Atitudini

Câțiva români curajoși apără Palatul Dacia

  Aceasta este povestea unui mănunchi de români care s-au luat la trântă cu organizații și puteri antinaționale. Este cronica […]

 

Aceasta este povestea unui mănunchi de români care s-au luat la trântă cu organizații și puteri antinaționale. Este cronica unei lupte inegale și mărturia demnității românești în 2019.

De câteva luni, primărița Gabriela Firea încearcă să cedeze Palatul Dacia institutului „Elie Wiesel” pentru a-l transforma într-un grotesc „muzeu al holocaustului”.

Pierderea Palatului Dacia, clădirea în care a fost redacția ziarului Timpul, la care lucra Mihai Eminescu, ar insemna pierderea unui simbol de românism. Precum un steag capturat pe câmpul de luptă, ar fi umilitor și dezonorant. Ba mai mult, a ceda palatul nepoților criminalilor care au vopsit țara în roșu și ne-au ucis elita ar însemna o profanare a jertfei lor, un sacrilegiu de neiertat.

Din fericire, lupta unora care n-au uitat ce înseamnă a fi român a dat roade, Palatul Dacia rămânând în posesia noastră după repetate încercări de cedare.

Ca urmare a succesului acestei campanii de informare, instituția inchizitorială „Centrul pentru Monitorizarea și Combaterea Antisemitismului din România”, a alcătuit o plângere spre Metrorex prin care cer oprirea distribuirii de pliante cu privire la cedarea palatului.

Click pe imagine pentru mărire!

Pe Facebook au apărut reacții:

Click pe imagine pentru mărire!

Iată pliantul care l-a neliniștit pe Marco Maximillian Katz, vice-președintele mișcării sioniste din România si directorul MCA:

Click pe documente pentru mărire!

Ce nu știe khazarul Katz este că acțiunea nu a fost limitată la metro, pliantele regăsindu-se în parcuri, pe parbrizele mașinilor, în cutiile de scrisori și distribuite direct la oameni în alte cartiere ale capitalei. De asemenea o echipă a fost prezentă la intrarea în Primărie înainte de începerea ședinței, unde Mihai Tociu a reușit să vorbeasca cu câțiva consilieri care intrau și să le dea materialul care a pus pe jar MCA.

Este o campanie de informare, împărțirea de astfel de pliante fiind legală.

Este posibil ca în urma presiunilor făcute de Marco Katz Turbatu’ să se comită abuzuri împotriva acestor români inimoși. Vom vedea.

Propunerea Gabrielei Firea a fost respinsă din nou joi, dar primărița vândută și vânzătoare nu se va opri aici. Cedarea Palatului Dacia va apărea pe ordinea de zi a următoarei ședințe, spre sfârsitul lunii iunie.

Meritul principal îi aparține domnului Mihai Tociu, care asemeni unui Hercule vremurilor noastre, se bate neobosit cu hidra jidovească. Dumnezeu să vă ocrotească!

Cinste lui Mihai Tociu și cinste tuturor românilor care îl ajută!

https://www.petitieonline.com/nu_vrem_muzeu_al_holocaustului_din_banii_bucuretenilor

                                                                                                                    Sterie CIUMETTI

Sursa: Incorect politic

 

2 Comments

 1. Constantin

  Dand clic pe imagine pentru marire, se pot citi adresele de mail:
  [email protected]
  [email protected]
  [email protected]
  [email protected]
  [email protected]

  Le-am trimis si lor articolul asta ca sa nu moara prosti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.