Suntem cu ochii pe voi!

CE LIPSEŞTE DIN BIOGRAFIA MIROBOLANTULUI INTELECTUAL MIHAI RĂZVAN UNGUREANU

1) În decembrie 1989 când la Iaşi în Universitate s-au semnalat primele proteste-mişcări anticomuniste, membrul CC al UTC Mihăiţă Ungureanu, proaspăt sosit ca delegat-aplaudac de la măreţul Congres PCR prezidat de tov. Ceauşescu, de data asta pe post de „ochiul şi timpanul", mai multe surse confirmă că acesta observa atent tot ce mişcă contra şi întocmea liste negre cu studenţii protestatari.

1) În decembrie 1989 când la Iași ,în Universitate s-au semnalat primele proteste-mișcări anticomuniste, membrul CC al UTC Mihăiță Ungureanu, proaspăt sosit ca delegat-aplaudac de la mărețul Congres PCR prezidat de tov. Ceaușescu, de data asta pe post de “ochiul și timpanul”, mai multe surse confirmă că acesta observa atent tot ce mișcă contra și întocmea liste negre cu studenții protestatari.

2) Printre limbile străine cunoscute de Mihai Răzvan Ungureanu este şi limba ebraică, evident având în vedere originea etnică evreiască şi studiile sale. Interesant e că evită mereu să menţioneze acest lucru!

3) Mihai Răzvan Ungureanu are iniţieri grele într-ale masoneriei şi a altor activităţi ezoterico-oculte specifice societăţilor discreto-secreto-iniţiatice, fiind mason de vreo 20 de ani, azi cu un grad destul de măricel.

4) O parte din studiile-activităţile de la începutul carierei sale fulminante au fost finanţate şi de un celebru infractor internaţional, evreul Mark Rich, unul dintre jolly-jokerii marilor „magnaţi” evrei ai lumii, anume Rotschilzii, şi ai diverselor servicii secrete israeliene, coiniţiator în România anilor ’90 a mai multor tunuri financiare precum şi al TUNULUI TUNURILOR de la ROŞIA MONTANĂ. Mark Rich a fost condamnat până la urmă în SUA şi dat în urmărire internaţională de către FBI, dar s-a refugiat în Israel, apoi Elveţia pentru a nu fi extrădat. La presiunea finanţei evreieşti mondiale în sprijinul căreia a dat megaţepe internaţionale, a fost graţiat personal de fostul Preşedinte al SUA Bill Clinton.

5) O altă parte dintre studii i-a fost finanţată de Dinu Patriciu, căruia i-a şi mulţumit public pentru asta în 2004.

6) Odată cu investirea ca ministru de externe, în 2004, Mihai Răzvan Ungureanu şi-a declarat susţinerea pentru montarea portretului distrugătoarei României postbelice Ana Pauker, chiar în sediul ministerului de externe român. Reprezentanţii AAAPE i-au cerut în public ministrului Ungureanu să îndepărteze tabloul Anei Pauker, însă acesta a refuzat, recunoscând însă că iniţiativa afişării tabloului îi aparţine!!! Pentru cei ce nu ştiu tov. Ana Pauker a fost nr. 1 în România sovietizată, cetăţean sovietic şi agent NKVD. Cu titlul de înaltă consideraţie, Stalin i-a conferit gradul de colonel.

7) Fostul ambasador al României la Moscova, Dumitru Prunariu: „La numirea mea ca ambasador în Federaţia Rusă 2004 reprezentanţi ai Parlamentului României au insistat pe o misiune permanentă a noastră legată de Federaţia Rusă, şi anume urmărirea problemei TEZAURULUI ROMÂNIEI (confiscat de bolşevici în 1918). Total surprinzător şi de neînţeles pentru mine nici acum, în aprilie 2005 am primit ordin scris de la MAE, trimis de dl Leuştean (servantul şi subordonatul lui Mihai Răzvan Ungureanu) în numele lui Mihai Răzvan Ungureanu, să nu mai abordez în nici un fel şi sub nici o formă problema Tezaurului”!!!

8) În octombrie 2005, prin acordul dintre guvernele României şi Ungariei, conceput de Mihai Răzvan Ungureanu şi plasat „pe sub masă” la semnat în cadrul primei reuniuni guvernamentale Bucureşti-Budapesta, o parte din averea Fundaţiei private Gojdu rămase în Ungaria a fost transferată ilegal statului ungar, în ciuda opoziţiei Bisericii Ortodoxe Române, executoarea testamentară, care a cerut respectarea Testamen­tului lui Emanuil Gojdu. Guvernul român ar fi trebuit să achiziţioneze contra cost o parte din „Curţile Gojdu” din Budapesta şi a oferit părţii maghiare posibilitatea constituirii unei fundaţii comune, care să continue munca filantropică iniţiată de Gojdu, până când în 2004, când brusc partea ungară a vândut Curţile Gojdu din Budapesta unei firme off-shore din Cipru, al cărei proprietar este o companie israeliană, „Autoker Holding Rt”, reprezentanţii ei afirmând că vor transforma Curţile Gojdu într-un centru comercial şi de agrement.

9) Mihai Răzvan Ungureanu vizitează Federaţia Rusă şi susţine că după suspecte discuţii între patru ochi cu Patriarhului Întregii Ruşii Alexei II-lea (în realitate ofiţer acoperit cu grad de general în serviciile secrete sovietice) a transmis acestuia un mesaj din partea Patriarhului Teoctist – afirmaţie respinsă imediat de Biserica Ortodoxă Română. Patriarhia Română a fost de-a dreptul enervată de o asemenea intruziune abuzivă şi mincinoasă în relaţiile externe ale Bisericii, într-un moment în care relaţiile dintre cele două Biserici erau la fel de încordate ca întotdeauna, din cauza pretenţiilor Bisericii Ruse asupra Basarabiei.

10) În mai 2006, Mihai Răzvan Ungureanu a declarat public că cetăţenii din aşa numita Republică Moldova vorbesc „o variantă a limbii române”, un fel de „light Romanian” dând din nou apă la moară celor ce susţin că acolo nu trăiesc români, ci moldoveni.

11) Mihai Răzvan Ungureanu a primit de 2 ori premiul „Felix Posen” în 1997 şi 1998, acordat de Universitatea Ebraică din Ierusalim, Israel.

12) În toamna anului 2009 MRU a fost acuzat de fostul purtător de cuvânt al SRI – Nicolae Ulieru că ar fi agent al unei puteri străine. „Eu, când am auzit de numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la SIE, am avut o tresărire. Mi-am spus: oare preşedintele chiar nu ştie cine e omul ăsta, sau SRI nu l-a informat?”

13) „Grupul de Investigaţii Politice (GIP) a sesizat Parchetul General în legătură cu conflictul de interese în care s-a aflat fostul director SIE, Mihai Răzvan Ungureanu, a cărui familie a primit 170.000 de euro în 2009 şi 2010 de la firma austriacă OMV AG. GIP consideră, de asemenea, că era de datoria Comisiei Parlamentare de control al SIE să îl ancheteze pe Mihai Răzvan Ungureanu cu privire la problemele de securitate naţională pe care le implica relaţia sa cu OMV AG”, se arată într-un comunicat al GIP, condus de Mugur Ciuvică.

GIP menţionează că, potrivit declaraţiilor de avere ale lui Mihai Răzvan Ungureanu, în perioada în care a fost director al SIE, „principala sursă de venit a familiei sale a fost firma austriacă OMV AG“, întrucât Daniela Ungureanu, soţia actualului premier, a primit, în 2009 şi în 2010, în baza unui contract de „servicii de consultanţă medicală”, suma totală de 711.866 RON, adică 170.000 de euro, de la firma austriacă.

GIP a sesizat Parchetului faptul că fostul director al SIE s-a aflat în conflict de interese începând cu anul 2009, când soţia sa a început să fie plătită de OMV.

Grupul de Investigaţii Politice menţionează că, potrivit art. 70 din Legea 161/2003 (Legea Anticorupţie), „prin conflict de interese se înţelege situaţia în care persoana ce exercită o demnitate publică sau o funcţie publică are un interes personal de natură patrimonială, care ar putea influenţa îndeplinirea cu obiectivitate a atribuţiilor care îi revin potrivit Constituţiei şi altor acte normative”.

„În decembrie 2007 Mihai Răzvan Ungureanu a fost numit director al SIE, funcţie de demnitate publică asimilată rangului de ministru. Începând cu 2009, firma OMV a devenit principala sursă de venit a familiei Ungureanu, Daniela Ungureanu încasând de la aceasta câte 85.000 de euro pe an (7000 de euro pe lună), de aproape 6 ori mai mult decât încasa Mihai Răzvan Ungureanu de la SIE”, se arată în comunicat.

GIP aminteşte că, potrivit art. 1 din Legea nr. 1/1998 privind organizarea şi funcţionarea SIE, „Serviciul de Informaţii Externe este organul de stat specializat în domeniul informaţiilor externe privind siguranţa naţională şi apărarea României şi a intereselor sale”.

Grupul de Investigaţii Politice arată că firma austriacă OMV AG face parte din zona de interes a SIE deoarece este proprietara Petrom, fiind una dintre firmele străine cu cele mai importante interese în România, cu rol strategic în domeniul energiei.

14) Bombonica de pe tortul faptelor eroice ale patriotului MIHAI RĂZVAN UNGUREANU a fost aşezată cu ocazia „încheierii”(??!!) relaţiilor veşnic tensionate româno-ruse, când, ca ministru de externe al României, a semnat în 2005 cu ministrul de externe rus Lavrov, cel mai păgubos act de politică externă postdecembrist pentru România „Legea pentru ratificarea Protocolului dintre România şi Rusia privind inventarierea relaţiilor bilaterale”. Mihai Răzvan Ungureanu a declarat ulterior că: „NU EXISTĂ PROBLEME ÎNTRE ROMÂNIA ŞI FEDERAŢIA RUSĂ”!!!??? Astfel România, prin UITARE(?!) îşi ia ADIO OFICIAL, de bună voie, prin trădare, de la România de Est (Basarabia), Tezaurul României sechestrat la Moscova de Lenin în 1918 şi „uitat/pierdut” de sovietici/ruşi, etc, etc. Adică tot ce a fost s-a cam …. şters/uitat dintr-o semnătură, bineînţeles în favoarea Rusiei şi spre enorma pagubă a României!!! Adio Basarabia, adio Tezaur!

12 Comments

 1. constantin rusu

  TRADATORII DE TARA TREBUIESC IMPUSCATI FARA NICI O JUDECATA. FAPTELE LOR STAU MARTURIE INDUBITABILA A SAVARSIRII ACTULUI TRADARII. FIECARE LUCRU LA TIMPUL SAU. ADEVARUL ESTE FIUL TIMPULUI.

  • florian

   Cine să-i mai împuște.. cei care se SACRIFICAU făcând asta ( și nu din dragul de a împușca să se afle în trebă sau să devină ”criminali” … ), au fost la rîndul lor împușcați, (ștrangulați, spânzurați .. etc), tot de-ai noștri românași neaoși și ”viteji” … aii de mama noastră ce-am ajuns și unde o să ajungem .. de fapt așa ne trebuie !.. cu părere de rău !!! 🙁
   I-am făcut pe ”verzi” cum ne-a venit la gură … din odioși, criminali, nenorociți, otrepe nu i-am scos, i-am vânat în toate timpurile și i-am decimat, punîndu-le în cârcă vrute și nevrute.. acum le-a venit rândul să se răzbune de acolo de unde sunt MAI TOȚI … dă Doamne mintea românului de pe urmă .. e o vorbă, dar .. cam târziu !
   Păi ce credeți că ”sasu” e un imaculat, ei se ajută între ei .. n-aveți frică … și încă ceva, un sas deștept (oare n-am făcut un pleonasm) .. nu mai era demult în Românica… cei care au rămas SUNT PUȘI SUB SEMNUL ÎNTREBĂRII .. să fie CLAR !

 2. stanciulescu

  Domnul presedinte oare stie aceste probleme??Daca stie de ce il mai tine consilier daca nu stie atunci cum de aflam noi inaintea presedintelui? De ce dupa toate greselile facute ln plan extern mai este agreat in staful prezidential. Sunt multe intrebari fara raspuns ,poate le aflam pana nu e prea tirziu

  • felcer

   Dacă îi mai auziți pe alde Bleaga, Borghiu sau Joianis vorbind despre „interesul național”, scuipați-i în gură!

 3. Seful Satului

  Toti politicienii romani ce ajung cu functii mari sunt obligatoriu agenti straini, deci sunt tradatori de neam. De la seful statului, ministrii, pana la senatori si deputati. Desigur si majoritatea inginerilor financiari. Nici nu se mai poate altfel.

 4. eu

  Si noi ca prostii l-am impuscat pe Ceausescu!

  • Nilu

   Nu l.am impuscat noi prostule !

   • Cosmin

    daca nu l-am impuscat noi cumva, l-au impuscat altii prin complicitatea noastra …
    nu ne putem spala de acel fapt complet niciodata, ca totul s-a facut cel putin din cauza prostiei noastre, daca nu si a urii.

Trackbacks / Pings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.