Lichele

Ce libertate am cîștigat, măi trădătorule?

  În această seară, l-am ascultat la Radio România Actualități pe Gelu Voican Voiculescu. Fusese invitatul colegului său de Revoluție, […]

 

În această seară, l-am ascultat la Radio România Actualități pe Gelu Voican Voiculescu. Fusese invitatul colegului său de Revoluție, Alexandru Mironov (fostul consilier prezidențial al lui Ion Iliescu și fostul ministru al tineretului și sportului), care l-a prezentat ca fiind unul dintre eroii revoluției.

GVV, în prezent șeful Institutului Revoluției Române din Decembrie 1989 (IRRD) a vorbit despre faptul că atunci (în 1989), noi ne-am cîștigat libertatea (rețineți! fiindcă aceasta este tema finală a acestui articol!), a vorbit despre fericirea de a-l avea pe Ion Iliescu, despre activitatea IRRD care luptă să afle adevărul asupra revoluției, în timp ce încă din 1990 ziariștii lui Ceaușescu aruncau cu noroi asupra revoluției, etc. Această jigodie care prin IRRD încearcă să îngroape adevărul asupra revoluției acum, cînd știm oficial că aceasta a fost declanșată de serviciile secrete străine în scopul distrugerii țării, luptă (pe bani buni) să ascundă adevărul.

Și ca sa nu uit, în urmă cu mai mulți ani, cartea mea „Codul lui Lucifer” apărea pe site-ul IRRD la rubrica biblioteca – nu mai este de mult timp.

Mironov și Voiculescu, două gunoaie.

L-am cunoscut pe Mironov în iunie 2000, cînd Claudiu Iordache mă invitase la Neptun la o masă rotundă. Eram 16 participanți, iar discuțiile aveau loc în vila în a cărei sală de protocol Emil Constantinescu semnase tratatul trădător de țară cu Ucraina. Nu mai țin minte toți participanții, dar erau Mironov (care în acel moment conducea TVR), era Romeo Beja (adjunctul lui Miron Cozma, care cînd m-a văzut și-a cerut scuze pentru mineriada din iunie 1990 – i-am spus că nu trebuie să își ceară scuze întrucît știam că au fost mințiți), deputatul Ioan Cezar Corîci, omul lui Constantinescu (după o masă de prînz, deși era o vreme infectă și ploua, am dat o bere pe plajă, sub o umbrelă – la un moment dat a venit și Corîci care, după obiceiul parlamentarilor, aștepta să îi comand și lui dar, după vreun sfert de oră, văzînd că nu mă simt, s-a dus și și-a cumpărat singur), mai era un dobitoc al cărui nume l-am uitat și care pretindea că este delegatul pe care românii americani îl împuterniciseră să candideze din partea lor la președenția României (își prezenta programul de guvernare, ca și cum ar fi candidat la postul de prim-ministru, enunțînd date statistice depășite de peste un an iar cînd după nici o lună am întrebat un prieten din California care români l-au împuternicit, mi-a spus că nici nu a auzit de el).

La Telejurnalul TVR, s-a prezentat întîlnirea. Au fost prezentați 15 din cei 16 participanți, mai exact am fost sărit din imagini eu. Pentru a nu știu cîta oară eu eram sărit pentru ca românii să nu mă audă, să nu mă vadă, să nu afle de mine și de lupta mea pentru ei.

Prin anul 2010 (nu mai țin minte exact cînd) tot Claudiu Iordache mă invită la lansarea unei noi cărți scrise de el și mă roagă să spun cîteva cuvinte. Le spun. La sfîrșit, Claudiu îmi mulțumește – desigur, putea să fie un gest de complezență. Dar Dumitru Mazilu vine îmi strînge mîna și mă felicită. În schimb, GVV era negru la față – eu vorbisem despre trădarea țării.

Și acum mă întorc la subiect, la libertatea pe care gunoiul GVV pretinde că noi am cîștigat-o în decembrie.

Tocmai au fost postate pe youtube un număr de 6 filme (în total 6 ore), realizate de juriști, istorici, fizicieni, chimiști, etc. occidentali care demontează enorma minciună a holocaustului.

Iată ce mi-a scris cel care a postat filmele:

Aș adăuga ce ați scris la descriere, dar am primit următorul email de la YouTube:

 «Regarding your account: Hashtagul Fericirii

We have received a legal complaint regarding your video. After review, the following video: Documentar Interzis în Occident despre H0L0CAU$T (II) has been blocked from view on the following YouTube country site(s):

Austria, Belgium, Bulgaria, Switzerland, Cyprus, Czechia, Germany, Denmark, Estonia, Spain, Finland, France, United Kingdom, French Guiana, Guadeloupe, Greece, Croatia, Hungary, Ireland, Israel, Italy, Lithuania, Luxembourg, Latvia, Martinique, Malta, New Caledonia, Netherlands, French Polynesia, Poland, Portugal, Saint Pierre and Miquelon, Reunion, Romania, Sweden, Slovenia, Slovakia, French Southern Territories, Wallis and Futuna, Mayotte

YouTube blocks content where necessary to comply with local laws. Please review our help center article on legal complaints //support.google.com/youtube/answer/3001497?hl=en.

Sincerely,

The YouTube Team»

Sînt obosit, nervos, nedormit, flămînd, dar sper ca am fost coerent.

                                                                          Dan Cristian IONESCU

1 Comment

 1. Dan Cristian Ionescu

  Am terminat acest articol după miezul nopții. Eram foarte obosit, dar eram în același timp foarte enervat și foarte revoltat, stare care se pare că era vizibilă din moment ce dl. Ion Coja, publicînd textul, a pus ca supratitlu “Domnule Gelu, l-ați supărat rău pe dl Dan Cristian Ionescu!”.
  Din cauza oboselii, m-am grăbit să termin articolul, dar mai erau multe de comentat. Nu cred că mi s-a întîmplat vreodată ca într-un timp atît de scurt, nici două ore, să mă revolte atît de multe lucruri.
  M-a enervat Alexandru Mironov care a transformat postul național de radio în jucăria lui cu rol de manipulare și dezinformare.
  M-a enervat GVV cînd, după laudele aduse lui Ion Iliescu (despre care am menționat), i-a mai lăudat pe Petre Roman și pe Cazimir Ionescu. În prezent Ion Iliescu, Petre Roman, GVV și Cazimir Ionescu, membri pe viață în conducerea IRRD (ca și Alexandru Mironov) sînt trimiși în judecată pentru infracțiuni contra păcii și omenirii în legătură cu complotul din decembrie 1989 – dar Mironov nu a pomenit nimic despre asta.
  M-a enervat declarația lui GVV despre libertatea pe care ne-am cucerit-o în 1989. În acel moment, aflînd despre blocarea pe youtube a filmelor, eu nu mă puteam gîndi decît la libertatea pe care o au românii de a alege între să tacă, sau să spună adevărul riscind închisoarea.
  M-a enervat faptul că în afară de institutul lui Alexandru Florian, bugetul statului mai suportă și IRRD, o altă instituție a minciunii, care încearcă să ascundă adevărul despre revoluție.
  M-a enervat faptul că între cele 42 de țări în care filmele de care scriam au fost interzise, se află TOATE statele membre UE! UE, un monstru care spre binele omenirii, ar trebui să dispară cît mai curînd.
  M-au enervat multe, dar dacă mă gîndesc la toate, s-ar putea să mă enervez din nou.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *