Lichele

Cerceleee, mă băiatule, rezistența aerodinamică nu se poate păcăli.

  Azi, 05 octombrie 2020, medicul Adrian Streinu-Cercel trage „un semnal de alarmă” cu privire la purtarea măștii de protecție, […]

 

Azi, 05 octombrie 2020, medicul Adrian Streinu-Cercel trage „un semnal de alarmă” cu privire la purtarea măștii de protecție, ca „armă esențială” împotriva infectării cu COVID-19. Acesta le explică oamenilor că virusul este prezent peste tot, motiv pentru care, masca ar trebui purtată de dimineața până seara, în orice loc ne deplasăm.

Replica înțeleaptă nu se lasă așteptată:

„Cerceleee, mă băiatule, în loc să-ţi dai cu presupusul unde nu te pricepi, făcându-te de cacao fără lapte, n-ar fi mai bine să pui mâna să faci ce scrie în fişa postului şi nu ai făcut, de aproape un an, “adecă” anchete epidemiologice?

Căci de povestea cu carcalacul care merge cu 7m/s îţi explica tetea: Există o noţiune pe care voi, la şcoala aia de felceri, nu o faceţi, se cheamă rezistența aerodinamică. Balaurul ăsta face că, dacă viteza unui jet de aer la ieşirea din incintă este … x, ea scade până la 0, adică la valoarea ta de medic, într-un spaţiu ce se poate calcula, da’ e prea complicat pentru neuronul tău. Ca să priceapă şi o loază ca tine, îți desenez:  una din pistele de aterizare de la Otopeni e doar la câţiva zeci de metri de DN1, da’ nu s-au văzut încă automobile răsturnate de jeturile motoarelor reactive ale avioanelor de linie…”

                                                                                            Viorel DUMITRACHE

 


2 Comments

  1. Adrian Grigoriu

    Bandiții oficiali exploatează lipsa de cunoștințe tehnice a oamenilor pe care tot bandiții au indus-o prin distrugerea învăţământului ca să sperie oamenii cu minciuni și să îi determine sa acţioneze împotriva propriilor interese, ale familiilor si popoarelor lor.

    Aşa cum au făcut cu Turnurile Gemene chipurile pulverizate de nişte ciobani din peșterile Afganistanului după ce au păcălit forţele aeriene americane… mulți chiar mai cred povestea asta, sau că acum 50 de ani aveam tehnologia să ajungem pe Lună dar acum nu o mai avem, că primul război mondial a fost declanşat între mai toate statele Lumii pentru că un nimeni a împușcat pe un alt nimeni la Sarajevo şi multe alte bazaconii pompate propagandistic drept realităţi istorice.

  2. Asa este,lumea e pacalita in corpore pentruca scoala din ultile decenii scoate niste analfabeti.Banditii astia au prins efecul la populatia lumii cu apa asta din rauri imbuteliata in sticle de plastic si vanduta cu cca 1 000 ori mai scump decat apa deala robinete.S-a introdus sperietoarea cu apa neepurata corect,care poate fi otravitoare.Lumea proasta s-a speriat si cumpara apa toxica in sticle de plastic la pret de aur.Plus sticlele alea de plastic au devenit inca un adaos urias,la poluarea planetei.Asta a fost inca o dovada,pe linga cele prezentate de comentariul D-lui Adrian Grigoriu,ca lumea poate fi prostita usor,prin necunoasterea multor fenomene stiintifice,dar si de cutura generala.Banditii psihologi au indus in majoritatea populatiei un fenomen de Frica produs de isasi fiinta omeneasca prostita cu informatii false.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.