Internet

Cei care sunteți toată ziua cu anticorupția și „penalii” în gură, dosarele voastre penale și ale stăpânilor voștri din străinătate unde le-ați ascuns?

    Scrisoare deschisă pentru Procurorul-Șef al DNA, Procurorul-Șef al DIICOT, Procurorul General al României Stimați Kovesi Laura Codruța, Horodniceanu […]

 

 

Scrisoare deschisă pentru Procurorul-Șef al DNA, Procurorul-Șef al DIICOT, Procurorul General al României

Stimați Kovesi Laura Codruța, Horodniceanu Daniel și Lazăr Augustin, în spiritul legii și al adevărului, solicităm să răspundeți public la următoarele întrebări de interes național:

Unde e Dosarul Privatizării „Petrom”? Unde e Dosarul concesionării resurselor natural, petrol și gaze, pe redevențe ridicole, care dezavantajeză clar România? A dispărut?

Unde e Dosarul „EADS”? A dispărut?

Unde e Dosarul „Apa Nova”? Unde e dosarul „privatizarii” apei românești, pe care, din cauză că domniile voastre ați tăinut mașinațiunile firmei franceze „Apa Nova”, românii sunt nevoiți să plătească APA ROMÂNEASCĂ furnizată de către „PENALA” companie franțuzească la un preț de peste 50 de ori mai mare decât prețul ei corect! Unde e Dosarul „Apa Nova”? A dispărut și el?

Unde este Dosarul „Enel”? Unde e dosarul italienilor de la „Enel”, care fură direct pe factură un procent de 80% din cetățenii României? A dispărut, nu-i așa?

Unde e Dosarul cu inculparea Firmei „Microsoft”? Există un Dosar „Microsoft” cu un prejudiciu de 400 de milioane de euro, și totuși în dosar nu apare firmă americană „Microsoft” – cea care A DAT MITA!

Unde este Dosarul „Volkswagen”? Această companie a escrocat, cu softul ce raporta emisii falsificate, milioane de români dar și Statul! În SUA, FBI-ul a arestat directorii companiei Volkswagen și justiția i-a pus să plăteasca MILIARDE DE DOLARI. Unde e Dosarul germanilor de la Volkswagen? Tăinuit și el în laboratoarele DNA!

Unde e dosarul licențelor date către „Gold Corporation”, unde e Dosarul canadienilor de la „Gold Corporation” și a celor dinaintea lor, care au obținut licențe ILEGALE?

Unde este Dosarul „Mechel”? Unde e Dosarul rușilor de la „Mechel” și a firmelor lor din Elveția? De ce DNA nu a acceptat ajutorul Procuraturii Generale din Federația Rusă, care a dorit să ajute DNA-ul românesc să cerceteze oligarhii ruși de la „Mechel”, având în vedere că aceștia erau dați în urmărire generală în Federația Rusă din cauza unor alte infracțiuni economice capitale? DNA a tăinuit infractorii ruși, aducând PREJUDICII CHIAR ȘI RUSIEI!

Unde e Dosarul „Bechtel”? Autostrada nu există nici acum, dar miliardele s-au plătit. Unde e dosarul americanilor de la „Bechtel” și al complicilor lor din guvernele României? A dispărut și acest dosar, bine ascuns chiar de către voi, cei care conduceți DNA, DIICOT și Parchetul General!

Unde sunt dosarele penale ale americanilor de la „Exxon”, rușilor de la „Gazprom” și austriecilor de la „OMV”?

UNDE sunt dosarele israelienilor care au intrat ilegal în posesia a peste 40% din terenurile agricole ale României? Unde sunt, de asemenea, dosarele tăierilor ilegale de păduri românești?

Unde sunt dosarele penale ale privatizărilor ilegale ale „Electrica”, „Hidroelectrica”, „Nuclearelectrica”, „Transgaz”, „Romgaz” și portul Constanța?

Unde este dosarul penal și unde este cercetarea penală în ceea ce îl privește pe numitul Isărescu Mugur pentru fraudele bancare și infracțiunile de megafalsificări ale monedei naționale, vinderea ilegală și la preț subevaluat a sediului central al BCR, furtul rezervei de aur a României, impunerea unor indici bancari neconformi cu legea, complicitate la genocidul bancar săvârșit de către băncile cu capital străin asupra cetățenilor României, distrugerea premeditată a băncilor cu capital sută la sută românesc, vinderea stanței pentru aurul exploatat și extras din munții României, falsificarea rapoartelor anuale ale BNR, vinderea activelor BNR către terți, introducerea în acționariatul BNR a unor entități private ale căror identitate refuză să o dezvăluie, distrugerea Băncii Naționale a României prin faptul că Statul Român, după cum arată însuși site-ul oficial al BNR, este proprietar pe propria lui bancă națională în procent de doar 12%, că să nu mai spun despre faptul că a distrus monedă națională în favoarea monezii utopice numită „euro”, sau că, printr-un act semnat de el în ianuarie 1990, a schimbat în mod ilegal și nejustificat paritatea leu-dolar!

Acestea sunt doar 10% din marile acte de CORUPȚIE, dar sunt cele mai importante pentru că, prin ele, poporul român a fost deposedat, exact cu complicitatea Domniilor Voastre, doamnă de la DNA, și domnule de la DIICOT, și domnule de la Parchetul General, de averea și de proprietățile lui. Domniile Voastre care ați ascuns în sertare toate aceste dosare, le-ați mușamalizat, le-ați tăinuit, iar tăinuirea ESTE INFRACȚIUNE, prin urmare cei mai mari „penali” nu sunt cei cărora le-ați fabricat dosare, ci sunteți CHIAR VOI! Prin mușamalizarea numai și a dosarelor expuse mai sus, doamnă Kovesi, domnule Lazăr, domnule Horodniceanu, ați contribuit din plin la săvârșirea, premeditată și în formă continuată, a unei infracțiuni capitale: cea de sabotare a economiei românești, de încălcare a Siguranței Naționale a României, de distrugere a bunăstării cetățenilor României și vă acuz de complicitate, în defavoarea Statului și a poporului român, cu infractori internaționali (francezi, austrieci, ruși, americani, germani, olandezi) ale căror interese, în România, le-ați reprezentat!

În încheiere, doamnă Kovesi Laura Codruța, vă solicit să dați un Comunicat de Presă în care să recunoașteți CINE era șefa DIICOT Sibiu în anul 2000, când s-a mușamalizat traficul internațional cu copii al numiților Iohannis Klaus Werner și Iohannis Carmen și să vă asumați, doamnă, semnătura pe care ați așezat-o, într-un total dispreț față de victimele contrabandei cu minori, pe Rezoluția din data de 3 august 2000, Rezoluție de Neîncepere a Urmăririi Penale în dosarul 423/P/2000 privind adopțiile internaționale ilegale!

Articolul circulă pe Internet, cele scrise sunt reale și pot fi verificate, autorul este necunoscut

P.S.: La cererea cititorilor, adăugăm și alte dosare penale îngropate sau tergiversate fiindcă sunt implicați străinii sau chiar cei care ne dau lecții de anticorupție: Dosarul Romtelecom, Dosarul Flota, Dosarul ALRO Slatina, Dosarul Sidex Galați, Dosarul ARO (închis de DNA în 2012), Dosarul retrocedărilor frauduloase de la Sibiu – altele decât cele către FDGR-ul lui Iohannis (închis de DNA în 2009), Dosarul succesiunii Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR) după organizația hitleristă Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien) desființată prin Convenţia de Armistiţiu din 12 septembrie 1944 și Decretul-Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944 semnat de regele Mihai, Dosarul Transgaz cu Sergiu Lascu – fratele lui Kovesi (clasat de DNA în 2017) și lista rămâne deschisă, Dosarul Mihai Răzvan Ungureanu – renunțarea la moștenirea Gojdu de la Budapesta, …

 

19 Comments

 1. Cred ca mai toate privatizarile au fost oneroase si facute prin incalcarea legilor! Dar astea de mai sus sunt piscul!

 2. alex

  Foarte interesant articol! Asteptam un asemenea articol! Felicit acea persoana(n-are imprtanta numele), pentru curajul deosebit de care da dovada si pentru obiectivitatea expunerii acestor dosare musamalizate!

 3. Rena

  Ati uitat tocmai de Romtelecom, o alta megatradare a sigurantei nationale!

 4. Emma Schwartz

  Plângerea penală trebuie să fie semnată de una sau mai multe persoane. Altfel nu va fi luată în considerare.
  Această ciornă de plângere penală trebuie să fie completată – la capitaloul privindu-l pe dl Mugur ISĂRESCU – cu scandaloasele ilegalități săvârșite în vederea DISTRUGERII SISTEMULUI BANCAR ROMÂNESC, sub „supravegherea prudențială” a Băncii Naționale a României/a dlui Mugur ISĂRESCU (!?).
  În prezent, România este singura țară fostă membră a CAER care nu mai are nicio bancă comercială/de investiții proprie !?

  • justitiarul

   Nu este o plângere penală, e un bilanț al dosarelor îngropate sau tergiversate ca să se prescrie infracțiunile comise.

 5. Gigi

  Se trece de la o extrema la alta !!! Nimic nu a fost ok in acesti 28 de ani !!! Hai sa fim seriosi, chiar totul a fost hotie ! Sa fim seriosi.

  • Chiar toata economia Romaniei a fiost ingropata prin fraude , vanzari oneroase sau chiar falimentari ilegale

 6. “…complicitate la genocidul bancar săvârșit de către băncile cu capital străin asupra cetățenilor României…”Subscriu!!! Raifeissen imi retine din pensie o suma de bani total ilegal!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. romanka

  da, este hotie, daca nu 100% este 99%

 8. Virgil

  E Ok! Toată economia noastră s-a dat pe mâna nimănui, adică a justiției,care nu răspunde de nimic.Mai avem acum doar șansa de revenire la vechiul PCR,cel care-i controla inclusiv pe magistrați ,prin simpla destituire, dacă nu chiar mai altfel în caz de rea credință evidenta.

 9. capcaun

  Da, vechiul PCR ne trebuie ACUM, pana nu e prea tarziu …

 10. POPESCU IULIANA

  Unde e flota?De ce ne rad padurile. strainii si le este pemris?Une sant vinovatii pt genocidul si tradarea care a-ti numit-o REVOLUTIE?ETC,,,,ETC….?

 11. Ion Stan

  Asta cam așa este.

 12. Popa

  Bun articol. O petitie pe cand. In mod sigur o vor semna minim 2 mil.

 13. Viorel

  Felicitari ptr curaj, domnule, facetile public e Numai asa vom sti purul adevar, toti sint mafioti o apa si un pamint. Felicitari

 14. Eliade

  Din pacate domnule Muha dumneavoastra bateti cimpii, ai inteles ca cucu-n gura si comentariul tau cred ca e facut la un articol imaginar care se afla doar in mintea dumneavoastra mult prea obosita pentru zilele noastre! Asa ca eu va sfatuiesc sa stati dreaq in banca dumneavoastra , ca-i plina lumea de idioti :))

 15. Da, si eu consider, ca si anterespondentii de mai sus, ca este nevoie de o petitie initiata de o organizatie si semnata decat mai multi din romanii care citesc acest articol. Adresata Presedintiei, va fi punctul de plecare pentru reluarea cercetarilor, cu conditia excluderii prescrierilor.

Trackbacks / Pings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.