Editorial

Cât de important mai este omul pentru statul român?

    Imediat după evenimentele din decembrie 1989, propagandiștii comuniști, care s-au dat de trei ori peste cap și au […]

 

 

Imediat după evenimentele din decembrie 1989, propagandiștii comuniști, care s-au dat de trei ori peste cap și au devenit trâmbițele așa-zisei democrații, au început să explice naivilor că gata, se schimbă placa! Dacă în societatea socialistă important a fost statul, împreună cu clasa muncitoare, acum pe primul plan se va afla cetățeanul, el fiind cel mai important, împreună cu „drepturile omului”. Nici măcar familia nu mai era „celula de bază a societății”, ci individul, ca persoană, avea prioritate deplină.

După 27 de ani de pretinsă „democrație”, observăm că drepturile ne sunt tot mai restrânse, cetățeanul este tot mai opresat și mai chinuit: libertatea cuvântului este o vorbă în vânt – ești pasibil de închisoare dacă negi holocaustul, de exemplu! -, supravegherea individului este mai crâncenă decât pe vremea Securității – acum toate convorbirile telefonice sunt înregistrate în mod oficial! – și sub pretextul pericolului terorist libertatea individuală va fi tot mai îngrădită, învățământul și sănătatea, pilonii de bază ai unui popor pentru dezvoltarea și prosperitatea individului, sunt la pământ!

Grija față de om? Aiurea! Stresul face ravagii, mor oameni între 30 și 50 de ani de infarct sau comoție cerebrală, cauze ale deceselor întâlnite pe vremea comuniștilor la persoane peste 70 de ani. Nu mai vorbim despre cancerul provocat de alimentele sintetice, pline de aditivi sau legumele și fructele modificate genetic, astfel încât până și viermii fug de ele! Cancerul face ravagii! Pe vremuri o raritate, acum a ajuns ceva banal, ca viroza respiratorie pe vremea comuniștilor. Cred că fiecare are cel puțin un bolnav de cancer în familie sau printre prietenii apropiați. Întreb, în final, unde-i grija față de om?

Singura grijă a globalismului acesta nenorocit este pentru minorități! Minoritățile sunt la putere, indiferent că sunt minorități sexuale, etnice, rasiale sau religioase.

                                                                                                                          Marius Albin MARINESCU

 

1 Comment

  1. Jan Valjean

    Romania a ajuns din nou un lagar tip colonie de sclvi.Un lagar neomarxist asa-zis progresist,cu invatamantul si sanatatea la pamant,fara industrie proprie,fara banci,cu resursele vandute,cu un sistem penitenciar de exterminare,cu un securism mai rau si mai gretos decat cel vechi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *