Internet

Cele 8 scopuri malefice ale Ocultei Mondiale de care ar trebui să ne înfricoşăm

    Am observat că există unii oameni care nu sunt deloc conştienţi de pericolul pe care-l reprezintă francmasoneria ocultă, […]

 

 

Am observat că există unii oameni care nu sunt deloc conştienţi de pericolul pe care-l reprezintă francmasoneria ocultă, aşa zisa “Ocultă Mondială” de care am vorbit de atâtea ori în cadrul acestui site. “Bilderberg”, “Comitetul celor 300”, “Illuminati”, “CFR” sunt câteva din organizaţiile secrete ce fac parte din aşa-zisa Ocultă Mondială. Ele s-au instalat în poziţii-cheie din guvernele lumii, precum şi din marile corporaţii mondiale, astfel încât doar o mică parte din elita actuală a lumii putem spune că nu face parte din Oculta Mondială.

Care este scopul acestor organizaţii oculte şi malefice şi de ce sunt ele periculoase pentru omul obşinuit? În acest articol am încercat să fac o sinteză a scopurilor urmărite de marea majoritate a organizaţiilor oculte. Cu ocazia aceasta, poate veţi înţelege mai bine pericolul Ocultei Mondiale.

1) Stabilirea unui unic guvern mondial şi a unei noi ordini mondiale. E vorba de o uniune atât politică, cât şi financiară a tuturor ţărilor lumii. De ce este important pentru Oculta Mondială aşa ceva? Întrucât, având un organism unic la nivel mondial, ar putea mai uşor controla toate deciziile care s-ar lua. Cum în prezent în lume există 196 de state, e extrem de greu ca o decizie care să fie în interesul Ocultei Mondiale să fie luată în toate cele 196 de ţări. O guvernare mondială unică ar uşura această problemă. Mondializarea se va face atât la nivel politic, cât şi la nivel financiar. Primii paşi spre mondializare au fost deja făcuţi (vezi organizaţii ca ONU, Uniunea Europeană sau Liga Arabă); din punct de vedere financiar, Oculta Mondială îşi doreşte o singură monedă mondială, emisă de o singură bancă de emisiune mondială. De ce? Pentru că cine va controla emisiunea de bancnote, va controla şi finanţele lumii.

2) Distrugerea identităţii naţionale a naţiunilor lumii. Acest scop merge mână în mână cu primul scop, acela al stabilirii unui unic guvern mondial. Dacă prin educaţia din şcoli, mândria şi orgoliul naţional vor dispărea, atunci cetăţenilor unui anumit stat o să le fie indiferent dacă o să aibă parte de un guvern naţional sau de unul mondial.

3) Distrugerea religiilor lumii (în special a creştinismului) şi crearea unei unice religii. Religiile autentice ale lumii promovează pace, toleranţă, iubire şi libertate. Toate aceste principii sunt incompatibile cu principiile Ocultei Mondiale, care-şi doreşte un om care să nu se închine lui Dumnezeu, ci noii ordini pe care ea vrea s-o creeze. Pentru aceasta, în ultimul secol au apărut o mulţime de secte şi “noi religii” (gen New Age), dar şi puternice mişcări (ca mişcarea ateistă) ce luptă împotriva religiilor tradiţionale. Creştinismul e cea mai periculoasă religie pentru Oculta Mondială, de aceea el trebuie discreditat şi distrus din toate părţiile: vezi aberaţiile de genul: Iisus Hristos buddhist (http://www.lovendal.ro/wp52/minciuni-ordinare-impotriva-crestinismului-5-iisus-a-trait-in-india-unde-a-devenit-buddhist/), Iisus Hristos a fost căsătorit cu Maria Magdalena şi a avut copii (http://www.lovendal.ro/wp52/minciuni-ordinare-impotriva-crestinismului-2-iisus-ar-fi-fost-casatorit-cu-maria-magdalena-si-ar-fi-avut-un-copil/) etc.

4) Controlul total omului şi transformarea sa în robot. Omul este o fiinţă liberă în gândire, iar acest lucru este foarte periculos pentru Oculta Mondială. Omul nu trebuie să gândească sau, cel mult, să gândească ceea ce i se oferă. Astfel, au apărut o mulţime de tehnici de manipulare subtilă, folosindu-se de industria muzicală (http://www.lovendal.ro/wp52/muzica-instrumentul-perfect-de-manipulare-a-oamenilor-de-catre-societatile-oculte/), cinematografică (http://www.lovendal.ro/wp52/un-fost-critic-de-film-confirma-ca-marile-productii-hollywoodiene-sunt-creatia-organizatiei-malefice-illuminati/) sau de jocuri video. Credeţi că întâmplător au apărut formaţii sau interpreţi ca Rihanna, Lady Gaga şi alţii, ce promovează existenţa unui om sclav şi robot? De asemenea, oamenii vor fi urmăriţi în fiecare mişcare pe care o vor face, cu diverse dispozitive electronice instalate în propriile maşini (http://www.lovendal.ro/wp52/planul-illuminati-de-control-al-omenirii-se-extinde-si-in-romania-si-europa/) sau…de ce nu, chiar în ei!

5) Depopularea masivă a întregii lumi. 7 miliarde de oameni sunt cam greu de manipulat şi de aceea, Oculta Mondială doreşte rapid o depopulare masivă a Pământului sub mai puţin de 1 miliard de oameni, ce ar fi mult mai simplu de manipulat. Pretextul folosit adesea că “7 miliarde de oameni” sunt imposibil de întreţinut este unul ridicol, atât timp cât Pământul nostru are resurse naturale suficiente pentru a întreţine şi mai mulţi oameni decât 7 miliarde. Depopularea se va face prin mijloace specifice: războaie mondiale, înfometarea intenţionată a populaţiei sărace, controlul fertilităţii etc. Aflaţi mai multe despre depopulare în acest articol:http://www.lovendal.ro/wp52/pe-31-octombrie-2011-populatia-terrei-atinge-7-miliarde-elita-globala-doreste-reducerea-la-500-de-milioane/

6) Promovarea depravării oamenilor. Pentru ca oamenii să nu mai gândească raţional (aşa cum am precizat în punctul 4 din acest articol) trebuie să li se satisfacă poftele “animalice”, dar şi să li se întunece minţile. Pentru aceasta, sexul şi pornografia vor fi ridicate la rangul de “religie”, iar legalizarea drogurilor va deveni nu peste mult timp un fapt real. Cu oameni drogaţi şi implicaţi în sex, controlul se va putea face mult mai uşor.

7) Distrugerea societăţii actuale şi a instrumentului ei fundamental, familia. Orice societate se bazează pe familie; dacă aceasta nu ar mai exista, Oculta Mondială ar împuşca mai mulţi iepuri deodată: oamenii nu şi-ar mai dori a face copii (şi astfel populaţia ar scădea – vezi punctul 5); oamenii ar fi implicaţi mai mult în relaţii sexuale pasagere (vezi punctul 6); ar descuraja religia (vezi punctul 3); copiii nu ar mai avea un “tată” şi o “mamă”, fiind crescuţi în centre sociale uriaşe, unde vor putea fi manipulaţi şi învăţaţi încă de mici în ideile noii ordini mondiale. Pentru realizarea acestui deziderat, Oculta Mondială va promova aberaţii sexuale (gen homosexualism sau swinging – schimb între parteneri), dar şi mişcări sociale puternice (ca feminismul, ce vrea ca femeia să nu-şi mai dorească familiehttp://www.lovendal.ro/wp52/oculta-mondiala-incurajeaza-feminismul-pentru-a-distruge-familia-si-a-transforma-femeia-intr-un-sclav-lucrator/).

8 ) Distrugerea libertăţii de exprimare şi, astfel, a libertăţii presei. Deşi în marile democraţii occidentale se tot vorbeşte de existenţa libertăţii presei, aceasta este o minciună, întrucât marile mijloace mass-media se află sub controlul şi influenţa unor proprietari ce au legătură cu Oculta Mondială. Odată cu apariţia Internetului, s-au scos la iveală o mulţime de informaţii despre Oculta Mondială, dar şi despre manipulările sale. Acest lucru e perceput ca o ameninţare de către Oculta Mondială, căci astfel nu şi-ar mai putea realiza punctul 4, adică controlul total al omului. De aceea, în întreaga lume se pregăteşte o îngrădire din ce în ce mai mare a Internetului (vezi http://www.lovendal.ro/wp52/bine-ati-venit-in-statul-politienesc-guvernul-sua-a-inceput-sa-inchida-site-uri-pe-capete/).

Toate aceste punct care le-am prezentat mai sus nu sunt nişte fantezii. Unele din ele se află în plin proces de îndeplinire, doar că noi nu suntem conştienţi de acest lucru. Prevăd că într-o perioadă de 20 până la 50 de ani, toate punctele prevăzute mai sus se vor realiza. Sunteţi dispuşi să le acceptaţi?

Sursa: http://www.lovendal.ro/wp52/cele-8-scopuri-malefice-ale-ocultei-mondiale-de-care-ar-trebui-sa-ne-infricosam/

 

 

 

2 Comments

 1. Doru Dascalu

  Am o obiecţie foarte importantă. Profeţia că se va întâmpla cele descrise în 20-50 are o marjă cam mare. După cum evoluează lucrurile în maxim cinci ani, adică până în 2020 va fi ori aşa ori altceva. Vedem după crearea statului Europa. Prin anii 60 auzeam pe unii bătrâni spunând că rasa galbenă va conduce planeta. Bă eşti prost?! Bă eşti nebun?! După cum evoluează lucrurile se pare că se va întâmpla.

  • gigimutu

   Pai Dorule,

   tu de ce crezi ca se face noul drum al matasii? din China pina in Europa? pe acolo se va face invazia Europei, de catre chinezi, citeste si in Biblie, la apocalipsa, unde este specificat si numarul de invadatori, 20000 x 10000 de oameni, deci doua sute de milioane de galbejiti vor invada Europa, asta va fi spre sfarsitul lumii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *