul Arad de unde lucrează sa evacueze ilegal 1,000 de sateni de pe celel 8742 de ha de teren detinut de secole de săteni.

  Asa, se ajunge la situatia Americii den Nord unde bastinasii au fost alungati de peste tot, li s-a amenajat cateva zone denumite pompos “rezervatii” in fapt lagăre de izolare si exterminare lentă in care sunt goniti de invadator sau cazul Palestinei si multe altel situatii similare. Acesta este planul de “dezvoltare” si pentru Poporul Român, in curs de aplicare accelerata după ce au pus la punct cu mare viclenie si perfidie un mecanism in care au implicat larga particpare a poprului telespectator păcălit sa particpe si sa sustină sistemul care il extremină.

  Solutia este evidentă.

  Cu Dumenzeu înainte!

  • Codruţ

   Ba mai sunt câţiva, Adrian! Nu sunteţi doar doi.

   • Adrian Grigoriu

    Excelent. Păi hai să ne știm mai bine. Dl Marinescu știe cum să dea de mine.
    Doamne, ajută!

  • Sistemul imunitar

   Chestia cu Nadăş sau alte asemenea acţiuni nu-s îndreptate numai împotriva românilor. Se vede clar cum ADEVĂRUL devine MINCIUNĂ, iar CRIMA/RĂUL devine BINE. Cazul scîrbei ăleia mici de greta Thunberg (terminaţia asta minunata BERG), care sub pretextul salvarii “MAICEI GEEA” impune un atc la VIAŢĂ (tot ce e carbon, e viaţă) e cît se poate de concludent.

   Azi CRIMA ÎMPOTRIVA OMENIRII se numeste ecologie. Se numeste “DEZVOLTARE SUSTENABILĂ”, explicat pe drept cum s-ar zice, înseamnă ca omul obişnuit NU VA MAI AVEA DREPTUL (prin “LEGE”) să-şi administreze proprietatea, pămîntul, resursele, ptr ca vor stabili unii mai deştepţi (Socialistii de ieri), că altele sînt prioritătile, iar daca tu îţi faci de ex o fîntînă, vei afecta “drepturile” nu ştiu carei corporaţii la APA TA!

   Se numeşte acest atentat, GENOCID PLANETAR… agenda 21. Si ca orice genocid care deja s-a petrecut, si acesta are ca pretext BINELE OMULUI. Însă uită mereu sa specifice care e acel OM! Vedem mereu cum corporaţiile (adica MONOPOLUL PUTERII SUPRASTATALE, neîngrădit de nici o suveranitate teritorială a vreunui popor) găsesc mereu mijloacele necesare ptr a îngrădi orice libertate reală umană

   Combinat cu aşa zisa “inteligenţă artidficială”, în realitate un portal de comunicare cu forţele demonice, aceste strategii internationale vor duce la RĂZBOI si EXTINCŢIE. Si evident zilele de pe urmă!

 3. Sistemul imunitar

  Adrian Grigoriu… ai uitat ca mai sînt şi altii cu aceeaşi impresie despre Statul “român”, zis si guvernul… adică suma trădătorilor aflaţi în funcţii de conducere

  “STAT = M.A.F.I.A. = MASONERIE

  “MAFIA insăşi la origine este o grupare masonică neregulară si pretins revoluţionară, reprezentînd cercul interior al organizaţiei secrete Oblonica, creată în anul 1860 de către masonul revoluţionar GIUSEPPE MAZZINI, considerat succesorul lui Weishaupt la conducerea ORDO ILLUMINATI cu începere din anul
  1834.” (Acronimul MAFIA înseamnă Mazzini Autorizează Furturile, Incendierile şi Asasinatele)
  citat din Armaghedonul Templului lui Solomon de Cornel-Dan Niculae (pag 180)

  OMERTA înseamnă principiul tăcerii din Mafie, care este atît norma general acceptată în Masonerie, dar si PRINCIPIU TALMUDIC, la fel precum este si ELIMINAREA FIZICĂ a adversarilor (sau Omoară-l pe cel mai bun dintre GOIMI)! Iar astăzi este INVOCAT MEREU sub forma eufemistica de “SECRET DE STAT”!”

 4. satan existã

  Cånd romånii îsi vor da seama cã toti politicienii sunt la fel implicit si partidele,atunci existã sanse sã se schimbe ceva;cei aproximativ 50%din concetãtenii care se prezintã la vot ori nu au înteles,ori sunt rãu intentionati;atunci cånd se vor prezenta la vot maxim 20%din cei cu drept de vot(sunt cei ce au beneficii directe),se va putea spune cã romånii s au trezit la realitate si cã trebuiesc luate mãsuri radicale,asta implicånd sacrificiul suprem(moartea);doar asa se va intra în normalitate,normalitate care,în toatã istoria Romåniei,a fost prezentã pentru foarte putin timp(pe vremea legionarilor).Din pãcate asta nu se va mai întåmpla niciodatã;totusi ultimul rãzboi mondial ce bate la usã va regla lucrurile uråte ce se întåmplã în lume din cauza masonilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.