Cadran international

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012 a prevestit pandemia coronavirus?

  Site-ul USA Hitman este contestat de supervizorii „politically correct” ai presei, fiind încadrat de aceștia la categoria „Conspiracy-Pseudoscience” (conspirație-pseudoștiință). Prezentăm […]

 

Site-ul USA Hitman este contestat de supervizorii „politically correct” ai presei, fiind încadrat de aceștia la categoria „Conspiracy-Pseudoscience” (conspirație-pseudoștiință). Prezentăm mai jos o traducere/adaptare a unui interesant articol: Opening Ceremony of 2012 London Olympic Games was Predictive Programing For Coronavirus, publicat pe acest site în data de 20 aprilie 2020.

                                                                * * *

Îmi amintesc că am urmărit ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, deoarece se vorbea înaintea evenimentului despre prezentarea unor predicții pentru întâmplări din viitor, ceva ce se va petrece peste câțiva ani: fie un fenomen global periculos sau cine știe ce ciudățenie ritualică înfricoșătoare gen Illuminati. Ei bine, privind acum înapoi, se pare că ambele variante erau adevărate. A durat aproximativ 8 ani pentru ca totul să se devoaleze.

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de vară 2012 a avut loc în seara zilei de vineri, 27 iulie 2012, pe Stadionul Olimpic din Londra. Jocurile din 2012 au fost deschise de regina Elisabeta a II-a.

Spectacolul a fost intitulat Isles of Wonder și a fost regizat de regizorul britanic, Danny Boyle, câștigător al premiului Oscar pentru regie în anul 2009. (Același regizor a regizat cu zece ani înaintea Olimpiadei londoneze, în anul 2002, filmul „28 de zile mai târziu” despre o pandemie care depopulează Londra și toată Marea Britanie – detalii despre film la finalul articolului)

Londra a cheltuit aproximativ 27 milioane de lire sterline, ceea ce a constituit aproximativ dublul bugetului acordat inițial. Cu toate acestea, ceremonia de deschidere de la Londra a fost privită imediat ca un succes extraordinar, fiind lăudată de propagandă ca o „capodoperă”.

Ceremonia a început la ora 21:00 BST și a durat aproape patru ore. Acesta a fost urmărit de o audiență de televiziune estimată la 900 de milioane de telespectatori la nivel mondial, devenind cea mai vizionată ceremonie de deschidere a unei olimipiade, atât în ​​Marea Britanie, cât și în SUA.

Conținutul programului de divertisment a fost păstrat în mare parte secret înainte de spectacol, deși a implicat mii de voluntari și a avut două repetiții publice. Secțiunile principale ale evenimentului artistic au prezentat: revoluția industrială a Marii Britanii, serviciul național de sănătate, patrimoniul literar, muzica și cultura populară. Ceremonia a prezentat copii și tineri în majoritatea secținilor sale artistice, reflectând sloganul „Inspiră o generație” din multiplele formule vehiculate la Londra pentru Olimpiada 2012.

BBC a publicat filmul întregii ceremonii de deschidere regizată de Danny Boyle în data de  29 octombrie 2012.  Interesante sunt imaginile profetice din secvența cu paturile de spital. Click pe imaginile care urmează pentru mărire!

O mulțime de paturi de spital, dau impresia că asistăm la ceea ce se întâmplă acum în lume. Rețineți un amănunt important: scaunele goale de pe stadion, chiar în spatele paturilor cu copiii vegheați de asistente!

Avanpremieră în 2012 la dansurile de acum ale asistentelor de pe platformele de socializare online (social media), chipurile pentru încurajarea oamenilor.

Bebeluș cu mască de protecție medicală. Groaznic!

O vrăjitoare sinistră dirijează spectacolul.

Paturi de spital pentru toată lumea, predicție pentru o viitoare infecție globală?

Chiar suntem avertizați prin afișaj electronic că nu o să scăpăm: „Aceasta este pentru toată lumea”

Imaginea filmată de sus: stadionul arată exact ca simbolul Covid-19. Click pe fotografie pentru mărire!

Filmul complet al evenimentului artistic de la deschidere a Jocurilor Olimpice din 2012 postat inițial pe site-ul USA Hitman a fost șters de pe YouTube. Am găsit însă altul (scena paturilor de spital este după minutul 43): https://www.youtube.com/watch?v=4As0e4de-rI&feature=youtu.be

În 2020, pe timpul pandemiei coronavirus, asistentele dansează la fel ca pe stadion, e un déjà vu pentru cine a privit ceremonia de deschidere a Olimpiadei de la Londra din 2012:

Se spune că spitalele sunt depășite de numărul victimelor pandemiei coronavirus. Imaginile cu asistente dansând optimist la locurile de muncă, de care abundă platformele sociale, arată că au mult timp liber…

Filmul „28 Days Later Plot” („După 28 de zile”) din anul 2002, regizor Danny Boyle, cel care a regizat și spectacolul din deschiderea Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012

Londra: Un virus extrem de contagios, care provoacă crize de furie, se declanșează în Marea Britanie, după ce un grup de activiști ai animalelor încearcă să elibereze cimpanzeii infectați cu virusul din laboratoarele Cambridge.  Virusul se răspândește rapid în rândul populației și se ajunge la colaps social. La douăzeci și opt de zile de la izbucnirea inițială, curierul pe bicicletă Jim se trezește din comă la Spitalul St Thomas din Londra, după care descoperă orașul pustiu . Rătăcind pe străzi găsește urmele catastrofei și este în cele din urmă atacat de zombi infectați de virus, dar este salvat de supraviețuitorii Selena și Mark. Cei doi îl informează pe Jim despre virus, despre care cred că s-a răspândit în întreaga lume.  (…)

Notă „Justițiarul”: Aici aveți sinopsisul filmului pe site-ul românesc Cinemagia.

Există atât de multe lucruri înfiorătoare, sunt sute de filme, emisiuni, documentare și cărți care prezintă predicții sinistre în lume. Guvernele, organizațiile internaționale,  șefii de state și magnații planetei participă periodic la diverse evenimente prevestitoare. Acestea, fiind prea multe, nu credem că toate aceste predicții prezentate la evenimente oficiale și care corespund realității ulterioare nu sunt coincidențe întâmplătoare, ci reprezintă experimente programate pentru a testa reacțiile oamenilor.

                                                                      Traducere și adaptare Cosmina BARBU

Articol din 20 aprilie 2020, sursa USA Hitman

4 Comments

 1. Raul

  Wow! Incep sa cred ca nu viata ajunge sa se intample ca in filme, ci filmele ne prevestesc ce urmeaza! Trebuie sa fim atenti la producatori, la cei care sant finantatorii filmului, astfel realizam ca unii nu mai au rabdare, si, prin intermediul unui scenariu de film ne releva viitorul mai mult sau mai putin apropiat.Regia bizara a Olimpiadei nu imi amintesc sa fi suscitat discutii, din contra, toata lumea a ridicat-o in slavi. Avand in vedere ca Londra detine un laborator cu patente de CORONAVIRUS – Wellcome Trust & The Pirbright Institute (Marea Britanie deținător de brevet Coronavirus care colaboreaza de mult timp cu dr. Fauci), lucrurile incep sa se conexeze. Mai este un conspirationist blocat pe internet, David Icke. In era aceasta a tehnologiei de varf, in care fiecare dintre noi avem acces facil la informatii, constat ca nu santem informati pentru ca nu stim sa ne informam! Sant foarte multe site-uri straine, unele ale unor jurnalisti, care au scris, nu numai acum, dar de cativa ani despre Bill Gates si preocuparile lui de eugenie, despre faptul ca ar fi aruncat k-virusul in lume, dar noi ne uitam numai spre ce ne spun autoritatile si anumite canale media.

 2. parere

  satanisti. nimic nou sub soare. astia trebuie beliti ireparabil.

  • Curaj Cainele Las

   A afirma asa ceva insemna ignoranta. In ebraica satan insemna adversar/acuzator. Poporul evreu a fost la conducere in perioada respectiva, sa nu uitam ca statul Evreu a fost mosit de la verii palestiniei sub tutela Britanica. Cam toti care au avut o influnenta semnificativa in lume au fost ori evrei ori slugi obedinte ale evreilor. Cat despre data de 27 iulie pot sa va spun ca luna era in Scorpion si este ajunul unei sarbatori importante a evreilor Tish’a B’Av in care se posteste si se comemoreaza caderea primului si al doilea Templu din Ierusalim care culmea coincidentei a picat in aceasi zi la o distanta de 655 de ani evreiesti. Siteul asta a deranjat evreii prin niste articole prin care au fost expusi.

 3. Florin

  Nu stiu daca e programare, profetie sau coincidenta, dar nu pot intelege de ce spectacolele de acest tip trebuie sa fie asa sinistre. Cine este curios sa caute spectacolul de inaugurare a CERN-ului, sa vedeti cat de sinistru este ala. La acel eveniment au participati foarte multi din liderii lumii „civilizate”. Este incredibil.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *