Suntem cu ochii pe voi!

Cercetând pandemiile viitorului

„A coming disease could kill 30 million people within 6 months” (Bill Gates, 2018)  Noi informații devastatoare ies la iveală, […]

„A coming disease could kill 30 million people within 6 months” (Bill Gates, 2018)

 Noi informații devastatoare ies la iveală, de data aceasta din Kazahstan, acolo unde armata SUA controlează mai mute laboratoare de cercetare „științifică” a agenților patogeni. Laboratoarele, asemeni celui din Georgia despre care v-am vorbit zilele trecute, sunt dotate cu sisteme avansate de securitate, fiind accesibile doar personalului și cetățenilor americani cu acreditare de securitate.

De ce este interesant laboratorul din Kazahstan? În primul rând pentru că este situat într-o zonă bogată în agenți patogeni numai bine de „recoltat” de către teroriștii contemporani. Aș aminti în treacăt că zona este una în care, încă de pe vremea țarului Nicolae al II-lea, a fost organizată așa-numita rețea de securitate anti-ciumă, menită a monitoriza bolile locale și a preveni introducerea în Rusia a bolilor fără focar natural(gen holera). Rețeaua respectivă a evoluat în perioada sovietică într-o organizație avansată, având sute de facilități atât observaționale cât și științifice. După colapsul URSS, instituțiile respective au fost păstrate de către autoritățile locale, mai ales datorită procedurilor stricte și avansate care făceau ca focarele epidemice să fie izolate rapid, prevenind transformarea unor agenți patogeni în „teroriști” atât locali cât și mondiali. Desigur, ca peste tot în fostul spațiu sovietic, au existat probleme de finanțare a respectivei rețele, astfel încât „descălecarea” americanilor cu buzunarele doldora de dolari a făcut ca preluarea infrastructurii științifice ex-sovietice să devină o operațiune facilă și deosebit de profitabilă pentru generoșii finanțatori.

Să ne întoarcem acum în teren pentru a înțelege ce programe de cercetare s-au efectuat în laboratoarele din Kazahstan. Unitatea Pentagonului A1266, sprijinită de specialiștii locali, a colectat mai bine de 40 000 de căpușe și a reușit izolarea a patru bio-agenți pretabil a fi utilizați în arme biologice avansate: virusul encefalitei de căpușă(TBEV), virusul febrei hemoragice Crimeea-Congo, Rickettsia și Coxiella burnetii(agentul febrei Q). Agenții menționați sunt extrem de periculoși deoarece pot fi distribuiți în masă prin intermediul aerosolilor. Și-acum să vedem, pe rând, cu ce avem de-a face:

Febra hemoragică Crimeea-Congo este o boală infecțioasă în care mortalitatea poate ajunge la 40% și pentru care nu există un vaccin. E interesant că anul trecut au apărut câteva cazuri de febră hemoragică în Spania, zonă aflată în afara arealului tradițional al acestei boli.

Virusul enecefalitei de căpușă generează o boală agresivă care afectează creierul provocând, de cele mai multe ori, daune ireversibile.

Tifosul este produs de bacteria Rickettsia prowazekii, răspândită, în funcție de areal, de păduchi și purici. Bacteria menționată a fost intens studiată de armatele SUA, URSS și Japoniei deoarece este ușor de manipulat, stabilă și poate fi răspândită foarte ușor.

Același lucru este valabil și pentru Coxiella burnetii, bacteria care cauzează Febra Q. Este un agent patogen stabil, ușor de răspândit pe cale aeriană și care ar putea fi următoarea pandemie experimentală(rețineți bine asta). În plus, rezistă până la patru ani în mediul exterior!

E interesant că, între 2015 și 2018, DTRA a studiat în Kazahstan … coronavirușii aflați în lilieci. Pentru aceasta au fost capturați peste 200 de lilieci, cărora li s-au prelevat probe, izolându-se coronavirușii identificați. Nu-i oare ciudată obsesia Pentagonului pentru coronaviruși în perioada anterioară izbucnirii actualei pandemii?

E de remarcat că DTRA a cheltuit peste 300 de milioane de dolari în Kazahstan pentru finanțarea a două laboratoare similare celui din Wuhan. Aici au fost demarate cercetări referitoare la ciuma bubonică și cea pulmonară, iar o groază de material biologic a fost transportat în SUA. Ciuma pulmonară este extrem de simplu de generat, cu o contagiozitate extremă, iar mortalitatea poate depăși 75%!

Mai menționez că Pentagonul are 25 de laboratoare biologice răspândite peste tot în lume. În ceea ce privește coronavirusul, pare că situația e cauzată de o scăpare de sub control a unui proiect militar. Circulă un zvon conform căruia, încă de acum trei ani a fost răspândit controlat un coronavirus menit a imuniza soldații americani și o mare parte a populației din zonele prietene ale SUA. Ținând cont de actualele rate de infectare, e cât se poate de logic pentru oricine că dacă a fost un proiect militar, cu siguranță e unul ratat. Mai mult, se vorbește că supărarea americanilor pe chinezi ar fi cauzată de faptul că, din laboratorul din WUHAN, ar fi ieșit alt virus, nu cel așteptat de americani. Ca o ironie a sorții, SUA are cel mai mult de tras de pe urma actualei pandemii pe care e incapabilă să o controleze.

Știu că pentru mulți dintre cititorii articolelor mele este de-a dreptul de neînțeles modul în care Rusia a lăsat „să-i scape” o groază din cercetarea fundamentală sovietică sau cum chinezii colaborează atât de bine cu americanii în condițiile în care, în teren, sunt dușmani. Nu vă lăsați amăgiți de aparențe. Luați-vă puterea de a pătrunde sub ceața falsei actualități pentru a înțelege cum este „orchestrat” întreg sistemul mondial.

Dan DIACONU

Sursa: https://trenduri.blogspot.com/2020/09/cercetand-pandemiile-viitorului.html

 

3 Comments

 1. CD

  Iata opinia, un Scurt Studiu, al unui roman ce traieste in China de mai multi ani si care are perspective ceva mai deosebite din situatia geopolitica deosebita de cea de aici.
  SCURT STUDIU
  – Covid-19, prezent în alte tari înaintea focarului de la Wuhan!
  de Dan Tomozei – Publicat în 14 septembrie 2020 – http://dantomozei.ro

  Un Studiu realizat de cercetători americani de la UCLA prezintă informații potrivit cărora noul coronavirus COVID-19 ar fi fost prezent în Los Angeles la sfârșitul lunii Decembrie 2019. Cercetătorii au detectat o creștere cu 50% a pacienților care s-au prezentat cu boli respiratorii la unitățile de sănătate din Los Angeles, în lunile anterioare declarării pandemiei.

  În cadrul studiului, cercetătorii Universității din California, Los Angeles (UCLA) au evaluat peste zece milioane de fișe din sistemul de sănătate și de vizite ale pacienților în ambulatoriul UCLA Health, din perioada 1 Decembrie 2019 – 29 Februarie 2020, comparând informațiile cu date din același interval din ultimii cinci ani.
  Studiul, susținut de Departamentul de Medicină al UCLA, arată că vizitele în ambulatoriu care au solicitat îngrijire pentru tuse au crescut cu peste 50%, fiind depășit numărul mediu de vizite pentru aceeași problemă medicală din ultimii cinci ani cu peste 1.000 de cazuri.

  De asemenea, a fost descoperit o creștere „semnificativă” a numărului de pacienți în secțiile de urgență, care au reclamat tuse, simultan cu numărul pacienților spitalizați cu insuficiență respiratorie acută.
  Un procuror american de tip DNA acuză pandemia „inutilă”!
  Este pentru a doua oară în ultima lună când, în SUA, este luată inițiativa unui proces intentat Chinei pe tema pandemiei COVID-19.

  Procurorul General al statului Missouri, Eric Schmitt, a intentat zilele trecute un proces împotriva guvernului de la Beijing, acuzând că oficialii chinezi sunt „responsabili pentru decesele enorme, suferința și pierderile economice pe care le-au provocat lumii, inclusiv cetatenilor din statul Missouri”.

  Replica ministerului chinez de Externe a venit sec: „acest tip de proces invită doar la ridicol”, este un „litigiu frivol”.
  În fond, reprizele de replici dure SUA-China au devenit atât de firești, încât spectaculoasă caută să fie doar exploatarea deșănțată din mass-media occidentală.
  Cine nu a înțeles că, în fond, atacurile americane fac parte din scenariul deja obositor aplicat de SUA la adresa oricărui guvern sau partid politic încăpățânat în a refuza supunerea față de Washington.

  Prin reprezentanți oficiali, China a acuzat SUA de faptul că au plantat noul coronavirus la Wuhan, arătând că „ar putea fi armata americană cea care a adus epidemia la Wuhan„.
  La noul atac american, lansat de la Missouri, Ministerul chinez de Externe, prin purtătorul de cuvânt Geng Shuang, a reiterat faptul că dincolo de deschiderea și transparența dovedite, a informat SUA cu privire la evoluția de la Wuhan încă de la data de 3 Ianuarie 2020. „SUA au acces nelimitat la informații și date din China. China a adus contribuții semnificative la lupta globală împotriva pandemiei.„
  Catalogând acțiunea drept un proces care nu reprezintă nimic decât „un litigiu frivol care sfidează teoria de bază a legii”, Gen Shuang a subliniat că, potrivit dreptului internațional, „instanțele americane nu au nicio competență cu privire la acțiunile suverane întreprinse de guvernele chineze de la toate nivelurile”.

  În aceste condiții, un astfel de litigiu frivol nu va ajuta SUA să ofere un răspuns ferm epidemiei și nici nu va contribui la cooperarea globală, a mai susținut oficialul chinez.
  Urmărind cele patru capete de „acuzare” lansate de Procurorul General Eric Schmitt, putem observa fragilitatea acuzațiilor cu care ne-a obișnuit DNA-ul păstorit de Laura Kovesi.

  SPANIA avea noul coronavirus încă din luna Martie 2019!
  Specialiștii în virusologie din Spania au anunțat că au depistat urme ale noului coronavirus COVID-19 într-un eșantion de ape uzate din Barcelona colectate în luna Martie 2019, cu nouă luni înainte de identificarea bolii COVID-19 în China, au anunțat, ieri, oficiali ai Universității din Barcelona.

  Cercetătorii au remarcat numărul neobișnuit de mare de solicitări, de pacienți și spitalizări, care sugerează răspândirea în comunitate a SARS-CoV-2 înainte de conștientizarea clinică și de stabilirea capacităților de testare.
  Toate aceste date poate arăta că noul coronavirus s-a instalat în tăcere a rămas nedetectat pe Coasta de Vest a SUA încă din preajma Crăciunului 2019.

  ITALIA a înregistrat simptome speciale de pneumonie încă din luna octombrie 2019
  Expertul medical italian Giuseppe Remuzzi, directorul Institutului de Cercetări Farmacologice “Mario Negri”, a declarat că unele simptome speciale de pneumonie care nu au mai fost văzute până acum au fost descoperite, în Italia, încă din lunile octombrie, noiembrie și decembrie 2019.
  CGTN transmite că, expertul italian consideră că noua pneumonie nu este una obișnuită și este total diferită de pneumonia cauzată de gripă.

  Solicitat să explice de ce nu au fost lansate avertismente, Giuseppe Remuzzi a declarat că sunt două argumente.
  „Primul, pentru că este ceva nou și este dificil să facem judecăți cu acuratețe. Al doilea considerent, pentru că punctele de vedere ale experților nu sunt similare, sunt foarte diferite. Încă de la început, am avut experți care au spus că ne confruntăm cu o situație foarte gravă. Aceasta este o pendemie globală, o problemă care privește toată umanitatea.
  Oricum, vom învinge epidemia pentru că suntem ființe mult mai inteligente decât acesti virus. Pentru că avem o mulțime de intrumente care în prezent sunt aplicate în lupta împotriva virusului. Acest virus nu este unul banal și nu trebuie să îl abordăm cu seninătate.

  Centrul american pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) a raportat primul caz de infecție internă cu COVID-19 la data de 21 Ianuarie 2020, la un bărbat care a revenit în SUA din orașul chinez Wuhan.
  Autoritățile americane au anunțat oficial răspândirea coronavirusului pe teritoriul național abia la data de 26 Februarie2020.

 2. wind

  Nimic altceva decat schizofrenie institutionalizata, o hazna de creiere imbacsite de paraziti cerebrali. Asta a fost si este politica, unul din pilonii Sistemului, elita lu’ zgarci : aliens !

 3. Tipa

  N- ar fi rau sa studiem pandemiile unui trecut nu prea indepartat.Analizati pielea si veti observa ca prezinta forme neregulate delimitate de de ” taieturi ” fine, forme fie usor mai inchise la culoare sau mai deschise, riduri etc ce nu apartin procesului firesc de imbatranire. Partea inestetica reprezinta daunele cele mai mici.In realitate este vorba de o tulpina din cele 31 de zona zoster extrem de agresiva si despre care comunitatea medicala habar nu are. Medicii stiu doar forma cu pustule pe piele.Unele tulpini se manifesta cu dureri localizate, parestezii si provoaca daune totale organelor inclusiv la nivelul creierului, sistemului nervos.Metalele grele, pesticidele , antibioticele au rolul de a activa virusii. Epstein Barr este la fel de nociv si nu cum ne explica medicii.Borelia nu provoaca boala lyme si nici capusele ci virusii.Sunt virusi care nici nu ies la analize.A se vedea si cartea Medium medical.Nu cred ca este niciun medium doar este un mijloc de a raspandi informatia.Pandemie este demult insa nu de covid.Securistii tradatori au avut rolul de a infecta populatia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.