Atitudini

Ce se ascunde în spatele moscheii de la Bucureşti!

    Nu întâmplător acum, când suntem obligaţi să asistăm neputincioşi la descreştinarea Europei printr-o ciocnire a civilizaţiilor care va […]

 

 

Nu întâmplător acum, când suntem obligaţi să asistăm neputincioşi la descreştinarea Europei printr-o ciocnire a civilizaţiilor care va conduce nu doar la animalizarea oamenilor şi umanizarea animalelor, ci şi la apusul democraţiei prin noile reguli impuse de schimbarea forţată a compoziţiei etnice, sufleorii din spatele cortinei cu siguranţă că îşi freacă mâinile de satisfacţie văzând cum – în chiar inima României, la Bucureşti – se va ridica, pe o suprafaţă de 11.000 mp, cea mai mare moschee din Europa. Cum nu ne propunem să răspundem la întrebarea de ce oare nu s-ar construi aceasta în Berlin, Londra sau Paris, lăsându-i astfel pe cititorii noştri să tragă singuri concluziile, ne rezumăm doar la a reaminti, acelora care încă au ochi şi urechi să vadă şi să audă, că ne apropiem vertiginos de momentul ştergerii identităţii naţiunilor, în vederea întronării profeţitului biblic Antihrist, prin efortul asiduu al „campionilor” (laureaţi) punerii în aplicare la scară continentală a Planului anarhico-rasial Kalergi.

Astfel, fără să înţeleagă resorturile ascunse care ne expun ca neam, sau şi găsit o puzderie de trâmbiţe mioritice care, în dispreţul faţă de credinţa noastră naţională, să ne dojenească ”intoleranţa” de a accepta ”beneficiile” transformării ţării într-o „oază” multireligioasă, multiculturală, unde exilarea românilor şi strămutarea de felurite etnii vor face posibilă, într-o preconizată descompunere a României prin regionalizare şi măsuri antidemografice, coexistenţa unor rase umane incapabile să mai discearnă diferenţele dintre Biserică, moschee, sinagogă şi… templu pentru satanişti!

Partea bună a lucrurilor, chiar dacă vom vedea cum „se va ridica neam peste neam şi împărăţie peste împărăţie” (Mt. 24, 7), constă în aceea că acum ne confruntăm şi mai intens cu „începutul durerilor” (Mc. 13, 8) şi  bineînţeles cu separarea grâului de neghină.

Sus inima, români!

 

Deputat Iacob Puşcaş,

Profesor Costel Neacşu

2 Comments

  1. Danut

    Sunt total inpotriva ridicarii acestei moschei.

  2. mishu

    Intr-adevar, carui stat i-ar conveni sa fie Romania o tara unitara si cu un popor omogen ? Nimanui. Le convine sa fim cat mai dezbinati ca sa poata sa ne foloseasca pentru diverse interese: resurse naturale, resurse umane.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *