Fără categorie

Cazul Iohannis-magistrați-FDGR succesor în drepturi al unei organizații naziste în anchetă la SIIJ (II)

  La adresa noastră, din data de 21.10.2019, prin care solicitam cercetarea cu celeritate a cazurile judecătoarelor ce la Sibiu, […]

 

La adresa noastră, din data de 21.10.2019, prin care solicitam cercetarea cu celeritate a cazurile judecătoarelor ce la Sibiu, Corina Limpede și Codruța Mitrofan, Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) a fost promptă și ne-a răspuns urgent după, doar, 14 ore de la expedierea prin e-mail a cererii, spre deosebire de Guvernul României, care nu ne-a confirmat încă pe e-mail că ar fi primit cele trei adrese pe care le-am trimis.

Este mai mult decât evident că „penalul” Klaus Weerner Iohannis are motive majore de a desființa SIIJ, inclusiv aceste plângeri ale noastre adresate parchetului respectiv!!! Această instituție, până la desființarea ei de către trepădușii lui Iohannis din haita cozilor de topor ale străinilor care jefuiesc România, trebuie să rezolve cât mai rapid aceste două plângeri. Credem că astfel ar crește și șansele SIIJ pentru a supraviețui, în ciuda dușmanilor poporului român.

Publicăm, mai jos, adresa noastră prin care solicităm cercetarea cu celeritate:

SIIJ <[email protected]>

To:‘mititelu marcel’

Oct 21 at 6:57 PM

CONFIRMAM PRIMIREA

SIIJ

From: mititelu marcel
Sent: Monday, October 21, 2019 4:22 AM
To: [email protected]
Subject: Rugăminte de a cerceta cu celeritate Plângerile penale împotriva judecătoarelor Limpede Corina și Mitrofan Codruța, Judecătoria Sibiu

  Adresa ACSH nr. 47/21.10.2019

Către,

Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ)

Doamnei Adina Florea Procuror șef adjunct

Referitor la Plângerile penale împotriva judecatoarei Limpede Corina, respectiv judecătoarei Mitrofan Codruța pentru abuz în serviciu, ambele de la Judecătoria Sibiu, Asociația Civică Solidaritatea Hunedoreană (ACSH), în calitate de reclamantă, va roagă să cercetați cu celeritate cele două dosare, dat fiind faptul că acestea se referă la Sentința nr. 2790/28.05.2007, din Dosar nr. 1672/306/2007, respectiv la Sentința nr. 630/12.02.2019, din Dosar nr. 2550/306/2018, aflat pe rolul Tribunalului Sibiu, cu termen la 04.12.2019, prin care, netemeinic și nelegal, Forumul Democrat al Germanilor din Sibiu (FDGS) a devenit succesorul Grupului Etnic German (GEG), care au produs și produc României mari prejudicii, cum ar fi:

  1. Prejudiciul financiar, în valoare de 18 Miliarde de Euro, prin retrocedari ilegale a 8.600 de imobile;
  2. Prejudiciul moral și politic, prin aceea că, odata cu însușirea ilegală a patrimoniului GEG, care de fapt este al Statului Român, de către FDGS, acesta a preluat și ideologia hitleristă/nazistă, de netolerat in UE și în lume;
  3. Sentința nr. 2790/28.05.2007 s-a dat cu încalcarea, îndeosebi, a art. 9 si art.15 din Convenția de Armistițiu, Moscova, 12.09.1944, dar și a art.1, art.2, art.5 din Tratatul de Pace, Paris, 20.01.1947, care poate duce la DEZMEMBRAREA ROMÂNIEI, prin pierderea Transilvaniei de Nord;
  4. Sentința nr. 630/12.02.2019, aflată în apel  s-a dat cu încalcarea Deciziei CEDO din 07.03.2017, privind art. 6 – dreptul la un proces echitabil și a Deciziei nr. 33/23.01.2018, în același sens.

Pentru a cerceta, corect și repede, vă punem la dispoziție și Plângerea penală, cu anexele aferente, a ACSH vs. Johannis, FDGR, FDGS, Biserica Evanghelică și ANPR, adică a celorlați membri din grupul infracțional organizat din care fac parte și cele două judecătoare, care au adus țarii noastre mari prejudici materiale, financiare și de imagine, chiar dacă știm că aveți un volum mare de muncă.

Pentru noi, ca și  pentru mulți români onești, sunteți una din puținele instituții normale, corecte și credibile, ale statului normal, nu a celui paralel/securist, fapt pentru care vă mulțumim  pentru corectitudine și efortul depus!

                                                                                                   Cu considerație              

                                                                                                    Președinte ACSH

                                                                                                     Ing. Mititelu Marin

                     Reamintim pentru cititorii revistei „Justițiarul”:

1.Prin Sentința nr. 2790/28.05.2007 din Dosarul nr. 1672/306/2007, judecătoarele iresponsabile Maria Morar și Corina Drașoveanu/Limpede (dupa divorț), au făcut posibil ca Autoritatea Națională pentru Retrocedarea Proprietăților (ANRP) să retrocedeze, ilegal,  8.600 de imobile în valoare de 18 miliarde de Euro, către Forumul Democrat al  Germanilor din România – FDGR (Klaus Iohannis președinte 2002-2013), Forumul Democrat al Germanilor Sibiu – FDGS (Klaus Iohannis membru din 1991) și Biserica Evanghelică de Confesiune Augsburgică-CA (Klaus Iohannis membru);

Din păcate, judecătoarea Moraru Maria, cea care a administrat cauza, într-un termen de judecată (?!?), nu mai poate fi cercetată de SIIJ pentru că a fost pensionată de beneficiarul sentinței date de ea, adică actualul președinte al României, Iohannis Klaus Werner, în data de  15 Ianuarie 2016, la vârsta de doar 47 de ani (?!?), pentru merite deosebite, în favoarea ONG-urilor hitleriste, FDGS si FDGR, precum și pentru condamnarea României ca fiind stat hitlerist/neo-nazist, din cauză că a permis, după al doilea război mondial, înființarea și funcționarea unor asociații neo-naziste!

„Reamintim și implicarea actualului președinte al României, el fiind inițiatorul și realizatorul uriașului jaf imobiliar în favoarea etniei sale și în detrimentul poporului român! Klaus Werner Iohannis – care a fost simultan PREȘEDINTE al FDGR și PRIMAR al municipiului Sibiu, reprezentând astfel ambele părți implicate ca adversari în toate aceste procese (succesiunea FDGR după organizația hitleristă Grupul Etnic German și revizuirea solicitată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu care în 11.10.2010 a deschis  o acțiune în instanță la Judecătoria Sibiu pentru revizuirea sentinței civile ticăloase a judecătoarei Maria Morar – dosar nr. 13354/306/2010) – se afla în situație clară de CONFLICT DE INTERESE (infracțiune) și prin atitudinea sa favorabilă FDGR-ului (unde era PREȘEDINTE!), în detrimentul municipiului Sibiu (unde era PRIMAR!), a comis și infracțiunea de ABUZ ÎN SERVICIU, totul culminând cu ÎNALTĂ TRĂDARE DE ȚARĂ, deoarece primarul reprezenta interesele statului român, de aceea purta eșarfa tricoloră, nu ca să se asorteze cu părul lui vopsit blond și ochii culoarea albastru de Prusia!!!” (Detalii aici: http://www.justitiarul.ro/fapte-foarte-grave-dezvaluite-in-premiera-primarul-klaus-iohannis-s-a-opus-in-instanta-revizuirii-sentintei-prin-care-fdgr-a-fost-declarat-succesor-al-organizatiei-hitleriste-grupul-etnic-german-ii/)

Revenind la prima complice din Justiție în speța acestei nemernicii și fraude uriașe în detrimentul poporului român, fosta judecătoare Morar Maria, pensionarea ei nu înseamnă că a scăpat și ASCH o va ierta pe aceasta pentru tot răul făcut României, ci, printr-o nouă plângere penală, se va îndrepta împotriva acesteia și o va trimite  la judecata din instanțe, căci, la ceea divină a fost trimisă, din 28.05.2007, de cănd a săracit, nejustificat și ilegal, poporul roman, cu 8.600 de imobile, in valoare de 18 miliarde de euro!

În ceea ce o privește pe Corina Drașoveanu, redevenită Corina Ionela Limpede (dupa divorț), președinta Judecătoriei Sibiu în anul 2007, când a semnat „ca primarul” analfabet soluția dată de subalterna ei, judecătoarea Moraru Maria, prin care aceasta stabilea că FDGS este succesoarea în drepturi a organizației hitleriste GEG, aceasta este încă judecătoare la Sibiu, după o perioadă de glorie la București ca șefa Biroului de Statistică Judiciară al Ministerului Justiției și trebuie să dea socoteală pentru încălcarea legii!

Click pe document pentru mărire!

2.Sentința nr. 2790/28.05.2018 a fost atacată, de ACSH, prin Revizuire, care, din cauza corupției din justiția sibiană, ne-a fost respinsă, ilegal, de către judecătoarea Mitrofan Codruța, prin Sentința nr. 630/12.02.2019, din Dosar nr. 2550/306/2018, cu 12 termene și 5 judecatoare (!?!),  apelată, Sentință pronunțata cu încălcarea art. 6 al CEDO  și a Deciziei nr.33/23.01.2018 a CCR:

–  Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), în Decizia din 07.03.2017, cazul „Cerovsek si Bozicnik v. Slovenia”, art. 6, privind dreptul la un proces echitabil,   prin  judecatorii europeni,  a statutat că „judecătorii care nu au participat la proces, nu pot motiva hotărârea judecatorescă,  și  să o semneze, pentru că nu pot oferi  garanția că au facut o bună administrare a actului de justiție și, ca atare, încalcă dreptul la un proces echitabil”;

–  Curtea Constituțională a României, în Decizia nr. 33/23.01.2018, la punctul 175,  precizează: „În fine, prin Hotărârea din 7 martie 2017, pronunțată în Cauza Cerovsek și Bozicnik împotriva Sloveniei, Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a statuat că judecătorii care nu au participat la proces nu pot motiva și semna hotărârea judecătorească, pentru că nu pot oferi garanția că s-a realizat o bună administrare a actului de justiție”.

Click pe document pentru mărire!

Iată cum prin jonglerii juridice și securiste, ilegale și ticăloase, Iohannis Klaus, FDGS, FDGR, Biserica Evanghelică (CA) și ANRP  au furat și fură Statul Roman prin retrocedarea ilegală a 8.600 de imobile, în valoare de 18 miliarde Euro!

Cum art. 2 din Legea nr. 51/1991 privind siguranța naționala a României prevede „Cetățenii români, ca expresie a fidelitații lor fața de țara, au îndatorirea morală de a contribui la realizarea siguranței naționale.”, iar art.3 lit.h prevede ca „inițierea, organizarea, săvirșirea sau sprijinirea în orice mod a acțiunilor totalitariste sau extremiste de sorginte comunistă, fascistă, constituie amenințări la siguranța națională”, cum este cazul lui Iohannis, FDGR, FDGS, Biserica Evanghelică (CA) și ANRP, sperăm ca polițiștii, procurorii și judecatorii din aceste cauze să fie imparțiali și profesioniști, în vederea recuperării proprietăților Statului Român restituite ilegal lui Iohannis și grupului său infracțional!

                                                          Cu responsabilitate civică, în slujba României,

                                                               Ing. Mititelu  Marin, Președinte ACSH

 Nota redacției „Justițiarul”:

                     Scurtă trecere în revistă a cazului

Forumul Democrat al Germanilor din Sibiu (FDGS) – subordonat Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), condus de Klaus Iohannis – a solicitat Judecătoriei Sibiu prin numitul Hans Klein, președinte FDGS dar și consilier local (conflict de interese clar, Consiliul Local Sibiu fiind și el chemat în judecată!) să oblige Primăria Sibiu, condusă tot de Klaus Iohannis și Consiliul Local al municipiului Sibiu, în care F.D.G.R. avea majoritate absolută la acea dată – 16 consilieri din totalul de 23 (printer care și reclamantul Hans Klein), să recunoască oficial calitatea FDGR-ului de succesor în drepturi al organizației naziste Grupul Etnic German. Deci, sașii sibieni s-au dat singuri în judecată, culmea ar fi fost să piardă!

Klaus Werner Iohannis și Hans Klein la demisionarea ultimului din Consiliului Local Sibiu de la începutul lunii  septembrie 2010, ca urmare a articolului  apărut în revista „Justițiarul” din data de 15 iulie 2010 despre procesul intentat de Klein cu succesiunea Forumului German după organizația hitleristă Grupul Etnic German.

Click pe imagine pentru mărire!

Prin Sentinţa civilă nr. 2790 din 28 mai 2007, la dosar nr. 1672/306/2007, iresponsabila judecătoare Maria Morar de la Judecătoria Sibiu a declarat oficial Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Werner Iohannis (concomitent și primar al municipiului Sibiu)  ca „succesor în drepturi” al organizației hitleriste Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien)! Click pe documentele de mai jos pentru mărire!

Primarul Klaus Werner Iohannis nici măcar nu a binevoit să apere în instanță statul român, doar a trimis o întâmpinare că lasă la latitudinea instanței să hotărească și nici nu a mai atacat sentința civilă defavorabilă primăriei și statului român, aceasta rămânând definitivă la nivel de Judecătoria Sibiu!!! Prin această sentință ilegală și nedreaptă, nr. 2790 din 28 mai 2007, s-a deschis calea pentru retrocedările ulterioare către FDGR și Biserica Evanghelică a sașilor, care aderase și ea oficial cu toată averea sa imobiliară la organizația fascistă Grupul Etnic German, așa cum puteți constata în documentul de mai jos.(Click pe imagini pentru mărire!) 

În baza sentinței ticăloase a judecătoarei Morar Maria, FDGR și biserica evanghelică au revendicat abuziv și au căpătat de la fostul primar Iohannis Klaus Werner (simultan președinte FDGR și credincios evanghelic) nu doar locuințe, ci și licee, școli și grădinițe de unde copiii românilor au fost evacuați sau primăria nemțească plătește acum, din banii românilor, chirii exorbitante către organizația lor etnică (FDGR).

Ca să vă dați seama de amploarea retrocedărilor unor imobile care adăpostesc unități de învățământ către Biserica Evanghelică C.A., unde statul român plătește etnicilor germani chirie pentru educația copiilor, cu mențiune că unele dintre aceste clădiri au fost construite pe vremea comuniștilor și nu au avut cum să aparțină bisericii sașilor, dar aceștia revendică terenul pe care se află respectivele imobile, iată o listă cu retrocedările școlilor și grădinițelor din județul Sibiu, fără numărul copleșitor de licee revendicate și deja retrocedate!!! (Click pe documente pentru mărire!) 

Raportat la atitudinea lui Klaus Iohannis față de soluționarea Dosarului nr. 1672/306/2007 (în sensul că a lăsat la latitudinea instanței hotărârea ce urma să se pronunțe și că nu a atacat sentința dată) trebuie făcute următoarele precizări: Potrivit art. 23 din Legea nr. 215/2001 a administrației publice locale primarul (Klaus Iohannis) este autoritate executivă, iar potrivit art. 61, alin (2) din aceeași lege primarul asigură respectarea drepturilor și libertățile fundamentale ale cetățenilor, a prevederilor Constituției , precum și punerea în aplicare a legilor.

Pe lângă faptul că cetățenii urbei au fost afectați de sentința pronunțată în Dosarul nr. 1672/306/2007 (în urma sentinței au fost retrocedate bunuri publice!), primarul Klaus Iohannis nu și-a îndeplinit atribuțiile pentru care a fost investit. În acest sens, art. 63, alin (1), lit a) din Legea nr. 215/2001 prevede că primarul îndeplinește atribuții exercitate în calitate de reprezentant al statului. Astfel, una dintre atribuțiile primarului este de a reprezenta unitatea administrativ-teritorială în justiție în toate acțiunile contencioase și, ca atare, este obligat să apere atât interesele locale, cât și interesele statului român. Când vorbim de interesele statului român ne referim și la ocrotirea proprietății publice.

Este indubitabil:  Klaus Iohannis, primarul de la acea vreme, nu a apărat interesele statului român atunci când printr-o hotărâre judecătorească Forumul German a fost declarat succesor al organizației fasciste Grupul Etnic German. Prin urmare, efectele hotărârii judecătorești pronunțate au constat în retrocedări abuzive și nelegale ale bunurilor statului român. Pasivitatea manifestată de Klaus Iohannis pe parcursul procesului este o formă de vinovăție (în legislația și doctrina dreptului penal pasivitatea este considerată intenție în săvârșirea unei infracțiuni). Însă, mai presus de orice este faptul că pornind de la dispoziția constituțională potrivit căreia „nimeni nu este mai presus de lege”, este cert că primarul Klaus Iohannis a încălcat legea și a desconsiderat  Decretul -Lege nr. 485, din 7 octombrie 1944 (în vigoare) și tratatele internaționale.

Mai mult, Klaus Werner Iohannis, ca primar, nici nu a atacat sentința Judecătoriei Sibiu prin care FDGR-ul condus de el a fost declarat oficial succesor al organizației fasciste Grupul Etnic German, deși era obligat de fișa postului de primar, ceea ce reprezintă o sfidare a legilor și a bunului simț.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a înaintat,  în 11.10.2010, o acțiune în instanță la Judecătoria Sibiu pentru revizuirea sentinței civile criminale a judecătoarei Maria Morar. (Click pe imagine pentru mărire!)

După ce a trecut prin instanțele sibiene, unde bineînțeles că i s-a dat cu flit prin invocarea  tardivității revizuirii, procesul  a ajuns în anul 2012 la Curtea de Apel Alba Iulia, unde Klaus Werner Iohannis, ca persoană fizică și ca primar, Primăria Sibiu și Consiliul Local Sibiu au câștigat „întâmplător” toate procesele avute!  (Click pe imagine pentru mărire!)

Interesant este că la toate instanțele a apărut o ultimă modificare în data de 21.01.2017, subliniată de noi cu roșu! Oare ce reprezintă modificarea modificarea respectivă, survenită după anii 2007 (în urmă cu zece ani!!!), 2010 și respectiv 2012 când s-au judecat cauzele, procesele  din 2007 și 2012 fiind cu pronunțări definitive? Nu cumva s-a topit și dosarul revizuirii, la fel ca dosarul succesiunii din anul 2007? Trădătorii de țară își șterg urmele: Se șterg urmele pentru cea mai gravă faptă a lui Iohannis: S-a topit dosarul Judecătoriei Sibiu prin care FDGR a fost recunoscut ca succesor al organizația nazistă Grupul Etnic German! A dispărut și interpelarea senatorului Ioan Ghișe pe același subiect!

Deosebit de gravă a fost atitudinea Primăriei Sibiu și a primarului Iohannis la procesul de revizuire intentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu!  MUNICIPIUL SIBIU, REPREZENTAT PRIN PRIMARUL KLAUS WERNER IOHANNIS, în loc să apere interesele statului român în fața instanțelor de judecată, s-a  situat de partea adversarilor, a prăduitorilor imobiliari („Intimatul Municipiul Sibiu a invocat prin întâmpinare excepţia tardivităţii revizuirii”, citat din Decizia 258/03.05.2012 a Curții de Apel Alba Iulia, pe care o găsiți integral mai jos)! La fel a procedat și Consiliul Local al mun. Sibiu, unde F.D.G.R. avea majoritate absolută la acea dată, 16 consilieri din totalul de 23. Deci, în perioada 2010-2012 am asistat din nou la continuarea conflictului de interese și abuzul de putere, la fel ca în procesul din anul 2007 (dosar nr. 1672/306/2007)!

Klaus Werner Iohannis – care a fost simultan PREȘEDINTE al FDGR și PRIMAR al municipiului Sibiu, reprezentând astfel ambele părți implicate ca adversari în aceste procese (succesiune și revizuire) –  se afla în situație clară de CONFLICT DE INTERESE (infracțiune) și prin atitudinea sa favorabilă FDGR-ului (unde era PREȘEDINTE!), în detrimentul municipiului Sibiu (unde era PRIMAR!), a comis și infracțiunea de ABUZ ÎN SERVICIU, totul culminând cu ÎNALTĂ TRĂDARE DE ȚARĂ, deoarece primarul reprezenta interesele statului român, de aceea purta eșarfa tricoloră, nu ca să se asorteze cu părul lui vopsit blond și ochii culoarea albastru de Prusia!!!

Aceeași atitudine de favorizare a individului numit Iohannis a avut-o permanent și Primăria Sibiu în toate procesele lui  Klaus Werner Iohannis ca persoană fizică, respectiv în procesele celor două case obținute prin fals în acte publice și uz de fals, sustrase chiar statului român și implicit Primăriei Sibiu care le administra, adică, pe înțelesul tuturor: primarul Iohannis îl apăra în instanțele de judecată pe proprietarul impostor Iohannis!

                                                                                               Marius Albin MARINESCU

Fragment din articolul Fapte foarte grave dezvăluite în premieră: Primarul Klaus Iohannis s-a opus în instanță revizuirii sentinței prin care FDGR a fost declarat succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German! (II)

Prima parte a articolului domnului Mititelu Marin, președintele ACSH: Cazul Iohannis-magistrați-FDGR succesor în drepturi al unei organizații naziste în anchetă la SIIJ

Citiți și:

De ce ține morțiș Iohannis ca Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie (SIIJ) să fie desființată?

Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție cercetează judecătoarele din Sibiu care au legalizat succesiunea FDGR-ului condus de Iohannis după organizația hitleristă GEG

Noi documente explozive: Deși doar FDGS a fost declarat succesorul GEG-ului nazist, ANRP a retrocedat imobile la tot FDGR-ul iohannist!

FDGR şi FDGS – entităţi distincte care moştenesc ilegal „Grupul Etnic German”

Fapte foarte grave dezvăluite în premieră: Primarul Klaus Iohannis s-a opus în instanță revizuirii sentinței prin care FDGR a fost declarat succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German! (II)

Fapte foarte grave dezvăluite în premieră: Primarul Klaus Iohannis s-a opus în instanță revizuirii sentinței prin care FDGR a fost declarat succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German! (I)

Iohannis se teme de scandalul dosarului de moștenitor al naziștilor Grupului Etnic German! Acesta a fost topit pentru ștergerea urmelor…

Coteria magistraților și polițiștilor care l-au protejat pe Klaus Iohannis

De ce Antena 3 nu a dezbătut niciodată cazul FDGR – succesor al organizației naziste Grupul Etnic German?

Culmea tupeului: Succesorii unor hitleriști reclamă că sunt discriminați!

Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Iohannis, se declară oficial continuatorul partidului nazist din al Doilea Război Mondial

 

1 Comment

  1. Augusta

    Dumnezeu sa-l binecuvinteze pe Domnul Marin Mititelu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.