Atitudini

Ce s-a întâmplat cu copiii din traficul internațional de carne vie în care au fost implicați soții Iohannis?

  Au apărut „binevoitori” care m-au atenționat că în anul alegerilor prezidențiale (2014) s-au ivit pe Facebook cei trei copii […]

 

Au apărut „binevoitori” care m-au atenționat că în anul alegerilor prezidențiale (2014) s-au ivit pe Facebook cei trei copii din Rășinari, cei adoptați în anul 1990, împreună cu bebelușul Anda Maria Scutelnicu în vârstă de doar patru luni, de familia Lalande din Canada prin intermediul familiei Iohannis. Atenție, așa cum am spus întotdeauna, presa scrisă și televiziunile au făcut permanent și premeditat abstracție de această fetiță adoptată împreună cu frații Iliuț, ca și cum nu ar fi existat!!! Tot timpul s-a vorbit doar despre cei trei frați Iliuț, deși Anda Maria Scutelnicu a fost adoptată împreună cu frații Iliuț prin aceeași sentinţă civilă nr. 13/1990 din dosarul nr. 685/1990, deci au fost patru copii adoptați de soții Lalande, nu doar cei trei frați, cum a mințit tot timpul corupta presă autohtonă! Detalii aici: Klaus și Carmen Iohannis, traficanți de copii

Am fost anunțat și despre apariția, tot în anul 2014, a unei mătuși a fraților Iliuț la o televiziune sibiană iohannistă, care spunea că  a contactat acele persoane care susțin că sunt copiii adoptați, acum oameni maturi. Bizar cum a apărut această mătușă, pe care nu am cunoscut-o în nenumăratele mele drumuri la Rășinari pentru cercetările mele jurnalistice privind împrejurările adopției, taman la timp ca să dreagă busuiocul acuzațiilor aduse candidatului la președinția României, Klaus Werner Iohannis.

Reamintesc faptul că și în 2000, anul primei candidaturi a lui Klaus Werner Iohannis pentru funcția de primar al municipiului Sibiu, fiind înghesuit cu aceleași acuzații, Iohanis a recunoscut încă o adopție din anul 1991 pentru o altă familie de canadieni – cum naiba de toți acești canadieni puși pe adoptat copii români  știau de familia Iohannis din Sibiu pe vremea când nici nu apăruse internetul?! –  și a promis că în anul următor, adică în 2001, o să vină acei canadieni în România și va prezenta presei copilul. Nu putea să facă la fel cu familia Lalande, fiindcă nu știa cum să-i contacteze. Iarăși ciudat, să nu ai adresa și telefonul unor persone pe care i-ai găzduit la tine în casă, după cum a recunoscut chiar Iohannis! Promisiunea că va prezenta presei acel copil, în anul 2001, a rămas doar în stadiul de promisiune sau mai bine spus: minciună!

Cei doi soți Iohannis s-au implicat în mai multe adopţii internaţionale, aportul lor fiind semnificativ în racolarea copiilor şi convingerea aparţinătorilor să-şi încredinţeze odraslele unor necunoscuţi. În plus, au cazat amatorii de adopții internaționale și au primit „cadouri” de la aceștia ca răsplată pentru sprijinul acordat, după cum afirma chiar Klaus Iohannis într-o conferință de presă din anul 2000, pe care o puteți viziona aici:

În articolele scrise de mine pe marginea acestei adopții dubioase găsiți prezentate faptele, dovezi, documente, fotografii ,reportaje filmate, interviu cu bunica unora dintre copii, inclusiv  conferința  de presă cu Iohannis din anul 2000, în care acesta recunoaște implicarea sa, împreună cu soția, în adopții internationale.

Antena 3 a demarat niște investigații superficiale, încercând să ia legătura în Canada cu părinții adoptivi ai celor patru copii din județul Sibiu. Acțiunea a fost un eșec, rezultatele s-au rezumat la niște discuții sterile cu foști vecini ai familiei călătoare Lalande, veșnic pe picior de plecare, bătrâni care-și aminteau vag câte ceva și la niște ziare de prin 1990 și 1991, care pomeneau de acele adopții, conspectate la biblioteca orășenească din Tumbler Ridge, regiunea British Columbia, unde soții amatori de adoptarea copiilor români la snop au locuit o perioada, înainte să-și piardă urma. https://www.antena3.ro/actualitate/klaus-iohannis-acuzat-ca-a-intermediat-adoptii-pe-bani-dezvaluiri-facute-de-un-apropiat-al-familiei-273591.html

Investigațiile de jurnalist nu se fac în voiaje de plăcere pe banii patronului și nici pe Facebook. Acolo găsești ușor orice! Constat cu tristețe că mulți nu au  înțeles nimic din cele scrise de mine. Eu nu i-am acuzat niciodată pe soții Iohannis de chestia cu băncile de organe fiindcă nu dețin probe în acest sens, ci doar de implicare în traficul internațional de copii și de această infracțiune foarte gravă – aderarea la un grup de crimă organizată specializat în trafic international de carne vie – îi acuz și în continuare!!!

Chiar m-aș bucura ca toți acei copii să fie în viață. Știu de acele persoane de pe Facebook, care, ciudat iarăși, au toți conturile paginilor personale făcute în 2014, anul candidaturii lui Iohannis, când personajul trebuia „spălat” ca la „Nufărul” de toate păcatele și prezentat într-un ambalaj elegant, occidental și inscripționat „Made in Germany”  ca fiind o persoană cinstită, care nici usturoi nu a mâncat și nici gura nu-i miroase!

Este foarte ușor pentru orice serviciu secret din lume să făurească identități false chiar și în viața reală, iar în cea virtuală, de pe internet, devine „floare la ureche”,deoarece  acolo fiecare dintre noi poate să inventeze personaje fictive, cunoscute în mediul online ca troli, scris și „trolli” în manualele tehnicilor de manipulare. Singura dovadă că acele persoane de pe Facebook sunt copii traficați din România în anii ’90 rămâne doar testul ADN, în rest sunt povești vânătorești, ca și cele date pe goarnă de Klaus Werner Iohannis în anul 2000!

SRI și SIE lucrează acum la credibilizarea poveștilor și pregătesc contracararea eventualelor atacuri viitoare. Mai mult, vor face tot posibilul ca să transforme pata rușinoasă a traficului de copii din trecutul lui Iohannis într-o telenovelă lacrimogenă menită să impresioneze nătăflețul electorat român și să-l determine să voteze emoțional cu alogenul impostor Iohannis.

Deoarece atât Klaus Werner Iohannis personal, cât și trepădușii lui din aparatul de propagandă și serviciile secrete, sunt foarte previzibili, anticipez că în campania electorală de anul acesta pentru alegerile prezidențiale, vor apărea în studiourile televiziunilor câțiva dintre copiii deveniți canadieni grație familiei Iohannis și le vor aduce prinos de recunoștință soților care i-au comercializat la începutul anilor ’90, cei doi geambași de copii vor fi slăviți ca salvatorii care i-au scăpat de traiul greu din România. Facem pariu? Ce nu înțeleg proștii și nu vor înțelege niciodată: acuzația pentru implicarea în INFRACȚIUNEA DE TRAFIC INTERNAȚIONAL DE COPII, la adresa soților Iohannis, rămâne valabilă, chiar dacă acei copii trăiesc!

                                                                                                                    Marius Albin MARINESCU

P.S.: În perioada 1990 – 1991, familii din Canada au luat nu mai puţin de 1.400 de copii din România, aproximativ jumătate dintre ei de la orfelinate. (http://www.thespec.com/news-story/4403715-the-legacy-of-romania-s-lost-children-in-canada/)

P.P.S.: Amândoi soții Iohannis sunt implicați împreună în potlogării, atât în traficul de copii, cât și în furtul celor două case cu acte false, chiar dacă la uzul de fals apare în acte doar numele zgripțuroaicei, însă plăvanul a fost cel cu traficul de influență și instigarea la fals în acte publice! Klausul este implicat de unul singur, fără consoarta la fel de lacomă și ticăloasă, doar în mafia imobiliară sibiană și în retrocedările ilegale și abuzive ale primarului Iohannis către FDGR-ul condus de același Iohannis, declarat oficial în anul 2007 succesor al organizației naziste Grupul Etnic German! Aici aveți cea mai amplă sinteză despre toate ticăloșiile klausului: Ce-ai cu Iohannis, dom’le?, iar aici o listă destul de amplă cu corupții din justiție și poliție care l-au protejat încă de pe vremea când era un anonim necunoscut, fiind totuși susținut de Germania și globaliștii iudeo-masoni – ale căror interese le reprezintă în România! – prin intermediul SRI-ului:Coteria magistraților și polițiștilor care l-au protejat pe Klaus Iohannis

Citiți și

Exportul de copii români, un tribut pe altarul globalismului

Experimentul adopției: Cine și-a dorit a măsura și puncta?

Rana deschisă a adopțiilor

Cazul Sorinei, doar o picătură văzută din conducta de copii români furați pentru export

Abuzurile „statului de drept” în adopțiile internaționale, halucinantele îmbârligături din „justiția independentă”! Iată de ce vor trompetele SRI de la USR și propaganda statului subteran desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ)!

O fetiță de opt ani a fost luată cu forța de autorități pentru a fi predată unor părinți adoptivi dubioși din SUA

Este incontestabilă implicarea lui Klaus Werner Iohannis în traficul internaţional de copii!

 

 

 

 

3 Comments

  1. Marian

    Conturile false pe facebook sunt floare la ureche. Sunt convins că pt a îndepărta o dată pt totdeauna dubiile legate de soarta copiilor în căror adopție au fost implicați iohannișii, mai ales că se apropie alegerile, serviciile deja au pregătit ”filmări” în care apar cei patru copii deveniți acum adulți. Priviți cât de avansată e tehnologia, care face aproape imposibil de distins adevărul de ficțiune: https://www.youtube.com/watch?v=Fsr8P2VNF-E

  2. gigimutu

    iohanel,

    la pirnaie, nemernicule!!!

  3. Domnule Albin Marinescu, ati ramas singurul roman adevarat care va luptati pe viata si pe moarte cu bestia nazista. Pacat ca sunteti singur si din milioanele de chiriasi ai acestei tari nu se ma gaseste nimeni in stare sa lupte cu bestia !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.