Cap limpede

Câți alegători reali are România?

  Biroul electoral central a publicat azi numărul total al alegătorilor înscriși în listele electorale permanente pentru localele din 27 […]

 

Biroul electoral central a publicat azi numărul total al alegătorilor înscriși în listele electorale permanente pentru localele din 27 sept 2020. Acest număr, căutat mai ceva decât șirul lui Fibonnaci, este 16.638.493. Atâția alegători suntem.

Click pe imagine pentru mărire!

Țineți minte această cifră: 16.638.493!

Comparați-o cu cifrele de la alegerile de anul trecut și de la referendum – cca. 19 mil rezidenți în România și 600 de mii cu reședința în străinătate.

Urmăriți ce cifre vor fi scoase din joben în decembrie, la parlamentare, în raport de această cifră.

Dacă aveți curiozitatea, intrați pe site-ul Avocatului Poporului. Veți vedea că i se cer explicații oficiale lui Vela pentru că, la referendumul din 2011, eram sub 20 mil, iar acum părem a fi cu cel puțin 2 mil mai mulți (cifre de la INS), în condițiile în care toate statisticile din lume ne dau ca poporul european cu cea mai abruptă involuție demografică, antrenată de exodul economic și de îmbătrânire și spor negativ al populației (nașteri mai puține decât decese). Aici se află sursă celor mai mari fraude electorale, precum și zona de alunecuș riscant al statuilor pandemice, care nu mai știu cum să scoată cămașa cu cifrele panicii.

                                                                                         Gheorghe PIPEREA

Citiți și:

Avocatul poporului vrea să afle numărul real al populație! Au mai vrut și alții… în zadar fiindcă electoratul fantomă decide alegerile

Revenim cu un subiect exploziv: „Electoratul fantomă” care decide rezultatul alegerilor în România

Marea cacealma a „alegerilor libere”, falsificarea rezultatelor prin electorat inexistent (I)

Marea cacealma a „alegerilor libere”, falsificarea rezultatelor prin electorat inexistent (II)

Rezultatul alegerile este trucat prin „electorat fantomă”! Votanți inventați de statul subteran prin falsificarea numărului real de alegători!

Una din mârșăviile serviciilor secrete: Falsificarea numărului real de alegători în scopul influențării scorului electoral

Cum se fură alegerile prin număr fictiv de alegători! Populația scade alarmant, dar electoratul crește!!!

Fraudarea alegerilor prin falsificarea numărului real de alegători

Șocant: Guvernul Orban refuză să comunice Parlamentului cifra populației României

 Merită citite și următoarele articole:

S-a pregătit cadrul legal pentru fraudarea alegerilor pentru funcţia de preşedinte al României, din luna noiembrie 2019?!

Noul șef STS a fost adus special de la Sibiu pentru ca Iohannis să rămână președinte încă un mandat

STS și-a luat țara înapoi! Primele rezultate ale prezidențialelor din toamnă!

Toți oamenii președintelui: Serviciul de Telecomunicații Speciale

Serviciile secrete decid câștigătorii alegerilor, nu electoratul: Votul românilor nu contează atâta timp cât SRI manipulează naivii pe Facebook, SIE instigă „diaspora” și STS numără voturile!

Falsificarea rezultatului alegerilor: Solicitarea renumărării voturilor pare imposibilă fiindcă există o complicitate a politicienilor și ong-urilor cu serviciile secrete

Noi acuze de fraudă electorală la alegerile europarlamentare cu implicarea serviciilor secrete (I)

Noi acuze de fraudă electorală la alegerile europarlamentare cu implicarea serviciilor secrete (II)

 

3 Comments

 1. Gab

  Asta există pentru că cele 5 milioane de români care au “emigrat” dețin încă buletinul de identitate și pașaport românesc cu domiciliul în România.
  Sunt numai 700de mii și ceva de români adevărat emigranți cu pașaport românesc cu domiciliul stabil in străinătate, fără (conform legislației române) buletinul de identitate românesc.
  Și uite așa se pot falsifica orice rezultat al alegerilor parlamentare și prezidențiale.
  Că cei 700 mii de români fără buletinul de identitate sunt cetățeni români fără drepturi în România, asta e altă poveste. Dacă vreți vă povestesc.

 2. Baran Gheorghe

  Nr. maxim de cetateni cu drept de vot, calculat de mine anul trecut cu ocazia alegerilor pentru Parlamentul European si expus de mine intr un comentariu intr un alt e_ziar ,a fost de 17.500.000. Restul , pana la totalul18.890.000 comunicat de INS si AEP sunt masa de manevra.
  Domnule Piperea, unii ideo ologi spun ca Gheorghe nu suna romaneste, iar fritz , helvig, klaus, orban ,clotide, schmidt, birchall, weber….sunt get beget/ sadea romani si trebuie protejati de munca si de alde ion sau gheorghe.

 3. TREBUIE REINSTAURAT VOTUL MANUAL IN TOATA TARA, SUPUS INSPECTIILOR RIGUROASE FACUTE DE COMISII DE VOLUNTARI ROMANI,
  NESUBMINATE DE ALOGENI DINAUNTRU SAU DE INFILTRATI DINAFARA !

  DAR IN PRIMUL RAND TREBUIE IESIT DIN UE CU ORICE PRET ! NU SE POATE CLADI NIMIC DACA ROMANIA RAMANE IN LAGARUL DE EXTERMINARE UE !

  TREBUIE FACUT OBLIGATORIU SI DE URGENTA REFERENDUM PENTRU A SCOATE TARA DIN UE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  FARA SA SCOATETI TARA DIN UE SI FARA VOT MANUAL AMPLU SUPRAVEGHEAT DE ROMANII CU CONSTIINTA DE ROMANI IUBITORI DE TARA, NU SE POATE FACE NIMIC !

  S-A DUS VREMEA PASIVITATII CONFORTABILE !

  STAM CU TOTII CU FATA CATRE PRAPASTIE ! IN TOATE TARILE UE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ORI INTRA TOATA TARA IN MODUL DE LUPTA DREPT UNIC MODUS VIVENDI ET OPERANDI , ORI NE LASAM CU TOTII TRASI PROSTESTE IN MOARTE FARA SA ARATAM DUSMANULUI CE NE POATE PIELEA !

  TOATA LUMEA TREBUIE SA SE INSCRIE IN CLUBURILE PENTRU PORTUL DE ARME LEGAL .
  NU EXISTA ALTA IESIRE DIN SITUATIA ACTUALA !

  ALTFEL SE VOR COMPORTA IOHANNIS , RAFILA, TATARU SI CONGENERII LOR , DACA STIU CA AVEM PISTOALE !

  SI DACA REINTRODUCEM PEDEAPSA CU MOARTEA PENTRU TRADATORII DE TARA CARE AU SCOS-O EI INSISI CU COPITELE LOR DE ABRUTIZATI AI ANTI-OAMENILOR , INCRUSTATI IN CORPUL NOSTRU LEGISLATIV , UNDE EI COLCAIE NESTINGHERITI DE POPORUL COMPLET DEZARMAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  SA NU UITAM CE NE SCRIA IN REPETATE RANDURI NEMURITORUL PROFESOR GHEORGHE BUZATU , PE BLOGUL ILUSTRULUI PROFESOR ION COJA :

  “SARITI CU FURCILE PE EI CA LA 1907 ”

  CORUPTII INCRUSTATI IN CEAFA ROMANILOR CA SA LE SUGA SANGELE ERAU IN ACELE VREMURI, ACEIASI CA SI AZI !!!

  DE ASEMENI ROMANII TREBUIE SA FIE INVENTIVI SI SA GASEASCA MODURI DE COMUNICARE FARA INTERNET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  “ELE EXISTA !” declara Philippe Ploncard d’Assac poporului francez, cu aceeasi desperare cu care isi ridica unii romani aceeasi intrebare caci in programul dusmanului urmeaza suprimarea nu doar a internetului ci si a electricitatii pentru toti ! A gazelor, a apei, a hranei !

  Armageddonul vine sigur caci sa speram, lumea se va trezi si va lupta aprig la nevoie !

  DE ACEEA POPORUL ROMAN ARE NEVOIE DE PISTOALE SI DE REINTRODUCEREA PEDEPSEI CU MOARTEA PENTRU TRADATORII DE TARA !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *