Cadran international

Cerem scuze tuturor imigranților în numele poporului suedez: „Nu am reușit să avem grijă de voi”

  Aceste manifestații împotriva rasismului – primăvara neagră – finanțate, desigur, și organizate în toate marile orașe din Europa și America […]

 

Aceste manifestații împotriva rasismului – primăvara neagră – finanțate, desigur, și organizate în toate marile orașe din Europa și America arată pericolul pe care îl reprezintă negri răspândiți – și în curs de venire – în țările civilizate. Sunt plini de ură împotriva albilor, dar la ei nu este rasism, își cer drepturile. Ca în cazul goymilor care lucrează alături de sioniști împotriva Europei, și în acest caz există albi socialiști/comuniști, idioți utili, spălați pe creier încă din grădiniță, se umilesc în fața negrilor care pe bună dreptate îi disprețuiesc și le violează femeile (pedeapsa supremă pentru un bărbat inamic).

Un bărbat suedez a încercat să oprească focul în mijlocul scenelor haotice care au avut loc în timpul protestelor Black Lives Matter din Göteborg. Bărbatul, care a susținut că reprezintă întreg poporul suedez, și-a cerut scuze în mod repetat pentru suedezi care nu au reușit să aibă grijă de imigranți.

Duminică, André Zachrisson s-a autonumit reprezentantul întregului popor suedez și a încercat să atragă atenția unei bande de imigranți pe o stradă din Göteborg pentru a le cere scuze.

                           „Reprezentantul poporului suedez”

Videoclipul începe cu André având o discuție cu femeia pe care a remarcat-o anterior Social News pentru un atac rasist împotriva albilor din Göteborg. Femeia stătea pe stradă strigând, printre altele, „curva de mămica ta albă”. De asemenea, ea a acuzat suedezii că ar fi furat din Africa.

«Vreau sa spun ceva. Eu sunt André Zachrisson și sunt un barbat suedez, și vreau să spun, ca reprezentant al poporului suedez, că nu am reușit să avem grijă de tine. Nu am reușit. Nu am făcut-o. Vreau să-ți cer iertare. Nu am reușit să avem grijă de toți», a spus André.

                    „I-au furat pe strămoșii și banii noștri”

Dar André nu primește niciun fel de atenție din partea grupului. În schimb, femeia devine din ce în ce mai agresivă și continuă să-i acuze pe suedezi că au furat din Africa. André este întrerupt și apoi persoanele din scenă încep să se certe între ei unde un bărbat îi cere femeii să tacă în timp ce ea continua să vorbească.

– Ați venit în Africa și i-ați furat pe strămoșii nostri, ne-ați furat banii, ne-ați furat aurul acolo. VIDEO

Știrile de pe rețelele de socializare au prezentat videoclipuri care arată activiștii Black Lives Matter cum atacă și vandalizează magazinele din Göteborg. Conform datelor pentru Social News, oamenii provin din așa-numitele zone vulnerabile din Göteborg.

Duminica după-amiază au izbucnit revolte în părțile centrale ale orașului. Conform informațiilor din ziar, conducerea poliției solicită acum polițiștilor disponibili să consolideze terenul.

                        „Sunt criminali din zone vulnerabile”

În același timp în care comandantul șef Teodor Smedius a ieșit în presă și a spus că Autoritatea Poliției este de partea activiștilor de stânga, videoclipuri noi arată cum magazinele din centrul comercial Nordstan sunt vandalizate.

Teodor Smedius

Potrivit datelor pentru Social News, cei care s-au adunat în centrul Goteborgului sunt din zonele vulnerabile ale orașului.

„Există criminali din toate zonele vulnerabile din Goteborg care s-au adunat în oraș și fac scandal. Hjälbo, Frölunda, Hisingsbacka și Angered. Aici vedem jafurile din Goteborg. Au fost de asemenea primite rapoarte despre mașinile vandalizate din oraș.”

Sursa: samnytt.se via Invictus   

2 Comments

 1. Ada

  Mesaj din partea ambasadei române în Suedia: ce e micuților, trimiteți DNA-ul vostru să rezolve prompt situația de kăkat în care vă aflați, să vedeți unde-i abuz în serviciu și alte harneli!
  Dacă sunteți atât de impotenți, nu există altă speranță decât Luluța noastră ca procuror-sef suedez, că tot are Steaua Polară oferită de voi!
  Succesuri…..

 2. cornelius

  Albilor, sa va fie rusine ca v-ati nascut albi!
  Sa va fie rusine ca nu plecati din Europa invadata de negrii adusi de mondialisti!
  La Polul Nord sau la Polul Sud cu voi!
  Aceste manifestații împotriva rasismului – primăvara neagră – finanțate, desigur, și organizate în toate marile orașe din Europa și America arată pericolul pe care îl reprezintă negri răspândiți – și în curs de venire – în țările civilizate. Sunt plini de ură împotriva …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *