Colimator

Ce semnifică numărul celor 33 de cântăcioși smeriți care au stat la palavre cu Dumnezeu?

    Steaua masonică are treizeci şi trei de raze, fiind prezentă la loc vizibil pe monumente publice din lumea întreagă. […]

 

 

Steaua masonică are treizeci şi trei de raze, fiind prezentă la loc vizibil pe monumente publice din lumea întreagă. Semnificaţia numărului 33 constituie unul dintre cele mai vechi şi mai bine păstrate secrete ale filosofiei ezoterice. Masonii spun că numai aceia care sunt în al 33-lea grad posedă ştiinţa.

Clubul 33 al „smeriților” din franzelă sau din compas și echer, instrumentele cu care au măsurat ei, „arhitecții” poporului, cât de mici trebuie să ne fie nouă spațiile de lemn

Mda, fix 33 de „vedete” ne-au lălăit că „Dumnezeu preferă lemnul și spațiile mici” în videoclipul trupei Taxi, intitulat „Despre smerenie”…

Am avut privilegiul, acum niște ani să fiu informat din sursă directă, din biroul lui Hrebenciuc, asupra modului în care s-a decis celebrul număr de 322, la tărășenia suspendării lui Băse. Lista era mai mare, personal Hrebe a tăiat selectiv cât să se oprească Lista fix la 322.

Am publicat deja, de mulți ani, nu doar care era semnificația numărului, cvasicunoscut pentru zone exclusiviste, nu pentru plebe, ci și mai ales ce fel de mesaj vroia să transmită public Șobolanul, care avea biroul parlamentar plin de cristale și semne oculte, de la magazinul lui Oreste și al lui Ianțu, unii dintre membrii Clubului 33 de smeriți pârliți, care cu siguranță știu foarte foarte bine semnificația numărului 33, format din cifra trei repetată.

L-aș invoca pe Florin Ghiulbenghian să se bage la un expozeu pe temă, da’  mă tem că-l supun ăia la pedeapsa combustiei între coloane și cum e cam voluminos și inflamabil mă tem să nu-i cauzeze.

Fixațiile simbolice la ăstia cu coloanele (de piatră sau ipsos totuși, nu din lemn!) nu sunt de azi, de ieri.

Mircea Eliade a definit perfect într-un articol de o limpezime absolută care e problema cu Mentalitatea francmasonică. Materialul se găsește pe net, citiți-l. O să aflați de unde pleacă eclectismul și obsesia sfertodoctă a îmbulzirii și îndesării a tot felul de simbolisme matematice și geometrice la farmazoni.

dictionar-de-simboluri-mituri-vise-obiceiuri-gesturi-forme-figuri-culori-num-30506-600x900

Distractiv e că nici azi masoneilor noștri de Dâmbovița nu le trec obsesiile, deși au la dispoziție un excelent „Dictionar de simboluri”  –  Jean Chevalier, Alain Gheerbrant. În plus, recomand pentru toată lumea cu vibrație pe etnologie și antropologie lucrarea extraordinară a lui Romulus Vulcănescu, „Mitologie română”, pe care am avut șansa să o primesc direct din mâna domnului profesor, prin ’88 cred, la Dora acasă, unde domnul profesor mă cam băga sub masă, că eram mânz, varză, viezure, barză.

Pentru amuzament, că tot sunt pe val zilele astea poveștile cu parfum israelian: 33 nu este doar reprezentarea numerologică a Magen David, Steaua lui David, simbolul Israelului, ci și numărul atomic al arsenicului – dar numărul e conectat și cu Micki Mouse, a cărui imagine este legată de Club 33 din Disneyland, una dintre cele mai exclusiviste locații din America rezervată doar unui grup de aleși ce-și plătesc accesul cu 25 000 de dolari după o selecție riguroasă. Walt Disney era și general CIA și mare mason. Ce amuzant mi se pare să aflu acum că desenele copilăriei noastre erau elaborate de o Agenție care ar fi trebuit să se ocupe mai degrabă de KGB-ul care le penetrase toată instituția până la vărf, în loc să se joace cu desene animate. Retarzi, d-asta ne-am trezit, noi românii, în cârcă acum cu toată Gașca moscovită: Schafir, Tismăneanu, Florian, Ioanid – pe filieră americană cică, dar pe vector rusesc de la bun început.

Și măi Teodorescule, mai fă o tură și pe la școală, cu blândețe îți zic nu cu agresivitate, că smerenia ține și de educație și bun simț! Am zis.

                                                                                                                      George RONCEA

 

2 Comments

  1. Ma Gandesc

    Opinia mea este ca acest videoclip manifest nu are alt scop decat sustragerea atentiei opiniei publice ortodoxe de la adevaratele probleme care ne asteapta. Spun asta pentru ca proiectul de construire merge inainte, graficul se respecta iar donatiile vor spori chiar. Ce au reusit ei este impartirea crestinilor ortodocsi din Romania in doua tabere ( pro si contra Catedralei) precum si o proasta imagine a PF Daniel. Adica ii lasa pe prosti sa se certe intre ei (sa vezi de acum dezbateri pe posturile TV) iar Ciolos&comp isi vede nestingherit de agenda impusa de la Bruxeles: introducerea de sanctiuni pentru parintii ce nu vor sa-si vaccineze copii precum si introducerea EDUCATIEI SEXUALE in scoli. Poate nu stiti si cred ca nu este intamplator dar lansarea acestei melodii coincide cu etapa dezbaterii “publice” (care numai publica nu este) a modulului de educatie pentru sanatate (in fapt e vorba despre EDUCATIE SEXUALA) care se desfasoara in fiecare judet din Romania la sediul fiecarei DSP. Doamnilor justitiari va rog sa va informati despre acest aspect precum si sa informati oamenii cu constiinta ortodoxa sa participe la aceste dezbateri sau de ce nu participati si dumneavoastra la acele dezbateri pentru a preintampina inocularea copilor nostri a ideilor perfide din EDUCATIA SEXUALA cum ar fi indemnul de a-si incepe viata sexuala cat mai devreme sau ca homosexuitatea este normala ! Si mai stiti ca studenti “voluntari”, platiti de nu stiu cine de la Societatea Studentilor medicinisti au inceput cursurile de educatie sexuala in scoli. In Sibiu, de exemplu, acesti studenti “voluntari”, platiti de nu stiu unde, au predat fara acordul parintilor la scolile generale. Studentii acestia au adunat fetele djn clasele a V-a si a VI-a si le-au explicat niste lucruri pe care nu le pot reproduce aici. Copilele au fost chiar incantate, punand intrebari legate de ce anticonceptionale ar fi mai potrivite pentru ele s.a.m.d. Iar dupa ce va fi aprobat modulul educatiei pentru sanatate, si va fi introdusa ora obligatorie de edutatie pentru sanatate (EDUCATIE SEXUALA) noi cei care ne educam copii in duh ortodox, adica spunandu-le despre importanta castitatii pana la nunta si cum sa se fereasca de destrabalare nu vom avea alta solutie decat sa fugim cu tot cu copii in creierii muntilor. Si ne vor placea lemnul si spatiile mici.

    • Ion Ionescu

      ORTODOCSII NU S-AU IMPARTIT DRAGUL MEU, NU AU REUSIT SA DEZBINE ORTODOXIA ROMANEASCA, DIN CONTRA AU INTARIT-O IN JURUL BISERICII. IN REST, FELICITARI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *