Fără categorie

Ce-ai cu Iohannis, dom’le?

  Motto: „…vom unelti şi manevra alegerea de preşedinţi care au în trecutul lor o pată ascunsă. Teama de o […]

 

Motto: „…vom unelti şi manevra alegerea de preşedinţi care au în trecutul lor o pată ascunsă. Teama de o asemenea descoperire, dorinţa proprie fiecărui om odată ajuns la putere de a-şi menţine privilegiile, foloasele şi onorurile legate de noua sa condiţie, vor face din aceştia servitorii credincioşi ai poruncilor noastre.” (Protocoalele înțelepților Sionului  – Al X-lea protocol secret francmasonic)

Mă tot interpelează diverse persoane pe rețelele de socializare cu întrebarea din titlu. Ba, unii mai și plusează cu „Era mai bine cu Ponta?”. Nu, nu era bine nici cu acela, alt alogen selectat de stăpânii coloniei România doar ca să nu existe candidați români la președinție.

Nicolae Ceaușescu a fost ultimul român care a condus România. Cei care i-au urmat au fost toți alogeni. Nu se poate permite accesul băștinașilor în fruntea țării, fiindcă un român adevărat nu ar fi capabil să devină trădător absolut, să  lupte până la capăt împotriva propriei țări și să participe, în calitate de complice, la jefuirea acesteia! Din 1990 încoace românii nu au mai avut acces la funcția de președinte al țării, iar din anul 1996 președinții au fost numiți, nu aleși. Votul a fost doar praf în ochii naivului electorat pentru mimarea democrației.

electorat

Și nu, nu sunt nici pesedist, așa cum zbiară din toți bojocii propaganda iohannistă împotriva tuturor celor care le contestă idolul. Categoric tefeliștii, care vorbesc doar în lozinci, au să acuze cu vocabularul lor redus și standardizat: „autorul este pesedist, că-l atacă pe Iohannis!”, „comunistul”, „rusofilul”, „ciuma roșie”, „e cu chinezii”, „ba-i cu klingonienii”, „n-are bască”, „are bască” etc… Nu, băi soroșiștilor, nu am votat în viața mea cu PSD-ul, sunt printre cei mai vechi țărăniști din România, m-am înscris în PNȚCD în ianuarie 1990! Între anii 2009 și 2012 am fost președintele interimar al Organizației Județene PNȚCD Sibiu. Iată și o fotografie de la un congres al partidului.

Marius Albin Marinescu, semnatarul articolului, membru PNȚCD din ianuarie 1990.

Marius Albin Marinescu, semnatarul articolului, membru PNȚCD din ianuarie 1990.

 Acum, dacă am lămurit și cum este treaba cu politica, să revenim la „Ce-ai cu Iohannis, dom’le?”…

Normal că „am ceva” cu Iohannis, fiindcă am fost o victimă a acestui escroc imobiliar. În unul din imobilele furate de familia asta de impostori, cel din str. N. Bălcescu, nr. 29, ultimul recunoscut de instanță în mod oficial ca fiind obținut prin fals și uz de fals, iohanușii fiind cumpărători de rea credință și complici la furt, am avut și eu singura bibliotecă privată din România, care funcționa în două încăperi cam de 40 m. p., împreună, închiriate de la statul român.

«În anul 2005 s-a pronunțat definitiv și irevocabil sentința la procesul declanșat, în anul 1999, de locatarii imobilului situat în Sibiu, str. G-ral Magheru, nr. 35 (prima casă furatăși s-a anulat Certificatul de moștenitor prin care niște escroci, prin uz de acte false, au pus labele lor jegoase pe casa în cauză, mare cât un bloc și situată în buricul târgului! Atunci, proprietarii impostori Carmen Georgeta Iohannis, Georgeta Lăzurca (mama lui Carmen G. Iohannis) și Baștea Ioan au pierdut prima casă dintre cele două furate. Ulterior trebuia să se aplice „puterea lucrului judecat” și actele subsecvente Certificatului de mostenitor, ANULAT în 2005, inclusiv Contractul de vânzare-cumpărare a unei jumătăți din imobilul situat în Sibiu, str. N. Bălcescu, nr. 29 (a doua casă furată), aflat și el pe același Certificat de moștenitor declarat nul, anulate. Pentru acest ultim imobil, locatarii, proprietari de drept în același timp, s-au mai judecat încă 10 ani fiindcă escrocii au susținut că au fost cumpărători de bună credințăAcum instanța nu numai că a demonstrat că soții Iohannis nu au fost cumpărători de buna credință, dar chiar a subliniat acest aspect în sentința definitivă: „În ceea ce priveşte fondul cauzei, analiza acestuia trebuie să pornească de la cele constatate cu putere de lucru judecat prin decizia civilă nr 33/2005 a Tribunalului Brașov şi anume la împrejurarea că certificatul de moştenitor nr 90/1999 a fost declarat NUL ABSOLUT pe motiv că este fondat pe o cauză ILICITĂ şi s-a emis PRIN FRAUDAREA LEGII. (…) CAUZA ILICITĂ izvorâtă din FRAUDAREA LEGII ce a invalidat certificatul de moștenitor se extinde şi asupra contractului de vânzare-cumpărare subsecvent, terţii, în speţă doar pârâtul KLAUS WERNER JOHANNIS NEFIIND APĂRAT DE PREZUMŢIA DE BUNĂ CREDINŢĂ, faţă de AMPLOAREA OPERAŢIUNII ILICITE rezultată din hotărârile judecătoreşti definitive pronunţate (…) Actul juridic subsecvent, întemeindu-se pe un act juridic INCHEIAT PRIN FRAUDAREA LEGII SI FONDAT PE O CAUZA ILICITA, nu ar putea fi validat prin simpla invocare a bunei credinţe a terţului, mai ales că ACESTA ESTE SOŢUL celeilalte părţi contractante care la rândul său a participat la întocmirea actului nul iniţial.”

Extras din sentința Tribunalului Brașov, rămasă definitivă și irevocabilă.

Extras din sentința Tribunalului Brașov, rămasă definitivă și irevocabilă.

Deci instanța a spus clar în decizia definitivă a Tribunalului Brașov, consfințită ca irevocabilă prin sentința Curții de Apel Brașov, care nu-i convine președintelui, că sunt escroci amândoi, el și nevastă-sa. Soacra, Lăzurca Georgeta, a fost arătată ca escroacă, împreună cu fiică-sa, Iohannis Carmen Georgeta , la celălalt proces, din anul 2005, când s-a pierdut primul imobil, cel din str. G-ral Magheru, nr. 35.» (Fragment din articolul Regele Soare, nemulțumit că Justiția i-a luat o casă și l-a lăsat cu ochii în soare!)

Biblioteca era în curtea fostului cinematograf „Pacea” din Sibiu, în imobilul din str. N. Bălcescu, nr. 29fiind lipită de peretele din spate al librăriei „Mihai Eminescu”. Am fost primul evacuat, în 30 noiembrie 2000.  A fost evacuată și librăria „Mihai Eminescu” de către cei doi soți ticăloși, ca să închirieze spațiul respectiv băncii „Raiffeisen”. În spațiul de unde m-au evacuat pe mine cu biblioteca „Biblion” au făcut o budă publică pentru două terase de pe centru, deci sunt doi căcănari, care au făcut bani din rahat după ce au evacuat o instituție de cultură. Culmea, buda a fost construită de mine, fiindcă în spațiul acela fusese casieria cinematografului „Pacea” și nu avea toaletă.

Iată ce posta pe Facebook impostorul Klaus Werner Iohannis în data de 23 aprilie 2016: „Astăzi este Ziua Internațională a Cărții și a Drepturilor de Autor. În plus, România sărbătorește și Ziua Bibliotecarului. Mi-a plăcut întotdeauna să citesc, iar ca dascăl am încercat să le transmit și elevilor mei dragostea de carte și plăcerea lecturii. Cărțile provoacă tinerele minți, inspiră setea de cunoaștere și contribuie la dezvoltarea sănătoasă a viitoarelor generații. România Educată înseamnă, printre altele, și facilitarea accesului la cărți pentru toți copiii în egală măsură, deoarece doar prin educație putem progresa.”

iohannis-biblioteca

Doamne, ce ipocrit și mincinos este impostorul acesta!

Concret, ce a făcut el, personal, pentru ca tinerii să aibă acces la cărți? Vă spun eu ce: a evacuat o librărie și o biblotecă după ce a luat cu japca  spațiul în care funcționau cele două oaze culturale prin uzul de fals al soției, soacrei și al unui complice decedat ulterior în SUA!

Klaus Iohannis vorbește despre dragoste de cărți? Taman el, care a evacuat librăria „Mihai Eminescu” din casa furată prin uz fals la Sibiu (str.  Nicolae Bălcescu, nr. 29), ca să bage în locul ei banca „Raiffeisen”! Dureros este că a evacuat librăria chiar de ziua lui Mihai Eminescu, pe 15 ianuarie 2001, exact când s-a încheiat „Anul Eminescu”!

El vorbește despre bibliotecari? Tocmai el, cel care a evacuat din acelasi imobil furat de pe str. Balcescu, nr. 29 si biblioteca „Biblion”, în data de 30 noiembrie 2000, singura bibliotecă publică cu capital privat din România la vremea respectivă!?

Cunosc întreaga tărășenie și pot să ofer amănunte fiindcă biblioteca „Biblion” a fost a mea și eram vecin, având un perete comun, cu librăria „Mihai Eminescu”!

Spațiul în care a funcționat biblioteca nu era cu deschidere la stradă și nu era râvnit pentru activități comerciale, așa că iohanusul lacom de bani, după ce a evacuat biblioteca, l-a închiriat pentru scurtă perioadă unui chioșc de dulciuri, după care a fost dat cu destinația WC public pentru două terase de pe str. N. Bălcescu. Culmea este că eu construisem toaleta în acel spaţiu, acolo fiind înainte casieria unui cinematograf, fără grup sanitar! Repet, că poate nu ați înțeles din prima: spaţiul în care am avut eu biblioteca a fost închiriat de Iohannis pentru un W.C., care deserveşte vara două terase-cârciumi de pe stradă.

Aceasta a fost biblioteca „Biblion”, care s-a degradat după ce a transformat-o Iohannis în WC public. Aici era ușa de intrare, a doua ușă duce în pivnița locatarilor de le etaj, cei care tocmai au câștigat definitiv și irevocabil procesul cu proprietarii impostori Iohannis, iar a treia – de lângă rafturile de pe perete – a fost făcută de Iohannis ca să dea direct în toaletă.

Aceasta a fost biblioteca „Biblion”, care s-a degradat după ce a transformat-o Iohannis în WC public. Aici era ușa de intrare, a doua ușă duce în pivnița locatarilor, cei care locuiesc la etajul clădirii și tocmai au câștigat definitiv și irevocabil procesul cu proprietarii impostori Iohannis, iar a treia – de lângă rafturile de pe perete – a fost făcută de Iohannis ca să dea direct în toaletă.

Ușa din imagine a fost adăugată de Iohannis prin spargerea zidului (deși este clădire de patrimoniu și sigur nu a solicitat aviz de la Direcția Județeană pentru Cultură Sibiu) ca să se intre direct din curte în WC-ul construit de mine și care avea acces doar din interior. Iohannis este atât de avar că nici curentul electric nu l-a mai plătit după evacuarea mea, după cum mi-a spus foarte revoltat un amic de la Agenția de Furnizare a Energiei Electrice Sibiu. Rafturile jegoase de alături au fost montate de un comerciant care avea un chioșc de dulciuri în incinta cinematografului „Pacea” și după evacuarea mea a mutat „afacerea” în fostul meu spațiu, dar a abandonat după câteva luni fiindcă nu avea clienți, acolo nefiind vad commercial.

Ușa din imagine a fost adăugată de Iohannis prin spargerea zidului (deși este clădire de patrimoniu și sigur nu a solicitat aviz de la Direcția Județeană pentru Cultură Sibiu) ca să se intre direct din curte în WC-ul construit de mine și care avea acces doar din interior. Iohannis este atât de avar că nici curentul electric nu l-a mai plătit după evacuarea mea, după cum mi-a spus foarte revoltat un amic de la Agenția de Furnizare a Energiei Electrice Sibiu. Rafturile jegoase de alături au fost montate de un comerciant care avea un chioșc de dulciuri în incinta cinematografului „Pacea” și după evacuarea mea a mutat „afacerea” în fostul meu spațiu, dar a abandonat după câteva luni fiindcă nu avea clienți, acolo nefiind vad comercial.

Deci, pot spune fără rezerve că Iohannis Klaus Werner este un căcănar, din moment ce face bani până şi din necesităţile fiziologice ale oamenilor. Acesta-i adevăratul Klaus Iohannis, primarul capitalei culturale europene din anul 2007, acesta-i „omul” care din lăcomie a sacrificat o librărie şi o bibliotecă, înlocuindu-le  cu o bancă şi cu o budă, doar ca să câştige el bani, cât mai mulţi bani!

Biblioteca „Biblion”, prima și singura bibliotecă publică cu capital integral privat din România în acea perioadă (1998 -2000) îmi aparținea. Acel aşezământ cultural fusese patronat de mine și fiica mea. Investisem în amenajarea spaţiului respectiv  care aparținea statului român, eu fiind doar chiriaș, toată averea mea de la vremea respectivă, 10.000 de euro, conform estimării expertului desemnat de instanță, bani pe care nu i-am mai recuperate nici până în ziua de azi! Am fost ruinat de acest individ, pe nedrept, deoarece s-a şi dovedit de instanţă că spaţiul a fost furat de clanul Iohannis  şi cred că aceeaşi reacţie pe care o am eu, ar fi avut-o oricare dintre dumneavoastră, cei care citiți, dacă ar fi rămas sărăcit în urma unor malversaţiuni declanşate de o familie de ticăloși lacomi şi fără scrupule!

Acestea se întâmplau în anul 2000, când Iohannis fusese ales primar pentru prima oară. Biblioteca, numită „Biblion”, ocupa aproximativ 40 de metri pătraţi din imobilul furat de Klaus Iohannis (complice) și participanții direcți, cei care au comis instigarea la fals și uzul de fals: soţia (Carmen Georgeta Iohannis), soacra (Lăzurca Georgeta) şi un alt escroc (Baştea Ioan), stabilit și decedat ulterior în S.U.A.. Toți aceștia au obținut imobilul în cauză (str. N. Bălcescu, nr. 29) și încă unul (str. G-ral. Magheru, nr. 35, pierdut tot în instanță în anul 2005) prin trafic de influenţă şi uz de fals, așa cum am arătat mai sus. Eu demonstrasem toate aceste infracţiuni de atunci, din anul 2000, dar justiţiei române i-au trebuit 16 ani ca să se pronunţe privitor la falsurile prin care escrocii deposedaseră statul român de cele două imobile imense şi ultracentrale. Citiți aici, cu lux de amănunte cum au furat grupul acesta de crimă organizată două imobile masive, ultracentrale, de la statul român: Klaus Iohannis a pierdut în instanţă al doilea imobil obţinut prin uz de fals

Soții Iohannis nu au fost cumpărători de bună-credință pentru simplul motiv că madam Carmen Georgeta Iohannis este colegă de certificat de moștenitor falsificat, cu maică-sa, Lăzurca Georgeta și cu Baștea Ioan, persoana de la care au cumpărat soții Iohannis jumătate din casa de pe str. Nicolae Bălcescu, nr. 29, din Sibiu, după cum puteți constata mai jos. Click pe documente pentru mărire!

Cert.-mostenitor (1)Cert-2.-OKjpg

Acest certificat, pe care apar ambele imobile furate de la statul român – cel str. G-ral Magheru, nr. 35 și celălalt, din str. Nicolae Bălcescu, nr. 29  – a fost anulat din anul 2005 ca fiind eliberat pe bază de acte false! Detalii, explicații și dovezi că soții Iohannis nu au fost cumpărători de bună-credință, ca să înțeleagă până și proștii sau propagandiștii iohanniști din mass-media, aici: Jos fardul, domnule Klaus Iohannis! O dovadă că totul a fost o escrocherie este până și faptul că Baștea și Iohannis nu au făcut niciodată dezmembrarea imobilului, ei fiind proprietari în devălmășie timp de 16 ani. Adică, tu cumperi o jumătate din imobil, dar nu vrei să clarifici care-i jumătatea ta, deși parterul, fiind spațiu comercial ultracentral, are o valoare infinit mai mare decât spațiul locuibil de la etaj!!!

De fapt, toate cele șapte case ale lui Iohannis au fost obținute cu cântec! Prima casă, cea în care locuiesc acum soții Iohannis, a fost cumpărată în anul 1992 cu 75.000 de mărci germane, bani obținuți din trafic de copii. Alta este cumpărată în 1997 de la ILL (fiind chiriași la stat) prin fals în declarații, Klaus Iohannis declarând mincinos pe propria raspundere că nu are alte proprietăți imobiliare, deși avea căsoaia cumpărată în 1992 de la un sas adevărat care a plecat în Germania. În 1999 a luat prin uz de fals în acte cele două case enorme și ultracentrale, despre care am scris mai sus și pe care le-a pierdut în instanță. Altă casă, superbă, ultracentrală și ea, cu grădină și curte foarte mari, unde a fost sediul Gestapo din Sibiu, fiind cumpărată după retrocedare prin mânării ale juriștilor din primărie în 2001, la un an după ce a ajuns primar. Alte două, aflate una lângă alta pe aceeași stradă au fost retrocedate de el în 2007, ca primar, bisericii sale săsești, după care le-a cumpărat în același an la preț de dumping. Efectuați adunarea și o să vedeți că totalul este șapte. Acum a rămas cu cinci. Despre aceste mânării cu imobile scriam în iunie 2014: Klaus Iohannis minte cu neruşinare despre casele sale!

Propagandiștilor iohaniști, care contestă afirmația mea că Iohannis a dat 75.000 de mărci germane pe o casă în anul 1992, motivând că este o sumă uriașă pentru o casă și că sigur nu a dat klausul atât pentru o casă, le ofer  declarația împricinatului! Chiar idolul lor a spus asta în proba video pe care o prezint mai jos: „Casa a costat, la vremea respectiva, 70.000 de marci. Foarte ieftin!” Eu știam de 75.000 de mărci, dar ce mai conteză 5.000 de mărci în sus sau în jos la valoarea lui Klaus? Atâta doar că Iohannis minte și aici ca de obicei, cu „foarte ieftin”, fiindcă 70.000 de mărci era o sumă enormă în anul 1992, echivalentul a zece mașini Dacia 1300 la preț de magazin.Tot în această probă video, spune și de apartamentul din str. Pedagogilor, cumpărat de la stat ilegal în anul 1997 pe Legea 112 /1995, el fiind chiriaș acolo anterior cumpărării prin fals în declarații! În anul 1997 a declarat mincinos în scris – conform Legii 112 /1995, care nu permitea achiziţionarea unei locuinţe din fondul locativ al statului, dacă locatarul chiriaş avea alte proprietăți imobiliare și obliga chiriașul să dea o declarație pe propria răspundere că nu deține alt spațiu în proprietate! – că nu are alt spațiu locativ în proprietate, deși avea căsoiul cumpărat în 1992 cu 70.000 de mărci, cum spune chiar el cu gurița lui! Concluzia: apartamentul din strada Pedagogilor a fost cumpărat în anul 1997 pe Legea 112/1995 prin fals în declaraţii!

Uitați aici dovada video cu afirmațiile klausului despre costul casei cumpărate în mărci și despre cealată, cumpărată de la stat prin fals în declarații:

Da, de la lăcomia familiei Iohannis și apetența pentru casele altora a pornit  conflictul dintre mine şi acest personaj hrăpăreț şi corupt! De la acel spaţiu furat de la statul român, unde eu eram doar chiriaş şi desfăşuram o activitate utilă, generoasă şi altruistă în folosul comunităţii pe banii mei. Abonamentul lunar la bibliotecă era 10 lei, iar un bilet la film – încă mai funcționa cinematograful „Pacea” – era 15 lei. Banii de pe abonamente nu acopereau chiria, lumina, gazul și telefonul, așa că trebuia să vin lunar cu  bani de acasă. Şi, pentru că tot mă atacau unii suporteri ai idolului umflat artificial, cu pompa, întrebând pe internet, la comentariile unor ziare sibiene, „ce a făcut Marinescu pentru Sibiu?” faţă de Iohannis, care „uite, a făcut ceva, se vede!”, am să explic acum!

Măi, oameni buni, eu nu prea văd nimic la capitolul realizări, observ doar că a distrus farmecul Sibiului, transformându-i pieţele pline de verdeaţă altădată în nişte deşerturi pietrificate, care seamănă cu platourile lagărelor naziste de exterminare (Piaţa Mare şi Piaţa Gării), mai văd cum se deteriorează tot ceea ce „a renovat” de mântuială, dar pe bani mulţi! Oricum, indiferent de ce a făcut sau nu a făcut Iohannis, acolo au fost bani de la buget, nu din economiile personale ale primarului. Pe când eu am făcut o bibliotecă publică, pe care am pus-o la dispoziţia comunităţii, pe banii mei personali! În plus, eu aduceam bani la buget, prin impozitele pe care le plăteam ca să funcţionez cu o activitate culturală, în timp ce Iohannis a furat bani de la buget, chiar folosindu-se de activităţile culturale derulate în anul 2007, când cu capitala culturală a Europei, bani cu care și-a răsplătit slugile și aparatul de propagandă, inclusiv „culturnici” de calibru național, printre care o serie de impostori, inclusiv Sergiu Nistor, acum consilier cultural prezidențial: IMBOGĂŢIŢII CAPITALEI CULTURALE EUROPENE SIBIU 2007. Cam astea sunt diferenţele! Vă las pe dumneavoastră să judecaţi, cine ce a făcut. Pe cei care, încă, mai judecaţi… cu propriile minţi!

Ce mai spune, chipurile Iohannis personal, pe pagina lui de Facebook?„Mi-a plăcut întotdeauna să citesc, iar ca dascăl am încercat să le transmit și elevilor mei dragostea de carte și plăcerea lecturii.” Ce spui, Franz, că ți-a plăcut să citești? Fugi, bă, de aici, că tu în afară de cărțile de poker nu ai citit nimic, se vede dupa vocabularul sărăcăcios pe care-l ai si exprimarea ta scremută, ca a unui elev de la școală ajutătoare!  Ca fapt divers, un cititor pasionat nu citește în picioare și rezemat de tejghea ca un bețiv într-un bar.

iohannis-citind

Asta comenta și un cetățean pe pagina de Facebook a președintelui. Dorelian Bellu: „Poate c-aţi citit, dar nu cărţi. Aveţi un vocabular de max 100-120 de cuvinte. Tot ce vă iese pe gură e lemn curat, omul aude de la dvs. doar clişee peste clişee, nicio contribuţie personală, nimic trecut prin filtrul unei judecăţi autentice, mature. Sunteţi anchilozat la minte şi folosiţi cuvintele nu ca să transmiteţi ceva, ci doar pentru eschivă. Tipic celui care vrea să ascundă o realitate. Nu mai spun de felul în care vă ambalaţi mesajele, de cum recitaţi, de intonaţia chinuită, de cum puneţi accentul pe aer, doar ca să lăsaţi impresia că vorbele dvs. conţin şi lucruri importante.”

Eu mă tot minunez și mă întreb cum naiba a fost acest individ profesor si cum a predat, fiindcă eu, unul, nu am cunoscut nici un profesor așa redus ca el, indiferent de materia predată! Până și profesorii mei de sport au fost mai isteți și mai culți decât „Einstein” ăsta din Sibiu.

 

                                                                            * * *

 

Au trecut 18 ani de la evacuarea mea, iar justiției i-au trebuit 19 ani ca să dovedească evidența că soții Iohannis sunt proprietari impostori și că ambele imobile masive și ultracentrale au fost obținute fraudulos, prin fals și uz de fals. Eu, cel care arătasem public din anul 2000 că imobilele fuseseră furate, cu aceleași dovezi cu care a motivat ulterior și  Justiția sentințele privind sustragerea celor două case, am pierdut mulți bani, nu doar cei 10.000 de euro investiți în renovarea spațiului pentru bibliotecă, mi-am pierdut ani din viață prin instanțe, am pierdut mai mult de jumătate din cărțile depozitate prin diverse locuri publice după evacuare, unele fiind deosebit de valoroase prin vechime, inclusiv un posibil incunabul și mi-am pierdut sănătatea. Am devenit un paria al Sibiului fiindcă îndrăznisem să-l critic pe cel care SRI și presa locală îl transformaseră într-un idol, chipul cioplit la care se prosternau o parte semnificativă dintre sibieni, am fost hăituit, s-au pus recompense pe capul meu, a trebuit să accept plecarea copiilor mei din țară pentru siguranța lor și am suferit enorm.

Totuși, datorită timpului scurs, acele suferințe s-au mai estompat, „rănile sufletului” s-au cicatrizat, dar sunt alte fapte săvârșite de Klaus Werner Iohannis pe care nu le pot ierta, descoperite de mine ca jurnalist de investigații – culmea, datorită lui Iohannis care m-am transformat volens-nolens din bibliotecar în ziarist  –, adică am revenit la prima mea profesie de după revoluție, pe care o abandonasem după nici măcar un an de scris la revista „Baricada” și la câteva ziare sibiene.

Ca bibliotecar, aflasem despre activitatea lui Iohannis ca traficant de copii, în aprilie 2000, deci la zece ani după primele vânzări umane derulate de familia Iohannis. Mi-a fost pus atunci la dispoziţie un ziar, „Ziua de Ardeal”, apărut cu trei ani înainte, în care ziaristul Dan Tapalagă scria, negru pe alb, despre implicarea cuplului de profesori Iohannis în adopţii de copii din comuna Răşinari, judeţul Sibiu, pentru o familie de cetăţeni canadieni şi unde era emisă ipoteza că acei copii au devenit „piese de schimb” în bănci de organe, conform informațiilor de la un preot român din Canada. Cei trei copii rămăseseră orfani în urma uciderii mamei de către soţul ei, acesta sinucigându-se după actul necugetat comis la beţie. Lor li s-a mai adăugat, pe aceeași decizie a instanței de adopție și o fetiță din flori a unei fete din județul Sibiu. Nu am crezut tot ceea ce am citit, aşa cum nu cred nici astăzi tot ceea ce citesc sau văd la televizor, nefiind o persoană uşor de convins sau manipulat, aşa că am întreprins propriile mele cercetări legat de acest caz. Astfel, am luat legătura cu bunicii fraţilor Iliuţ, cei trei orfani pomeniţi în articolul lui Tapalagă, iar pe Maria Iliuţ am prezentat-o presei sibiene într-o conferinţă de presă organizată la biblioteca pentru care mă luptam, pe vremea aceea, cu străşnicie. Menţionez că încă nu fondasem revista „Justiţiarul”. Doar după câteva luni, mai precis în septembrie 2000 a apărut primul număr al revistei, creată de mine în scopul de a apăra acea bibliotecă. Ulterior, după ce am fost evacuat printr-o sentinţă nedreaptă şi abuzivă a Curţii de Apel Alba Iulia, „Justiţiarul” s-a transformat dintr-o „armă” defensivă în una ofensivă, luptând făţiş nu doar împotriva lui Iohannis, ci împotriva întregului sistem corupt din ţara noastră, datorită căruia trăim noi, majoritatea românilor, în sărăcie. Am pus această publicaţie la dispoziţia cetăţenilor oropsiţi, a celor deveniţi şi ei victime, aidoma mie, ale unei justiţii corupte, aflate nu în slujba cetăţenilor, ci a infractorilor! De aceea am şi ales acest nume sugestiv: JUSTIŢIARUL.

Nu i-am acuzat niciodată pe soții Iohannis de implicarea în trafic de organe, asta a făcut-o Dan Tapălagă, pupincuristul actual al cuplului presidențial – sau pestilențial? – eu i-am acuzat de implicare în crima organizată prin participarea la trafic internațional de carne vie/copii, acuzație pe care mi-o mențin în continuare, indiferent dacă acei copii, acum oameni în toată firea, trăiesc sau nu! Citiți aici: Este incontestabilă implicarea lui Klaus Werner Iohannis în traficul internaţional de copii!

Mai târziu, ca jurnalist de investigații, am descoperit implicare lui Klaus Iohannis nu doar în mafia imobiliară sibiană a retrocedărilor frauduloase, unde era „ capo di tutti capi”, dar și jefuirea statului român prin declararea FDGR-ului, al cărui președinte era Iohannis, ca succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German.

Nucleul mafiei imobliare a retrocedărilor la Sibiu a luat ființă când cu cele două imobile foarte mari și ultracentrale din Sibiu (str. G-ral Magheru, nr. 35 și str. N. Bălcescu, nr. 29) subtilizate de familia Iohannis și complicele Baștea Ioan în anul 1999, când Klaus Werner nu era încă primar. Acest grup de crimă organizată s-a consolidat imediat după anul 2000, când a ajuns Iohannis primar și a avut în mână „pâinea” imobiliară a statului (imobilele proprietate ale statului administrate de S. C. Urbana, subordonată Primăriei Sibiu) și „cuțitul” revendicărilor mincinoase puse la cale de întreaga bandă. Iată-i și componența: Iohannis Klaus Werner (primarul Sibiului la vremea respectivă), Suciu Dorin (avocat, a fost 26 de ani la conducerea Baroului Sibiu ca decan şi apoi prodecan și fost vicepreşedinte al Uniunii Naţionale a Barourilor din România), Bucşa Radu Gabriel (notar, fost președinte al Camerei Notarilor Publici Alba Iulia în perioada 1995-1998), Nicola Iordan (secretar al Primăriei Sibiu la vremea respectivă), Nistor Dorin (șeful serviciului juridic din Primăria Sibiu atunci, avansat secretar al primăriei acum) și alți câțiva cu roluri minore pe post de trepăduși.

Mafia respectivă a sustras statului român zeci de imobile valoroase prin retrocedări frauduloase bazate pe documente false, moștenitori inventați și acte măsluite. Există probe suficiente fiind vorba de un dosar instrumentat timp de un an de Poliția sibiană și Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia. Aceste probe se regăsesc în dosarul nr. 270/P/2006 de la DNA, dosar inițiat de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, solicitat imperativ de biroul central DIICOT București, deoarece depășea sfera de competență a unui parchet teritorial din cauza prejudiciului enorm cauzat statului român și ajuns în final la D.N.A.-ul condus de Daniel Morar la acea vreme. Aici au fost nevoie de trei ani pentru ca procurorii controversați Claudia Mihaela Roșu și Doru Florin Țuluș (amanți, deveniți ulterior soț și soție prin căsătorie) să-şi decline și ei competenţa, dar după ce au scos făptașii nevinovați în ciuda probelor copleșitoare şi să retrimită dosarul frumos periat înapoi la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, de unde şi plecase iniţial acest dosar. Vă prezint și o adresă de la DNA destinată mie personal despre cele două dosare penale ale lui Iohannis Klaus Werner de la DNA, îngropate de renumitul procuror Doru Țuluș și amanta sa, procuroara Claudia Mihaela Roșu, devenită ulterior soție. Click pe imagini pentru mărire!

dna 1dna 2

Despre cele două dosare de la DNA  din facsimilele de mai sus pot să vă dau relații fiindcă am fost audiat în ambele și am dat declarații ca mator (dosar 270/P/2006) și ca reclamant (dosar 5/P/2007). Primul este despre mafia retrocedărilor frauduloase de la Sibiu condusă de Klaus Iohannis – altele decât retrocedările către FDGR-ul condus tot de Klaus Iohannis și declarat ca succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German în anul 2007, iar al doilea conține furtul celor două imobile ultracentrale (str. G-ral Magheru, nr. 35 și str. N. Bălcescu, nr. 29) prin uz de fals, comis de către Iohannis Carmen Georgeta, maică-sa, Lăzurcă Georgeta și complicele Baștea Ioan. Așa cum scrie chiar în adresă, scoaterea de sub urmărirea penală a persoanelor cercetate s-a dispus prin Ordonanța nr. 270/P/2009 din 24.09.2009. Faptul că cei doi procurori, Țuluș și Roșu, cuplați – atât la serviciu, cât și în dormitor – au comunicat această soluție abia în data de 12 mai 2010, după o jumătate de an de la data emiterii, denotă lipsa de seriozitate și profesionalism a acestora, dacă nu chiar aceleași tendințe de tergiversare și mușamalizare, dovedite și în cercetarea penală a mafiei imobiliare de la Sibiu, condusă de Klaus Werner Iohannis. Cercetare penală pe care au lungit-o timp de trei ani (!!!), din anul 2006 până în 2009, special ca pedepsele pentru unele dintre fapte să se prescrie datorită trecerii timpului!

Dat afară de la DNA de către la fel de controversata Kovesi, procurorul Doru Țuluș este cel care împreună cu colega și amanta sa, procurorul Claudia Roșu, l-au scos basma curată pe Iohannis și restul complicilor făptuitori în două dosare penale privind mafia imobiliară sibiană, condusă de însuși primarul de atunci al Sibiului, la ordinul lui Traian Băsescu.

Să vă spun și motivul pentru care Țuluș cel nărăvaș l-a protejat în final pe Klaus Werner Iohannis, scoțându-l basma curată! Intenţia primarului sibian de a candida la preşedinţia României nu a fost din anul 2014 și nici din 2013 când l-a adus Crin Antonescu –  la ordin!  –  în PNL, ea este mai veche, fiind lansată din vara anului 2007, la întâlnirea Clubului Economic German din Transilvania (alcătuit din oameni de afaceri germani, austrieci, luxemburghezi și olandezi, toți masoni), care a avut loc în comuna Biertan din judeţul Sibiu. Atunci s-a stabilit ca primarul sibian să participe ca independent la alegerile din 2009 cu sloganul electoral: „Pentru ca România să arăte ca Sibiul!”. Însă Traian Băsescu, informat fiind de SRI-ul care juca la două capete, le-a tăiat nemţilor entuziasmul, fluturând cele două dosare penale ale lui Iohannis de la DNA, unul cu cele două case furate de familia Iohannis prin uz de fals și celălalt cu mafia retrocedărilor imobiliare de la Sibiu, condusă de primarul Iohannis! Amenințat cu pușcăria, primarul sibian a cedat șantajului și a renunțat la depunerea candidaturii. Băsescu s-a ținut de cuvânt, ca între „penali” și, după ce s-a închis lista candidaturilor la alegerile prezidențiale din anul 2009, hopa și procurorul Țuluș și amanta lui de atunci, procuror Claudia Roșu (subalterna devenită ulterior soție), cu NUP-urile lor salvatoare din data de 24 octombrie 2009! Detalii aici: Klaus Iohannis a fost protejat de procurorii care trebuiau să-l ancheteze!

Unul dintre clienții principali ai mafiei retrocedărilor din Sibiu a fost agentul de influență german Braune Stephan Max Johannes pe care-l regăsiți în adresa DNA-ului fiind și el cercetat în dosarul 270/P/2006, după cum se poate constata în cele două facsimile de mai sus, pe pagina doi, chiar la finalul frazei de încheiere. Acest rechin imobiliar este un agent german sosit în România imediat după evenimentele din decembrie 1989, în anul 1990 sub acoperirea de „om de afaceri” pârlit, îmbarcat într-un „Trabant” și cu sandale în picioare. A devenit unul dintre cei mai bogați oameni din Sibiu, și-a luat cetățenie română, a intrat în politică și a ajuns vicepreședinte la PNL Sibiu. Detalii aici: Stephan Max Johannes Braune – agent secret, mason și șacal imobiliar

 

                                                                            * * *

 

Respectând ordinea cronologică a infracțiunilor, ajungem la retrocedările imobiliare criminale către Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) condus de președintele Klaus Werner Iohasnnis care era și primarul Sibiului, declarat în instanță, la Judecătoria Sibiu, ca succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien), desfiinţată de regele Mihai prin Decretul – Lege nr. 485, din 7 octombrie 1944.

«În vara anului 2010 am aflat de la un procuror sibian despre incredibila Sentinţă civilă nr. 2790, din 28 mai 2007, emisă cu iresponsabilitate  de către judecătoarea Maria Morar de la Judecătoria Sibiu, la Dosarul nr. 1672/306/2007. Această judecătoare  –  incompetentă, coruptă, carieristă sau câte puţin din fiecare?  –  a declarat oficial Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Werner Iohannis (concomitent și primar al municipiului Sibiu)  ca „succesor în drepturi” al organizației hitleriste Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien), desfiinţată prin Decretul – Lege nr. 485, din 7 octombrie 1944, emis de regele Mihai! Astfel, judecătoarea Maria Morar i-a tras una cu drapelul nazist în cap bătrânului ex-rege Mihai.

Iresponsabila judecătoare Maria Morar a nesocotit până şi Constituţia României, care prevede la art. 11 – Dreptul internațional și dreptul intern, alin. (1): „Statul român se obligă să îndeplinească întocmai şi cu bună-credinţă obligaţiile ce-i revin din tratatele la care este parte” Judecătoarea Maria Morar a călcat în picioare Tratatul de pace, semnat de România la Paris în 10 februarie 1947, care prevedea la articolul 5: „Româniacare în conformitate cu Convenţiunea de armistiţiu a luat măsuri pentru dizolvarea tuturor organizaţiilor de tip fascist pe teritoriul român, fie ele politice, fie militare sau paramilitare, precum şi alte organizaţiuni făcând o propagandă ostilă Uniunii Sovietice sau oricăreia dintre celelalte Naţiuni Unite, nu va îngădui în viitor existenţa şi activitatea unor organizaţiuni de această natură care au drept scop lipsirea poporului de drepturile sale democratice”.  Judecătoarea Maria Morar a tras un scuipat gros și pe Convenţia de Armistiţiu din 12 septembrie 1944. Statul român a fost parte semnatară a Convenţiei de Armistiţiu, care prevedea, la articolul 15, dizolvarea organizaţiilor pro-hitleriste de pe teritoriul românesc! Citez articolul 15 din Convenţia  de Armistiţiu: Guvernul român se obligă să dizolve imediat toate organizaţiile prohitleriste de tip fascist aflate pe teritoriul românesc, atât cele politice, militare sau paramilitare, cât şi orice alte organizaţii care au desfăşurat propagandă ostilă Naţiunilor Unite şi în special Uniunii Sovietice, nepermițând în viitor existenţa unor astfel de organizaţii. Atenție, semnatarii Convenției au fost prevăzători și cu viitorul, parcă anticipând apariția neonaziștilor, după cum se vede din formularea  din finalul articolului 15: „nepermițând în viitor existenţa unor astfel de organizaţii”!  Ca urmare a Convenţiei de Armistiţiu din 12 septembrie 1944, Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien) a fost dizolvat prin Decretul – Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944 semnat de regele Mihai! Pentru informarea doamnei judecător şi pentru cultura sa generală, chiar Convenţia de Armistiţiu a fost cea care l-a obligat pe regele Mihai să emită respectivul decret-lege.

justitiarul_1

În data de 12 iulie 2010, am scris primul articol despre această ticăloșie comisă de FDGR-ul lui Klaus Iohannis, cu implicarea directă a acestuia prin abuz în serviciu (ca primar) și conflict de interese (primar și președinte FDGR concomitent) și cu participarea judecătoarei Maria MorarForumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Iohannis, se declară oficial continuatorul partidului nazist din al Doilea Război Mondial. Articolul respectiv a fost publicat în ediția tipărită din 15 iulie 2010. (…)

Dată fiind valoarea enormă a imobilelor furate efectiv de la statul român – adică de la noi toți! – de către FDGR și Biserica Evanghelică, aceste fapte se încadreză la grave prejudicii aduse României și trădarea interesului național.

Ca să vă dați seama de amploarea retrocedărilor unor imobile care adăpostesc unități de învățământ către Biserica Evanghelică C.A., unde statul român plătește etnicilor germani chirie pentru educația copiilor, cu mențiune că unele dintre aceste clădiri au fost construite pe vremea comuniștilor și nu au avut cum să aparțină bisericii sașilor, dar aceștia revendică terenul pe care se află respectivele imobile, iată o listă cu retrocedările școlilor și grădinițelor din județul Sibiu, fără numărul copleșitor de licee revendicate și deja retrocedate!!! Click pe imaginile următoare pentru mărire!

lista_retrocedari_1lista_retrocedari_2

Biserica Evanghelică aparține comunității germane și şi-a dat mâna cu partidul nazist în data de 11 august 1942. Atunci s-a semnat Convenţia Generală privind Reglementarea Relaţiei dintre Biserica Evanghelică de Confesiune Augsburgiană (C.A.) şi Etnicii Germani din România, prin care s-a hotărât trecerea averii bisericii la Grupul Etnic German. Clik pe documente pentru mărire!

Conventie-biserica-evanghelica1Conventie-biserica-evanghelica2

Deci și retrocedările către Biserica Evanghelică C.A. s-au făcut tot pe baza succesiunii după Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien), biserica în cauză fiind a comunității săsești reprezentată de FDGR!

Oricare partid, O.N.G., poltician, jurnalist sau chiar simplu cetățean poate să înainteze plângere penală împotriva Forumului Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), ca succesor al organizației naziste Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien) și împotriva președintelui Klaus Werner Iohannis, după modelul plângerii mele penale redată mai sus, la care poate adăuga și capetele suplimentare de acuzare: conflict de interese și abuz în serviciu, ultimul fiind imposibil să fie dezincriminat, având în vedere amploarea fraudei prin care a fost prejudiciat statul român. După câte că primarul Klaus Werner Iohannis i-a retrocedat președintelui FDGR, același Klaus Werner Iohannis, bunuri ale statului român pe care-l reprezenta, primarul Klaus Werner Iohannis nici măcar nu a binevoit să apere în instanță statul român, doar a trimis o întâmpinare că lasă la latitudinea instanței să hotărească. Mai mult, Klaus Werner Iohannis, ca primar, nici nu a atacat sentința Judecătoriei Sibiu prin care FDGR-ul condus de el a fost declarat oficial succesor al organizației fasciste Grupul Etnic German, deși era obligat de fișa postului de primar, ceea ce reprezintă o sfidare a legilor și a bunului simț.» (Fragmente din articolul „Justițiarul”, prima publicație care a scris despre reactivarea organizației hitleriste Grupul Etnic German de către Klaus Werner Iohnnis!)

Prin retrocedări ticăloase și fără temei legal, sibienii au fost scoși din locuințe în favoarea unor cetățeni germani (despăgubiți initial de două ori pentru locuințele la care au renunțat în urma emigrării în Germania) sau a unor falși moștenitori, de aici sau de aiurea, ai unor decedați fără urmași. FDGR (succesor declarat al organizației hitleriste Grupul Etnic German: Jaf imobiliar la Sibiu, retrocedări ilegale către FDGR, succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German) și biserica evanghelică au revendicat abuziv și au căpătat de la fostul primar Iohannis Klaus Werner (președinte FDGR și credincios evanghelic) nu doar locuințe, ci și licee, școli și grădinițe de unde copiii românilor au fost evacuați sau primăria nemțească plătește acum, din banii românilor, chirii exorbitante către organizația lor etnică (FDGR). La fel s-a întâmplat cu Filarmonica, sala cu cea mai bună acustică din municipiul Sibiu, revendicată de sași și transformată în restaurantul „Hermania” și la fel a fost retrocedat Căminul de bătrâni din str. George Coșbuc, iar acum Primăria Sibiu, condusă de sași, plătește lunar o chirie mare, din banii românilor contribuabili, către FDGR-ul lor, al sașilor. Aceiași sași, hrăpăreți și necinstiți, au fost și vor fi votați în continuare de o populație îndobitocită prin niște lozinci de doi bani și mituri locale expirate despre hărnicia și cinstea sașilor. Ăia cinstiți și harnici au emigrat, aici au rămas, după 1990, doar bătrânii, lichelele oportuniste, puturoșii și escrocii!

Probabil că mulți se întreabă cum de a rezistat atâta timp ca primar Iohannis, după multele sale abuzuri, de care oricum majoritatea sibienilor habar nu aveau, deoarece mașina de propaganda și dezinformare, creată de primarul veșnic, în colaborare cu mass-media locală, funcționa ireproșabil. Am să încerc, totuși, să fac puțină lumină și în ceea ce privește succesul garantat al sasului din patru în patru ani.

Populația municipiului Sibiului la ultimul recensământ (2011): 147.245 locuitori, din care germani 1.561, adică 1,06 % din totalul populației.

Populația municipiului Sibiu după etnii. Click pe imagine pentru mărire!

Populația municipiului Sibiu după etnii. Click pe imagine pentru mărire!

Consilieri  sași (FDGR) în Consiliul Local Sibiu, azi: 12, dintr-un total de 23. Deci, 52,17 %, ei au puterea decizională fiind majoritari! Așa a fost începând cu anul 2004, din al doilea mandat iohannisian. Vârful majorități germane în Consiliul Local Sibiu a fost atins în mandatul 2004-2008, când FDGR a avut  16 consilieri din totalul de 23, adică 69,57 %! Mă abțin să mai comentez, doar mă gândesc la cât trebuie să fii de lipsit de un minim instinct de conservare încât să-ți încredințezi soarta ta și a copiilor tăi unora străini de neamul tău? Mai ales că, într-un trecut nu chiar atât de îndepărtat, strămoșii tăi au fost uciși, exploatați și batjocoriți de către strămoșii lor! (Citiți aici ca să vă convingeți: Propaganda mincinoasă despre armonia dintre sași și români este departe de adevărul istoric)

Bine, trec și peste prezența foarte scăzută la vot de la alegerile local, între 30 și 35 %,  unde votau disciplinați cu FDGR-ul toți  angajațiii din aparatul mamut al primăriei și societățile comerciale subordonate, împreună cu familiile lor, ceea ce reprezenta cam 1/3 din cetățenii cu drept de vot, suficient să asigure victoria confortabilă a alogenilor din cauza indiferenței celorlalți sibieni, care nu se prezentau la urne.

Nu pot să trec însă peste prima intervenţie directă a Germaniei în politica românească şi primul amestec în treburile interne ale României. Acestea s-au produs în anul 2000, când Otto Schily, ministrul de interne al Germaniei la vremea respectivă, a vizitat Sibiul, înainte cu o săptămână de prima candidatură a lui Klaus Werner Iohannis. Atunci Schily a avut o întrevedere secretă cu colonelul Nechifor Ignat, şeful SRI Sibiu, întâlnire bisată și la alegerile din 2004. Urmarea? Iohannis a ieşit primar în primele două mandate, iar la scurt timp Ignat a fost avansat în grad (general de brigadă) şi mutat în structura centrală de la Bucureşti, devenind şef de direcţie în S.R.I. la nivel national. Apoi a urmat acapararea orașului de către sași „pas cu pas” – vorba sasului suprem – și transformarea Sibiului nostru în Hermannstadt-ul lor.

Nu puteau să lipsească idioții, că doar și ei au drept de vot! Vă spun o scurtă povestioară, relevantă pentru prostia unora dintre concetățenii mei sibieni. În preajma alegerilor locale din anul 2012, eram în Piața Cibin din Sibiu pentru cumpărături împreună cu nevastă-mea. Când să ieșim din piață, se întâlnește soția cu un fost coleg de serviciu, de la „13 Decembrie”  –  o fostă întreprindere de succes, cu produse de marochinărie exportate în SUA pe vremea lui Ceaușescu, pusă „pe butuci” imediat după „revoluție” –  și o pune dracu’ să-l întrebe, din politețe, ce mai face. Mai bine ne-am fi văzut de drum. Ăla, încruntat, spune că e necăjit, are procese prin instanță, au revendicat sașii locuința lui din Piața Mică, nu mai țin minte care dintre sași, biserica evanghelică sau FDGR-ul și probabil că va fi evacuat, deja două familii din imobil au fost aruncate în stradă. Ca să schimbe subiectul, fiindcă se vedea că omul suferea intens, nevastă-mea îl întreabă cu cine votează, fiindcă peste câteva zile erau alegerile locale. Ăla, se luminează la  față și zice: „Cu Iohannis și FDGR!”. Deci, prostălăul vota taman cu ăia care-l dădeau afară din casă! Era să fac infarct de uimire și abia am apucat să-i bolborosesc soției printre dinți: „Hai să ne cărăm rapid, poate tembelismul ăstuia este contagios.”, în timp ce o luasem la trap și o împingeam spre locul unde parcasem mașina.

Dezvăluirile făcute de mine despre misiunile „sasului” în România, primite direct de la Vaterland, au fost sintetizate aici: Klaus Werner Iohannis și Filiera Germană. Despre trădătorii de țară care l-au săltat pe Iohannis pe cai mari aici: SRI, agenți de influență din mass-media, liberali falși și antiromânism.

Toate aceste dezvăluiri, precum și altele referitoare la „Sfântul Klaus cel Mare”, demarate din anul 2000 în paginile revistei „Justițiarul”, nu puteau să rămână nepedepsite de unitățile de forță ale sistemului represiv din care face parte Klaus Iohannis!

Am fost permanent atacat de presa de propagandă iohannistă și de postaci profesioniști (numiți și trolli), pe internet, ca să fiu compromis și credibilitatea mea să scadă, acuza principală fiind standardizată: „Marinescu, securistul”. Iată și o replică la eforturile conjugate al ticăloșilor pentru a mă înfiera ca fiind „colaborator al Securității”: Adevărul despre mascarada „Jurnalistul Marius Albin Marinescu a fost declarat colaborator al Securității”.

Asta cu Securitatea este pe lângă alte texte „clasice” ca „Marinescu este bețiv”, deși nu am mai pus picătură de alcool în gură din secolul trecut, mai precis din luna iulie a anului 1999 și conduc un Centru de recuperare pentru dependenții de alcool și droguri sau „Marinescu e nebun”, cu toate că sunt posesor de permise de port-armă și de conducere auto.

Imbecilii din propaganda sistemului, inclusiv cei din serviciile secrete care au ca misiune supravegherea internetului și anihilarea adversarilor statului paralel („deep state”), trăiesc împăcați cu gândul că discreditează definitiv persoana incomodă, dacă atacă un jurnalist de investigații care face dezvăluiri despre un politician corupt, acuzându-l pe gazetar, în lipsă de argumente pentru disculparea coruptului, de diverse vinovății inventate sau reale, dar care oricum nu au nici o legătură cu cazul în speță. Este o tehnică de manipulare cunoscută sub denumirea „atacă mesagerul”. Cel care trebuie anihilat, ziaristul incomod, este asociat cu ipostaze condamnate de societate sau lipsite de onorabilitate: „turnător la Securitate”, „nebun”, „bețiv”, „rasist”, „xenofob”, „fanatic religios” și altele pentru discreditare și ridiculizare. Oamenii se vor teme să-și manifeste susținerea și încrederea față de o persoană atacată cu astfel de acuze, de frică să nu fie și ei etichetați la fel!

Armata de lichele calomniatoare își face simțită prezența mai ales atunci când sunt publicate materiale, scrise de mine, care conțin ticăloșiile comise de Klaus Iohannis și onor consoarta sa. Ba, mai mult, unii dintre postaci plusează, cică am fost „turnător” la Securitate, deși nu există nicăieri o sentință judecătorească care să constate calitatea mea de informator!

Am fost declarat colaborator al Securității de Curtea de Apel București, în urma unui simulacru de proces explicat pe larg în link-ul de mai sus, pe baza unui un angajament semnat de mine prin care-i puneam locuința la dispoziția unui prieten, ofițer de contrainformații – contraspionaj, ca înțeleagă si postacii tâmpiți că nu avea legătură cu turnătoria, cu delațiunea ordinara! – pentru întâlnirile sale cu sursele lui de informații. Acel prieten nici măcar nu a folosit locuința, mi-a spus că-i trebuie angajamentul ca să-și justifice solda, ca să vadă șefii lui că are activitate. Din partea mea, putea să o și folosească, fiindcă nu mă deranja să lupte cineva împotriva spionilor, dușmanilor României, din casa mea! Și dacă chiar aș fi fost „securiciul-securicilor”, care-i problema? Asta l-ar disculpa pe Iohannis, l-ar face mai puțin vinovat? Nu ar mai fi valabile dovezile indubitabile prezentate de mine privind mârșăviile comise de Iohannis sau el devine mai puțin ticălos fiindcă eu am fost declarat „securist-șef”? Terminați cu prostiile!

N-am turnat pe nimeni, n-am supravegheat pe nimeni, nu am scris note informative pentru Securitate sau alt serviciu secret din România sau de aiurea! Dimpotrivă, eu eram cel pârât pe vremea comuniștilor fiindcă am fost întotdeauna un rebel care refuza să se integreze în turma celor supuși, la fel cum sunt și acum. Dar acum puteți să mă faceți și „securist” pentru că încerc prin umilele mele mijloace să asigur SECURITATEA ȘI INTEGRITATEA acestei țări, pe care voi o vreți dezmembrată, trădătorilor și ticăloșilor!

Așa cum am spus mai sus, relele pe care mi le-a făcut Klaus Iohannis mie, personal, sunt vechi și „rănile” cauzate s-au „cicatrizat”. Ca un bun samaritean, care și-a pus de mai multe ori bunurile personale la dispoziția comunității, pot ierta ticăloșiile cărora le-am căzut victimă… Dar, vânzare copiilor români, trădarea și jefuirea țării nu le pot ierta, Herr Iohannis!

                                                                                                                Marius Albin MARINESCU

PS: Îi desfid pe toți propagandiștii iohanniști, trompetele din mass-media mai mult sau mai puțin acoperite, serviciile secrete autohtone și străine care l-au promovat pe impostorul acesta ca Gauleiter peste colonia România și-l ocrotesc în continuare, sioniștii și masonii care-l sprijină la ordin și pe toți cei cu creierele spălate care mă vor înjura, fără să gândească și fără să analizeze toate dovezile prezentate de mine în acest material și în linkurile anexe, fiindcă ei chiar cred prostește că impostorul Klaus Werner Iohannis este un om cinstit și patriot.

 

 

 

 

11 Comments

 1. E un soi de cabala a ticalosilor: cu cat sunt mai dezaxati, mai inumani, cu “bube” mai evidente, cu atat sunt mai doriti in frunte bucatelor! Acum, cand i-am cunoscut pe sefii occidentului dezvoltat, cand am vazut ca tot ce-i leaga reprezinta vicii, imoralitate, cinism, minciuna, ipocrizie si lipsa copiilor, sunt sigur ca Iohanis se califica pentru sefia Consiliului Europei! Ca si Ciolos, la vremea lui si tot in folosul altora…

 2. Lucian G. Onea

  Deci tu ai avut un conflict cu Iohannis. Cum naiba sa fii tu obiectiv in situatia asta?
  Se aduna toate oile pe aici si behaie in cor la mizeriile pe care tu le scrii.

  • justitiarul

   Băi, tu ești Lucian Onea, impostorul ăla care a ajuns procuror-șef la DNA Ploiești? După gândirea rudimentară se pare că da! Pun pariu că în arhisuficiența ta de sfertodoct nu ai avut răbdare să citești întreg articolul. Dacă-l citeai, ai fi văzut că la tot ceea ce am scris despre celălalt impostor, recte Klaus Iohannis, am prezentat dovezi. Dacă nu existau probele prezentate de mine, acum ți-aș fi răspuns din penitenciar, unde trebuia să mă aflu de mai multă vreme pentru defăimare în formă continuată. Din păcate pentru Iohannis, dar și pentru suporterii lui bătuți în cap, așa ca tine, dovezile prezentate, alături de argumentele imbatabile care au stat la baza materialelor jurnalistice scrise de mine, reprezintă proba verității, acceptată de orice instanță din lumea civilizată. De aceea Iohannis nu a îndrăznit să mă dea în judecată niciodată, fiindcă nu era chiar atât de prost să întindă pelteaua și să amplifice scandalul, mai ales că avocații lui i-au spus, probabil, că nu are șanse de izbândă. În schimb, am câștigat peste 25 de procese penale cu alți bandiți, pe vremea când așa-zisa calomnie prin presă era sub incidența Codului Penal. Le-am câștigat apărându-mă singur, fără să angajez avocați, exact prin proba verității, de care vorbeam mai sus. Marius Albin Marinescu

   • Jean

    Dumnezeu sa va ajute! Oricum Cineva acolo sus va iubește!

  • gigimutu

   Nea lucica,

   tu il acuzi pe domnul Marinescu de lipsa de obiectivitate? bine ca au fost obiectivi judecatorii, procurorii, notarii, avocatii, primarii care au fost pe-o mana cu intaiul plavan al tarii, in jefuirea si instrainarea atator cladiri din Sibiu, si la adoptiile intermediate de plavan si sinistra lui sotie, da, acestia au fost monumente de obiectivitate!!!
   hai sictir!!!

 3. “Mizerii” care sunt adevaruri; nu poti nega multitudinea de dovezi de aici si de aiurea!

 4. ceausescu nicolae, ns. in scornicesti !

  Bravo, domnule Marinescu ! Continua ! Te felicit ca il lovesti in plin bot pe acest ticalos,iohannis werner klaus, un hot si o bestie cu chip de om.Aceasta caricatura de doi lei a facut de ras etnicii germani din Romania ! Nu-l slabii de loc, fa-l praf pe acest escroc ordinar, hot si vanzator de copii romani !

 5. Bogdan

  L-am mirosit ca fiind un ticalos de om lacom si care nu tine deloc cu romanii , acest articol practic imi confirma toate banuielile .

 6. gigimutu

  Nu stiu

  daca va aduceti aminte, dar in 2014, atunci cand plavanul a candidat la presedintie, nu stia sa lege doua vorbe, era ca mutulica, unul din cei 7 pitici!!! cum sa ajunga asa un om presedintele tarii? e o jignire adusa intregului popor!!! sper sa ai ghinion, nea plavane, in toamna, si sa-ti traga romanii una in bot, sa te trimita acolo unde ti-e locul, dupa gratii!!!

  • gigimutu

   din pacate sereistii si setesistii imputiti,

   la ordinul ocultei si a jigodiilor (m)ue ni l-au bagat din nou pe plavanul asta ghertoi si bubos inca cinci ani pe git, fie-i tarina usoara!!!! ai avut tu 67% din voturi o pula!!!! ati furat alegerile, broscoilor!!!!

   GUNOAIELOR!!!!!STA-V-AR IN GIT!!!!

 7. Radu Humor

  Domnule Marinescu există dreptate divină, dar mai există şi cea personală !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.