Atitudini

Cătălin Cherecheș: „Președinte, șefi de instituții importante, de la SRI la Avocatul Poporului, au niște nume… Le găsiți în cărțile de limba germană, dar nu în cărțile care să țină de români, care să țină de înaintașii nostrii”

  Controversatul și vânatul primar al municipiului Baia Mare, cu un mandat câștigat din celula arestului preventiv, Cătălin Cherecheș, a […]

 

Controversatul și vânatul primar al municipiului Baia Mare, cu un mandat câștigat din celula arestului preventiv, Cătălin Cherecheș, a ținut un discurs șocant cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la înființarea primelor unități ale Jandarmeriei Române în partea de vest a țării.

Reproducem discursul primarului Cătălin Cherecheș din data de 1 iulie 2019 (la final aveți și varianta video de pe pagina sa de Facebook):

„Dragi băimăreni, dragi maramureșeni, onorați jandarmi vă spun la mulți ani cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la înființarea-organizarea Jandarmeriei în această parte a României și de fiecare dată, mă uit la dvs, cei care sunteți în fața mea și cei care sunt în spatele meu.

Văd de foarte multe ori câteva diferențe: prima este că cei din spatele meu aleg să stea cu jumătate de metru mai sus decât dvs, cealaltă fiind este că – pentru că vorbim de arme, de uniformă – cei care conduc instituții precum Jandarmerie, Poliție, SRI, Armată, SIE și alte entități care trebuie să apere această țară, dacă-i dezbraci de uniformă, o să vedeți că poarta uniforma altor state și nu a statului român.

Am toată încrederea în dvs, în cei care sunteți coloana vertebrală a Jandarmeriei, așa cum sunt și colegii dvs, pilonii principali ai instituțiilor pe care le reprezintă și în cadrul cărora muncesc.

Această țară este o țară de slugi, iar slugile sunteți dvs. și noi, iar nu cei care conduc instituțiile.  Ei își iau salariile și gradele din altă parte: ori din Vest, ori din și mai Vest.

Pentru că vorbim de Ștefan cel Mare, suntem datori să ținem această sabie ridicată și sub această sabie să ne așezăm toți cei care mai credem în această țară, cei care mai credem în România și cei care mai credem în români.

De fiecare dată, aproape în fiecare zi, credem în ceilalți mai mult decât credem în noi. De fiecare dată venim și facem festivități în care într-o falsitate debordantă povestim despre cât de buni, frumoși și performanți suntem, când de fapt nu suntem nici buni, nici frumoși, nici performanți.

Dar nu pentru că nu vrem noi aceste lucruri, ci pentru că bocancul altor state este pus pe gâtul românilor. Și asta la 100 de ani de la înființarea Jandarmeriei aici în Ardeal și mai ales – așa cum spunea doamna care coordonează Arhivele Statului în Maramureș – și românii puteau să se încadreze în Jandarmerie. Așa am ajuns și azi: și noi românii putem, aici la noi în țară, să mai facem ceva. Dar de fiecare dată, în mod regulat, din ce în ce mai aproape de normalitate, din păcate, alții au voie să facă.

Noi trebuie să stăm în genunchi în fața celor din Vest sau și mai din Vest. Președinte, șefi de instituții importante, de la SRI la Avocatul Poporului, au niște nume care n-au de-a face cu Grigore Ardelean, Mureșan Vasile sau Popescu Viorel. Le găsiți în cărțile de limba germană, dar nu în cărțile care să țină de români, care să țină de înaintașii noștri. La mulți ani Jandarmerie, La mulți ani Jandarmi din Maramureș

https://www.facebook.com/catalincherechespaginaoficiala/videos/2305687593015097/

Citiți și:

Trădătorii

Președinții alogeni ai României sunt numiți de stăpânii coloniei, alegerile sunt doar praf în ochii naivilor!

După 1990, România a fost trădată de chiar președinții ei

Aleșii noului SRI german, roboții Klaus și Mureșan!

M-am săturat de Germania, dar și de nemții falși, așa ca Siegfried Mureșan

Cine este Renate Weber, noul Avocat al Poporului

Noii fanarioți conduc țara, România nu mai aparține românilor!

Klaus Iohannis are misiunea de a dezmembra România?

George Maior, un impostor și trădător

Marioneta trădătoare George Maior: Planul „Minerva” de preluare a controlului asupra României cu ajutorul instituțiilor de forță (SRI-DNA) și impunerea unei conduceri dirijată din exterior

Trădătorul George Maior: Ambasadorul României în SUA este agent de influență al americanilor și tot el a subordonat SRI-ul serviciilor secrete americane!

În loc să apere resursele ţării, SRI-ul face lobby „de specialitate” la legea offshore pentru multinaţionale şi în dauna României

Axul Klaus Iohannis – SRI, piesa de bază din angrenajul statului paralel

Klaus Iohannis, SRI și formarea securistului de tip nou, lipsit de patriotism și devotat cauzei globalismului

Noul securist americanofil, tot alogen pe model  iudeo-bolșevic  vechi: Hellvig a dresat  procurorii români…

Eduard Hellvig, omul inventat de Soros, joacă acum rolul vieţii sale

Hell Hellvig

Alogenul Eduard Hellvig, omul lui George Soros în fruntea Serviciului Român de Informații

SRI – CEA MAI MARE AMENINȚARE LA ADRESĂ SIGURANȚEI NAȚIONALE A ROMÂNIEI!

„Românii” Klaus și Hellvig, spate-n spate, cu toți dușmanii se vor bate…

Dormiți liniștiți, Iohannis și Hellvig uneltesc pentru voi!

Evreul soroșist Hellvig pus șef la SRI de alogenul Iohannis, lupul pus paznic la oi de alt lup

Slugi, trădători, marionete și manipulați: Partidele mimează lupta dintre opoziție și putere, românii naivi luptă fratricid între ei împărțiți în două tabere, presa este aservită unora sau celorlalți, însă stăpânii din exterior sunt aceiași pentru toate părțile

Klaus Iohannis are misiunea de a dezmembra România?

Trădătorii României, vânzătorii de țară

„To do list”-ul U.E. și ticăloșii trădători ai României

BLESTEMAŢI SĂ FIŢI, TRĂDĂTORILOR!

Ilie Șerbănescu: După votul din 26 mai, străinii deținători ai puterii vor prelua și guvernarea? Guvernarea și puterea nu sunt același lucru!

Am avut cândva o țară…

 

 

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *