Puncte de vedere

Ce vor să ascundă stăpânii coloniei?  Ordin de la stăpânire: Închideți urgent Dosarul „Caracal”!

  Cazul Caracal: E limpede că am asistat la o tragere de timp pînă cînd s-a primit semnalul că se […]

 

Cazul Caracal: E limpede că am asistat la o tragere de timp pînă cînd s-a primit semnalul că se poate închide dosarul cu concluzia cu care se deschisese: Cea a asasinului singuratic

La orele 19. 55 DIICOT anunța printr-un Comunicat Oficial că: „În raport de analizele antropologice şi genetice aflate în desfăşurare, vom informa opinia publică asupra rezultatelor acestora.”

Peste nici o oră la un alt Comunicat, DIICOT spunea altceva: „În cursul acestei zile, Institutul Național de Medicină Legală a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul de expertiză medico-legală antropologică privind examinarea materialului osos și dentar identificat în urma percheziției domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuința inculpatului Dincă Gheorghe.

Având în vedere faptul că, până la acest moment, raportul asupra materialului genetic nu a fost transmis, iar rezultatele necesită a fi coroborate, opinia publică va fi informată ulterior asupra concluziilor acestora.”

La puțin timp după asta, Alexandru Cumpănașu anunța că Ministerul Justiției a informat familia că cenușa din Butoiul metalic e a Alexandrei.

Că IML a confirmat ceea ce Georgiana Hossu ne pregătea să aflăm încă de duminică, puternic sprijinită de o anume parte a presei, și anume că Gheorghe Dincă a inventat butoiul metalic în care ard cadavre mai ceva ca în cuptorul crematoriului, dar argintul rămîne intact, nu m-a mirat. Am avertizat cititorii că așa se va întîmpla avînd în vedere interesul de stat ca dosarul să se închidă cu concluzia asasinului singuratic.

Pe cristoiublog.ro de vineri, 2 august 2019, scriam Chiar dacă – sau mai degrabă mai ales dacă – IML va susține că în rămășițele din butoi sînt ale Alexandrei, nu voi crede în veci teza asasinului singuratic. M-a surprins însă incredibila rapiditate a rezolvări cazului. După ce timp de 7 zile ancheta trena, în nici trei ore ea a închis practic dosarul.

E limpede că am asistat la o tragere de timp pînă cînd s-a primit semnalul că se poate închide dosarul cu concluzia cu care se deschisese: Monstrul singuratic lua fete nevinovate de pe stradă, le viola și apoi le ardea în butoiul metalic. Nici vorbă de complici, nici vorbă de rețea, nici vorbă de fetițe oferite americanilor de la Deveselu și în paralel politicienilor, polițiștilor și SRI-iștilor de pe plan local (aceștia mulți, pentru că la mică distanță e Scutul antirachetă, care trebuie păzit de spionii ruși).

De ce s-a dat semnal că dosarul poate fi închis ? S-a băgat de seamă că o prelungire a afacerii riscă să scape de sub control emoția publică? Sau între timp s-a rezolvat ceea ce s-a așteptat să se rezolve prin lungirea anchetei? Dumneavoastră ce credeți?

                                                                                       Ion CRISTOIU, cristoiublog.ro

 

16 Comments

 1. Marieta

  Din păcate, furia mulțimii și a atins cota pe care ei, cei de acolo care ne cred prosti, o pot manipula. S-a dat semnalul ca diaspora sa vina acasă. …. cați bani vor intra în România cu aceasta ocazie. … ce se urmărește de fapt? Generația Tania nu mai contează ca opinie publica, sociala, este doar masa de manevra. Punctele extreme: copii ( ” Alexandra”)si bătrânii( domnul Sora) sărăcia lucie și bogăția necuvenita, corectitudinea si hotia/minciuna, Credinta curata spirituala și opusul ( necredința?!), prostia și inteligenta, înțelepciunea și demagogia…. toate sunt folosite pentru manipulare
  Păcat ca ne cred pe toți prosti. România este iadul social, pe trepte de existenta. ..

  • adria

   Dacă românii ascultă ‘glasul sirenelor’ și ies în stradă pe 10 august pentru ‘revoluție’ alături de grupul dubios #REZIST, vor participa de fapt la autodistrugere.

   Alegeți o altă dată pentru demonstrații PAŞNICE, dar NU 10 august. Lăsați-i pe cei de la #REZIST să-și joace numărul SINGURI.

   Țineți minte cum, în decembrie 1989, eram insistent sfătuiți exact pe dos — să NU ieșim în stradă?

 2. elena curic

  Inchiderea dosarul urgent, inchide gura targului , vinovatul va fi monstrul singuratic , durerea va fi a parintilor si a noastra , ” aparatorii patriei” sunt bagati pana in gat, au mainile pline de sange, practic sunt autorii morali

 3. Militaru Vasilică

  Americanii sunt pricina. Nu este momentul ca opinia publică să fie senzibilizată cu mesaje de genul “Au venit americanii să ne răpească și să ne violeze fetele!”. Adevărul este că poporul român are în subconștientul colectiv trauma răpirii fecioarelor de pe timpul Imperiului roman, apoi năvălirea popoarelor migratoare, urmată de alte Imperii, otoman și habsburgic. Rușii aveau aceiași preocupare când treceau pe teritoriile românești.
  Așa că, dacă vor să rămână cu imaginea unor buni prieteni ai României, le sugerăm bravilor soldați americani să-și aducă din SUA fetele pentru satisfacerea plăcerilor sexuale. În caz contrar, cazuri ca cel al Alexandrei, vor ajunge subiect de controversă privind propaganda anti – americană, eventual controlată de rușii aflați pe fază.
  Și uite așa ajung români, ca Ion Cristoiu, să fie catalogați ca agenți ruși, pentru că pun o problemă ridicată de niște soldați americani neinstruiți corespunzător.
  Dar atenție ca românii să nu-i catalogheze în curând pe americani ca invadatori și nicidecum apărători. Cine are urechi de auzit, să audă.

 4. gelu

  ”Vreau să mă adresez cuiva: domnului președinte al României, domnul Iohannis. Eu vă garantez că ceea ce vă spun este adevărat, dacă nu eu îmi iau zilele, mă împușc. Vreau să mergeți să verificați ceea ce voi spune, instituțiile statului.

  În cartierul Bolt, lângă fabrica de pâine stă domnul Tonel, care se ocupă cu tuburi de oxigen. Acolo să se ducă autoritățile să-l ridice, pentru că este capul rețelei. Tot în Bolt este un alt cap al rețelei, iar fiica lui este angajată la DIICOT sau CSAT. Nu-i știu numele, dar trebuie să-i ridicați de urgență.

  Tonel a luat-o personal pe Luiza și a dus-o la traficanți. Pe ea au dat-o la 12 persoane care au făcut sex cu ea.

  În legătură cu Alexandra, Tonel mi-a spus ne întâlnim pe strada Rahovei, la numărul 169, adică acolo unde s-a petrecut crima. Tonel era mână în mână cu Dincă și fiica lui îl susținea așa cum a făcut-o și cu alte fete. Ea îl protejează și ține în frână DIICOT-ul și alte instituții ale statului. Rețeaua le răpea și le ducea la casa acestui Dincă. Am fimări cu aceste persoane care au făcut aceste lucruri. Am fost trimis de oameni să fac sex cu fete în casa lui Gheorghe Dincă și eu, și mulți alții.

  În fața autorităților voi spune tot ce știu, toate detaliile, toate dovezile pe care le am. Vreau să știu că sunt în siguranță și voi spune tot ce știu.

  Știu mai multe despre ceea ce se întâmpla în casa lui Gheorghe Dincă și aceste lucruri se întâmplă de 10 ani de zile.

  Vreau să fie clar: nu vreau nimic, nu vreau bani, nu vreau nimic. Pentru mine este important ca doar adevărul să fie scos la iveală.”, a spus martorul sub acoperire.

  • gelu

   Procurorul de caz DIICOT Craiova, Liviu Vasilescu cu 2 luni in urma preia dosarul disparitiei Luizei, dosar in care se gaseste fotografia cu masina lui Dinca. 1. Prima varianta de lucru a procurorului. Liviu Vasilescu intra in baza de date a Politiei Circulatiei si cauta toate masinile din jud. Olt, marca Renault Megan Break de culoare gri sau argintie. Dar Liviu Vasilescu tine dosarul in nelucrare pana dispare o alta fata din zona Caracalului, Alexandra. Daca intra in baza de date a Politiei avea o lista cu toate masinile, ca marca masinii din fotografie, din Judetul Olt. Iar din aceasta lista afla proprietarii. Si avand proprietarii cerea informatii despre varsta acestora, ocupatia, venituri, adresa si nr. telefon care locuiesc in Caracal deoarece disparitia Luizei a avut loc in acest oras. Avand proprietarii putea sa-i cheme la DIICOT si sa afle cine dintre ei are masina din fotografie. Si ajungea la Dinca. Sau si trimetea politistii judiciari la acele adrese pentru a vedea la fata locului cine detine o asemenea masina. Cate masini argintii sau gri se gaseau in Caracal??? Nu mai mult de 5-6 sa zicem. Nu gasea masina in Caracal extindea cercetarile la toti proprietarii Megan Break din jud. Olt. 2. A doua varianta, cu fotografia masinii isi trimetea politistii judiciarii din subordine sa se intereseze pe teren in Caracal si-n toate localitatile din zona pe o raza de 10 km cine sunt cei care fac taximetrie ilegala. Si ajungea astfel la criminalul Dinca. Si Alexandra nu mai era rapita. Dar porcurorul DIICOT ca sa musamalizeze cazul ii supune la detectorul de minciunii pe bunicul fetei si mama Luizei dupa care il agata pe bunic ca nu stiu la ce intrebare a mintit. In final cand constata ziua si ora cand a disparut Luiza il lasa pe bunic in pace, bunicul in acel moment era la pescuit. Acum va intreb, tindand cont de toate de mai sus, credeti ca procurorul este tampit, prost si indiot??? In mod sigur nu. Dar Liviu Vasilescu, procuror DIICOT Craiova tinea de sase astfel incat gruparea lui Dinca sa nu fie descoperita. In mod sigur aceasta e cea mai corecta varianta. DIICOT Craiova este bagat pana in gat in acoperirea faptelor de trafic de persoane din judetul OLT in frunte cu procurorii sai care cerceteaza rapirile de persoane. De ce o fac??? Pentru banii si accesul la trufandalele minore rapite de aceasta banda pentru a se desfata si ei, saracii procurori cu placerile carnale. Iar daca DIICOT Olt e bagat pana-n gat in acesta activitate criminala e imposibil ca DIICOT Central sa nu stie de acest lucru. Acum v-ati prins de ce DIICOT Craiova la inceput si acum DIICOT Bucuresti a preluat cazul de omor al Alexandrei si Luizei??? Ca sa duca cercetarile doar in directia unui nebun care a omorat doua fete din sadism. Si sa acopere implicarea sefilor si procurorilor DIICOT in traficul de carne vie din Romania. Asa ca familia Luizei si Alexandrei trebui sa depuna urgent plangere penala impotriva lui Liviu Vasilescu, sefilor DIICOT Craiova si DIICOT Bucuresti petru favorizarea infractorului, participare la omor si apartenenta acestora la un grup de crima organizata. DIICOT dorind sa inchida dosarul de trafic de minori in care e implicat Dinca, petru ca gurparea sa-si continue activitatea. Ps. 1 Rog sa se transmita avocatilor famililor Luizei si Alexandrei aceasta postare. Va multumesc

 5. gelu

  Dinca nu le omoara pe fete din dorinte macabre si din placere. El le omora pentru ca facand parte dintr-o retea de trafic de carne vie cu ramnificatii foarte mari. in momentul cand rapea o fata si aceasta ajungea sa fie salvata de autoritati atunci punea in primejdie toata reteau. El a omorat-o pe Alexandra pentru c-a aflat ca fata a sunat la 112 si s-a dat seama ca mai devreme sau mai tarziu prin salvarea fetei de catre autoritati, se ajungea la el si la capii si memebrii retelei. Dupa spusele unui martor reteaua lui Dinca functioneaza de 10 ani in Caracal. Asa ca toate fetele rapite de Dinca in aceasta perioada, acele fete care au incercat sa alerteze autoritatile, cazul Alexandrei sau incercat sa fuga si au fost prinse au fost omorate de Dinca. Pentru el, fetele erau considerate ca proprietatea retelei care odata rapite nu mai aveu nici un drept la libertate. Asa ca in 10 ani dintre toate fetele rapite de Dinca, toate care au incercat sa fuga s-au fost prinse au fost omorate. Iar Alexandra a fost singura in 10 ani de zile cara a reusit sa sune la 112. Din pacate datorita ramnificatiei retelei la nivel foarte inalt in sferele servicilor de forta, Alexandra n-a fost salvata tocmai pentru ca capii implicati, de la varful Statului de Drepti, nu au dorit acest lucru. Asa se explic balbele autoritatilor in salvarea ei dar si balbele DIICOT si Polite Locala in derularea anchetei. Dinca este foarte inteligent, nu este bolnav doar a mimat foarte bine boala ca sa apara cu cazier medical. O acoperire perfecta in momentul in care va fi prins de politie. Deplasarile lui din 25. 07 si faptul ca jongla cu trei telefoane cu cartee pre-platite indica un om limpede la cap care stie precis ceea ce face. Dinca nu e bolnav, s-a mimat perfect boala.

 6. gelu

  Vrajala a la criminalul Dinca, ponta cu prostituatele. Dinca este mecanic auto si ce faci daca esti mecanic auto cand vrei sa dezmembrezi un motor??? In primul rand ii scoti uleiul din carterul motor dupa care incepi sa-l desfaci in bucati. Iar piesele, o data demontate, le sortezi dupa materialul din care sunt facute si le dai la topit. Acelas procedeu l-a aplicat Dinca si-n cazul victimelor ucise. Dinca are pe proprietatea lui o incinta, unde extragea sangele din cadavrul iar mai apoi dezosa carcasa. Carnea o dadea drept hrana la porcii si cainii aflati in curtea lui. Iar oasele le ardea in butoiul ala. Asa se explica de ce n-a iesit mult fum in timpul procesului de ardere. Pe Alexandra a ucis-o la ora 11.30 iar pana la orele 16-17 a avut tot timpul sa pregateasca oasele de incinerare. Asa se explica de ce Dinca n-a mai parasit locatia pana a doua zi cand dupa ora 6 a fost saltat de politisti. De aceea fata lui Dinca a saltat cainii din curtea criminalului cu commplicitatea DIICOT-lui. Mergand pe acest scenariu, da Alexandra a fost omorata.

 7. Am inteles ca Oltenia e vestita nu numai pentru retelele de prostitutie ci si pentru recoltarea de organe, respectiv vanzarea de copii vezi cazul Sorina. Doar spitalele sau mai nou societatile care fac treaba spitalelor ca activitati externalizate au incineratoare de putere mare. Evident ca probele au putut fi plantate la acarul Paun anume spre a fi gasite. Pe recoltatorii de organe (un corp transat aduce mai multi bani decat o curva) i-a cotait cineva?

 8. alta ipoteza

  Ori a fost rapita ptr prostitutie omorata cand a sunat la 112 si i s-a luat cadavrul de catre securisti si politai din grupare in colaborare cu interlopii in timp ce procurorul complice ii pazea pe politisti neimplicati ca sa nu intre sau se facea ca ii pazeste si aia fiind tot din mafie. Cadavrul ars la crematoriu la flacara mai mica recuperate oasele si apoi duse la locul faptei si puse in butoiul mentionat de la bun inceput in in timp ce toata lumea avea privirea atintita spre bucuresti unde criminalul a fost plimbat – mai tineti pe tantica aia care a intrat sa hraneasca cainii? Care caini ca prima imagine de la descinderi a fost cu o masina cu custi in care se aflau doi caini luati de hingheri ca sa intre criminalistii!

  Ori a fost rapita pentru organe destinate vreunor personaje sus puse (de regula jidani) din armata americana sau administratia americana in slujba careia se afla armata! caz in care a fost dezmembrata de vie in baza de la deveselu, arsa si oasele duse in secret la locul presupusei crime dupa ce in prealabil atentia opiniei publice a fost distrasa cu plimbarea de la Bucuresti si in spate s-a strecurat tantica dornica de hranit animalele! Si cu ce hranesti cainii daca nu cu oase? Ca sa nu bata la ochi in caz ca se gasea vreun jandarm zelos sa o perchezitioneze la intrare!

  • Pt @alta ipoteza

   Sa stii ca exact la aceste variante pe care le-ai descris tu m-am gandit si eu. Dar ma gandesc la nesimtirea statului roman cat de nebun ,rau intentionat sau prost sa fii sa PUI DIICOT sa faca ancheta atata timp cat DIICOT ESTE MAFIA SUPREMA IN TARA ASTA. Cu implicarea DIICOT SI SRI toata tara e jefuita de 30 de ani bagand alti fraieri sau nevinovati la puscarie sa-si faca ei norma,scotandu-si parleala cat de “eficienti si utili” sunt. Crima organizata este in DIICOT JUSTITIE SERVICII SI POLITIC. Singura sansa a Ro este desfiintarea acestor institutii si a tuturor celor din politica. Inlocuirea mafiotilor si slugilor straineziei cu profesionisti, noi. RESET TOTAL

 9. Dana

  Nu te lasa, spune tot ce sti, gandeste-te cati parinti isi jelesc copii, cate rapiri vor mai fi daca acum nu se va face ceva.
  Domnul te va ajuta.
  Gandeste-te ca poate in viitor vor fi copii tai.

 10. gelu

  @parere… in acest caz exista doua posibilitati. 1. Ori fetele au fost rapite pentru a fi vandute carausilor ca sa le scoata din tara si sa le duca in tarile din UE ca sa le exploateze sexual. 2. Ori fetele sunt rapite pentru desfatarea in orgii sexuale ale membrilor grupului lui Dinca ce actioneaza in Caracal. Fetele fiind drogate. Iar cand se primeste comanda, fetele la sfarsitul unei asemenea orgii sa fie anesteziate si folosite ca donatoare de organe. Si atunci in locatia lui Dinca noaptea vin specialistii cu un laborator pe roti de prelevare de organe, sange, maduva spinarii. Iar Dinca dupa aceea le curata oasele de carne, le toaca si le arde. Si uite asa daca eventul politia ajunge la Dinca specialistii au acoperire si Dinca isi ea asupra lui vina de a le fi omorat. Dupa cum arata oasele din butoiul lui Dinca acestea sunt maruntite de parca ar fi fost tocate de o masina care toaca televizoare, frigidere si alte cele asa cum sunt masinile la centrele de reciclare. De aceea e tot foarte paluzibil ca-n casa lui Dinca sa se fi aflat o asemenea masina de dimensiuni acceptabile pentru a putea fi instalata acolo??? Numai asa se explica prezenta camionului cu prelata de culoare verde inchis ce a fost filmat ieri intrand prin poarta rosie din spate in curte lui Dinca. Iar Dinca dupa ce pleaca oaspetii curata carnea de pe ele aruncand-o la cainii si la porcii pe care-i are in gospodarie, le marunteste mai apoi cu acest malaxor si le arde in butoi. Dupa cate am inteles butoiul era captusit cu caramida refractara. Si bineinteles organele pleca in cutii frigorifice portabile cu masina vreo 10 km iar mai apoi sunt scoase din Romania cu elicopterul??? Asa se explica de ce Politia si DIICOT-ul au interzis proprietarilor de pe strazile care duc la intrarea din spate a curtii lui Dinca ca sa dea inregistrarile reporterilor de la diferite televiziuni. La o asemenea filiera integeti ca sunt bagate pana-n gat maharii din Statul de Drepti. De aceea ancheta nu se face in toate directiile si se merge numai pentru acuzatia de omor. Si e plauzibil ca, Dinca sa se fi deplasat la Craiova pentru a lua contact cu cine trebuie pentru a-si anunta complicii sus pusi ca fata a fost rapita. Apoi ajungand acasa si constatand ca Alexandra a sunat la 112, Dinca i-a sunat, de pe cartela cumparata la Craiova sa vina si sa preleveze organele fetei pentru ca fata trebuie sa dispara tocmai ca urmare a apelului ei la 112. Tu-ti dai seama cati bani sunt in joc si cati din acesti bani ajung la bosii ce se impauneaza acoperti de galoane si fireturi aurite din Statul de Drepti??? Am inteles ca-n Romania dispar vreo 6ooo de fete si baieti pe an.

 11. Alexandra traieste nu-i moarta. Acei oamenii care cauta in casa groazei daca mai sunt dovezi trebuie sa intre in tunelul de sub casa lui Dinca sa vada unde duce acel tunel.

 12. adria

  ‘The Brotherhood of the Snake’ (Frăția șarpelui) este o povestire de groază în genul scenariilor din comentariile de mai sus. Autorul este analistul economic JC Collins (un fel de Dan Diaconu canadian).

  Conform autorului “nu este o poveste despre bunătate. Nu există un sfârșit fericit și unii pot fi deranjați. Scopul este de a-l face pe cititor să experimenteze ceva ce nu ar putea experimenta altfel niciodată. Această poveste te va duce în acel loc. Să sperăm că poți să te și întorci.”

  Pe scurt, este descrierea, foarte puternică, a unei orgii satanice. Nu este pentru cititorul slab de inimă. Eu nu aș fi în stare să o recitesc.
  https://philosophyofmetrics.com/the-brotherhood-of-the-snake/

 13. un mizantrop

  Inainte de 1990 ma simteam prizonier intr-o rezervatie perfect inchisa…eram alimentati rational, educati in spiritul eticii socialiste…d-astea…Acum am sentimentul ca suntem ferma bio a lumii, nu numai a Europei. Si statul se preocupa sa ramanem cei mai sanatosi cetateni de pe mapamond, ne adauga iod in sare, ne pedepseste pecuniar daca mancam dulciuri, fumam, ba,chiar ne pregatesc, tot la gramada, surplus de vitamina D (mai era unul, un soi de precursor#, progresist, evident, care propunea anularea asigurarii medicale celor care nu duc viata sanatoasa si bolnavilor care nu tin regimul prescris…). Totul ca sa fim cat mai buni la export, intr-un fel sau altul…Geniile noastre sunt indrumate inca din liceu spre alte zari, de unde nici nu se intorc, dar nici nu mai dau semne de genialitate fiind absorbiti de un colectiv ¨de cercetare¨, ori aneantizati intr-o multinationala, oamenii cu un IQ normal sclavagesc sub diferite forme in UE, iar, in ultima vreme avem tot mai multe semne ca lumea are nevoie de copiii si tinerii nostri cei mai sanatosi, cu grupele de sange cele mai rare…N-ai spune ca romanii nu sunt doriti, asa cum incearca dusmanii sa ne vare in cap. Asta e si argumentul meu ca UE are nevoie de noi, putem sa udam si canapeaua, sa fluieram in toate cluburile si catedralele lor, nimeni nu ne da afara din UE, am platit bilet de intrare si platim cu sange (si la propriu) coltisorul in care ne-am strecurat umili…
  P.S. Cel mai horror aspect e, se pare, ca statul stie si administreaza acest comert de tipul taietorilor de paduri de la SH, adica avem niste ONG-uri progresiste, bineinteles de utilitate publica si astea se ocupa cu nevoile de transplant ale lumii (romanii sunt mai mult donatori, dar, din cand in cand apare si un copilas de-al nostru beneficiar, ca, oricum deconteaza CASS), asta la vedere, iar, pe din dos apar livratorii ilegali, care sunt stimulati, premiati si dupa cum se vede, acoperiti de autoritati…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *